V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Ja si len ovu testy robim bT kvoli robote nemozem lebo robim dennu/nocnu a tak 😒
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam. Ja čakám MS do pár dní, potom dovolenka a ide sa na to.....Už som raz bola tehotná, o synčeka sme prišli pred 5 mesiacmi kvôli Patauovmu syndrómu v 16tt. Podarilo sa mi otehotnieť na prvýkrát, tak dúfam, že aj teraz to tak bude, ale tentoraz s šťastným koncom. Držím nám všetkým palce 🍀
@ajka32 no ja mam za sebou vysetrenia kvoli dvom potratom, hematologiu, reproimuno, endokrinologiu atd. a vsetko som mala negativne, no hematolgicka mi dala aj tak preventivne fraxiparine, ktory si budem pichat ked otehotniem. Zatial som teda nemala problem s otehotnenim, dufam preto, ze sa to podari zase tento mesiac.
Ahojte dievčatá 🙂 tak aj ja sa pridávam k Vám a verím že tento mesiac bude pre nás TEN mesiac, kedy si každá z nás nájde na teste //. My sa s manželom snažíme druhý mesiac, minulý to nevyšlo, pretože som zistila že som kvôli dovolenke ovulovala neskor ako zvyčajne. Inak užívam k.listovu každý deň už druhý mesiac a popri tom (dnes som 2DC) pijem dva až tri krát do dňa alchemilkovy čajík, plus meriam si kazde rano BT - je to skvele odporucam...🙂 tak pekny a hlavne optimistický štart do nášho snaženia Vám prajem 🙂
Ahojte dievčatá 😊 pridávam sa ku vám niekoľko dúfam, že sa konečne zadari... 😊 mi skúšame už dva roky... Pojedla som kopec liekov a vitamínov a pila som alchimilku a stále nič a vraj som v poriadku 😂... Tento rok sme boli aj na dovolenke, ze zmeníme miesto a oddýchneme si a aj tak nič.... 😑.
Ja strašne deprimujuce a strašne to ubíja.... Depky každý mesiac keď príde ms..... Držím palce nech sa nám to konečne podarí a dúfam ze s podporou od vás to zvládnem 😊
Ahojte, tak ja dnes 7DC .. minulý rok v apríly som potratila a odvtedy sa nám nedarí.. všetky výsledky máme ok, tak neviem kde je problém ☹ ja už mám dve veľké deti ale priateľ nemá a veľmi by chcel.. no akosi nám to zatiaľ nie je dopriate.. tak držím všetkým palčeky aby v októbri našli vytúžené dve čiaročky 🙂
Ahojte. Tak aj ja sa pridavam. Dnes som 1DC, tak snad tento mesiac bude vitazny 😊 Ale to si hovorim kazdy 1 DC 😂 Tak teda....na junovciatka/julovciatka 2018 😍❤🤰👶
Ahojte baby 😊
No mam 9 dní do menzesu a už štyri dni mi je zle... Nezvracam, len ma tak naťahuje...stále grgam a bolia ma prsia, ale zväčšené ich nemám... Bolí ma v podbrušku ako keby som mala už mrchu 😕 dnes ma začali bolieť a kríže... Nechcem si nič nahovárať lebo každý mesiac je to len sklamanie... No uvidíme držte palce... 😊
@tarantula35 ja mam do ms 3 dni.ale nevidim to nijak ruzovo, PMS :(
Vcera som bola u dr na folikometriu 15 dc a folikul tam uz nebol tak len verit ze sa pretekari stretnu 🙏😇 a konecne sa to podari 👶 sk by nie tak mam hned prist a nasadi mi clostilbegit.
Ahojte. Ja sa pridavam. Do MS sice este cca. 4 dni,ale testy negativne....
@tarantula35 to naťahovanie a grganie bol môj najvýraznejší tehotenský príznak 🙂 vypila som dva glgy čistej vody a už ma naťahovalo.... držím palce, aby to bol tehotenský príznak aj v tvojom prípade 🙂
Ahojte aj ja by som sa rada pridala do tejto skupiny...3 roky neuspesne za nami a dnes som bola v Ziline na transfere...teraz uz len dufat a cakat ci sa zadarilo 😉😉😉
Dakujem ajka32 😘

@sandy152 ja tiež dva krát na prvý pokus a tento mesiac ideme skúšať prvý krát