icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

36evina36
18. sep 2017

@sandy152 ja tiež dva krát na prvý pokus a tento mesiac ideme skúšať prvý krát

missellis
18. sep 2017

Ja si len ovu testy robim bT kvoli robote nemozem lebo robim dennu/nocnu a tak 😒

ajka32
18. sep 2017

@36evina36 ja som skusala naslepo asi 4 mesiace, tak neviem co s tym :/

sandy152
autor
18. sep 2017

@ajka32 a skusali ste pravidelne? Ja teraz planujem od kedy mi skonci ms az po novu ms

mrs_m
18. sep 2017

Ahojte, aj ja sa k vám pridávam. Ja čakám MS do pár dní, potom dovolenka a ide sa na to.....Už som raz bola tehotná, o synčeka sme prišli pred 5 mesiacmi kvôli Patauovmu syndrómu v 16tt. Podarilo sa mi otehotnieť na prvýkrát, tak dúfam, že aj teraz to tak bude, ale tentoraz s šťastným koncom. Držím nám všetkým palce 🍀

sandy152
autor
18. sep 2017

@mrs_m vitaj medzi nami 🙂

ajka32
18. sep 2017

@sandy152 predtym ani velmi nie, teraz sme sa prvy mesiac snazili tak ze kazdy druhy den :D ale aj tak nic z toho, rozmyslam nad lekarom ale manzel nechce, ze pockame do konca roka a ked tak potom 🙂

sandy152
autor
18. sep 2017

@ajka32 a bola si z na nejake vysetrenia, ci vobec nic?

ajka32
18. sep 2017

@sandy152 zatial este nie, zda sa mi to skoro. Predsa to este nie je ani pol roka, neviem kedy tak treba ist.ty si na tom ako?

sandy152
autor
18. sep 2017

@ajka32 no ja mam za sebou vysetrenia kvoli dvom potratom, hematologiu, reproimuno, endokrinologiu atd. a vsetko som mala negativne, no hematolgicka mi dala aj tak preventivne fraxiparine, ktory si budem pichat ked otehotniem. Zatial som teda nemala problem s otehotnenim, dufam preto, ze sa to podari zase tento mesiac.

36evina36
18. sep 2017

@ajka32 môj mm hovorí ze na mňa stačí hodiť trenky, nejak som to neriadila keď mám bielkovy výtok skúsime a naposledy len raz bo som mala školenie a vyšlo a teraz tiež čakám okolo 5 ovulácie a aj školenie zas tak uvidime

ajka32
18. sep 2017

@sandy152
@36evina36 joj baby zavidim vam, neviem co je u nas problem :(

36evina36
18. sep 2017

@ajka32 ja len dúfam ze to aspoň raz dotiahnem do úspešného konca

ajka32
18. sep 2017

@36evina36 urcite ano!! Ja tiez zvyknem mysliet pozitivne len od vcera mam nejaku depku, ale to prejdeee,drzme si palce 😘👍

luckanr
19. sep 2017

@sandy152 ahoj toto bude nase prvé velmi očakávané 😊😊 vy??

ladymarry
19. sep 2017

Ahojte dievčatá 🙂 tak aj ja sa pridávam k Vám a verím že tento mesiac bude pre nás TEN mesiac, kedy si každá z nás nájde na teste //. My sa s manželom snažíme druhý mesiac, minulý to nevyšlo, pretože som zistila že som kvôli dovolenke ovulovala neskor ako zvyčajne. Inak užívam k.listovu každý deň už druhý mesiac a popri tom (dnes som 2DC) pijem dva až tri krát do dňa alchemilkovy čajík, plus meriam si kazde rano BT - je to skvele odporucam...🙂 tak pekny a hlavne optimistický štart do nášho snaženia Vám prajem 🙂

tarantula35
19. sep 2017

Ahojte dievčatá 😊 pridávam sa ku vám niekoľko dúfam, že sa konečne zadari... 😊 mi skúšame už dva roky... Pojedla som kopec liekov a vitamínov a pila som alchimilku a stále nič a vraj som v poriadku 😂... Tento rok sme boli aj na dovolenke, ze zmeníme miesto a oddýchneme si a aj tak nič.... 😑.
Ja strašne deprimujuce a strašne to ubíja.... Depky každý mesiac keď príde ms..... Držím palce nech sa nám to konečne podarí a dúfam ze s podporou od vás to zvládnem 😊

sandy152
autor
19. sep 2017

@luckanr nase tiez prve 🙂

danyb
19. sep 2017

Ahojte, tak ja dnes 7DC .. minulý rok v apríly som potratila a odvtedy sa nám nedarí.. všetky výsledky máme ok, tak neviem kde je problém ☹ ja už mám dve veľké deti ale priateľ nemá a veľmi by chcel.. no akosi nám to zatiaľ nie je dopriate.. tak držím všetkým palčeky aby v októbri našli vytúžené dve čiaročky 🙂

janedoe
19. sep 2017

Ahojte. Tak aj ja sa pridavam. Dnes som 1DC, tak snad tento mesiac bude vitazny 😊 Ale to si hovorim kazdy 1 DC 😂 Tak teda....na junovciatka/julovciatka 2018 😍❤🤰👶

sandy152
autor
19. sep 2017

@danyb
@janedoe ahojte baby, tak dúfam aj ja, že toto bude ten NÁŠ mesiac 🙂

tarantula35
21. sep 2017

Ahojte baby 😊
No mam 9 dní do menzesu a už štyri dni mi je zle... Nezvracam, len ma tak naťahuje...stále grgam a bolia ma prsia, ale zväčšené ich nemám... Bolí ma v podbrušku ako keby som mala už mrchu 😕 dnes ma začali bolieť a kríže... Nechcem si nič nahovárať lebo každý mesiac je to len sklamanie... No uvidíme držte palce... 😊

ajka32
21. sep 2017

@tarantula35 ja mam do ms 3 dni.ale nevidim to nijak ruzovo, PMS :(

vever111
21. sep 2017

Vcera som bola u dr na folikometriu 15 dc a folikul tam uz nebol tak len verit ze sa pretekari stretnu 🙏😇 a konecne sa to podari 👶 sk by nie tak mam hned prist a nasadi mi clostilbegit.

sandy152
autor
21. sep 2017

@vever111 ahooj 🙂 to mas potom skorsiu ovu?

wilinkaa
21. sep 2017

Ahojte. Ja sa pridavam. Do MS sice este cca. 4 dni,ale testy negativne....

mrs_m
21. sep 2017

@tarantula35 to naťahovanie a grganie bol môj najvýraznejší tehotenský príznak 🙂 vypila som dva glgy čistej vody a už ma naťahovalo.... držím palce, aby to bol tehotenský príznak aj v tvojom prípade 🙂

jankao1
21. sep 2017

Ahojte aj ja by som sa rada pridala do tejto skupiny...3 roky neuspesne za nami a dnes som bola v Ziline na transfere...teraz uz len dufat a cakat ci sa zadarilo 😉😉😉

ajka32
21. sep 2017

@jankao1 drzim palceee 🙂))

jankao1
21. sep 2017

Dakujem ajka32 😘