V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
takže dnes 1DC :(
😢 ja tiez cakam kazdym dnom :/
ahojte, pridavam sa k vam, ak mozem 🙂 mam uz syna 2,7r, ale aj 2x som tento rok o male prisla. dufam, ze oktober uz bude aj nas, dnes 3dc. tak budem rada, ak si tu najdem spolubojovnicky 🙂
@lienkalienocka ja mám 4,5 ročnú dcérku 🙂
@lienkalienocka aj ja som prisla v 20 tyzdni ty v ktorom pomaly sa zaciname snazit tak uvidime
@wilinkaa ja uz som si aj parkrat povedala, ze som vdacna, ze mam aspon neho. ale inokedy zas citim, ze este estaci 🙂 keby som vedela co chcem :D
@archanjel007 ja v 9tt a 6tt. tym, ze to bolo tak skoro, sme sa snazili hned na 2.cyklus. drzim palce, aby sa to uz neopakovalo, lebo si to ani len predstavit neviem. a mozem vediet dovod?
@lienkalienocka dovod sa nezistil aj vysledky v 13 aj v 16 tyzdni boli dobre negativne ani na histologii nic nezistili tak nevieme nic
Ahojte, aj my ideme snazilkovat...mame 23mes.dceru a radi by sme braceka 🙂
@archanjel007 co na toto napisat. je mi to luto
@lienkalienocka tak verim ze teraz uz byde iba dobre
@lienkalienocka no ja zase mám zdravotné problémy, tak tiež manžel aj veľmi nechcel, ale ja som jedináčik a viem aké to je byť sama, tak chcem pre malú súrodenca
@archanjel007 držím palčeky 🙏🙂
@wilinkaa budes mat;)pride nam ta spravna chvila
Ahojte dievčatá 😊
No začali ma divne bolieť prsia... Také jemne pichanie sem tam /ako keď ste mali kojiť a už sa plnia / tie čo kojili asi vedia ocom hovorím... V noci sa budím na nevoľnosť, ale nezvraciam.... V sobotu som trochu vracala, ale asi som sa iba s chuti najedla... 30 mam dostať menzes... Dúfam že už nepríde....
@tarantula35 drzim palceee, mne dnes meska treti den, ale teplota trosku klesla vcera, dneska bola zas vyssia tak neviem co si o tom mysliet, ci testnut ci pockat.Mam vkuse pocit ze ms pride, kazdu chvilku chodim na wc ci uz prisla ale zatial sa jej velmi nechce tak uvidimeee
@ajka32
Držím palce 😉. Ja mam tiež testik ale mam strach si ho urobiť, zase sklamanie to už nedám... Ale tebe meškajú už tak skus 😊
@tarantula35 ja doma test nemam ziaden, tiez sa bojim ze zas z toho nic nebude,skusim pockat este do stredy a spravim potom, ziadne ine tehu priznaky nemam, tak sa mi tomu akosi nechce verit :D
@ajka32
@tarantula35 jeej baby drzim Vam palce, nech sa to podariii 🙂
Ahojte baby, dneska ms meska 4ty den, teplotu neviem lebo nemeriam uz. Rozmyslam ze si dnes spravim test ked pridem z prace.myslite ze by mi mohol ukazat aj poobede? A viete mi poradit nejaky dobry test aby som sa vyhla duchom? Dikicko ;)
@danyb ja prave neviem kedy bola ovu, dakujem za rady aj ked neviem,nemam z toho dobry pocit :/ predtym som skusala testovat aj pred ms a stale som duchov hladala a teraz sa mi do toho absolutne nechce, neviem preco :D ale musim kazdopadne kvoli praci lebo robim v infekcnom prostredi
@ajka32 držím palce aj na nohách 😘 😘 😘..... Potom píš 😊
@tarantula35
@danyb
@sandy152 dakujem baby, potom dam vediet ako to dopadlo ;)
Baby test negativny :D

@ajka32 dakujem aj ja drzim palce 👪