icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

domidee
14. okt 2017

Asi cakame jedna na druhu aby sme boli stastne vsetky naraz 😍

sandy152
autor
14. okt 2017

@domidee asi asi, bodaj by si mala pravdu 😍

evi38
14. okt 2017

@veriiik106 merias si aj BT? to ma len napadlo, aby si nepremeskala
babulky, ale stale Vam neprisla mrska, tak mozno len test este neukazal, drzim silno palce 🙂

andrejkavid92
14. okt 2017

@evi38 no mrska ma prist v pondelok, tusim aj pre -
@sandy152 , neviem ako je na tom -
@domidee ☺️
Takze stale zajtrajsok cakacka 😩😩😩

veriiik106
14. okt 2017

@evi38 nemeriam nemám ten teplomer a ani si ho nechcem kúpiť :D

ladymarry
14. okt 2017

@sandy152 ja som na tom podobne, no vzdy je nadej kym ms nepride... ☺
Ja zatial test test negativny no teplota mi dnes stupla na 37,1...a to som podla appky 12 DPO...tak vzdy je este nadej... ☺ baby nevzdavame sa!!!!!

zlatanka
14. okt 2017

Ahojte prosim vas ako si meriate tu bazalnu teplotu? viem ze sa meria v posve a moze sa obycajnym digitalnym teplomerom? ttosku blba otazka ale ako hlboko treba teplomer strcit? 😁 a tiez sa odratava pol stupna ako ked sa meria detom v ritke? dakujem

ladymarry
14. okt 2017

@zlatanka ahoj, ja napr.meriam v puse pod jazykom...tie teploty su rovnake akurat ze v posve je teplota cca o 0,2 stupna vyssia...no ja uprednostnujem usta, ale viem ze baby zvyknu merat aj tam dole...a staci si to zastrrcit tak aby ten hrot bol dnu..nie velmi hlboko zasa ☺

zlatanka
14. okt 2017

@ladymarry 😁 ja som to nikdy neskusala ale tak som skusala a rozmyslala ze ako hlboko 😁 a tiez sa odratava pol stupna ako ked sa detom meria v ritke?

monique3010
14. okt 2017

Ahojte dievcata...tak ja dnes 26DC...ovu neviem kedy bola, az tak sa nesledujem, cyklus mam pravidelny 28-29DC... ale rano som po utreti na WC mala ruzovy vytok...doteraz sa este menzes nespustil...mali ste to tak niektora? je tam este sanca?😪

sandy152
autor
14. okt 2017

@ladymarry nevzdavame sa ale je to hrozne to cakanie. Ja som sice dnes 29dc ale posledny cyklus bol 31dc tak ktovie aky je tento. Dufala som, ze dnes bude aspon duch ☹

andrejkavid92
14. okt 2017

@monique3010 mohlo to byt aj z uhniezdovania ☺️ Krce si nemala?

evka64
14. okt 2017

@andrejkavid92 ja az buduci vikend testujem, u mna este skoro
@sandy152 to ma mrzi :(

monique3010
14. okt 2017

@andrejkavid92 tak krce take ako pred menzesom 😞

veriiik106
14. okt 2017

Dievčatá tak ja už fakt nechápem. Bolesti pokračujú výtok stále silný a ovu testy úplne čisté. To fakt som mala ovu hneď po skončení MS? Ach jaj

alzbetkaw
14. okt 2017

Ahojte baby! od zaciatku sledujem tuto diskusiu.. som s vami na rovnakej lodi. od septembra sme sa zacali snazit, prvy mesiac to nevyslo tak uz som nedockava cakala na oktober a vcera ked som mala ovulaciu so vsetkymi priznakmi mm uplne mega chory dosiel z prace takze nic z toho a ja som dnes cely den v praci. skusali sme to v utorok aj vo stvrtok ale neviem ci z toho nieco bude uz len cakat mi zostava ci pride ms..

ladymarry
14. okt 2017

@sandy152 no ako hovoris je to hra o nervy toto cakanie...neboj sa obcas sa duchovia ukazu neskor (na to sa spolieham aj ja) 😁😁😢😢🙏🙏🙏 musime verit!!!!

domidee
14. okt 2017

@andrejkavid92 ja som mala dostat dneska ....som zvedava ci dojde

domidee
14. okt 2017

@monique3010 ja som to mala 6 dni pred ms a dnes mam dostat no zatial nechodi

monique3010
14. okt 2017

@domidee tak drzim palce nech ani najblizsich 9mesiacov nedojde🙏🏼😉... test si neskusala?

domidee
14. okt 2017

@monique3010 skusala som pred pol hodinou a nieco tam vidim ..... Asi si namyslam 😅

monique3010
14. okt 2017

@domidee juj tak paraaada👍🏼...sup sem foto😉...ktory DC si z kolkych?

sibrez
14. okt 2017

Ahojte ženušky dnes som 20DC a neskutočne ma bolí podbrusko na pravej strane. Mám pocit ako keby sa dačo rvalo von, môže to byť oneskorenia ovulka ? Kks takto má to teda ešte nebolelo takto ma raz bolelo pri menzese len. Takže ak je to ovulka tak ju stíham po tej mykoze čomu sa teším. Držím palce každej z vás 🙂)))

alzbetkaw
14. okt 2017

@sibrez a kolko dnovy mavas cyklus? ja mam niekedy take bolesti na jednej strane pri ovulke.. kazdopadne za pokus nic nedas treba to skusat kedy sa da 🙂

sibrez
14. okt 2017

@alzbetkaw cca 30 až 33 dňový mám cyklus.

alzbetkaw
14. okt 2017

@sibrez tak to by podla mna este mohlo byt.. snad to stihnes este tento mesiac.. drzim palce! 🙂

sibrez
14. okt 2017

@alzbetkaw ďakujem tiež si myslím lebo posledné mesiace čo sa sledujem tak sa mi zdá že ovulku mávam okolo 19-21DC. Myslím si to vďaka hlienu a výtoku. Lebo ovu testy nič neukazujú a bazalku si meriam len keď nezabudnem.

domidee
14. okt 2017

@monique3010 som 30/30 😅 a foto skusim neskor

alzbetkaw
14. okt 2017

@sibrez ja sa tiez riadim len podla hlienu pre mna je to najjednoduchsie.. zajtra snad uz bude mm lepšie aby sme este zvyšili šance :P lebo ak nie mozem zas cakat na dalsi mesiac :/

sibrez
14. okt 2017

@alzbetkaw neboj verím ti ja keď som teraz mala mykozu moc nebolo čo som sa cítila tak hrozne. Dnes po dlhej dobe chceme skúsiť ale zas keď ma bolí ťa pravá strana takto tak nvm hádam do večera sa mi uľaví som si musela dať 2 panadole. Ale za pokus to stojí v každom prípade 🙂