V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@snehuuulienka waw ty to mas ake silne ja mam normalne pocit ze mne to nesilnie nejako dnes som skusila pred 10 minutami akoze je lepsie vidiet ale ze by bola nejako mega vobec
@lili235111 koľko jednotkovy máš??ja 10tkovy....to mi ukázalo už v 28 dc
@snehuuulienka tiez 10tkovy....a dnes som 28dc...nemam z toho dobry pocit
@lili235111 nie je to len dúšik na Tvojom??
@veriiik106 tak je vsetko v poriadku 😀
@ajka32 iba sebe 😀
@snehuuulienka gratulujem, parada 🙂
@snehuuulienka skusim yo este raz odfotit
@lili235111 veď tam je čiarka super :*
@lili235111 tu už je to trošku lepšie vidieť😉koľko máš dňové cykly,a kedy ovu??l
@veriiik106 len sa bojim ze nesilne rychlo
@snehuuulienka vobec netusim kedy bola ovu kedze som sa na vsetko vylaslala....moj cyklus je taky vselijaky 22-32 takze ani netusim
@lili235111 ale coby
@veriiik106 v pondelok spravim este jeden
@evka64 ďakujem, aj ja tebe držím palce 🙂 A čo si sa rozhodla, keďže ti zostal ešte iba ten clearblue test, že kedy testneš? 😉
Ja mám doma ešte iba 2, tak neviem či zajtra alebo mám odolať...
@lili235111 gratulujem, ak už som negratulovala!! 😍
@lili235111 v po už bude silnejší😉držím palce☺
@andrejkavid92 dakujem 🙂
Asi si si ma s niekym pomylila, ja som nepisala o clearblue teste, ale mam ich doma 2ks...este len vcera bola ovulka, tak pockam taky tyzden a skusim test 🙂
@andrejkavid92 neviem mna laka aj dnes po obede testovat zase 😅
Dievčatá ako je to možné? Ovu sa má meriat od 11dna cyklu takže 11 a 12ty deň som mala slabšie čiarky a dnes je 13ty a vôbec nič iba jedna. Stále mám výtok a trošku bolesti ale ovu test negatívny? To uz ovu prešla? Väčšinou ju cítim až tak v strede cyklu...
@veriiik106 preco si myslis, ze od toho dna cyklu? Je to individualne, kedy ju zena ma... napr. u mna cca 8-10 den 🙂
Neviem na krabičke bolo písané že ak má žena 28 dňový cyklus má začať testovať v 11ty den
@andrejkavid92 ja som na tom rovnako ako ty 😔
@andrejkavid92
@ladymarry
@domidee
@evka64 baby ja tiez negativny ☹

@lili235111 kuk dala som foto☺