V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@veriiik106 merias si aj BT? to ma len napadlo, aby si nepremeskala
babulky, ale stale Vam neprisla mrska, tak mozno len test este neukazal, drzim silno palce 🙂
@evi38 nemeriam nemám ten teplomer a ani si ho nechcem kúpiť :D
Ahojte prosim vas ako si meriate tu bazalnu teplotu? viem ze sa meria v posve a moze sa obycajnym digitalnym teplomerom? ttosku blba otazka ale ako hlboko treba teplomer strcit? 😁 a tiez sa odratava pol stupna ako ked sa meria detom v ritke? dakujem
Ahojte dievcata...tak ja dnes 26DC...ovu neviem kedy bola, az tak sa nesledujem, cyklus mam pravidelny 28-29DC... ale rano som po utreti na WC mala ruzovy vytok...doteraz sa este menzes nespustil...mali ste to tak niektora? je tam este sanca?😪
@monique3010 mohlo to byt aj z uhniezdovania ☺️ Krce si nemala?
@andrejkavid92 ja az buduci vikend testujem, u mna este skoro
@sandy152 to ma mrzi :(
@andrejkavid92 tak krce take ako pred menzesom 😞
Dievčatá tak ja už fakt nechápem. Bolesti pokračujú výtok stále silný a ovu testy úplne čisté. To fakt som mala ovu hneď po skončení MS? Ach jaj
Ahojte baby! od zaciatku sledujem tuto diskusiu.. som s vami na rovnakej lodi. od septembra sme sa zacali snazit, prvy mesiac to nevyslo tak uz som nedockava cakala na oktober a vcera ked som mala ovulaciu so vsetkymi priznakmi mm uplne mega chory dosiel z prace takze nic z toho a ja som dnes cely den v praci. skusali sme to v utorok aj vo stvrtok ale neviem ci z toho nieco bude uz len cakat mi zostava ci pride ms..
@andrejkavid92 ja som mala dostat dneska ....som zvedava ci dojde
@monique3010 ja som to mala 6 dni pred ms a dnes mam dostat no zatial nechodi
@domidee tak drzim palce nech ani najblizsich 9mesiacov nedojde🙏🏼😉... test si neskusala?
@monique3010 skusala som pred pol hodinou a nieco tam vidim ..... Asi si namyslam 😅
@domidee juj tak paraaada👍🏼...sup sem foto😉...ktory DC si z kolkych?
Ahojte ženušky dnes som 20DC a neskutočne ma bolí podbrusko na pravej strane. Mám pocit ako keby sa dačo rvalo von, môže to byť oneskorenia ovulka ? Kks takto má to teda ešte nebolelo takto ma raz bolelo pri menzese len. Takže ak je to ovulka tak ju stíham po tej mykoze čomu sa teším. Držím palce každej z vás 🙂)))
@monique3010 som 30/30 😅 a foto skusim neskor

Asi cakame jedna na druhu aby sme boli stastne vsetky naraz 😍