V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@ladyk001 ja tiez tak 😀
Dnes som 1DPO pravdepodobne, akurat som sa dozvedela od mm ze sa ho dnes zas jeho mama vypytovala preco este stale nie som tehotna a ze co robime, ze som uz davno mala cakat dieta.je to aj u vas tak a tiez vas to vzdy tak rozhodi? Mne je z toho totalne smutno a ked sa do toho este vsetci staraju 😕
Ahojte. Už pár dní zúfam nad negatívnymi ovulačnými testami, hromžím, že už len anovulačné cykly mi chýbajú... a dnes mi došlo, že som si zle rátala cyklus a že je možné, že už som tehotná...Rátala som min 30 dňový cyklus, ako som bola zvyknutá, no zabudla som, že posledné 4 mesiace to boli len 27-28 dňové cykly. To by vychádzala ovulácia na 9.10., no to určite nebola, test bol negatívny a aj všetky ostatné do dnes. Mám pocit, že bola skôr, lebo ešte na dovolenke som si vravela, že mám na toho môjho muža takú chuť, akú mávam len počas ovulácie :D , ale že to bude asi prostredím :D A asi nebolo...V piatok si plánujem urobiť tehotenský test, aj minule mi 12 DPO ukázalo ducha, tak uvidíme....Držte palce...
Baby tak ja to nechápem dva dni boli na ovulacnom teste dve čiarky tri dni už neboli žiadne a dnes zasa slabá čiarka. Či tomu šibe alebo mám dva krát ovulaciu???
@veriiik106 ovulácia bude do 48 h, ak je čiarka rovnako silná alebo silnejšie než kontrolná....ak sú dve čiarky, ale jedna je slabšia, tak ovulácia najbližšie hodiny neprebehne a neznamená to, že máš ovuláciu...
@mrs_m to ja všetko chápem iba mi nejde do hlavy prečo dva dni boli dve čiarky tri dni žiadna a dnes znova začína aj druhá čiarka
@veriiik106 potom mi napadlo, či si to takto náhodou nemyslela 😉 A testuješ v rovnakom čase každý deň? Hladina hormónov sa počas dňa mení... Inak výskum v Kanade ukázal, že 10% z pozorovaných žien malo ovuláciu aj dvakrát v ten istý mesiac, takže je to možné...
No vždy len večer testujem aj mi to tak pripadá lebo keď.som.mala dve čiarky strašne ma bolelo na ľavo dolu a dnes zasa
@veriiik106 Tak testuj ďalej, či bude pozitívny test a daj vedieť, som zvedavá 😉 Ak sa podarí, možno budeš mať dvojičky, z ktorých jedno bábo bude o pár dní mladšie 😝
@mrs_m jeeemine ;) manželov dedko je z dvojičiek z maminej strany tak celkom reálne hehe ;)
Takze ani ja nic, teplota este stale hore, prsia ako vo zveraku, a test biely...
Pekne ranko babulky 🙂 testiky su kde? 🙂, drzim silno palce, stale verim, ze sa Vam ukazu // na teste, mrska nikde, priznaky mate, teplota ok uz to musi vyjst 🙂
@andrejkavid92 robila som na 9DPO a 11 DPO woman secret a na 12 DPO ten Clear blue 🙂
@ladyk001 krasna ciarka 🙂
Ahojte zienky sice niesom snazilka ale chcem sa spytat dnes mam 36DC a furt nic ani menstruacia ani ciarky.cylkus mavam 32-33DC o babatko sa zatial nesnazime uz mame 2deticky ale ja by som bola strasne rada keby som bola tehu.len myslim ze je mala pravdepodobnost ze by som bola mali sme sice sex cez plodne dni ale prerusovany iba ak by nieco uslo viem ze sa da aj tak otehotniet bodaj by 😊 len myslim ze by to bola velka nahoda kedze mam len jeden vajecnik ze by to slo tak lahko.len to ze robila som si test cez vikend a nic biely.ovulaciu nemam v polovici trosku neskor.ale nemam ani predmenstruacne priznaky vzdy ma strasne boli brucho krize ale fakt hrozne ako kontrakcie vytok taky lepkavy a teraz nic prsia trosku bolia brucho vytok nic len furt citim mokro tak beham na wc ci uz prisli kramy.myslite ze pru mojom dlhom cykle moze test ukazat az neskor? pri prvom som zistila az po 2tyzdnoch a pri druhom po tyzdni
@sandy152
@domidee
@evi38
@ladymarry no divčence moje, dnes je 1. deň MS. Väčšinou ju mávam hneď ráno, ale zatiaľ nič... No pripravená som na všetko, takže testovať nebudem, momentálne je mojim testom MS... keď nepríde ani v stredu tak otestujem, kúpila som si ešte jeden paličkový pepino aby som zbytočne neminula Clear Blue, s tým to vyskúšam. Ale do stredy čakám! 😒

@lili235111 Ach kiež by to tak bolo ♥️ Veľmi by som bola rada no len som z toho nejako vykoľajená a neviem tomu ešte uveriť :D :D