icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

domidee
16. okt 2017

@sandy152 uvidime potom dam vediet

domidee
16. okt 2017

@andrejkavid92 hlavne klud a nemysliet stale nato ci to vyslo alebo nie ....🙂

ladymarry
16. okt 2017

@sandy152 verim ti uplne....no je tu novy cyklus dalsia sanca pre vase babo...tes sa na druhej strane...
ja som o to smutnejsia ze ja teraz odchadzam na mesiac od manzela prec kvoli stazi takze pre mna dalsi mesiac uplne padá...😢 preto som si velmi priala aby to teraz vyslo

sandy152
autor
16. okt 2017

@ladymarry tak ale este to nie je stratene u teba, mozno to vyslo 🙂 a ak aj nie tak ako hovoris, ideme dalej a raz sa to urcite podari, budeme dufat, ze coskoro 🙏

veriiik106
16. okt 2017

Baby nedá sa to lepšie odfotiť čiarka je slaba a keď bude rovnako silná tak do 48hod je ten správny čas?ďakujem ;)

ladymarry
16. okt 2017

@andrejkavid92 drzim ti prsty!!mne dnes uz ms meska jeden den a zatial nic, rano som si robila pepino test a nic...tak bud uz nech ms pride, alebo nech nechodi vobec

wilinkaa
16. okt 2017

@domidee @sandy152 ahojte, čítam Vaše príspevky, my tiež pri prvom tak nečakane na prvý šup, čo sa niečo ehm nepodarilo...teraz sa snažíme druhý cyklus, mrchu čakám(nečakám) cez víkend ale už teraz začínam mať tie svoje príznaky že príde :/ tak tomu moc neverím, tento mesiac som si povedala že budem testovať až najskôr v piatok, sobotu. Lebo minulý som akurát sklamaná bola po každé....držím palce nám všetkým nech sú čím skôr //

sandy152
autor
16. okt 2017

@wilinkaa drzim palce aby to vyslo 🙂 ja som sklamana, ze to zatial nevychadza a stale si hovorim, ze sa na to nebudem sustredit ale to sa proste neda na to nemysliet

wilinkaa
16. okt 2017

@sandy152 ja som zatiaľ nemala čas, prerábame byt (mamin), takže lietam okolo toho do toho malá stále chorá, čiže aj to treba riešiť...ale tento týždeň už to bude ťažšie nemyslieť na tú mršku

monika837
16. okt 2017

Ahojte snažilky....rada si vás čítam 😊 Druhý cyklus sa snažíme o našu 3 lásku 😍 Dnes by mala doraziť mrcha,ale mám nepravidelný cyklus.Test som si robila pred 4 dňami, áno som nedočkavá 😄 test samozrej negatívny 😔 včera pri jemnom stlačení bradaviek mi vyšla tekutina.... Môže to byť príznak tehu? Alebo môjmu telu už prepína....

domidee
16. okt 2017

Dievcata moje teraz som si robila test no nieco vidim ale niesom si ista ved posudte same .....a sorry za kvalitu ale nemam svoj mobil preto su tie fotky take rozmazane 😅

domidee
16. okt 2017
ajka32
16. okt 2017

Ja nic nevidim kvoli tomu ze je to dost rozmazane 😀

ladymarry
16. okt 2017

@domidee skus odfotit este raz, naozaj nieje nic vidiet 🙂

ladyk001
16. okt 2017

@evi38 ďakujem 🙂 zajtra ráno skúsim testnut zase či silnie 🙂 čo som robila včera tak sa mi zdala silnejšia oproti prvému testu 🙂

domidee
16. okt 2017

@ladymarry musim pockat ked pride mm z prace on ma lepsi mobil tak potom sem dam fotku

andrejkavid92
16. okt 2017

@domidee ale mne sa tam niečo črtáááá 🙂 🙂

andrejkavid92
16. okt 2017

@domidee teda mám na mysli že tebe sa tam niečo črtá, ja to tam iba vidím :D

domidee
16. okt 2017

@andrejkavid92 uvidime este urobim zajtra rano

ladymarry
16. okt 2017

@sandy152 inak, ako tvoje spinenie? lebo citala som si nejake diskusie tu na MK, a tam dievcata pisali o tom ze den pred ale den keby im mala dojst mrcha tak mali hnede spinenie, ktore sa ale nerozvinulo do plnej ms, a boli tehu, takze skus sa sledovat ako postupuje to spinenie, mozno este nie je vsetko stratene...🙂

sandy152
autor
16. okt 2017

@ladymarry no mam minimum takého svetlohnedého spinenia, neviem co to ma byt, lebo vacsinou mam hned tmavo hnede a na to hned aj krv takze s tymto som sa este nestretla. Skusim si urobit este test ked pridem domov z prace...

ladymarry
16. okt 2017

@sandy152 no tak vidiiiiiis ze to nevyzera tak zle...🙂 🙂 ja si osobne myslim ze v tvojom pripade este dojde k zvratu...🙂 daj potom vediet, ja si idem dnes este tiez kupit nejaky test, lenze ten pepino z beznej drogerii sa mi velmi nepozdava... ty testujes tym z dr. max lekarne?

sandy152
autor
16. okt 2017

@ladymarry no rano som si robila dr. max a bol chybny tak teraz si kupim top test, nejake baby cih tu mali a ukazali pekne, v dm by ich mali mat tak uvidim. Vcera som si robila maybe baby taky kazetovy a zdalo sa mi ze tam nieco vidno ale mohol to byt len kanalik. Ono ja uz asi nevidim objektivne tie cierky lebo ich tam vidiet chcem tak ich vidim 😀 Ale kazdopadne to nemozem brat tragicky, proste ked to tento mesiac nebude tak nebude, budem sa snazit dalej 🙂

ladymarry
16. okt 2017

@sandy152 asi tak, aj mne sa uz zda ze tuzba vidiet na teste druhu ciarku je niekedy tak velka, ze moze zatienit skutocnost, ale clovek to stale musi brat s nadhladom... pride to, kedy ma prist...a raz to pride urcite, som si ista a prajem to uprimne kazdej zene ktora tuzi mat dietatko....🙂

sandy152
autor
16. okt 2017

@ladymarry ja takisto, clovek si povie, ze mat dieta je to najprirodzenejsie a ze to pojde jednoducho a skutocnost je uplne ina. Aspon co poznam aj baby vo svojom okoli tak same problemy zazivaju, bud s otehotnenim alebo pocas tehotenstva, no hrozne proste.

ladymarry
16. okt 2017

@sandy152 ano, vela zleho sa deje to je pravda, no na druhej strane upierat sa na to nema zmysel, samozrejme netreba to ani ignorovat,
je to to najkrajsie obdobie ktore zena moze v zivote prezit,...asi niet krajsieho pocitu, a to som zatial tehotna nikdy nebola :D , len si to myslim.. je to velky dar od Boha... takze treba verit ze to pride, a ze to snad vsetky zvladneme bez problemov a negativ...

domidee
16. okt 2017

@ajka32
@ladymarry davam lepsiu fotku no neviem ci nieco uvidite 😅

sandy152
autor
16. okt 2017

@domidee nieco sa tam crta podla mna 😍🙏

ladymarry
16. okt 2017

@domidee ooooo ano nieco tam pekne tmavne 😁😁 tesim sa s tebou 🙏🙏🙏🙏

ajka32