V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@andrejkavid92 hlavne klud a nemysliet stale nato ci to vyslo alebo nie ....🙂
@andrejkavid92 drzim ti prsty!!mne dnes uz ms meska jeden den a zatial nic, rano som si robila pepino test a nic...tak bud uz nech ms pride, alebo nech nechodi vobec
@domidee @sandy152 ahojte, čítam Vaše príspevky, my tiež pri prvom tak nečakane na prvý šup, čo sa niečo ehm nepodarilo...teraz sa snažíme druhý cyklus, mrchu čakám(nečakám) cez víkend ale už teraz začínam mať tie svoje príznaky že príde :/ tak tomu moc neverím, tento mesiac som si povedala že budem testovať až najskôr v piatok, sobotu. Lebo minulý som akurát sklamaná bola po každé....držím palce nám všetkým nech sú čím skôr //
Ahojte snažilky....rada si vás čítam 😊 Druhý cyklus sa snažíme o našu 3 lásku 😍 Dnes by mala doraziť mrcha,ale mám nepravidelný cyklus.Test som si robila pred 4 dňami, áno som nedočkavá 😄 test samozrej negatívny 😔 včera pri jemnom stlačení bradaviek mi vyšla tekutina.... Môže to byť príznak tehu? Alebo môjmu telu už prepína....
Dievcata moje teraz som si robila test no nieco vidim ale niesom si ista ved posudte same .....a sorry za kvalitu ale nemam svoj mobil preto su tie fotky take rozmazane 😅
Ja nic nevidim kvoli tomu ze je to dost rozmazane 😀
@domidee ale mne sa tam niečo črtáááá 🙂 🙂
@domidee teda mám na mysli že tebe sa tam niečo črtá, ja to tam iba vidím :D
@andrejkavid92 uvidime este urobim zajtra rano
@sandy152 inak, ako tvoje spinenie? lebo citala som si nejake diskusie tu na MK, a tam dievcata pisali o tom ze den pred ale den keby im mala dojst mrcha tak mali hnede spinenie, ktore sa ale nerozvinulo do plnej ms, a boli tehu, takze skus sa sledovat ako postupuje to spinenie, mozno este nie je vsetko stratene...🙂
@sandy152 no tak vidiiiiiis ze to nevyzera tak zle...🙂 🙂 ja si osobne myslim ze v tvojom pripade este dojde k zvratu...🙂 daj potom vediet, ja si idem dnes este tiez kupit nejaky test, lenze ten pepino z beznej drogerii sa mi velmi nepozdava... ty testujes tym z dr. max lekarne?
@ladymarry no rano som si robila dr. max a bol chybny tak teraz si kupim top test, nejake baby cih tu mali a ukazali pekne, v dm by ich mali mat tak uvidim. Vcera som si robila maybe baby taky kazetovy a zdalo sa mi ze tam nieco vidno ale mohol to byt len kanalik. Ono ja uz asi nevidim objektivne tie cierky lebo ich tam vidiet chcem tak ich vidim 😀 Ale kazdopadne to nemozem brat tragicky, proste ked to tento mesiac nebude tak nebude, budem sa snazit dalej 🙂
@sandy152 asi tak, aj mne sa uz zda ze tuzba vidiet na teste druhu ciarku je niekedy tak velka, ze moze zatienit skutocnost, ale clovek to stale musi brat s nadhladom... pride to, kedy ma prist...a raz to pride urcite, som si ista a prajem to uprimne kazdej zene ktora tuzi mat dietatko....🙂
@sandy152 ano, vela zleho sa deje to je pravda, no na druhej strane upierat sa na to nema zmysel, samozrejme netreba to ani ignorovat,
je to to najkrajsie obdobie ktore zena moze v zivote prezit,...asi niet krajsieho pocitu, a to som zatial tehotna nikdy nebola :D , len si to myslim.. je to velky dar od Boha... takze treba verit ze to pride, a ze to snad vsetky zvladneme bez problemov a negativ...

@sandy152 uvidime potom dam vediet