icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 jasnacka, ja uz mesiam 4ty cyklus, tak uz v tom mam celkom jasno.
vies, meranie BT je v tom super, ze ty na tych teplotach realne vidis v ktory den ti vo tvoje vajko fakt prasklo, (nie len ako ovu testy, je su pozitivne, ale ty si len myslis, alebo hadas kedy cca ovu bola)
a aby som nezabudla meraj vzdy rano este skor ako vstanes z postele (a mal by tomu predchadzat min.5 hodinovy spanok)
ak budes mat enjake otazky alebo problem s vyhodnotenim teplot, kludne napis, poradime si🙂 ved od toho tu sme 🙂

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry dakujem si zlata 🙂 ok, tak pockam kym mi skonci a zacnem teda s meranim, a je lepsie v ustach alebo tam dole? ci je to jedno?

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 tak okolo práce mam 6 lekárni a v jednej co objednávaju ráno majú už poobede tak hádam to pôjde, aj tabletky na zastavenie mlieka som tak zháňal a a nakoniec mi ich objednali na poobedie

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 ja osobne meriam v ustach, ale v podstate je to jedno akurat tam dole mas cca o 0,2 stupna vyssiu teplotu,
je jedno kde budes meriat hlavne to rob pravidelne a stale rovnako, aby sa tie hodnoty dali povazovat za spravne 🙂

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 no tak potom super, ja som mala taku skusenost tak som to vyriesila takto 🙂

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry oki 🙂 teraz zase len cakat, ja som strasne nedockava, preto to tak vsetko prezivam, som dost taky typ, ze to co si zaumienim chcem hned ale viem, ze to tak nefunguje 🙂

36evina36
17. okt 2017

@sandy152 však neboj to neak dáme, len psychicky to bude narocne

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 ja detto, 🙂 vzdy vsetko co najskor, a potom ma ide rozdrapit, ked musim dlho cakat :D :D no co uz, take sme my zeny... a moj manzel je zasa presny opak, on ma na vsetko cas klidek, a ja och...🙂 protiklady

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry ved to a ked mi povie ze sa nad tym nemam zamyslat tak ma ide rozdrapit 😀

sandy152
autor
17. okt 2017

@36evina36 to bude, ale myslim, ze sme sa tu nasli dobra skupinka tak si pomozeme a zvladneme to 🙂

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 joooj boze presne toto, moj mi toto presne vcera vecer hovoril.. ved nebud smutna, to si nemozes tak vsetko pripustat, testy nie su vsetko.... aaaaaaaa :D :D och, ale ved to sa neda si to nepripustat 🙂 ale snazim sa na tom pracovat

wilinkaa
17. okt 2017

@sandy152 tiež som taká že chcem všetko hneď :D a dnes ráno nezávisle od ničoho dcéra, že mamííí teta bude mať bábo, aj ty budeš mať asi bábo (ona vôbec nevie že sa o neho snažíme), ja by som chcela sestričku :( moje zlaté slniečko..

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry ja tiez, ale tiez som mu vysvetlila, ze nech sa to nesnazi prisposobovat si na seba a zamyslat sa nad tym ako by to prezival on pretoze on to nikdy prezivat nebude a ani nemoze, tak nech akceptuje moje prezivanie a nech mi je oporou tak povedal, ze dobre 😀

sandy152
autor
17. okt 2017

@wilinkaa jeej zlata 🙂 deti take veci citia podla mna

ladymarry
17. okt 2017

@sandy152 presne tak.. oni to vnimaju inak a aj vzdy budu zrejme...🙂 ale su nam vzdy oporou to im zasa nemozeme odopriet.. lebo podla mna aj ked to tak mozno na prvy pohlad nevyzera, sa to dotkne aj ich ze sa nezadarilo..len oni to inak prezivaju, pravdpepodobne 🙂

sandy152
autor
17. okt 2017

@ladymarry ano ano to mas pravdu, niekedy by som chcela mat taky nadhlad alebo ako to nazvat ako maju oni 🙂 ale tak sme zeny no musíme vsetko prezivat 🙂

evi38
17. okt 2017

Dobre ranko babulky 🙂
@sandy152 to ma mrzi, co sa tyka vitaminov, mne po kyrete velmi klesol hemoglobin, mavala som cca 135 a teraz len 120, tak si davam vitamin s DM drogerie - zelezo s kys. listovou, medou a Cckom, stoji to malo a su tam dobre davky 🙂
ak mozem poradit, tak meranie BT je urcite super, vzdy viem, kedy sa blizi ovulka a testy ovulacne nerobim...momentalne som este vo faze cakania na mrsku, mozno, tak cez vikend a potom sa uz pridavam 🙂

evi38
17. okt 2017

@sibrez mas prosim ta aj graf, ze by som kuk? 🙂

evka64
17. okt 2017

Dievcata, som 5DPO a mam nutkanie si spravit test, aj ked viem, ze je to skoro a bude na nom prd :D

veron_11
17. okt 2017

Ahojte baby ms mi stále mešká (21 dní), už sa modlím aby prisla, k dr. nechcem ísť lebo vyvolavačke sa chcem vyhnúť 😔 nie je to u mna nič extra nezvyčajné, takže sa nebojím, cca raz za rok sa mi to takto posunie a možno je to aj zo stresu a všetkého. Už ma pár dní bolia prsia, pijem ženský čaj tak dúfam, že do konca týždňa sa mi to rozbehne nech môžeme začať naplno. Po ms chcem ísť k dr. nech máme predsa len istotu že je všetko OK. A kupujem teplomer, od noveho cyklu meriam s vami 🙂

ajka32
17. okt 2017

@evka64 ja som 3 DPO a najradsej by som posunula cas 😂

evka64
17. okt 2017

@ajka32 veru aj ja...ale spravila som si test ja koza :D jasne ze tam bol prd....esteze som sa zasobila :D
Ale ani ma nic neboli ani podbrusko ani prsia, tak neviem :(

ajka32
17. okt 2017

@evka64 je este skoro, nestresuj sa zbytocne 🙂 ja mam trosku bolesti ako na ms ale to som mala aj minuly mesiac po ovu a nic z toho 😂

evka64
17. okt 2017

@ajka32 no uvidime...drzim palce ;)

evi38
17. okt 2017

@veron_11 test si neskusala? 🙂 drzim palce do dalsieho snazenia 🙂

ajka32
17. okt 2017

@evka64 dakujem, ajja tebe 🙂 uz sa dlho snazite?

simmmus
17. okt 2017

Ahojte baby, co myslite ak mam 6dni do ms , tak to uz by malo ukazat ci som tehu alebo je to skoro?

mrs_m
17. okt 2017

@simmmus Ahoj, vieš koľko si DPO? Ja som dnes zrejme 9 DPO a tiež 6 dní do MS a test biely....pri prvom tehotenstve mi ducha ukázalo prvýkrát 12 DPO...

evka64
17. okt 2017

@ajka32 dakujem...nie toto je prvy mesiac, tak som zvedava

simmmus
17. okt 2017

@mrs_m podla mojho ze vraj "blbeho " :D kalendara vychadza 8 DPO. Takze este to nemusi ukazat... dufam,ze vydrzim s dalsim testom do pondelka :D