V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Dobre ranko babulky 🙂
@sandy152 to ma mrzi, co sa tyka vitaminov, mne po kyrete velmi klesol hemoglobin, mavala som cca 135 a teraz len 120, tak si davam vitamin s DM drogerie - zelezo s kys. listovou, medou a Cckom, stoji to malo a su tam dobre davky 🙂
ak mozem poradit, tak meranie BT je urcite super, vzdy viem, kedy sa blizi ovulka a testy ovulacne nerobim...momentalne som este vo faze cakania na mrsku, mozno, tak cez vikend a potom sa uz pridavam 🙂
Dievcata, som 5DPO a mam nutkanie si spravit test, aj ked viem, ze je to skoro a bude na nom prd :D
Ahojte baby ms mi stále mešká (21 dní), už sa modlím aby prisla, k dr. nechcem ísť lebo vyvolavačke sa chcem vyhnúť 😔 nie je to u mna nič extra nezvyčajné, takže sa nebojím, cca raz za rok sa mi to takto posunie a možno je to aj zo stresu a všetkého. Už ma pár dní bolia prsia, pijem ženský čaj tak dúfam, že do konca týždňa sa mi to rozbehne nech môžeme začať naplno. Po ms chcem ísť k dr. nech máme predsa len istotu že je všetko OK. A kupujem teplomer, od noveho cyklu meriam s vami 🙂
Ahojte baby, co myslite ak mam 6dni do ms , tak to uz by malo ukazat ci som tehu alebo je to skoro?

@sandy152 jasnacka, ja uz mesiam 4ty cyklus, tak uz v tom mam celkom jasno.
vies, meranie BT je v tom super, ze ty na tych teplotach realne vidis v ktory den ti vo tvoje vajko fakt prasklo, (nie len ako ovu testy, je su pozitivne, ale ty si len myslis, alebo hadas kedy cca ovu bola)
a aby som nezabudla meraj vzdy rano este skor ako vstanes z postele (a mal by tomu predchadzat min.5 hodinovy spanok)
ak budes mat enjake otazky alebo problem s vyhodnotenim teplot, kludne napis, poradime si🙂 ved od toho tu sme 🙂