V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@evi38 skúšala, bol aj duch ale možno to bol len zlý test, clearblue mi vyšiel negatívny a naposledy som si robila predvčerom a bol tiež negatívny a to by mi už určite ukázal. Snívalo sa mi ale že som si robila test a bol pozitívny a normlane mi ukázal že 1-2 tt (v sne by si nemala vidieť čísla, no ja som ich tam na 100% videla 😀) beriem to ako znamenie, že do Vianoc sa to podarí! 😇
ahojte dievčatá neviem či sa k vám pridávam, (bojím sa) do teraz som len diskusiu čítala... 😉
chcem vás podporiť a nech sa vám to podarí všetko dotiahnuť do úspešného konca 😘
@evka64 to ma velmi mrzi, ver mi ze sucitim s tebou 😔😔 vcera som si aj poplakala trosku 😔 ale nemozem to tak brat, bol to iba prvy pokus, vy skoro vsetky sa dnazite tak dlho a ja tu vyplakavam po prvom neuspesnom 😩
Ja si tento mesiac budem normalne merat BT a sledovat to...
@andrejkavid92 tak to sme tu viacere co budeme merat, budeme sa podporovat a aspon nam to rychlo ubehne 🙂
@andrejkavid92 zase si si ma s niekym pomylila :D....ja som dnes 5dpo a snazime sa prvy mesiac :D
Ahojte, baby. Túto konverzáciu sledujem od začiatku a veľmi vám všetkým držím palce. Vidím, že niektoré bojujete s ovu testami, tak som chcela zdieľať moju skúsenosť - mala som zlé HP aj anovulačné cykly a v živote sa mi nepodarilo mať pozitívny ovu test. Ale potom som na MK objavila ovulačný mikroskop a vďaka nemu som otehotnela hneď na druhý mesiac (aj to som ten prvý neskúšala, lebo som počas ovu mala infekciu). Baby, ušetríte s ním na ovu testoch a môžete ho používať "donekonečna". Ja som vďaka nemu zistila, že ovulujem už na 10DC, aj keď mám klasický 28-30dňový cyklus. Jediná "nevýhoda" je, že sa s ním treba trošku pohrať, zistiť, pri akom svetle, tlaku a vzorke najlepšie ukazuje, čo potrebujeme vidieť (ja som s ním pozerala do lampy 😁 ). Nerobím cielene reklamu, nemám z toho nič, len ma napadlo, že by vám to mohlo pomôcť 🙂 A tiež - ja som mala klasické menštruačné bolesti pár dní predtým, než mala prísť mrcha a do poslednej chvíle negatívne testy, takže som si bola istá, že nič z toho. Prvýkrát sa mi ukázal duch až v prvý deň meškania. Tak nestrácajte nádej a verím, že čoskoro sa tu začne objavovať kopa fotiek testov s // 🙂 Prikladám fotku mikroskopu a držím palce!
Tak dievcata moje pridavam sa .....dnes slabo hnede spinenie takze zajtra bude mrcha 😔 nevadi ideme dalej a vsetky spolu .....drzim palce aby bol november nas mesiac radosti a vela // ciarok na teste 😍
Caute baby ja uz som zmätena zo seba.. este som len 4DPO az uz od vcera priznaky jak na ms.. bolia ma prsia krize podbrusko..v kazdom pripade sa mi to zda este skoro.. aj keby som bola tehu ale aj skoro pred ms...mali ste niektora nieco podobne?
Dievčatá tak ako som správne pochopila mala som ovulaciu asi dva dni po MS čo sa mi v živote nestalo vždy som mala bolestí a výtok tak 16-17 po MS stihli teraz si už tri dni robím ovu testy a čiarka iba úplne Slanická bolesti už nemám....tak asi nič z toho aj keď stihli sme v tom období asi dva krát sex. Kiež by aspoň to pomohlo....ach
@veriiik106 Slabucka
@andrejkavid92 v pohode nevadi :D
@alenka1609 vitaj, preco sa bojis? Sme tu vsetky s rovnakym cielom, podporit sa, pomoct si, poradit a mat vytuzene babatka 🙂
@andrejkavid92 asi to pride ked to budeme najmenej cakat 🙂 len dufam ze teraz sa to uz podari 😀
Baby zacala som si dnes merat bazalnu teplotu tak sa vytesujem, mam prvy udaj 😅 Asi to nie je normlane ale aj tak sa z toho tesim 🙈 😀 Teraz vlastne budem sledovat ako sa ta teplota sprava a kedy budem vediet ze pride ovulacia?
@sandy152 pocas mrsky bude vyssia, ja vtedy napr. nemeriam, lebo zbytocne tie vyssie teploty skresluju graf, ale kludne meraj, lebo tym, ze si este nemerala, tak nepoznas tie hodnoty svoje 🙂, potom ti zacne postupne klesat, vtedy je dobre sa tulit (ja napr. ovu testy nerobim, lebo mne to vyskoci a hned klesne, cize nezachytim nikdy silny a hlavne, ked mi uz ukazal na druhy den vyskoci teplota a to uz je neskoro na tulenie), proste ovu prebehla, vajicko sa uvolnilo a spermijky nestihnu vacsinou uz dorazit k vajicku...poslem ti nejaky moj graf, aby si asi videla ako to mam 🙂

@simmmus Ako na testoch sa píše, že už týždeň po oplodnení ukážu tehotenstvo, ale asi zabudli dopísať, že len ak žena čaká trojičky :D Ešte je skoro....Ja chcem počkať do piatku, ale neverím, že to zvládnem :D