V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@sandy152 uplne staci teplota a snazenie, este ak ti mozem poradit, tak, ak ti skonci mrska, tak je dobry bud jest grepy alebo pit grepovy dzus to je dobre na plodny hlien, ak by ste sa snazili napr. kazdy druhy den, tak by ste to mali trafit a ty si problem otehotniet nemala, co si pamatam
@sandy152 tak to budeme zhruba narovnako, ja cakam cca mozno za 5-6 dni mrsku, uvidim podla teploty a ked ma prestanu boliet prsia, to viem, ze tak do 3 dni pride, potom ovu cca 8-10 den, cize cca za 15 dni bude ovulacia, tak to budeme priblizne rovnako po ovu potom 🙂, len mne este stale tehu test ukazuje druhu ciarku po kyrete, na 7 den bola dost silna a na 16 den este stale bolo vidno, ako menej, ale bolo ju pekne vidno, tak vyskusam zas o par dni ci uz bude biely test, aby to potom neskreslovalo 🙂
@sandy152 kyret som mala 28.9., bola som na kontrole, histologia ok, utz povedal Dr. ze uplne ukazkovy, vsetko ciste, nech necham oddychnut do mrsky a ak by sme sa chceli pokusit, ze po mrske mozeme...pijem bylinkove caje + vitamin, tak skusime...predsa len mame aj nejaky vek a ak sa citim dobre, tak vyskusame, lebo, ked vidim kolkym parom sa nedari a cim je clovek starsi, tak o to viac, tak skusime, aj ked strach tam je, ze ci ked pojdem na utz zas Dr. nepovie ze bohuzial...
@sandy152 pozerala som ho, ale ten obsahuje len 200 µg kyseliny listovej, odporuca sa 400 µg, tak som si kupila nieco, co stoji ovela menej penazi, ale ma odporucane davky...stalo to tusim 3,49 € - 30 ks v DM drogerii a vola sa to Fero komplex, je to zelezo, kyselina listova 400 µg, med, Ccko a B12 - ten napr. predlzuje LF fazu, ktora je tiez dolezita, kvôli uhniezdeniu plodu 🙂
@sandy152 ostatne vysledky si mala ok, napr. hemoglobin? lebo ten mavam okolo135 a pred kyretom som uz mala len 120, pod 120 je anemia, tak preto aj ta kombinacia so zelezom, uz som sa citila unavena, teraz v pohodicke ako ho uzivam 🙂, podla mna, ak si mala ok, tak ani nemusis a hlavne tebe zistili z histologie, kde bol problem, tak si myslim, ze ak sa zadari (verim, ze tento cyklus ano 🙂 ), tak potom len tie injekcie a verim, ze vsetko bude ok 🙂
@sandy152 jaj som to doplietla, ale pamatam dobre, ze si bohuzial 2 x prisla o babatko ci?
@andrejkavid92 ano pred ovu nizsia a po ovu vyssia 🙂, tak som to aj napisala, ta vyssia predtým je pocas mrsky 🙂, preto pocas nej nemeriam, az tesne po, lebo to uz mam hned ovu 🙂 a zbytocne tie vysoke teploty skresluju graf 🙂
@evi38 jaj takto, ja som to nejako zle pochopila 🙂😉
@sandy152
@evi38
@domidee
dievčatá ja som si ináč dnes kúpila alchemilkový čaj, vy popíjate tiež? Nikdy by som o sebe nepovedala že sa budem až takto riadiť radami na nete a brať rôzne doplnky, ale keď to silné chcenie po bábätku nás asi prinúti urobiť čokoľvek... Okrem čaju beriem ešte kys. listovú, vy niečo takéto praktikujete alebo tomu nechávate voľný priebeh?🙂
@andrejkavid92 na čo je dobrý ten alchemilkový čaj keď nie sme tehu? ja si pamätám že som to pila pred pôrodom...
@andrejkavid92 ano ja pijem, vraj to pomaha na sliznicu maternice, ale ma sa to pit len do ovulky 🙂
@wilinkaa vieš čo nejako som to extra nezisťovala, ale aha sandy152 dala odpoveď 🙂 ja som len veľa čítala že to často ženy pijú keď sa snažia, tak preto som si povedala že vyskúšam keď už sa nepodarilo teraz...
@evi38 ďakujem za privítanie 🙂ale mám veľké pochybnosti, či mať alebo nemať... vo mne sa to bije, som z toho zmätená a ešte k tomu manžel pracuje v zahraničí ☹ no neviem...
@andrejkavid92 pijem bylinkove caje a teraz po kyrete alchemilkovy 🙂 + vitamin 🙂
@alenka1609 kvôli comu mas pochybnosti? kolko mas rokov, ak sa smiem spytat? manzel ma aky postoj k babatku?
@andrejkavid92 ja nechavam volny priebeh, neberiem ani nepijem nic, dala som si zistit kyselinu listovu z krvi, mala som jej dost, to bolo v auguste, teraz som bola znova na odbere aj tam som si poziadavala nech doplnia zistenie kyseliny....snazim sa ju prijimat v potrave....tabletky obsahuju kopec aditiv a to sa mi moc nechce cpat do tela...tak uvidime co bude jak bude🙂
@evi38 mám už 33 aj to je také otázne, manžel súhlasil s bábätkom, chcel by veľmi dcéru 😉 ja sa obávam hlavne mojich stavov... 😖
tak dievcata ja som uz od rana 1DC... co uz, ideme dalej , v novembri zacneme opat 🙂 je to sice len moj druhy pokus o babo, no klamala by som keby som tvrdila ze ma to nevzalo... bola som trochu smutna, sklamana...ale stale mam nadej ze sa to do buducna podari..🙂 prajem vam vsetkym cakatelkam pevne nervy,,,a skore // 🙂
@alenka1609 viacere tu mame aj viac 🙂, stavov v akom zmysle?
@ladymarry drzim palce do dalsieho cyklu, ty si si aj merala BT vsak?
@sandy152 nedá sa premenovať téma? :D

https://www.fertilityfriend.com/home/evicka