icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

simmmus
20. okt 2017

@mrs_m ale pri prvom som nemala ziadne priznaky, az po vyse tyzdna ,ked mi meskala,som si urobila test a to uz som bola v 2.mes :D

mrs_m
20. okt 2017

@simmmus mne hrozne tento týždeň smrdelo jedlo, čo inak zbožňujem a kolegovia tvrdili, že to vonia rovnako ako vždy. A a tak, ako aj pri prvom tehotenstve, som hrozne hladná, ale zároveň nemám na nič chuť, páli ma záha aj po čistej vode a nafukuje ma - aj keď to ma už aj minulý mesiac :D takže to sa asi neráta. A naša fenka sa ma akosi stráni a zase prestala s nami spávať v posteli ako pri prvom. Uvidím, či to je všetko len zhoda náhod umocnená tým, že veľmi chcem, aby to bolo tehotenstvo 😉

veriiik106
21. okt 2017

Baby prosím poraďte včera mi začala ovulka poobede ( vaječný bielok ) ale že dosť veľa dnes ráno teplota 36,8 sex sme ešte nemali myslíte že dnes to bude ok alebo sme to už prepásli....ešte stále mám veľa vytoku...ach ja uz som na prášky ešte nikdy som ju takto neskoro nemala. Ďakujem vám za rady 🙂

evi38
21. okt 2017

Dobre ranko 🙂
@veriiik106 tazko sa odpoveda, napis prosim ta predosle teploty cca 4 dni a ci ste sa aj tulili, tak ti clovek skor poradi 🙂

evi38
21. okt 2017

@heljenka merias si aj BT? Pozeram, ze uz mas babatko, ste sa tiez dlhsie snazili ci nie? 🙂 drzim palce 🙂teraz si ktory DC?
@mrs_m gratulujem 🙂

katarinka2185
21. okt 2017

@evi38 ja stále nič :( MS mešká 4 deň, včera na teste slabulilinky duch, dnes žiadny. Nič ma neboli len cicky 🙂... A aby mi nebolo ľúto tak malý dnes dostal kiahne.

lenakiss
21. okt 2017

Tak mne sa to asi podarilo 😇
Este 14 dpo ani naznak druhej ciarky

katarinka2185
21. okt 2017

@lenakiss to je super 🙂 gratulujem 🙂 🙂... Ktorý DC vám ukázalo // ja neviem kedy som mala ovu. Mne meškajú 4 dní a stále nič... Ale vy to maaaate isté 🙂 🙂

heljenka
21. okt 2017

Aj ja chceeeeem ☹ ....ako to robite 😀 😀 😀 ,,jasne ze gratulujem 😀 👏

evi38
21. okt 2017

@katarinka2185 ake dlhe mavas cykly? Neskusis si meriat BT? Ukazes tie testy? 🙂Mozno nieco uvidime 🙂
@lenakiss super, gratulujem 🙂

36evina36
21. okt 2017

Takže ideme na tento mesiac 1 DC

simmmus
21. okt 2017

@mrs_m ahoj, no ako? Testovala si aj dnes? :D

lenakiss
21. okt 2017

@katarinka2185 na tom teste ma byt 15 dpo...14 dpo som mala len jednu ciarku. Pomylila som sa ...ukazalo mi to az den pred meskanim ms ;)

lenakiss
21. okt 2017

@evi38 dakujem ale este nic nie je iste 🙂

lenakiss
21. okt 2017

@katarinka2185 som si to neskor preratala a 15 dpo mi ukazalo prveho ducha....14 dpo ak tam bol duch nevidela som ho a 13 dpo absolutne nic iba jedna ciarka ...a ovu som mala hned po ms

mrs_m
21. okt 2017

@simmmus Ahoj, áno 😅 Dnes už to vyzeralo skôr ako čiarka než iba duch, skúsim zase v pondelok, to uz by malo byt na 100%. Teraz som mimo domu a naschval som si nevzala testy, aby ma nepokusalo😉 A ty ako?

lenakiss
21. okt 2017

@heljenka dakujem 🙂 a ako to robime ? :D ja som mala okolo 20 ms ...bola som 27 u dr a povedal ze ovu este nemohla byt ze je skoro a hned po ms nemozne . 26 sme mali nechraneny styk a to len ten jeden krat ! a 24 este vecer som mala ms. Na 100 percent to bolo teda ten den lebo 28 az do 3 boli ovu testy negat. A 10teho este test negat. Az 11 steho bol pozitiv 🙂

simmmus
21. okt 2017

@mrs_m no tak to vyzera naaadejne 🙂 ja som si dnes nerobila,ale zajtra rano idem do toho :D mrcha zatial neprisla,chvalabohu :D nevydrzim do pondelka,tak zajtra to musim skusit :D dufam,ze sa nemylime 🙂

katarinka2185
22. okt 2017

@evi38 ahoj cykli mávam 28-30 dní... Testy som vyhodila.. Robila som si aj dnes ráno a stále nič. Keď to odfotim tak tam aj tak nič neni vidieť...vyskusam cez týždeň a uvidíme 🙂

katarinka2185
22. okt 2017

@lenakiss dnes som si na Googli vypočítala kedy by som mala mat ovulaciu , keďže ja to nesledujem, a dnes mi vychádzaja 14DPO. test z rána biely. Iba /...

mrs_m
22. okt 2017

@simmmus
No ako? Je to tam? 😉

lenakiss
22. okt 2017

@katarinka2185 no mne by tiez google dal plodne dni na 12 sty den a mala som ho na siedmy...nehadz flintu do zita este 🙂

katarinka2185
22. okt 2017

@lenakiss 🙂 🙂 🙂 nehadzem 🙂 🙂 ja pevne dúfam že to vyšlo 🙂 už rok sa pokúšame o bábätko, dva krát som potratila... Len to čakanie ma zabíja 🙂 už chcem aby boli // 🙂... Nemala by som na to tak myslieť.

lenakiss
22. okt 2017

@katarinka2185 no ja to uz mam takto dnes....a ja ti drzim silno palce 🙂

simmmus
22. okt 2017

@mrs_m no takto to vyzera...asi by to malo byt,co myslis?

katarinka2185
22. okt 2017

@lenakiss to je super!!!! 🙂 ešte raz vám gratulujem 🙂... A keď budem vedieť aj ja tak tiež ukážem 🙂 🙂 moje testy začali vždy slabnut a dopadlo to na prst... Ale vy ten posledný máte krásny 🙂 je to tam 🙂 ptfuj ptfuj aby bolo dievčatko 🙂 🙂 videla som ze mate chlapca 🙂

lenakiss
22. okt 2017

@katarinka2185 dakujem tak hadam to bude dobre......
Fuuu tak to ma mrzi....prajem vam aby sa vam uz zadarilo do uspesneho konca 🙂
A ano mam chlapca ako aj vy ...tak nech sa aj vam zadari sesrticka pre synceka ;)

katarinka2185
22. okt 2017

@lenakiss ste zlatá 🙂 držím vám palce a určite to bude dobre 🙂 a ďakujem 🙂 môj drahý chce dievčatko ale ja by radšej ešte jedného chlapca 🙂 🙂

andrejkavid92
22. okt 2017

@simmmus gratulujem!!! ☺️☺️☺️
My zase zaciname tento mesiac so snazenim sa, akurat dnes je prvy den po MS, takze idem na sledovanie hlienu a BT si meriam od 1DC. Tak si drzme navzajom palce, baby! ✊🏻✊🏻

simmmus
22. okt 2017

@andrejkavid92 dakujem :-* drzime palce ;)