V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Ahojte, dnes sim si robila, sice vecer digitalny clearblue a bol negativny....som 10 dpo....mozno skoro a mozno nic z toho nebude :(
Bodbrusko ma pobolieva.
Ja som zvedavá ako to naše dobrodružstvo dopadlo... ☺ ale nevadilo by mi to kebyže to nevide, lebo chceli by sme dievčatko a ja som sa dnes dočítala ze máme skúšať pred ovu a nie na ovu... 😵 čo myslíte, je možné splodiť aj na ovu dievčatko?
@alenka1609 na ovu je to na 99,9% chlapec, dievca treba par dni pred ovu. Mam to overene, venujem sa tomu uz roky, aj ked mnohi ludia neveria, ale je dokazane, ze muzske su rychle ale ziju len den, zenske pomale ale vydrzia aj tyzden.
@pininka och joj... ☹ to nie!!! no tak snáď sa nezadarilo... a fakt sa tak nikomu nestalo koho poznáš? 🙏
@alenka1609 ja som si tak vypocitala oboch chlapcov a okrem toho este asi dalsim 30 zenam, aj tu na modrom koniku, zatial to bolo 100%. Ale skutocne nejde o ziadnu magiu, je to biologicky fakt a ja som si to overila aj Jonasovou metodou a bola tam zhoda. Aj sestre som tak vypocitala dievcatko. Nestresuj sa, mozno ste netrafili presne ten den, mne napr ovu testy neukazali vobec ovulaciu a pritom som otehotnela s druhym synom.
Caute baby, dneska rano som samozrejme nevydrzala a testovala, samozrejme ze ani naznak 😂 vy ako? 😉
@pininka
My skúšame pravidelne celý mesiac, ovu neovu, pretože chceme bábo. O jedno sme prišli, tak mi je už pravdepodobne úplne jedno či to bude rýchla alebo pomalá spermia 🙂 Ale tiež si myslím, že to je pravda.
ja stále čakám čo bude 🙂 menšt. mi mešká 9.deň.. včera som si robila test no tá druhá palička bola vidieť teda skôr ani nevidieť minimalne... :/ kedže nám sa toto poradarilo presne v deň keď mi mala prísť menšt. čiže 14.okt, baby poradte, neni na test skoro?? :/
@korpiklaanka urcite, ja ai tiez myslim,ze treba skusat kedykolvek, ja som to tiez tak citila po potrate, ale vyslo to na prvy sup a to ja mam uplne hrozny cyklus, aj prave kvoli tomu som si sledovala tu ovulku, lebo bezne mi meskalo aj tyzden aj viac.
@pininka
Mne zas nemeška skoro vôbec a ak hej tak max 1deň... a uplne aj take divne pocity mam že sama nechapem tomu...
Dobre ranko babulky, tak ja 23 dni po kyrete mrska 🙂 som 2DC, ratam, ze tento tyzden bude aj ovulka a skusime 🙂
@alenka1609 som zvedava na to ako dopadne to Vase dobrodruzstvo 🙂
@evka64 dnesny test ako? robila si si, mas fotku?
@ajka32 kolky si DPO?

@simmmus ja myslím, že je to tam 😉 gratulujem 🤰