V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@evi38 len ja si bohuzial nemeriem BT vzdy v rovnaky cas :( napr. dnes som mala sluzobku a vstavala som o 5:30 tak som merala vtedy namiesto o 7:50, ale mala som 6h spanok vzdy (okrem jedneho razu) a vzdy sa sice snazim v ten isty cas ale nie vzdy to ide... tak neviem ci to velmi skresluje alebo trochu, nevies? ☺️
@alenka1609 😢 k testovaniu som sa ani nedostala... v noci sa zjavila mrcha 😫
@evi38
No dnes takyto vyrazny pokles 😳
Vcera vecer prisla mrchaaa ☹😢
@annie89 ach nič to, neboj, tak na druhý mesiac, to už určite vide 🤰
@evka64 neboj aj ty si aj tebe sa to podarí aj všetkým čo sú tu... 🙏
Dobre ranko 🙂
@alenka1609 den ovulacie sa nepocita, az ten den po je 1 DPO 🙂
@andrejkavid92 to nevadi, ze sa nie vzdy podari presne merat, hlavne, ze tam mas dost teplot nameraných 🙂 dnes parada, pokles, ak sa Vam da dnes by som poistila 🙂
Ahojte babulky, ked ste chodili na folikulometriu ako casto ste chodili a kolkokrat cca? Mne dnes povedal gyn.ze od buduceho mesiaca by chcel aby som zacala chodit ale neviem ako v praci, ci sa bude dat :(
@evi38 dobré ráno 🙂 tak teda až dnes je to 8 DPO 😉 ešte veeelmi skoro na testovanie, že?
@alenka1609 ja som vzdy testovala na 9DPO a bolo to tam 🙂, aj mesrias BT? siiilno drzim palce 🙂
@ajka32 aj ti povedal dr., od ktorého dna by si mala zacat chodit? Podla mna mozno od 9-10 a to zalezi od velkosti, aky bude folikul prvýkrát si myslim
@annie89
@evka64 drim Vam obom velmi palce do dalsieho kola 🙂
@evi38 vieš čo nemeriam lebo sa tomu absolútne nerozumiem... 😅 ale telo poznám veľmi dobre, takže riadim sa podľa toho a plus som si kúpila ovu testy, takže to takto snáď dám 😉
@alenka1609 zajtra budes teda 9DPO, kedy planujes testovat? 🙂
@evi38 dnes som bola u gynekológa a pozeral na ultrazvuku oba vaječníky ale nevidel tam nikde žlté teliesko/folikul/vajíčko :( Tak neviem presne čo to znamená... ja hlupaňa som sa nezmienila o tom, že si meriam BT a ako ju mám nameranú a že dnes bol pokles, možno by sa mi k tomu vyjadril. Povedal ale že anatomicky vyzerá byť všetko v poriadku, že ak sa nepodarí do konca roka tak si mám kúpiť NosiFol (je to ževraj nehormonálne a má to zinok). A ak sa nepodarí do jari tak mám prísť a začneme s prípadnou diagnostikou. Tak toto ma troška vystresovalo, akože vždy som sa nejako bála toho že s tým budú problémy, neviem prečo ale nejako som si v duchu hovorila že všetko bude OK. Tak uvidíme asi...
Čo presne ten pokles znamená prosím ťa?
Môže sa stať že BT ukazuje ovuláciu aj keď k nej nedojde (k vytvoreniu/uvoľneniu vajíčka)?
@andrejkavid92 este k tej teplote, co mas 24.10., lebo je zbytocne vysoka, tam bola vtedy preco tak oznacena? Jedine, co ma napada je, ze by sa uz uvolnilo z vajecnika, co by mohlo potvrdit teoriu, ze mas ovu a sedelo by to s minulym mesiacom, ked som ti pisala, ze podla mna uz si bola tie dni po ovu, ale to len "nahlas" rozmyslam 🙂...co sa tyka tych vitaminov podla mna su zbytocne drahe, to sa da vyskladat z B-komplexu a fero forte, co ta vijde mozno cca do 6 € spolu a su tam vyssie davky, vitaminy skupiny B su dobre na rast folikulov a na dobru - dlhsiu LF, aby sa babatko vedelo uhniezdit, zinok - stitna zlaza, imunita...
@evi38 čo pozerám v appke, tak som to merala v rovnaký čas ako napr. 21.10. a 23.10. a necítila som sa zle ani nič, ze by na mňa akože ´niečo liezlo a vyskočila mi teplota´ tak to nie... Tak neviem prečo vyskočila takto...
@katka8817 testik krasny, pekne silnie, gratulujem 🙂
@andrejkavid92 myslim kvôli tomu, ze tam mas len prazdny kruzok nie plny 🙂
@evi38 vôbec netuším čo znamenajú prázdne krúžky a čo plné :D
A ešte ma napadlo - doktor hľadal tuším na ultrazvuku žlté teliesko ak si dobre pamätám a nevidel ho tam... To znamená že ovu ešte neprebehla, či? Či mohla už prebehnúť? Som 12. deň cyklu. Príde mi to také, že pokiaľ prebehla, tak by tam v prípade oplodnenia malo stále byť to žlté teliesko a v prípade že nedošlo k oplodneniu tak by zaniklo. Ale možno ešte neprebehla ale že tam nevidel ani folikul? To ovu akože príde možno až neskôr? Nechápem celkom tomu, neviem si to spojiť s BT. Pokles predsa znamená že sa chystá ovu, či? Tým pádom by mal byť folikul vidno už teraz a on ho tam nevidel...
@andrejkavid92 prazdne, ze si nieco zadala inak, napr. ak si si nastavila, ze mesrias kazdy den cca 7:00 hod. a zrazu das inu teplotu, tak to tak da, len potom to skresluje, tak ako si si nastavila a co mas 24.10. 🙂, aha uz chapem, no, ale ak hovoril o zltom teliesku, to znamena, ze ovu este nebola, co by sedelo, ze cca teraz je/bude 🙂
@evi38 Ďakujem 🙂 No ja sa práveže to toho času nie vždy trafím tak to preto je to asi prázdny krúžok 🙂 No, len ak ovu ešte len bude tak by mal vidieť folikul, či? Ten býva predsa pred prasknutím veľký že je ho vidno.
@andrejkavid92 tu je k tomu nieco 🙂
no a nemoze to byt tak, ze ovu je napr. dnes, cize folikul uz nevidel - praskol, ale zlte teliesko este nie je? ten rozdiel teplot je aky, lebo potom sa ti bude riadit podla aj tej vysokej teploty a nebude ti vediet urcit ovu 🙂

@evi38 ahojky 🙂 no netusim ci sa blizi, ale zajtra mam rano gyneko tak uvidim co povie 🙂 priatel je chory, ale tulili sme sa predvcerom, graf posielam nizsie