icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

andrejkavid92
25. okt 2017

@ajka32 nie som si ista ze moj by na to pristal 😂😂 mozno ano, uvidim, prejdem si to s nim 😄 inac, dnes je chory, takze nic z tulenia (ale vcera sme to stihli) a zajtra tiez nic lebo sa neuvidime, az pozajtra 😩
Budem drzat palce!!!

evi38
26. okt 2017

Dobre ranko 🙂
@veriiik106 samozrejme, ze mas, drzim palce velmi a husty vytok je ok 🙂
@katarinka2185 dakujem velmi pekne 🙂
@ajka32 to mi je luto, ake dlhe mavas cykly?

ajka32
26. okt 2017

@evi38 doteraz som mavala prevavidelnych 28, ale minuly som mala 35, teraz 26.neviem co sa deje :/

evi38
26. okt 2017

@ajka32 ten 35 dnovy si tiez merala?

ajka32
26. okt 2017

@evi38 ano ale nerobila som ovu testy , vyzeralo to na anovulak :/

evi38
26. okt 2017

@ajka32 vies sem prosim ta hodit ten graf z minulého mesiaca, ked som teraz kuk ten, co si merala tento mesiac, tak v den ovu tebe uz vyskocila teplota, cize u teba je asi najlepsie 1-2 dni pred tulenie + mozno ta alchemilka by ti trosku upravila

ajka32
26. okt 2017

@evi38 no ja sa prave k tomu grafu neviem nijako dostat.a podla mna teraz som mala ovu tiez az den na to ako mi ju vyznacilo pretoze vtedy som mala pozitivny ovu test a ovulka pride za 24-48hod. Ale kedze nasledujuce 2 dni som nemerala teplotu vyznacilo mi ju vtedy.Ale idem zajtrmsmusim ist ku gyn, aj ked ma nevysetri kedze mam ms, aspon sa ho popytam co a ako 😉 ci by vedel nieco odporucit

evi38
26. okt 2017

@ajka32 ked skopirujes odkaz, tak ti ukaze posledne 2 grafy 🙂, ak by bola este neskor, tak by mozno bolo dobre B12 kvôli zvyseniu LF 🙂, lebo by bola kratka v tom pripade
@andrejkavid92 ako graf, uz sa blizi ovu? 🙂

ajka32
26. okt 2017

@evi38 ja viem, mne sa to tam da odklikut ale ukazuje mi cisty graf, bezteplot tak neviem.kazdopadne dakujem krasne za rady , B12 neberiem tak asi zacnem 🙂

annie89
26. okt 2017

Ahojte, kočky 😉
tiež sa pridávam.
Štvrtý deň meškajúcej hoci vzdy ukážkovo presnej menštruácie. Dnes však už kupujem test. Je to podľa vás skoro alebo v pohode čas na testovanie? Všade čítam niečo iné, tak sa chcem poradiť. Ďakujeeeeem.

evi38
26. okt 2017

@ajka32 dam len sharing a setup a skopirujem tuto adresu, teda takto to robim 🙂
https://www.fertilityfriend.com/home/evicka
@annie89 vitaj, urcite uz mozes urobit 🙂, drzim velmi palce

annie89
26. okt 2017

@evi38 ďakujem 😉 budem určite informovať. 😉

alenka1609
26. okt 2017

@annie89 ahoj test už určite môžeš robiť, to ja by som tak dlho nevydržala, vždy skúšam pred vynechanim 😅 tak som zvedavá... 😉 daj vedieť

annie89
26. okt 2017

@alenka1609 tak mala som trošku náročnejšie týždne a ani som si neuvedomila, že meškajú... Až keď som včera pozrela kalendár a zistila, že už štvrtý deň nič. Neboj, tiež, by som už prvý deň testovala 😂
Dnes má však zvláštne pichá v podbrušku, do toho z ničoho nič nádcha 🤧. Je to masaker,také to očakávanie. Pre istotu som dnes vysadila všetky tabletky, ktoré bežne užívam a nie sú určené tehotným ženám 😅😅

simmmus
26. okt 2017

Ahojte, tak dnes takto... 4dni meska... Musela som ist rano k dr,pretoze ta mykoza sa uz nedala vydrzat, chcela som este tyzden pockat. Podla mrchy to vychadza na 4tt+5, ale je to este malo,nebolo nic vidiet,mam prist za 10dni, hadam sa dovtedy aj vyliecim.

sandy152
autor
26. okt 2017

Ahojte baby, bola som u gynekológa a na usg videl, ze mam na jednom vajecniku 12mm folikul a potom zopar malickych a na druhom som nemala ziaden folikul. Som dnes 10 DC a cyklus mam tak cca 30 dni. Mali ste niektora taku skusenost? Ci moze z toho nieco byt? On vravel ze je dost maly ten folikul ale moze este dorast do ovulky, tak neviem...povedal aby sme sa snazili a nemyslela som na to....

evi38
26. okt 2017

@sandy152 ahoj, co si pamatam folikul je zrely, ked je cca 20 mm, rastie priblizne 2 mm alebo aj menej za den, mne by tych 2 mm sedelo, tebe teda menej, ked na 10 DC je 12 mm, aky mas prosim ta dnes graf? Cize teoreticky ovu by mohla byt cca za 5-6 dni pocitam a cca za 2-3 dni by bolo dobre zacat tulit 🙂 podstatne je, ze tam je, ono to tak byva, ze je 1 dominantny 🙂

katarinka2185
26. okt 2017

@simmmus jeeej 🙂 super 🙂 gratulujem k dvom // 🙂 a nebojte sa určite budete ok a všetko bude v najlepšom poriadku 🙂

simmmus
26. okt 2017

@katarinka2185 dakujem 🙂

kater_by
26. okt 2017

@36evina36 môžem sa opýtať ako dlho ste mali pauzu po Ma a potom ste sa začali snažiť?

alenka1609
26. okt 2017

@annie89 no a ten test si si nerobila? nádcha prejde, dobre si urobila s tými tabletkami že si ich vysadila 😉

evi38
26. okt 2017

@simmmus gratulujem, krasne // ciarocky, drzim palce 🙂
@alenka1609 ty si ktory DPO? Som zvedava ako dopadne to tvoje dobrodruzstvo s manzelom 🙂

36evina36
26. okt 2017

@kater_by 3 mesiace

annie89
26. okt 2017

@alenka1609 test dnes kúpim a ráno urobím

sandy152
autor
26. okt 2017

@evi38 ahooj, no ano citala som o tom, lenze gyn mi zaroven vravel, ze nie je dobre ked je tam okrem toho vacsieho aj viac malých ale k tomu mi uz nic viac nepovedal. Graf zatial vyzera takto, neviem teoreticky ked by bola ovu niekedy az na 16-17 dc mozno by dorastol dovtedy, otazne este je ci je v nom vajicko...

evi38
26. okt 2017

@sandy152 dakujem za graf 🙂 na podporu folikulov je dobre skupina vitaminov B, obycajny Bkomplex uplne postaci 🙂, nemyslim si, ze by nebolo vajicko 🙂

sandy152
autor
26. okt 2017

@evi38 som z toho trochu nestastna lebo vôbec som s týmito vecami nemala nikdy problemy. Uz mi fakt chyba ku stastiu len to ze nebudem ani ovulovat alebo mi nebudu dozrievat vajicka :(

evi38
26. okt 2017

@sandy152 neboj, len to trosku podporis, ale chapem ta...skus ten Bkomplex, verim, ze cca za 5 dni bude ovu 🙂

sandy152
autor
26. okt 2017

@evi38 skusim a budem dufat, ze to dobredopadne 🙏

alenka1609
26. okt 2017

@evi38 evi ja ani neviem presne lebo neviem ci sa počíta aj deň ovulácie... ak áno tak 8 dpo a ak nie tak 7 ešte musím čakať na testovanie 😕 ale som faaaaakt veľmi zvedavá
@annie89 no to urob 😉 ale akosi už viem že to bude pozitívne... 😅 držím palce