icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

ajka32
26. sep 2017

@sandy152 robila som si nejaky baby top test z drogerky, ale cely sa mi zdal nejaky rozpity.Kupila som si GS mamatest a vyskusam este rano, mozno blby test 🙂

sandy152
autor
26. sep 2017

@ajka32 jj ten top test som mala aj ja a mne neukazal vôbec ani jednu ciarku takze to su nejake blby testy 🙂 Drzim palce aby to rano vyslo 🙂

ajka32
26. sep 2017

@sandy152 robila som teraz aj ten gs mama test a nic, ani naznak.tak uz len cakat ms :D

sandy152
autor
26. sep 2017

@ajka32 mala si si az rano urobit ked tak. A vyzera to tak, ze pride ms?

ajka32
26. sep 2017

@sandy152 ja neviem, obcasmam pocit ze ano,potom zasa ze nie.kazdopadne pockam asi do piatku, resp.do vikendu a ak nepride zbehnem v pondelok ku dr.nech sa na mna pozrie ;)

sandy152
autor
26. sep 2017

@ajka32 no ved jasne, este pockaj a uvidis. Snad ms nepride 🙂

ajka32
26. sep 2017

@sandy152 no uvidime, aj ked som trosku smutna 🙂

vever111
26. sep 2017

Zienky, ktory dc zacinate testovat?

tarantula35
27. sep 2017

Ahojte dievčatá 😊
No u mňa to vyzerá, že mrcha dorazí 😥😥😥 od včera mam take bolesti sem tam v podbrušku, že čakám už kedy sa pokazim,, ako hovorí môj muž,, 😂😂 zase nastane veľké sklamanie a plač 😢 😢... Nevládzem už....

ajka32
27. sep 2017

@tarantula35 ja to chapem, ja som na tom rovnako, ale tiez este nedorazila :/

ladymarry
27. sep 2017

Dievčatá, moja kamoska si nasla pozitivny test az dva tyzdne od dna ocakavanej ms, pritom dovtedy testovala kazdy den a testy negativne... mala bolesti ako keby uz uz mala dostat ms,napokon aj zacala spinit tak si myslela ze sa opat nezadarilo a nakoniec vuala...takze netreba vesat hlavu, viem ze kazda sme ina takze treba verit, ved sa blizi oktooooober a to JE nas mesiac 🙂

sandy152
autor
27. sep 2017

@ladymarry presne ako hovoris, treba verit a podari sa nam to 🙂

pininka
27. sep 2017

Dievcatka,troska vas povzbudim. Tie testy su tiez niekedy zaujimave. Pri prvom synovi som si zrobila test, vsetky priznaky som mala, test bol negativny, ani neviem preco som ho nevyhodila. Pobede mi nanho padol zrak,ze reku vyhodim ho, pozriem do krabicky a test pozitivny. Krasne dve ciarky a pritom desat minut tam bola len jedna.

sandy152
autor
27. sep 2017

@pininka mne sa uz toto stalo s testom womansecret, ze bol biely a po dlhsom case zrazu ciarky 2, ale robil to iba tento test, ine nie a nakoniec som aj tak dostala ms. Takze, treba asi naozaj odcitavat v tom limite v akom sa uvadza v navode lebo potom je to skreslene

luckanr
27. sep 2017

Taak dnes mi konci ms, od zajtra ideme opäť na to, uz sa tesim na tento mesiac, tusim by to konecne aj mohlo vyjsť☺ drzim nám všetkým palce kočky

ajka32
27. sep 2017

@luckanr heej treba mysliet pozitivne, mna dnes depky chytaju :D

danyb
28. sep 2017

dievčatá, tak ja mám asi dnes ovulku a môj drahý je v Prahe.. takže sme to asi zase nestihli.. na porazenie ☹ takže v októbri si asi dve čiaročky nenájdem ☹ Vám držím silno palčeky aby Vám to teraz vyšlo 😘

e1i
28. sep 2017

10 dc po clostile 12 mm,som zvedava

ladymarry
28. sep 2017

Ja som dnes 11DC a po ovulacii zatial ani náznak, tak cakame...kto dalsi caka? 🙂

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry no ja som dnes 13DC a pobolieva ma brucho už 3-tí deň, tak neviem, či sa blíži ovulka alebo nie, no skúšame každý druhý deň, tak snáď sa trafíme 😀

ladymarry
28. sep 2017

@sandy152 tak bolest podbruska je silnym priznakom ze uz je na ceste 🙂 drzim prsty

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry ale aj takto, ze viac dni ma moze boliet? ja som to doteraz nejak nesledovala, podla kalendarika mam mat ovu v nedelu, ale manzel vtedy nebude doma tak sa budeme snazit v sobotu a potom az v pondelok tak snad bude stacit 😀 aj tebe drzim prsty 🙂

sandy152
autor
28. sep 2017

Inak baby nemate skusenost s gelom Conceive Plus na podporu otehotnenia? Mam ho kupeny ale neskusala som ho este, ci to ma zmysel alebo nie...

ladymarry
28. sep 2017

Ja mavam ovulacne bolesti podbruska aj 5-6dni...kazde telo je ine, niektore zeny ani necitia ze ovu vobec maju...a urcite by som skusila v sobotu, ved chlapci si vedia do nedele pockat 🙂🙂🙂😁

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry ved toto, tak dufam, ze pockaju 😀

ladymarry
28. sep 2017

@sandy152 ja som aj dokonca niekde citala ze je idealne sa milovat den pred ovu..pretoze v den ovu, uz nemusis uplne vystihnut uvolnenie vajicka...takze hlavne sa na to prilis nesústredit a uzit si jeden.druheho:slight_smile 🙂🙂

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry to som aj ja takto citala tak snad sa podari 🙂 v pondelok som akurát objednana k novej gyn tak mozno aj ona mi povie ci uz ovu bola alebo ako som na tom

ladymarry
28. sep 2017

@sandy152 a pijes aj alchemilkovy caj, alebo grepovu stavu na podporu ovu a plodneho hlienu? Lebo toto by mohlo tiez pomoct... ja som dnes zjedla dva grepy 😁 tak sa necham prekvapit

sandy152
autor
28. sep 2017

@ladymarry pijem alchemilku a aj grepy jem 😀 no dnes som akurát rozmyslala, ze dokedy mam pit tu alchemilku kedze len po ovu by sa mala, no ja neviem kedy bude presne ovu

ladymarry
28. sep 2017

@sandy152 ano alchemilka len do ovu...skus podla hlienu, ked prestanes mat plodny hlien tak to povazuj ze uz ovu prebehla a prestan pit cajik...alebo mozno aj podla teploty urcit, pre mna je meranie bazalnej teploty zatial najspolahlivejsia metoda ako urcit ovu