V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Zienky, ktory dc zacinate testovat?
Ahojte dievčatá 😊
No u mňa to vyzerá, že mrcha dorazí 😥😥😥 od včera mam take bolesti sem tam v podbrušku, že čakám už kedy sa pokazim,, ako hovorí môj muž,, 😂😂 zase nastane veľké sklamanie a plač 😢 😢... Nevládzem už....
@tarantula35 ja to chapem, ja som na tom rovnako, ale tiez este nedorazila :/
Dievčatá, moja kamoska si nasla pozitivny test az dva tyzdne od dna ocakavanej ms, pritom dovtedy testovala kazdy den a testy negativne... mala bolesti ako keby uz uz mala dostat ms,napokon aj zacala spinit tak si myslela ze sa opat nezadarilo a nakoniec vuala...takze netreba vesat hlavu, viem ze kazda sme ina takze treba verit, ved sa blizi oktooooober a to JE nas mesiac 🙂
Dievcatka,troska vas povzbudim. Tie testy su tiez niekedy zaujimave. Pri prvom synovi som si zrobila test, vsetky priznaky som mala, test bol negativny, ani neviem preco som ho nevyhodila. Pobede mi nanho padol zrak,ze reku vyhodim ho, pozriem do krabicky a test pozitivny. Krasne dve ciarky a pritom desat minut tam bola len jedna.
Taak dnes mi konci ms, od zajtra ideme opäť na to, uz sa tesim na tento mesiac, tusim by to konecne aj mohlo vyjsť☺ drzim nám všetkým palce kočky
dievčatá, tak ja mám asi dnes ovulku a môj drahý je v Prahe.. takže sme to asi zase nestihli.. na porazenie ☹ takže v októbri si asi dve čiaročky nenájdem ☹ Vám držím silno palčeky aby Vám to teraz vyšlo 😘
10 dc po clostile 12 mm,som zvedava
Ja som dnes 11DC a po ovulacii zatial ani náznak, tak cakame...kto dalsi caka? 🙂
Inak baby nemate skusenost s gelom Conceive Plus na podporu otehotnenia? Mam ho kupeny ale neskusala som ho este, ci to ma zmysel alebo nie...
Ja mavam ovulacne bolesti podbruska aj 5-6dni...kazde telo je ine, niektore zeny ani necitia ze ovu vobec maju...a urcite by som skusila v sobotu, ved chlapci si vedia do nedele pockat 🙂🙂🙂😁

@sandy152 robila som si nejaky baby top test z drogerky, ale cely sa mi zdal nejaky rozpity.Kupila som si GS mamatest a vyskusam este rano, mozno blby test 🙂