V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@evi38 áno zajtra budem 9DPO, ale test skúsim asi až v nedeľu, neviem ale zdá sa mi to akosi priskoro 😎 a ešte nevieš náhodou aký test je do ružova? nechcem modré.... 😂 stačia kľudne tie obyčajné palickove
@andrejkavid92 myslela som tak, ze o kolkej prosim ta merias? Napr. kazdy den o 7 hod. a ze o kolkej si merala toho 24.10.?
@alenka1609 podla mna je dobry aj ten baby test z DM tam su 2 v baleni alebo aj lady max tam su tiez 2 kusy - to su tie Dr. Max, mne na 9DPO ukazal tycinkovy woman secret, ale vtedy iny nemali 🙂, na 12DPO som kupila Clear blue, co ukaze + alebo - a pekne ukazal + 🙂
@evi38 a nevieš či sú ružové? teda chápeš ma co chcem?
@evi38 Jaj takto, rozpíšem to sem podľa dní:
17.10. - 36,3 - 7:05
18.10. - 36,4 - 7:00
19.10. - 36,4 - 6:00
20.10. - 63,3 - 6:50
21.10. - 36,5 - 7:45
22.10. - 36,5 - 9:10 (spala som dovtedy lebo som neskoro šla spať)
23.10. - 36,3 - 7:55
24.10. - 36,7 - 7:50
25.10. - 36,3 - 6:40
26.10. - 36,2 - 5:35
27.10. - 36,0 - 6:50
@alenka1609 myslis ciarku ci uz mam piatok? 😀
@andrejkavid92 tie rozdiely + - par minut je nic, to mozes kludne pisat 7:00 🙂, inak je to ok 🙂, ani 23.10. si nepila napr. alkohol, lebo tam je rozdiel hodina, co nie je vela, to je cca 1 st. rozdiel, ale to nic 🙂, verim, ze teplota ti pojde hore a preukaze sa ovu 🙂
ostatne babulky sa nam kde stratili? 🙂
@evi38 Ďakujem za odborné vysvetlenie :D Alkohol a kofeín som vynechala od kedy sa snažíme 🙂
@alenka1609 ja som mala testy zo 101 drogeriem..1,40 za dva kusy ...a su super 🙂
@evi38 @andrejkavid92 caute baby, ja som tieto dni nemala na nic cas, len som Vas rychlo precitala a ani nestihala reagovat 🙈 ja mam asi fantomovu bolest vajecnika lebo kedze mi vcera Dr. povedal ze folikul je na lavej strane, tak dnes uz citim pobolievanie v lavo v podbrusku a picha ma aj na lavej strane krizov, hoci vcera na ten 10 DC bol len 12mm folikul 😀 inak u mna nic nove, teplota trosku stupa ale malo, snad uz zacne klesat nech sa ovu blizi 🙂 to cakanie je strasne pre mna a este k tomu ked viem, ze mozno ani ovu nebude pri takom folikule 😒 jem greoy a pijem alchemilku nadalej, tak dufam, ze aspon to trochu pomoze.
@sandy152 ahojky ☺️ Len sa zbytocne nestresovat (hahaha ze to ja hovorim co som si dnes dala diagnozu neplodnost 😄), vsetko bude dobre ☺️ Este ze mame jedna druhu a tu sa vieme vystazovat a podporit, lebo napr. dnes som tomu svojmu povedala ze ma ten lekar trocha rozhodil pocitovo, ze sa tak trosku bojim, a on iba ze nemala by som sa bat a ze nemam sa coho bat a tak. Tak nam treba troska aj podporit a uistit a nie iba sucho ze “ale ved sa nemas coho bat”. 😄😄 Ach ti nasi chlapci 😄😄
@sandy152 ahoj 🙂budeme mat ovu priblizne naraz aj s @andrejkavid92 🙂 len mne musi tiez klesnut teplota, lebo dnes miesto poklesu stupla 😀tiez alchemilka a grepy 🙂
@evi38 no ja len dufam ze ta ovu vobec prebehne, uvidime... ☺️
Baby prsia naliate na dotyk trošku bolestivé ( ale nie veľmi ) no sú také horúcejšie,stále mám výtok. MS má prísť o 4 dní testy stále negatívne. Ja už strácam nádej. Každý večer mám ako keby zvysenu teplotu,nikdy ju však nemeriam no úplne mi horí tvár
@veriiik106 poznam tu nedockavost, ale nic nie je stratene kym sa nedostavi MS ✊🏻✊🏻✊🏻 Neg. Testy nevyvracaju tehotenstvo, vsetko zalezi od hladiny HCG ☺️☺️ Drzim palce!!!
@andrejkavid92 ďakujem. Snažíme sa tri mesiace a prvé dve tehu vyšli na prvý krát. Aj keď skončili MA....
@veriiik106 aspon ze vysli, ja sa neviem dostat ani tam (aj ked toto je iba druhy mesiac), ale dnes je 12DC a lekar na utz nevidel nic a to by mal v 12DC aspon nieco vidiet, ci uz folikul alebo zlte teliesko. Tak ma to uplne zdepkovalo ze preco tam nic nie je, ze ci mam anovulacne cykly ci co so mnou je 😩 Ja som taky cierny scenarista ked ide o taketo veci, hned sa mi ruti svet...
@evi38
@andrejkavid92 ach baby, neviem ci som dnes nieco zjedla a nesadlo mi alebo som dostala nejaku virozu ale cely vecer zvraciam 😒 to ako naschval, uz len to mi chybalo 🙄 jasne, tu sa aspon podporime, moj ma take konstatovania ako tvoj ale aspon je taky, ze stale veri, ze sa nam to podari a aj to mi dava silu a nadej 🙏 🙂
@andrejkavid92 ja ťa chápem ja každý mesiac trpím :(
@sandy152 ved aj moj to nastastie berie tak ze sa nemam coho bat, ze sme iba na zaciatku a ze sa nam to podari ☺️
@veriiik106 ved toto 😔 hadam to vyjde uz tento/dalsi cyklus!!!
@veriiik106 verim, ze to vyslo 🙂
my sme si vcera nedali pozor na 5 DC, ze sa pokusime o babatko a rano ma priatel chyti za ruku pocas jazdy autom do prace a s usmevom ako taky 5 rocny chlapcek, ze to ked sme si nedali teda vcera uz pozor, tak bude babo, ano? 😀
@sandy152 juj skore uzdravenie prajem 🙂
@evi38 booze aký zlatý
@andrejkavid92 nemoze to byt tak, ako sme si vcera mysleli, ze ovu vcera prebehla a preto uz nevidel folikul? Lebo podla teploty by ta teoria sedela 🙂
mne dnes krasne klesla teplota, nadranom sa zobudim na priatelovu iniciativu 🙂, si vravim ako pekne to zapada a on sa mi spravi na brusko 😀
@evi38 nie 😅 ja len chcem test v ružovom, nie v modrom... ružový preto lebo to bude akože podľa mňa dievčatko.... 😅😂👧
@alenka1609 jaj jasne vsak ty chces to dievcatko 😀🙈🙊 no uz mi zaplo 😀testik si nerobila? 🙂
@evi38 to nemyslíš vážne... 😖 že ti to dal na brucho, bože to kde bol? 😂 no treba to napraviť 😝
@evi38 nie ešte nie zajtra skúsim, nechápem samu seba že ma to ešte neláka ale to asi preto ze neverím že by to už mohlo ukázať 😇
@alenka1609 vsak tie zo 101 su ruzove
@evi38 teoreticiy by to tak mohlo byt, ale nezaznamenala som vobec vodnaty ani bielkovy hlien tento cyklus... akoze hned po MS som nejako ani nesledovala ale mala som dost mokre nohavicky asi dva tri dni, no natahovacie to nebolo lebo som to skusala z papiera po cikani a nebolo si slizave ako bielko. Ale nohavicky boli mokre dost, no neviem ako si to vsetko mam vysvetlovat...
No akoze s tym priatelom by som hodila rec ze co to malo znamenat akoze 😂😂😉😉😉 Mne ked sa na zaciatku snazenia priatel spravil na brusko tak hned to sklamanie na mne videl 😄😄

@evi38 ďakujem, prečítala som si to 🙂 No, je tu možnosť že akurát dnes prebehla ovulácia takže nezaznamenal na ultrazvuku ani folikul, ale ešte ani žlté teliesko, neviem aké časové okno tu je a či vôbec je nejaké okno, kedy sa nezaznamená nič.
Ale tejto vete nerozumiem, prepáč :( - ten rozdiel teplot je aky, lebo potom sa ti bude riadit podla aj tej vysokej teploty a nebude ti vediet urcit ovu