icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

domidee
30. okt 2017

@tehulka2011 super budem držať palce a aký dlhý máš cyklus??

domidee
30. okt 2017

@sandy152 neboj teraz sa to už musí podariť....ja veľmi nato nemyslím aby som potom nebola moc sklamaná ked pride zase mrcha.....ale dúfam ze nepríde 😅

domidee
30. okt 2017

@evi38 no nejak som nestihala pri malom 😅

sandy152
autor
30. okt 2017

@domidee no uvidíme, teraz sme sa uz 4 den nesnazili a ktovie kedy sa zacneme lebo manzelovi nie je stale dobre tak ho jasne ze nebudem znasilnovat 😀 ale tak co uz no, ako ma byt tak bude 🙂 neviem s tym uz viac urobit 🙂

jovan236
30. okt 2017

Ahojte baby 😉,som tu nová.My sa snažíme od 7.10...veľmi som dúfala a pár dní som pociťovala v bruchu niečo,čo ani neviem opísať plus som cítila takú zvláštnu bolesť ako by som mala v podbrušku 2obrovské tenisové loptičky kt.prasknú.Dúfala som...pred menštruáciou ma zviknú boleť prsia a teraz nič...lenže 27.10 som "to" dostala,ale trvalo to iba 2dni 😔 som dosť smutná,plus každý okolo čaká bábo a keď sa spýtam,ako dlho na tom pracovali,tak že sa im hneď zadarilo.Niektoré známe to zistili až po 2mesiacoch,že mali normálne periodu,tak to ma trochu ukludnilo 🙄 som rada keď sa tu môžem vyrozprávať,lebo mi asi prepne 😔.Chcela by som trocha prepnúť myšlienky,čo veĺmi nejde keďže robím v obchode s detským oblečením a vkuse sa stretávam s detičkami a budúcimi mamičkami.Inak svoju orácu zbožňujem,len som teraz taká smutná.

tehulka2011
30. okt 2017

@domidee 28-31 dni, a ty? dnes mame 12DC, chcem si robit vecer ovulacny test 🙂

evi38
30. okt 2017

@tehulka2011 vitaj drzim palce, aby sa zadarilo 🙂
@sandy152 privtakychtovteplotachbmozes teda uz pokojne vymazat tu vysoku teplotu, ja by som aj tie vysoke cez ms vtedy sa nezvykne merat, bude ti zbytocne skreslovat, ovu caka kym vyzdraviete 🙂, ale ak dnes klesla, ak sa Vam da by som poistila 🙂
@veriiik106 aj meras BT, mas tu prosim ta graf?
@zuzikboc drzim, urcite daj vediet 🙂

sandy152
autor
30. okt 2017

@evi38 tak vymazala som tie 2 dni choroby z grafu a ms tiez a takto to teraz vyzera, no dnes sa urcite nemozeme snazit lebo vies si predstavit, ze ked je chlap chory tak to je velmi vazna vec a urcite by to nedal 🙂 Tak dufam, ze zajtra to bude ok a nebude neskoro 🙂

veriiik106
30. okt 2017

@evi38 ahoj nemeriam ani sa mi to nechce riešiť....dve deti sme splodili na prvý šup aj keď oba skončili MA

alenka1609
30. okt 2017

@evi38 ahoj dnes je to 11 DPO ale ani sa necítim, vôbec nič...

andrejkavid92
30. okt 2017

@evi38 ahojky, ja som dnes merala o 6:50 a mala som ju nizsiu nez vcera... ja si tento cyklus nejako neviem vysvetlit niako...

@veriiik106 to ma mrzi 🙁🙁
@danyb co je AMH prosim ta?

andrejkavid92
30. okt 2017
andrejkavid92
30. okt 2017

Krcok stale mam pocit ze je bud vysoko alebo v strede, tvrdy, a zatvoreny ak dobre hmatam... hlien husty, biely, kremovy, bez zapachu, dnes ho mam celkom dost na nohavickach, az ma prekvapilo lebo rano ked som skumala krcok tak som mala celkom sucho iba za nechtom trocha hlienu...

annie89
30. okt 2017

@evka64 Siiiilno držím palce 🙂

veriiik106
30. okt 2017

Baby prosím vás a aký má byť krcok pred MS ? ( Zajtra mám dostať ) a kde ho správne nahmatat

evka64
30. okt 2017

@annie89 dakujem ;)

evi38
30. okt 2017

@jovan236 vitaj 🙂 drzim velmi palce, aby sa skoro zadarilo, cize test si mala negativny?
@sandy152 verim, ze este stihnete 🙂 som zvedava na tie nase teploty 🙂
@alenka1609 kedy by si mala dostat ms, myslim aku mas dlhu LF?
@andrejkavid92 no snad sa uz blizi a uz ti poskoci teplota hore 🙂 drzim palce 🙂len ten hlien
@veriiik106 ak by bol tvrdy to znamena, ze je to tehu v zmysle zavrie sa obali sa bielym hustejsim hlienom ako ochrana, inak zmakne

veriiik106
30. okt 2017

@evi38 ďakujem bolesti mám normálne ako pred MS a výtok mám biely hustý ale aj také ako keby kúsky biele....neviem ci to tak má byť pred MS akási som vygumovana :D

andrejkavid92
30. okt 2017

@evi38 no ved uvidime, tento mesiac je nejaky divny...

jovan236
31. okt 2017

@evi38 Ďakujem pekne🙂,test som si robila 20.10.,som nevydržala,ale nič.Dúfam,že tento mesiac sa zadarí.Nechcem to siliť,ale keď po tom niekto tak túži,nedá sa na to nemyslieť 🙄...držím palce všetkým babám 👍

veriiik106
31. okt 2017

@evi38 ahoj dnes mám.teda dostať MS teplota 36,9

sandy152
autor
31. okt 2017

@evi38 no uvidíme, manzel mal aj dost vysoke teploty, uz mu je lepsie len neviem ci je teraz dobre sa snazit, ci su tie spermijky v pohode, nemas s tymto skusenost? Nechcem aby sa zase nedajboze nieco stalo kvôli tomu 😒

sandy152
autor
31. okt 2017

@jovan236 Ahoj, vitaj medzi nami 🙂 nato sme tu, aby sme sa navzájom podporovali, poradili si a drzali si palce. Tu sa mozes stale vyrozpravat 😉

danyb
31. okt 2017

@andrejkavid92 ANTI-MÜLLEROV HORMÓN (AMH) - Dôležitou funkciou AMH u žien je regulácia dozrievania folikulov. Takto je zabezpečené to, že folikuly nedozrievajú naraz vo veľkom množstve a zásoby vajíčok sa nevyčerpajú predčasne.
AMH je ukazovateľom ovariálnej funkcie a je vhodný na posúdenie stavu pri polycystických ováriách aj pri predčasnom zlyhávaní ovariálnej funkcie. Po menopauze nie je AMH v krvi detekovateľný.

danyb
31. okt 2017

@veriiik106 pozri článok ako sa mení krčok maternice počas cyklu:
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

evi38
31. okt 2017

@sandy152 ahoj, spermijky sa vyvijaju cca cez 2 mesiace, tak terajsia teplota ich neovplyvni 🙂 aku si dnes mala BT? Velmi drzim palce, mna vcera pichal lavy vajecnik a v noci poriadne pichol, tak uz prebehla ovu, dnes uz stupla teplota, ale este nie velmi, lebo od noci teplota este tak nezareaguje, ale uz by mala stupat a tym padom by bola ovu 9 DC - vcera v noci
@veriiik106 test si dnes neskusala?
@danyb ahoj si tu dlhsie nebola, ako ste na tom, ktory DC si? 🙂
@andrejkavid92 aku mas dnes teplotu? 🙂

andrejkavid92
31. okt 2017

@evi38 ahoj, moja teplota dnes bola 36.2 - rovnako ako včera (merala som v rovnakom čase). BT som si začala merať na konci minulého cyklu a bola asi v takýchto výškach (začala som asi 3 dni pred MS), takže ja mám silné podozrenie na anovulačné cykly, minimálne tento... Lebo ani hlien, ani krčok nenasvedčovali zatiaľ že by bola ovulka... Túliť sa túlime, ale pochybujem že vajíčko bolo...

veron_11
31. okt 2017

Baby tak mne dnes konečne klesla teplota, začínam od dnes robiť ovu testy (13 DC), držte palce nech príde 🙂

sandy152
autor
31. okt 2017

@evi38 ahojky tak dakujem za info 🙂 dnes teplota 36,46, neviem teda co to znamena... 😒

veriiik106
31. okt 2017

@evi38 skúšala nic Biely ale bolesti riadne...uz nech sa spustia