V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
@sandy152 ahoj, len som ti chcela napisat ze podla grafu ktory si dala do skupiny bazalnej teploty, vyzera ze vcera bola ovu, pripadne este dnes, tak skuste dnes poistit a uvidis ze to vyjde...🙂 prvy den vystupu teploty hore sa predpoklada ze vajicko prasklo, ale sa chysta prasknut...takze v tvojom pripade by to teoreticky mohlo byt dnes...🙂 skusila si aj ovu testik?...
ja som inak uz treti tyzden odcestovana v zahranici, a ako na truc mam teraz svoje plodne dni.. och, co by som dala za to byt doma a tulit sa s muzikom..:( ale sledujem vas takto tisko a drzim Vam velmi prsty vsetkym... drz saa 🙂
@diridonda11 nevadi 💃
@ladymarry ahooj, dakujem, ze si sa ozvala 😉 no posnazime sa dnes a uvidime, nic ine len cakat ostava....ak sa to nepodari teraz tak na dalsi mesiac sa budeme snazit spolu 🙂 viem, ze je to este len 3 cyklus ale nebavi ma to takto uz vobec, neviem si predstavit ako to budem dalej znasat, ked sa nam nebude dlho darit, uz teraz som z toho fakt na nervy ☹.....to ti verim, ze by si bola radsej doma teraz ☹
@sandy152 nemysli hned na to ze sa nebude darit... lebo clovek, zahadny to tvor si vela veci dokaze privodit sam... takze hore hlavu, tri mesiace je v porovnani s niekolkorocnym usilim zien nic... si mlada, vitalna, takze uz len treba pockat na ten spravny cas kedy sa babo rozhodne prist...🙂 ver tomu, ze to pride...
a ja zacinam v polke novembra,,takze budem dufat ze ty uz so mnou nebudes 🙂 a ze ti budem blahozelat k //
dnes mrcha ☹
@sandy152 teplota je fajn, kazda sme ina, nie kazdemuu vystupi teplota do nebies hned... mozem ti poslat na porovnanie moj predosly ggraf aby si si vedela porovnat... a nevadi ze aplikacia vyznacila zle... preto je najlepsie zadavat do aplikacie aj to aky mas hlien plus ked aj mas nejaky testik, lebo ona potom vyhodnocuje vsetky faktory naraz...🙂
btw mne tiez trvalo kym som sa to naucila robit...ale casomna to prides, ako dokonale nase telo funguje, len mi to nevieme..🙂
@sandy152 urcite bude vidiet ci folikul praskol... to je iste, mozno bude tiez vediet povedat aku hrubu mas vystelku maternice, lebo po oplodneni sa jej hrubka zvacsuje, aby sa babo malo kde uhniezdit...ale to moze a nemusi byt viditelne tak skoro na ultrazvuku... takze uvidis... minimalne ti povie, ci ovu bola ci nie..ale ja si osobne myslim ze bola... minuly mesiac som mala teploty po ovu presne take ako teraz ty... az potom okolo 8-9 DPO mi vybehli vyssie, takze sleduj teplotu aj nadalej, od teraz az do konca cyklu by uz nemala byt nizsia v tvojom pripade ako tych 36,6 a to bude pre teba znak ze ovu skutocne prebehla 🙂
neboj, uvidis 🙂 este budes mozno prekvapena
@ladymarry no to by som bola teda prekvapena kedze tento cyklus sme boli spolu uplne malo 😀 oproti inym cyklom 😀 jj uvidíme co mi povie Dr. no 🙂 Ale co som si pozerala kalendarik, tak ked som otehotnela v aprili a hoci to skoncilo ako biochemicke tak sme sa snazili na 17 a 18 DC takze je mozne ze mam ovu neskor, ked to vtedy vyslo, dnes som 17 DC tak sa budeme snazit dalej pre istotu este 🙂
Dobre ranko 🙂
@alenka1609 to ma mrzi, verim, ze dalsi cyklus sa zadari, mas tam este stale to dievcatko 🙂
@sandy152 to by mohlo znamenat, ze cca toto je tvoja teplota okolo ovu a teraz uz zacne stupat 🙂, este ma napadlo nechat vymazane len tie 2, co si bola chora a pridat naspat posledne 2 dni ms, aby ti graf nevyznacil zle 🙂
@heljenka drzim palceky, skusala si aj dnes test? 🙂
@andrejkavid92 ahoj ako teplota?
@veriiik106 ako si na tom, testik si si neskusala robit?
Kočky, v noci sa mi snívalo, že mám pozitívny testík, tak som to ráno nevydržala a testla. Negatívne ☹ Som 11 DPO. Keď pozerám pozitívne testíky, väčšina má už 10 DPO aspoň ducha a ja úplná bieloba ☹ Joj, normálne ma to rozhodilo, mala som ja sprostá vydržať do víkendu, či príde mrcha...
@evi38 ahoj písala som ti včera ...už som dostala krámy :(

čaute 😠 dnes fakt nemám dobrú náladu... a keď vidím ženu ktorá má veľa detí... hm myslím takú čo ich má len na prídavky ide ma poraziť... akosi to nedávam a ešte som nahnevaná aj na mm 😠 človek sa musí spoliehať na ovu dni inak mám bohužiaľ smolu, kde to všetko speje! prepáčte ale fakt to nedávam 👎