V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Cus baby my sa chceme začať pokúšať o bábätko a nakúpila som si ovu testy aby som vedela kedy mám plodne dni lebo mám dosť nepravidelný cyklus avšak na vyšetrení som bola a ovuláciu by som mala mat normálne... len neviem presne kedy tak nato mám tie testy ... dnes som si jeden zo srandy urobila a vysupli na mna 2 rovnako silne čiary ... avšak to bude asi blbosť keď som 28 DC :D :D akože ja nikdy nemám 28 dňový cyklus vždy mám viac... ale aj tak to podľa mna nemôže byt ovu ... skôr cakam mrchu každú chvíľu lebo mám trosku bolesť v podbrušku .... pýtam sa prečo to teda ukázalo 2 čiarky ? Môže to značiť aj niečo iné ?? Prosím nezhejtujte ma tu ... ja som si to fakt dnes robila len tak zo zvedavosti 🙂 .... myslite že aj takto neskoro môžem mat ovu že som sa takto trafila ?
Už 1,5 roka sa snažíme a nič 😐. Už prestávam aj dúfať. Mám len depky.
Ahojte baby, mam talu organizacnu otazku, od ktoreho DC zacinate tetovat ovu?Ja sa v tom nevyznam velmi😝 dikicko
@ajka32 to závisí od dĺžky tvojho cyklu 🙂 info nájdeš v priloženom odkaze:
http://www.domatest.eu/_subory/cely_navod_55.pdf
Ahojte, pridávam sa ku Vám, držím Vám silno palce. Ja by som mala mať ovulku cez víkend, tak hádam motyka vystrelí.
@ladymarry no tak uz som bola na vysetreni ale nevysetroval ma 😀 povedal, ze pokail sa snazime prave a nemam problem tak nebude do mna "sparat" zbytocne. Ze pokial sa to tento mesiac nepodari, tak ze potom pridem na prehliadku niekedy koncom oktobra. Tak doma si potom neskor urobim ten ovu test a uvidim na com som 🙂

@sandy152
Urcite skus, budes aspon vediet na com si, mojmu testu chyba este trochu do vrcholu ovu, ale cakam ze ovu prebehne tak do 24hod.