icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152
Urcite skus, budes aspon vediet na com si, mojmu testu chyba este trochu do vrcholu ovu, ale cakam ze ovu prebehne tak do 24hod.

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry no skusim dnes a uvidim co ukaze. Potom to sem hodin lebo nemam sajnu ako by mal vyzerat ked je pozitivny

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 ovu test je pozitivny len vtedy ked je testovacia ciarka rovnako silna alebo dokonca silnejsia ako kontrolna...ak to tak nie, je to znamena ze je bud este pred alebo uz po ovu... ☺ ok tak potom pridaj foto, poradime si navzajom

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry jaj no dobre pridam potom po obede 🙂

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 a hlavne pred tym vela nepi, aby sa ti velmi nezriedil moč

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry moj ovu test

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 no je to taaaam 😁 takze ovu bude kazdu chvilu...podla testu

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry myslis ze este len bude? Nemohla uz byt?😀

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 no mas pravdu, je mozne ze uz bola...skoda ze si netestovala aj vcera , mohla by si vidiet ci sa ciarka sfarbuje viac ci slabne...kazdopadne skus testnut aj zajtra, a tam by si uz mala vidiet ci si pred ci po...alebo uprostred ☺

sandy152
autor
2. okt 2017

@ladymarry tak kazdopadne to nie je pozitivne nie? To znamena ze aj ked by to bolo pred a dnes by sme sa nesnazili tak nevadi nie?

sandy152
autor
2. okt 2017

Este raz odfoten e pre istotu 😀

ladyk001
2. okt 2017

Cus baby my sa chceme začať pokúšať o bábätko a nakúpila som si ovu testy aby som vedela kedy mám plodne dni lebo mám dosť nepravidelný cyklus avšak na vyšetrení som bola a ovuláciu by som mala mat normálne... len neviem presne kedy tak nato mám tie testy ... dnes som si jeden zo srandy urobila a vysupli na mna 2 rovnako silne čiary ... avšak to bude asi blbosť keď som 28 DC :D :D akože ja nikdy nemám 28 dňový cyklus vždy mám viac... ale aj tak to podľa mna nemôže byt ovu ... skôr cakam mrchu každú chvíľu lebo mám trosku bolesť v podbrušku .... pýtam sa prečo to teda ukázalo 2 čiarky ? Môže to značiť aj niečo iné ?? Prosím nezhejtujte ma tu ... ja som si to fakt dnes robila len tak zo zvedavosti 🙂 .... myslite že aj takto neskoro môžem mat ovu že som sa takto trafila ?

ladymarry
2. okt 2017

@sandy152 nemusis sa bat, kazdy druhy den je to optimalne ☺

ladymarry
2. okt 2017

@ladyk001 ahoj, no tvoj test vyzera pozitivne ☺, to znamena ze bud sa ti takto posunula ovu, co sa niekedy stava a tie bolesti bruska su niekedy sprievodnym priznakom... skus sa teda otestovat este zajtra a uvidis ci silnie ci slabne...a moze to byt tiez priznakom tehotenstva ☺

ladyk001
2. okt 2017

@ladymarry tak sme to vyskúšali :D možno motyka vystrelí .... ale silno pochybujem ešte som nepočula o takej neskorej ovu....
veď šanca je tam vždy nie? nie len počas ovu... 🙂

am22
2. okt 2017

Už 1,5 roka sa snažíme a nič 😐. Už prestávam aj dúfať. Mám len depky.

jankao1
2. okt 2017

@am22 netreba sa vzdavat hlavne a mysliet pozitivne...ale na druhej strane ani cakat na zazrak a mozno pomoct tomu aj inym sposobom 😉😉😉...

ajka32
3. okt 2017

Ahojte baby, mam talu organizacnu otazku, od ktoreho DC zacinate tetovat ovu?Ja sa v tom nevyznam velmi😝 dikicko

vever111
3. okt 2017

@am22 ahoj my snazime 11 mesiacov a nic ,bola si aj u dr?

danyb
3. okt 2017

@ajka32 to závisí od dĺžky tvojho cyklu 🙂 info nájdeš v priloženom odkaze:
http://www.domatest.eu/_subory/cely_navod_55.pdf

danyb
3. okt 2017

@ladyk001 ak máš pravidelnú MS v trvaní cca 28 dní a teraz máš v 28 dni pozitívny ovu test, odporúčam urobiť tehu test 🙂 to nevyzerá na posunutú ovulku 😉 držím palčeky a daj vedieť 😘

am22
3. okt 2017

@jankao1
@vever111
Ahojte. Prvú dcéru mám s ex partnerom. A s terajším sa snažíme a nič. U dr. sme zatiaľ neboli, lebo je to tu zložitejšie a čakáme na dovolenku, lebo muž je od rána, do večera v práci. 7.10. Má prísť mrcha, tak dúfam, že nedôjde.

ladymarry
3. okt 2017

@sandy152 ahoj, ako ovulka? Ja som uz vcera vecer mala pozitivny test a dnes doobeda tiez, tak neviem kedy presne ovu prebehne...☺ dufam ze ju vystihneme

sandy152
autor
3. okt 2017

@ladymarry ahoj no ja si urobim az po obede ako som si robila vcera nech je to v priblizne rovnakom case, tak uvidíme, no idem dnes k tomu gyn tak mozno aj on mi bude vediet povedat ako ja na tom moja ovulka 🙂

ladymarry
3. okt 2017

@sandy152 aha jasne, ja som si myslela ze si uz bola na vysetreni, ze uz vies... ale neboj urcite to bude pekne vidiet ci tam vajicko este je alebo sa uz uvolnilo 🙂 drzim prsty nech to dobre dopadne

sibrez
3. okt 2017

Ahojte, pridávam sa ku Vám, držím Vám silno palce. Ja by som mala mať ovulku cez víkend, tak hádam motyka vystrelí.

jankao1
3. okt 2017

@am22 aj my sme na tom tak isto...1.dieta mam s exmanzelom a druhe sa nam s terajsim parnerom 3 roky nedari. Tiez je priatel stale odcestovany..bohuzial nevyslo ani IVF...ale nezdavame to 😉 ... ideme bojovat dalej...😀😀😀 a drzim vsetky palce aby vam to vyslo 😘

sandy152
autor
3. okt 2017

@ladymarry no tak uz som bola na vysetreni ale nevysetroval ma 😀 povedal, ze pokail sa snazime prave a nemam problem tak nebude do mna "sparat" zbytocne. Ze pokial sa to tento mesiac nepodari, tak ze potom pridem na prehliadku niekedy koncom oktobra. Tak doma si potom neskor urobim ten ovu test a uvidim na com som 🙂

ladymarry
3. okt 2017

@sandy152 super, aj som si myslela ze by ta predsa nevysetroval ak vie ze sa snazite, naco to tam bude narusovat ze? :D

sandy152
autor
3. okt 2017

@ladymarry ved toto :D