V októbri 2017 budeme tehu
Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂
Ahojte zienky. Pridavam sa ku vam. S partnerom uz dlhsie tuzime po babatku, avsak kvoli mojim zdravotnym problemom to predtym nebolo mozne. Momentalne uz nastala vhodna doba tak dufam, ze sa nam to cim skor podari 🙂 Minuly cyklus nevysiel tak tento cyklus stavime na ovu testy. Momentalne som 5DC. Drzim palce vam vsetkym, ktore sa pokusate o babatko 🙂
Ja som 9DC. Tak skúsim testovať od zajtra, že čo to povie. Podľa appky mám od tohto Stvrtku plodné dni a ovulku mám až o týždeň vo Štvrtok. Ovu testy mi doteraz nikdy nič poriadne neukázali. Podľa čoho sa riadite vy prosím?
Ahojte ,my sa snažíme už 2 roky a zatiaľ bezúspešne.Zistili mi polypy na maternici.Zaciatkom septembra som absolvovala hysteroskopiu kde mi ich odstránili.Teraz čakám na prvu MS po zákroku.Na 12-13 DC mám prísť na ďalšiu kontrolu a folikulometriu.Verim,ze už to konečne vyjde.Partner je každý mesiac viac sklamaný ako ja 🤔☹️
my ideme bez testov, cisto na nahodu a ovulaciu snad trafime skrz moje sledovanie sa. Mam pocit ze vela z vas tie testy ani velmi dobre nevie citat a ste z nich zmatane a venujete sa tomu az prilis...samozrejme pri dlhodobom nedareni sa to chapem, pouzivanie vsetkych tych vymozenosti..;)
@sibrez tak to je presne to co som pisala, ze ked sa dlhodobo nedari, tak to uplne chapem, ale mala som moznost tu citat aj prispevky typu ze par sa nezacal este ani len snazit a zena uz cela previtaminovana, pretestovana s vypracovanym planom ktore dni sa budu snazit a ktore nie🙂)
ak sa smiem spytat, kolko ams rokov?
@leeshka mám 25. Po bábätku tuzim od 17 ale chcela som najprv doštudovať, odsťahovať sa , ustáliť sa vo vzťahu a odpracovať čo to. Všetko splnené len to bábo nie prísť. Môj gynekológ by ma nechal čakať do 30 a potom by ma riešil lebo vraj som mladá. Ale na čo čakať ? Nikto ma v tomto nechápe.
Pridavam sa aj ja vo stvrtok mame mat vklad tak snad to dobre dopadne
@sevcikovaanna drzim palceee🙏
@ladyk001 no niekedy sa stane ze sa ovu tak posunie , mne sa napr. minuly mesiac kvoli letnej dovolenke, posunula ovu o tyzden, co u mna nie je zvykom ale stalo sa, a tento mesiac uz nabehla normalne 🙂
takz teraz ostava len verit ze sa nam to vsetkym podarilo...🙂 tesim sa na tie prispevky co tu budeme pridavat pocas cakania na vysledok nasho snazenia...:D :D
Ahojte, ja len taká otázka do budúcna, tie ovu testy sa dajú kúpiť aj v lekárni? ďakujem.

Ahojte, ja som akurat 6dc, ovu by mala byt okolo 11.10., tak som zvedava, ci sa to tento mesiac podari...dcera sa nam podarila na druhy cyklus 🙂