icon

V októbri 2017 budeme tehu

sandy152
18. sep 2017

Ahojte baby, určite je Vás tu viac s podobným osudom ako ja, teda, že sa snažíte o bábo a ani tento cyklus to nevyšlo. Založila som túto diskusiu aby sme sa podporovali a vymieňali si skúsenosti, nakoľko v témach snažilky a pod. je toho už strašne veľa a ja osobne sa v tom dosť strácam 🙂 Takže všetky čo idete na to od tohto cyklu pridajte sa, ak budete chcieť 🙂

sandy152
autor
4. okt 2017

@wilinkaa jasne aj v DM ich maju

leeshka
4. okt 2017

a ono by to malo byt tak ze ked sa podari otehotniet pocas ovu, tak najblizsia MS uz nedojde?? (idealny scenar)

sandy152
autor
4. okt 2017

@ladymarry ja dnes takto

ajka32
4. okt 2017

@sandy152 pekne silnie ciarka ;)

suldenka
4. okt 2017

Ahojte aj ja sa pridávam nech je pre nás október šťastný mesiac😉

sandy152
autor
4. okt 2017

@ajka32 to ano, uz nech je po ovu 😀

ajka32
4. okt 2017

@sandy152 heej ja by som uz najradsej testovala ale som len 6DC 😀 od pondepka asi zacnem uz 😀

ladymarry
4. okt 2017

@sandy152 noo tak v tvojom pripade to vyzera ze ovu este len nastane 🙂 ,lebo intenzita testu je vacsia... ja som ovu mala pravdepodobne vcera alebo dnes doobeda pretoze teraz ked som si robila test uz bola testovacia ciarka slabsia ako kontrolna...no nemam mobil pri sebe tak nemam ako odfotit...

sandy152
autor
4. okt 2017

@ladymarry tak dufam, ze to bude naozaj nas mesiac a ze sa o par dni budeme vytesovat aj z inych dvoch ciarok 😉

ladymarry
4. okt 2017

@sandy152 kiezby sa tak stalo...🙂 🙂 pozitivne mysliet je zakladom uspechu , nezabudat 🙂

vever111
5. okt 2017

Hlasim sa opat dievcata, som 2 dc od zajtra mam zacat brat clostil, drzim vsetkym palce 🙏😇👶

veron_11
Autor odpoveď zmazal
pininka
5. okt 2017

@veron_11 urcite si tehotna, drzim ti palce, ani ja som nemaa taku silnu ciarku ked som cakala prveho syna, ale to bolo preto ze z nedockavosti som si skoro tie testy robila.

mizurka
5. okt 2017

@veron_11 Gratulujem 😊

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ladymarry
5. okt 2017

@veron_11 jeeej, tak to vyzera veeelmi nadejne🙂 drzim prsty nech ciarocka pekne silnie dalej...🙂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ladyk001
5. okt 2017

@veron_11 držíím palce aj ja som zvedavá čo ti výjde zajtra 🙂 vyzerá to nádejne podľa mňa si tehu 🙂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
sandy152
autor
6. okt 2017

Caute baby, vyhýbate sa nejak teraz v procese snazenia fyzickej aktivite? Myslim nejaky sport, turistika a podobne? Ja uz sa bojim vsetkeho aby to zase zle nedopadlo a chcela by som ist tento vikend niekam do prirody este. Myslite, ze je to v pohode alebo radsej nie?

veron_11
Autor odpoveď zmazal
lulila098
6. okt 2017

@veron_11 stačí kúpiť pepino testy tie sú najlepšie a duchov nerobia.

evi38
6. okt 2017

Ahojte babulky, tiez sa k Vam rada pridam...ja som po kyrete v 10tt, ale po mrske by sme sa chceli zacat snazit 🙂
@sandy152 nie nevyhybam, myslim, ze sport je dobry, uvolni ta, privedie na ine myslienky...vy mate aky problem, ako dlho sa snazite?
@veron_11 gratulujem, pri takom teste budes mat uz aj plusko, drzim velmi palce 🙂
babulky prosim Vas ako sem dam link na graf, mi to nejako nejde

sandy152
autor
6. okt 2017

@evi38 ahoj, no ja som mala 2krat MA, a teraz sa snazime opat uz druhy cyklus tak dufam, ze sa to uz podari

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ajka32
6. okt 2017

@sandy152 ani ja nevyhybam, skor sa snazime viac hybat, turistika, beh a vsetko pri com sa odreagujem😉

sandy152
autor
6. okt 2017

@ajka32 tak super potom, musim sa aj ja troska odreagovat 🙂

veron_11
Autor odpoveď zmazal
ajka32
6. okt 2017

@sandy152 podla mna to nie je na skodu.snazime sa aj vela chodit po vyletoch a tak, stale si hovorime ze ked bude mimi uz sa nikam nedostaneme 😀

sandy152
autor
6. okt 2017

@veron_11
@ajka32 no ved to, aj my sme si tak hovorili, ze budeme chodit kym mozeme ale bojim sa aby som si nejak neposkodila no