V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka No, práveže ja nejdem na umelé, idem na insemináciu. Tie lieky mi majú podporiť dozrievanie vajíčka a celý ten proces ... Pri inseminácii sa vajíčka neodoberajú. To len manželovi vezmú ráno spermie, laboratorne vyberú tie najživotaschopnejšie a na obed ich vložia priamo do môjho tela ... Na jar sa takto podaril druhý pokus, ale nanešťastie plodík v siedmom týždni odumrel ... ☹, tak teraz veríme, že sa to celé podarí a vydržíme až do konca 😀. Držkajte sa dievčatá, pa a cmuk :-*
@maminka142 Urcite to vyslo;)
@abriela Juj dakujem som velmi zvedava ze aka vude teplota zajtra. Drzim prst🙂
@saranata tak sa asi idem testnut pre istotu🙂 inak to meranie je ktastrofa-kazdy vecer sa tesim kedy rano zmeram telotu:DDD
@abriela ďakujem, si zlatá 😀
@meatfly24 to by bolo super 😀 Držím aj tebe prstíky 😉
Ahojte, nakukla som do tejto pozitivnej temy, aby som si trosku zlepsila naladu... 😢
manzel sluboval. ze po lete zecneme snazilkovat, ale ma stale vela roboty a riesime aj nove byvanie, tak chce este cakat 😝 ale ja uz nechceeeem 😖 chcem babenko... jaaaj, kto ma polutuje 😅
ale este stale to mozem stihnut v roku 2012, tak sa tu budem obcas snazit aspon tehulkovsky nakazit 😀
@abriela
@saranata Dobre ranko baby 🙂 no, tak svinucha sa drzi stale dolu... opat 35,7 :( uz som myslela ze pride OVU ale opat nic aj test negativny... joj ... a to vcera asi bola migrena lebo som aj zvracala tak mi bolo hnusne :( len som to nevedela odhadnut lebo nikdy pred tym som migrenu nemala ...ale dnes uz je to lespie... len uuz by som rada ovulovala 🙂)))
inak ako sa dnes mate @abriela tvoja teplota ako stoji ? 🙂
@meatfly24 myslím že podla teplot áno
a tam nejde o potvrdenie teploty ale o hodnoty , desatinkový nie je na meranie BT vhodný , pretože nezaznamená pokles a vystup tak ako by mal byt a napr, je rozdiel ak nameráš 36,40 alebo 36,49, a na desatinkovom vidíš len 36,4, skus objednat cez net
napr.http://www.otehotnenie.sk/product/digitaln...
@meatfly24 je doležitý a inak vyzerá potom aj vysledný graf, tam ide o tu liniu a niekomu sa nedvihne o 0,5 ale len o 0,2-0,3 a je to citelne, takto je meranie nepresne, ale ked ti to stačí a kombinuješ to s ovu testami tak ok ale neriad sa potom moc grafom , dá sa z toho čítat to hej ale nie je to tak presne, aj malý pokles može signalizovat ovulu a nezachytiš to tak 😉
@tatya Ahojky a vitaj medzi nami 🙂 Ja som sem tiež začala chodiť, aby som sa nakazila tehotenstvom 😀 A neboj do konca roka tu budeme všetky tehulky 😉
@saranata @backorka @abriela
Dobre ranko babule, tak som tu opät aj so svojim "neskutocnym" grafom...abriela to pekne vystihla, nejaky je skackavy...a skacem na pokracovanie, akurat posledne dva dni uuuuplne opacnym smerom, ako by sa mi pacilo...vyzera to tak, ze smerujem k mrchajzni.
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@saranata @backorka
Dvojdesatinkovy teplomer, ktory by mi presnejsie meral teploty som si objednala na otehotnenie.sk, a podarilo sa mi odmerat teplotu jediny raz, a to ho mam doma uz 10 dni. Zacne merat, potom nevyda ziadny signal a ked ho vytiahnem, tak je v pravom dolnom rohu malinke obratene T. Takze zatial mi ostava len ten klasicky. Tento cyklus si aj tak musim domerat tym klasickym, jednodesatinkovym, ale uz som chcela zacat merat presnejsie, tak som ten druhy testovala...ale zial, bez uspechu...backorka, tebe funguje?
Dobre ránko dievčatá 🙂 Tak ja som dnes trošičku zasa stupla 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ach, ani riadne von sa neda ísť 😒 Všade mokro a zima 😒 To leto, tak rychle ubehlo 🙄 Ale dufam, že do obeda sa to zlepší, aby sme neboli stale zatvorene s malou doma 🙂 A vy mate, aký dnes dník, alebo čo vas dnes čaka? 🙂
@maminka142 dobre ranko🙂 tebe teplota skace a mne zasa klesa a klesa... a ovu nie a nie prist ...uz som si myslela ze pride a nic :(takze u mna nie len pocasie je studene :D ale raz sa musi oteplit 🙂)) ja dnes iba v praci a potom praca este doma ale idem po robote ku kadernicke, som bola 10 rokov blondina, tak som radikalen presla na hnedu a opat ma taha na melir... neviem si na seba zvyknut... len potom neviem ci mi bude treba merat teplotu lebo drahy ma posle kade lahsie koli vlasom asi :DD ze si ich nemam nicit ... tak bude dnes prekvapkany trosku 🙂 takze tot moj den 🙂)) vy oblecte s malou prsiplaste gumacky a moze sa ist von :D
@leann245 to dvojdesatinkovy teplomer nedava žiadny signal, ked už je teplota odmeraná? 😕
@meatfly24 tiez si myslim, ze je to vadny kus...raz mi odmeral teplotu a aj pipal...aj v navode je napisane, ze styrikrat pipne...takze on by ten zvuk vydavat mal...ja zatial meriam omronom, jednodesatinkovym a ten meria uplne perfektne, spolahlivo....ale za tymto ucelom je zial nepostacujuci. Tvoj bude snad dobry, ja im idem pisat 🙂
@saranata vidis, to je dobry napad...vymenim baterku 😉 ved cakaaam a cakaaam, ale tento mesiac by som sa uz nechcela dockat mrchajzne...lebo inac uz september nestihnem 😉 🙂 Vcera som bola v BA a skoro som zamrzla...vobec sa necudujem, ze tvoje teploty dosahuju rekordne nizku uroven...vecer som prisla do BB, vystupila z busu a bolo tu asi o 9 stupnov teplejsie... 🙂
@meatfly24 neboj, teplotka sa ti ešte umudry 😉 Nechoď hneď s blond radikalne na hnedu, teda nie celkom na hnedu, nechaj sii blond melír, ale taky hustejší 🙂 Uvidíš, že budeš spokojna 😉 Aj manželík nebude mať velky šok, ak by si bola cela hnedovlaska, by to asi rozdychával ťažšie 😅 A je to aj krasny kontrast, ja to tiež tak nosím 😀 Ale ja mam uplne tmavo hnedu, až čiernu a do toho husty blond melír, ale po čase sa mi ta tmavo hneda zmyje, na svetlo hnedu 😠 A s malou von v daždi je zaujímave, ale nemame ešte pršiplašť, ani gumaky 😀 Držím palce u kaderníčky, až maš vlasy podla svojích predstav 😉 Potom napíš, ako si spokojna 😉

@maminka142 treba mysliet pozitívne 🙂 🙂 🙂