icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

melly88
19. sep 2011

@saranata Dík,ja viem že skoro nemá zmysel chodiť,nič by nebolo vidieť 😒 tak čaakť a čakaaaať.

melly88
19. sep 2011

@backorka hej,uveril,aj keď tí chlapi,on čakal že sa tá časť kde je napísané max zafarbí na modro,až potom som mu ozrejmila,že to je o čiarkach 😀

maminka142
19. sep 2011

@backorka hihi presne tak, len si dajme, kým môžeme 😉 Ale, dúfam, že už na vianoce si budeme všetky tu pripíjať len detskym šampanským 😉

maminka142
19. sep 2011

@abriela Ahojkaj 😀 No ty len priatela prehovor a mooooc držím palčeky 😉 Mne včera teplotka trošičku klesla, ale dnes som zasa stupla 🙂 Ale, už som si robila aj testík a bol negatívny, tak zasa nič 😕 Ale dufam, že do decembra to všetky stiháme 😉

backorka
19. sep 2011

@maminka142 alebo nealkoholickym hubertom, ten je mnam 😉 ty este pockaj s testovanim, za par dni mozes mat // ako hrom 😀
@melly88 ten moj sa casto tvari, ze zenskemu cyklu sa rozumie viac ako ja, vtipne s nim 😀
@abriela no keby ten teplomer zarucoval tehu, tak super, ale on to nijako neovplyvni, takze budem radsej pozitivnu energiu vysialt k manzelovi 😉

saranata
19. sep 2011

@backorka september je náš baby, ale je aj rezerva do vianoc, boli by to najkrašie vianoce 🙂

maminka142
19. sep 2011

@backorka
@saranata ach baby to by bolo fakt krásne, kebyže si pripíjame len nejakym nealkom a spolu by sme to tu všetko prežívali 😀 Ake mame rôzne chute a plne vianočne stoly 😀 A k tomu všetkému, vidieť naších chlapov, akí su šťastní, že už nas bude viac 😀 Snaď sa nam to všetkým naozaj do tych vianoc splní pfuj, pfuj, pfuj 😀 😀 😀

kattarinab
19. sep 2011

@melly88 ja som mala poslednu 10.8 a ešte som nebola, stačí mi isť asi o dva, tri týždne

backorka
19. sep 2011

@maminka142 @saranata babyyyy aj skor ako do vianoc, verim tomu, nech uz mame pod stromcekom vykukajuce bruska 🙂 ja tento mesiac toho mojho vyzmykam ako sa bude dat 😀 aj ja sa tesim na to, ako si budeme pisat nase tehu priznaky a zmeny nasho tela 😀

saranata
19. sep 2011

@backorka tak to hej, to sme dali len taku malu rezervu aby niekomu nebolo luto 😉
tento mesiac ich zničíme 😀 😀 😀 😀

maminka142
19. sep 2011

@backorka
@saranata hihi, tak vam držím palčeky a riadne si, len svojích mužíčkov vyžmýkajte 😀 Ja už môžem žmýkať, až budúci mesiac 😝 Ale, dovolím vam byť o mesiac v predsihu, alebo skôr musíte :D A v decembri budeme mať, už pekne tehu bruška 😀 😀 😀 Už sa tešíííííííííííííííííím 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
19. sep 2011

@maminka142
@backorka
my už máme tento piatok Jonáša tak uvidíme , je to len 9DC ale keby bola potom niekedy ovula 😉
no nič od piatku sa ide riadne cielene na to, ak do toho nepríde nejaká služobka tak to bude ok 🙂

backorka
19. sep 2011

@maminka142 a ty co si to tak vzdala tento mesiac, ved stale mas veeeeelku sancu byt tehu, nie?

backorka
19. sep 2011

@saranata a co je to realne na to? obden? tak nech sa dariii, a ked bude sluzobka, tak musis ist s nim 😀 myslim ze ja mam este viac ako tyzden cas, kym zase zacnem saskovat so svieckou po tom 😀

saranata
19. sep 2011

@backorka v termíne Jonáša a potom obden a podla chuti 😀 😀 😀 ale aspon tých stredných 10 dní obden , lebo po týchto posledných cykloch može byt ovula kedykolvek, minulý mesiac 16DC a a teraz az 24EC takže aby sme nič neprepásli 😀 😀 😀

maminka142
19. sep 2011

@saranata tak držím palce a žiadna služobka nič neprekazí, proste to tento mesiac vyjde a hotovo 😀

maminka142
19. sep 2011

@backorka ja neviem cítim to tak 😅 My sa nikdy riadne netrafíme 😕 Aj, keď sme sa snažili každy druhy deň, tak prave to najplodnejšie sme vynechali 😅

vikad
19. sep 2011

Ahojte dievčatá. Chcem sa s Vami podeliť o radosť a netrpezlivosť zároveň. Dnes som bola na USG počas trvania mršky a dostala som recept už aj na Clostilbegyt, od dnes mám začať brať a mám v chladničke už aj injekciu Pregnyl. 28.9. mám ísť znovu na USG a potom asi IUI, dúfam, že to dopadne dobre . Budem informovať.
😉 🙂 😀

backorka
19. sep 2011

@saranata no ja som fakt straaaaasne zvedava kedy mne dorazi ovula tento cyklus, soju beriem dalej, tak by to mohlo zaucinkovat a nejaky 14DC vypuknut, nenahnevala by som sa 😀 v robote mam teraz na poschodi dve tehule s terminom v decembri tusim a tym tie bruska narastli snad zo dna na den, fakt dllllho ich vedeli sikovne zamaskovat 😀
Ty si co robila, pred tym ako sa ti narodila druha dcerka?

backorka
19. sep 2011

@maminka142 ale ved to vobec nevadi ze ste den pred tym, hlavne ze nieco bolo! takze kym nepride mrcha, tak si nadejna tehula 😀 ved teplotu mas stale vysoku, nie?
@vikad ja sa moc v tych liekoch nevyznam, ale drzim moc moc palce... to ti uz budu vajicka vkladat, alebo len odoberat?

saranata
19. sep 2011

@maminka142 ked ideš obden tak nič nepremeškáš , práve tak sa najlepšie trafíš

saranata
19. sep 2011

@backorka ako myslíš čo som robila? pracovne či ako?

backorka
19. sep 2011

@saranata ano, pracovne, ak to nie je tajne 🙂

saranata
19. sep 2011

@backorka v cestovke robím , ale od 7tt som bola PN takže som bola doma do porodu

meatfly24
19. sep 2011

@abriela
@backorka dievcata som tu nova... a som dost novacik aj v merani BT... toto je moj graf : http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?re...
mam ocakavat nieco? lebo stale mam vypadky ze ake su teploty pred OVU a ake teploty mi ju naznacuju...poradite?🙂

saranata
19. sep 2011

@meatfly24 ahoj, daj si sharing potom view a nasledne skopíruj odkaz , aby sme ti to mohli pozriet 😉

meatfly24
19. sep 2011
saranata
19. sep 2011

@meatfly24 kedže dnes máš taký parádny pokles, tak predpokladám ovulu práve dnes-zajtra , čiže mali by ste sa snažit dnes a zajtra a poprípade aj po zajtra, uvidíš ak zajtra stupne teplota tak ovula prebehia vlastne od dnešneho poklesu do výrazneho zvyšenia teploty

maminka142
19. sep 2011

@backorka
@saranata juuuj, ďakujem žienky, ale radšej si myslím, že nie som, aby som potom nebola taka sklamana 🙂 A ano ešte mam teplotku vysoku, včera som trošku klesla, ale dnes som zasa stupla, ale ved som len 22 DC, tak to mavam takuto teplotku 😉

abriela
19. sep 2011

@maminka142 "My sa nikdy riadne netrafíme". To je aka veta. Nevies, ze polovica uspechu je vo viere 🙂. Neprigramuj si zle veci. Treba pozitivne mysliet. "Urcite ste sa teraz trafili 🙂 a teploty neklesnu 🙂 "
@backorka jasne, ze teplomer nestaci, ale zvysuje nepriamo sancu, lebo tebo tomu verime, ze je to tak.
@meatfly24 ty klesas ako ja. Drzim palce a prajem vam prijemny podvecer a vecer 😀