icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
21. sep 2011

@saranata objednana zajtra na odber 🙂 dnes som nejaka akcna... ale tiez ma to zaujima lebo viem ze v detstve som mala problem ale par rokov nemam prehlad... tak uvidime. 🙂 dakujem za radu 🙂 ja osm inak merala v posve zo zaciatku len som chcela mat aj pocas mrchy teploty lebo ma to zaujimalo... 🙂

abriela
21. sep 2011

@saranata, @backorka, @leann245, @maminka142 Dobre ranko kocky. Tesite sa, ze sme vam poslali z vychodu kusok pekneho pocasia 😀 aj ked tu neskutocne fuka vietor.
Ja mam dnes takyto graf: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Pripada mi cudny, lebo som cakala ze teplota bude stupat, alebo sa udrzi. No mozno je to tym, ze ma vcera pichalo v podbrusku. Ak by som bola tehu, tak poviem, ze moje pocity boli take, ze babetko sa tlaci von. Citila som tom tlaky zospodu.

saranata
21. sep 2011

@meatfly24 stítku netreba podcenovat, a ked si mala v detstve problemy tak je predpoklad ze tam može byt problem aj teraz, a je to dost dolezite ked chceš mat dieta

saranata
21. sep 2011

@abriela možno ide teraz dolu a potom vyletí na 14DC a bude ovu, tieto dni by som nezanedbala 😀 😀 😀

maminka142
21. sep 2011

@backorka Krásne ránko, aj tebe cestovatelka naša 😉 Maš pekný grafík a nebojkaj ovulka tu bude cobi dup 😀 A tento mesiac zo
@saranata to mate na 100% iste, september je predsa naš 😀 A ďakujem, maš pravdu, akurat včera som si o tom čítala, ako sa jedna lekarka k tomu vyjadrovala... Vraj je blbosť, že test ukaže niečo už po piatich dňoch 😕 Vraj sa vajíčko uhniezďuje 5-7-10 DPO a kym sa nezahniezdi, tak na tehotenskom teste sa nič neobjaví... A aj to samotne zahniezdovanie trva dlhšie... Takže uplne naj je testovať až, keď mrcha meška a testom s citlivosťou 10 🙂 Ja to mam "vďaka" Dufíku, tento mesiac posunute a očakávam mrchu, až 31-32 DC 😠 Tak sa s testovaním si počkam ešte asi týždeň 😒 Ale, to ubehne rychle 😉 Inak môj graf zatial vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 🙂

maminka142
21. sep 2011

@meatfly24 supeeer, tak to som rada, že učes sa vydaril a určite bol aj drahy spokojny 😀 To aby si sa už snažila, podla grafíku 😉 Držím palčeky 😉

meatfly24
21. sep 2011

@abriela
@saranata baby na fertility co robite grafy tak tie biele bodky (teda nie cele vyplnene) to znamena snazenicko? lebo mne aj napriek tomu ze zaznacim snazenicko mi bodky nechava plne ale do spodneho riadku mi zaznaci ze sme sa snazili... hm?

meatfly24
21. sep 2011

@maminka142 tak drahy ma zdrbal ako som predpokladala, ze co furt vymyslam s tymi vlasami.. ale tak mam na haku lebo aj keby sa postavil na hlavu tak mi to nevyhovori 🙂))
no tak uvidime ze co a ako dopadneme 🙂 a ty sa mas ako?

maminka142
21. sep 2011

@abriela Krasne ranko, no tebe sa už ovulka blíži 😀 A ďakujeme za počasíčko z vychodu 😀 Idem s malou do mesta, tak mi to bodlo, že vonku neprší 😀 A tie pocity, čo maš, môže robiť, aj bližiaca ovulka 😉

saranata
21. sep 2011

@meatfly24 to že sa snažiš sa ti zaznačuje dole označením X,

maminka142
21. sep 2011

@meatfly24 No tak to sa bez komentara neda 😀 Chlapi, vždy musia na niečo frflať 😠 Veď kebyže ja poslucham draheho, čo sa tyka vlasov, tak to by som chodila inak zanedbana 😕 Melír vyrasteny, už by pomaly aj šediny vykukali 😕 Oni frflu, ale na koniec su radi, že sa o seba staráme 😀 Ja dnes pokračujem vysokymi teplotkami, ale som ešte len 10 DPO, tak klesanie čakam, až niekedy 15-16 DPO, mam to posunute kvôli dufíku, tak uvidíme 😉 Ale zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀

abriela
21. sep 2011

@maminka142 ja mam pocit, ze ovulka uz bola, ved aj teploty klesali a aj hlien bol. Ty mas krasny grafik. O chvilu ti budeme blahozelat.
@meatfly24 biele kruzky mi spravilo, ked som oznacila hlien. Oznacila som to len 2x a dalsi tam dalo len tak.
@saranata no ked draheho som nejako nepresvedcila, aby dosiel aj dnes ☹.

saranata
21. sep 2011

@abriela aha ty ho máš preč, hm, to je ako ja minulý mesiac , aj ked sa všetko potom posunulo aj tak to nevyšlo...neboj vyjde inokedy, a možno sa ti posunie ovula a to už bude doma 😉

meatfly24
21. sep 2011

@maminka142 ty koky ved ty mas ukazkovy graf 🙂))) wauuuuu urcite neklesne... 🙂 drzim prsty nech to vyjde... a citis sa ako ? 🙂)

maminka142
21. sep 2011

@abriela aha, ja som si myslela, že ovulka ešte len bude 😕 Mne to tiež tak vyzeralo, že bude ovula skôr, mala som to podobne ako ty, ale na koniec sa to posunulo 😀 Ale, aj tak sa ešte snažte, pre istotu, ak ešte nahodou nebola ovulka 😉

meatfly24
21. sep 2011

@abriela jaj aha tak dakujem 🙂 uvidime 🙂 a inak preco si posielala teplo na zapad? 🙂))

meatfly24
21. sep 2011

@saranata teraz mi volal kurier ...nesie mi dvojdesatinkovy teplomer🙂 juchu 🙂

maminka142
21. sep 2011

@meatfly24 hihi, ďakujem ja mam každy mesiac, taky ukažkovy a nič s toho 😠 Ako sa cítim? Hihi, normalne žiadne zmeny sa nedeju 😝 Idem s malou do mesta a tak 😀 Ja už aj keby som niečo cítila, tak si myslím, že si to namyšlam... Minuly mesiac som mala rôzne "tehotenske" príznaky a nakoniec prišla mrcha 😠 Takže moje pocity su nedôverihodne 😀 Ty si kolky DC?

saranata
21. sep 2011

@meatfly24 aká rychlost? to si kde objednávala?

meatfly24
21. sep 2011

@maminka142 no presne ja aj kebyze som tehu tak si buddem mysliet ze si nahovaram priznaky keby nejake boli... :DD ja som dnes 15 DC a teplota furt na bode mrazu http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
neviem co z toho bude, a momentalne sa trochu vadime s drahym tak neviem co z toho bude y tohtomesacneho cyklu :(

meatfly24
21. sep 2011

@saranata no aj ja som v strese objednavala som nakoniec z tej stranky otehotnenie.sk a tam je moznost kurier a posta za taku istu sumu... a objendavala som to doobedu takze asi preto tak rychlo... ale aj ja som v soku bola ze co 🙂))

backorka
21. sep 2011

@maminka142 mne bolo minuly mesiac 5 dni zle z kavy a tiez nic z toho 😀 inak, ved ked ti graf ukazal ovulu 14DC tak mrcha by mala prist 28DC, nie?
@abriela inak, vy ste preco spolu ta malo, priatel pracuje mimo mesta? ty za nim nemozes prist?
@meatfly24 biele kruzky su vtedy, ked nemerias v tom case co vzdy, lebo tam zaznamenavas aj cas merania, nie?

maminka142
21. sep 2011

@meatfly24 nebojkaj, len sa pekne snažte 😉 Keď maš taketo teplotky, tak to si ešte pred ovulkou nie? 😀 Tak šup, šup na snažilkovanie 😀 Ja toto poznam a väčšinou to vychádza aj mne, že ked ho "najviac" potrebujem, tak sa pohadame 😅 Ale už tomu nechavam volnejší priebeh, lebo predtym som to brala, asi až príliš važne a to nebolo dobre 😝

maminka142
21. sep 2011

@backorka hihi, no tak ja som na tom bola podobne, tak už si akože moje "príznaky" ani nevšímam 😀 Nie, nie, keď mam duphaston tak nie, mrchu dostanem, až ked vysadím dufík a to bude až 27 DC (to už bude desiaty deň a konečne posledny 😀 ) A minuly mesiac som dostala mrchu, až na štvrty deň od vysadenie dufíku a to bolo až 32 DC 😕 Tak teraz to čakám tak, isto 😝 Mrcha, určite nepríde skôr, ako nejake tri štyry dni od vysadenia 😖

backorka
21. sep 2011

@maminka142 aha, to som nevedela, a kvoli comu presne sa berie ten duphaston?

lucica
21. sep 2011

@backorka Ja som mala presne to iste s kavou pred dvoma mesiacmi. Asi 4 dni mi bolo zle z kavy a bolo to zrovna nejakych 5-7 dni pred mrchou, tak som si uz myslela, ze konecne a nic z toho nebolo 🙂. A minuly mesiac som mala tiez také divné pocity asi týžden pred mrchou a tiež som sa zacinala tesit a nic z toho. Teraz mám 17.DC,tak dúfam, že ovula je už tu. Mám taký číry výtok ale nič viac. Ešte dnes sa budeme snažilkovať, ale zajtra odchadza mužíček na služobnú cestu a príde až v nedelu, tak snáď už ovula bola, aby sme to neprepásli. 🙂

abriela
21. sep 2011

@meatfly24 Teplo som im poslala, lebo kocky maju deticky a doma sa nudia 😀 a backorka ma asi pravdu, zacala som dopisovat teplotu, lebo v pondelok meriam o hodinu skor ako zvycajne, takze kruzky su mozno aj preto.
@maminka142 no mozno ovulka este nebola, graf ju nenaznacil - kto vie.
@saranata, @backorka moj drahy pracuje 300km dalej. Ak sa nieco deje tak pride domov aj cez tyzden, ale potom rano budicek o 4tej 😒 .
On chce skorpionika - teraz nieje spravny mesiac 🙂 a 3 tyzdne nebol v praci cely tyzden (5 dni) - domov ho asi nedostanem 😒 .

maminka142
21. sep 2011

@backorka duphaston sa užíva na, upravu cyklu, (ale mne to robí opak 😅 ) Ale, hlavne sa užíva na udržanie plodu, prípadneho otehotnenia 😀 Ak som nahodou tehu, tak to môjmu plodíku velmi pomôže 😀 Pri mojom prvom tehotenstve som ho užívala, takmer celych 9 mesiacov a bola som spokojna, že je všetko ok 😀 A teraz by som ho určite chcela užívať hlavne prvé tri mesiace, ktoré su najrizikovejšie 😉

lucica
21. sep 2011

Baby čo mi odporučate. Mám doma posledné dve tabletky calibrum baby plan. Mám v ňom pokračovať (doberám 3 balenie), alebo mám prejsť na niečo iné? Viete poradiť? S čím máte najväčšie skúsenosti?

maminka142
21. sep 2011

@abriela tak sa treba ešte snažilkovať 😉