V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata, @backorka, @leann245, @maminka142 Dobre ranko kocky. Tesite sa, ze sme vam poslali z vychodu kusok pekneho pocasia 😀 aj ked tu neskutocne fuka vietor.
Ja mam dnes takyto graf: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Pripada mi cudny, lebo som cakala ze teplota bude stupat, alebo sa udrzi. No mozno je to tym, ze ma vcera pichalo v podbrusku. Ak by som bola tehu, tak poviem, ze moje pocity boli take, ze babetko sa tlaci von. Citila som tom tlaky zospodu.
@backorka Krásne ránko, aj tebe cestovatelka naša 😉 Maš pekný grafík a nebojkaj ovulka tu bude cobi dup 😀 A tento mesiac zo
@saranata to mate na 100% iste, september je predsa naš 😀 A ďakujem, maš pravdu, akurat včera som si o tom čítala, ako sa jedna lekarka k tomu vyjadrovala... Vraj je blbosť, že test ukaže niečo už po piatich dňoch 😕 Vraj sa vajíčko uhniezďuje 5-7-10 DPO a kym sa nezahniezdi, tak na tehotenskom teste sa nič neobjaví... A aj to samotne zahniezdovanie trva dlhšie... Takže uplne naj je testovať až, keď mrcha meška a testom s citlivosťou 10 🙂 Ja to mam "vďaka" Dufíku, tento mesiac posunute a očakávam mrchu, až 31-32 DC 😠 Tak sa s testovaním si počkam ešte asi týždeň 😒 Ale, to ubehne rychle 😉 Inak môj graf zatial vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 🙂
@meatfly24 supeeer, tak to som rada, že učes sa vydaril a určite bol aj drahy spokojny 😀 To aby si sa už snažila, podla grafíku 😉 Držím palčeky 😉
@maminka142 tak drahy ma zdrbal ako som predpokladala, ze co furt vymyslam s tymi vlasami.. ale tak mam na haku lebo aj keby sa postavil na hlavu tak mi to nevyhovori 🙂))
no tak uvidime ze co a ako dopadneme 🙂 a ty sa mas ako?
@abriela Krasne ranko, no tebe sa už ovulka blíži 😀 A ďakujeme za počasíčko z vychodu 😀 Idem s malou do mesta, tak mi to bodlo, že vonku neprší 😀 A tie pocity, čo maš, môže robiť, aj bližiaca ovulka 😉
@meatfly24 No tak to sa bez komentara neda 😀 Chlapi, vždy musia na niečo frflať 😠 Veď kebyže ja poslucham draheho, čo sa tyka vlasov, tak to by som chodila inak zanedbana 😕 Melír vyrasteny, už by pomaly aj šediny vykukali 😕 Oni frflu, ale na koniec su radi, že sa o seba staráme 😀 Ja dnes pokračujem vysokymi teplotkami, ale som ešte len 10 DPO, tak klesanie čakam, až niekedy 15-16 DPO, mam to posunute kvôli dufíku, tak uvidíme 😉 Ale zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀
@maminka142 ja mam pocit, ze ovulka uz bola, ved aj teploty klesali a aj hlien bol. Ty mas krasny grafik. O chvilu ti budeme blahozelat.
@meatfly24 biele kruzky mi spravilo, ked som oznacila hlien. Oznacila som to len 2x a dalsi tam dalo len tak.
@saranata no ked draheho som nejako nepresvedcila, aby dosiel aj dnes ☹.
@maminka142 ty koky ved ty mas ukazkovy graf 🙂))) wauuuuu urcite neklesne... 🙂 drzim prsty nech to vyjde... a citis sa ako ? 🙂)
@abriela aha, ja som si myslela, že ovulka ešte len bude 😕 Mne to tiež tak vyzeralo, že bude ovula skôr, mala som to podobne ako ty, ale na koniec sa to posunulo 😀 Ale, aj tak sa ešte snažte, pre istotu, ak ešte nahodou nebola ovulka 😉
@meatfly24 hihi, ďakujem ja mam každy mesiac, taky ukažkovy a nič s toho 😠 Ako sa cítim? Hihi, normalne žiadne zmeny sa nedeju 😝 Idem s malou do mesta a tak 😀 Ja už aj keby som niečo cítila, tak si myslím, že si to namyšlam... Minuly mesiac som mala rôzne "tehotenske" príznaky a nakoniec prišla mrcha 😠 Takže moje pocity su nedôverihodne 😀 Ty si kolky DC?
@maminka142 no presne ja aj kebyze som tehu tak si buddem mysliet ze si nahovaram priznaky keby nejake boli... :DD ja som dnes 15 DC a teplota furt na bode mrazu http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
neviem co z toho bude, a momentalne sa trochu vadime s drahym tak neviem co z toho bude y tohtomesacneho cyklu :(
@maminka142 mne bolo minuly mesiac 5 dni zle z kavy a tiez nic z toho 😀 inak, ved ked ti graf ukazal ovulu 14DC tak mrcha by mala prist 28DC, nie?
@abriela inak, vy ste preco spolu ta malo, priatel pracuje mimo mesta? ty za nim nemozes prist?
@meatfly24 biele kruzky su vtedy, ked nemerias v tom case co vzdy, lebo tam zaznamenavas aj cas merania, nie?
@meatfly24 nebojkaj, len sa pekne snažte 😉 Keď maš taketo teplotky, tak to si ešte pred ovulkou nie? 😀 Tak šup, šup na snažilkovanie 😀 Ja toto poznam a väčšinou to vychádza aj mne, že ked ho "najviac" potrebujem, tak sa pohadame 😅 Ale už tomu nechavam volnejší priebeh, lebo predtym som to brala, asi až príliš važne a to nebolo dobre 😝
@backorka hihi, no tak ja som na tom bola podobne, tak už si akože moje "príznaky" ani nevšímam 😀 Nie, nie, keď mam duphaston tak nie, mrchu dostanem, až ked vysadím dufík a to bude až 27 DC (to už bude desiaty deň a konečne posledny 😀 ) A minuly mesiac som dostala mrchu, až na štvrty deň od vysadenie dufíku a to bolo až 32 DC 😕 Tak teraz to čakám tak, isto 😝 Mrcha, určite nepríde skôr, ako nejake tri štyry dni od vysadenia 😖
@maminka142 aha, to som nevedela, a kvoli comu presne sa berie ten duphaston?
@backorka Ja som mala presne to iste s kavou pred dvoma mesiacmi. Asi 4 dni mi bolo zle z kavy a bolo to zrovna nejakych 5-7 dni pred mrchou, tak som si uz myslela, ze konecne a nic z toho nebolo 🙂. A minuly mesiac som mala tiez také divné pocity asi týžden pred mrchou a tiež som sa zacinala tesit a nic z toho. Teraz mám 17.DC,tak dúfam, že ovula je už tu. Mám taký číry výtok ale nič viac. Ešte dnes sa budeme snažilkovať, ale zajtra odchadza mužíček na služobnú cestu a príde až v nedelu, tak snáď už ovula bola, aby sme to neprepásli. 🙂
@meatfly24 Teplo som im poslala, lebo kocky maju deticky a doma sa nudia 😀 a backorka ma asi pravdu, zacala som dopisovat teplotu, lebo v pondelok meriam o hodinu skor ako zvycajne, takze kruzky su mozno aj preto.
@maminka142 no mozno ovulka este nebola, graf ju nenaznacil - kto vie.
@saranata, @backorka moj drahy pracuje 300km dalej. Ak sa nieco deje tak pride domov aj cez tyzden, ale potom rano budicek o 4tej 😒 .
On chce skorpionika - teraz nieje spravny mesiac 🙂 a 3 tyzdne nebol v praci cely tyzden (5 dni) - domov ho asi nedostanem 😒 .
@backorka duphaston sa užíva na, upravu cyklu, (ale mne to robí opak 😅 ) Ale, hlavne sa užíva na udržanie plodu, prípadneho otehotnenia 😀 Ak som nahodou tehu, tak to môjmu plodíku velmi pomôže 😀 Pri mojom prvom tehotenstve som ho užívala, takmer celych 9 mesiacov a bola som spokojna, že je všetko ok 😀 A teraz by som ho určite chcela užívať hlavne prvé tri mesiace, ktoré su najrizikovejšie 😉
Baby čo mi odporučate. Mám doma posledné dve tabletky calibrum baby plan. Mám v ňom pokračovať (doberám 3 balenie), alebo mám prejsť na niečo iné? Viete poradiť? S čím máte najväčšie skúsenosti?
@abriela tak sa treba ešte snažilkovať 😉

@saranata objednana zajtra na odber 🙂 dnes som nejaka akcna... ale tiez ma to zaujima lebo viem ze v detstve som mala problem ale par rokov nemam prehlad... tak uvidime. 🙂 dakujem za radu 🙂 ja osm inak merala v posve zo zaciatku len som chcela mat aj pocas mrchy teploty lebo ma to zaujimalo... 🙂