V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka dobre ranko, tak ano ano zamiesili,, draheho som trosku navnadila pred hokejom tak ked sa vratil tak sme miesali 🙂)) tie moje teploty su faakt dajake nizke som cakala pri ovulke ze mi aspon na 36,5 vyskoci a ona chuda vyskocila len o trosku ved pozrite ..ale test som mala pozitivny, cipok otvoreny a vysoko posadeny, a hlienik bol velmi priaznivy 🙂 : http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
ja si zapisujem este aj na womenzone.cz a tu vyzera tak: http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
len neviem ci vam to zobrazi 🙂 takze je zamiesene som zvedava...ale mam taky zvlastny pocit ze tento mesiac to vyslo... neviem preco 🙂
a vy sa ako mate baby? aky ste mali vecer? co vas dnes caaka? ja uz som v praci ale o pol cize o tri minutyy idem na ten odber co sa tyka stitnej zlazy tak sa m,odlim aby som vsetky vysledky mala v poriadku. trosku mam aj strach ale ved uvidime...
@saranata
tak sa zatim majte ozvem za z ajfonu z cakarne ked sa bude dat 🙂
@meatfly24 graf mas pekny, teplota ti este bude stupat, uvidis... aj dnes by ste si to este mohli poistit 😉 drzim palce u doktora! na wz to neslo otvorit, ale nevadiiii... mna dnes caka robota, potom kafe a obdchody s mamcou a potom sa konecne snad dostanem k upratovaniu bytu... 😀
@abriela
@saranata
@backorka
@meatfly24 Krásne ránko dievčata 🙂 Ako sa mi mate? Ach baby, ja som to dnes nevydržala a som sa testla 😖 A samozrejme nič, ani len "duchu" sa nesnívalo, aby sa mi ukázal 😅 ☹ Každemu vypisujem, že treba čakať do ms, a ja sama nevydržím 😅 Inak, robila som si mamatest 10 a ten by už 11 DPO, myslím, že mal už čo ukázať 🙄 Ale, snaď do vianoc to stiham, hihi 🙂
@saranata prosím ťa ta sarapis soja, je len na upravu cyklu, alebo nejako naštartuje, aj ovulu? 😕 Ja mam ešte na dva mesiace predpísany duphaston (na upravu cyklu) a nič ine už nechcem brať... Hlavne pregnyl si už nedam pichnuť 😠 Chcem vedieť, či je to akoby na miesto duphastonu, alebo to robí niečo viac 😉 Pekny dník prajem 😉
@saranata
@backorka
@meatfly24
@abriela ešte som zabudla priložiť grafík 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ešte som nikdy nemala BT 37,2 😕 Ale dve hoďky pred meraním som bola na wc, tak možno preto 😅
@maminka142 No, ja som tu spomenula, že na buduci rok si tu budeme ukazovať fotky našich detičiek 😀
Dobre rano kocky.
@saranata Pisem este k amnio, podstupila som tu, nie kvoli veku, lebo este 35 nemam, ale kvoli USG, kde to vyzeralo hrozne, preto bol pre lekara prekvapujuci vysledok.
Tebe to vyskocila tak ako aj mne: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@backorka najviac svalov pracuje aj tak pri snazeni sa s manzelikom 😀 😀 😀
@meatfly24 drzim palce, nech uz len stupas
@mamicka142 niektore testy vraj neukazu hned kolajnicky, ale teploty mas dobre. Drzim palce nech trend teplot pokracuje
@maminka142 sarapis upravuje cyklus, čiže aj ovuláciu, a hlavne upravuje vystelku maternice, preto sa mení u niektorých žien aj hlien a teda je viditelnejší , a lahšie sa uchytí oplodnene vajíčko, každemu inak zaberá, mne príklad hned , ja som po týždni cítila silne zmeny
@vikad tak to by bolo super, ak by to bola pravda, ale ved na to mame ešte čas, aby sme to stihli 😉
@saranata a môže sa užívať, aj popri duphastonu, či? A čo si myslíš o mojom grfíku? Teda teste? 😠 😉
@maminka142 Jasné, že máme čas, ale aj ten čas letíííííí 😉 Neboj, bude dobre a všetko dopadne tak, ako si to želáme, lebo to chceme veľmi preveľmi a to čo chceme, je dobré a úprimné 😀
@maminka142 ty brdo, tak to si tehu, uvidis 😀 presne som videla take grafy, kde boli vysoke teploty ale od 10DPO este vyssie.... juuuuu som zvedava ake budu dalej... z testu si nic nerob, niektore zeny maju tak nizke HCG ze mamatest im ukaze az po neplanovanej mrche... inak ja tiez chodim v noci na wecko, ale dufam ze to nejak neovplyvnuje...
@saranata ten postoj sa mi paci, hlavne ze sme zdravi 😀 ale ked ja mam na kupelnovej predlozke uz tolko vlasov, ze ani neviem akej je farby, asi ju dnes robno hodim do pracky 😀 😀 😀
@backorka no ja si myslím, že by ukazal aspoň ducha 😕 Ale ved neva, do vianoc dufam, že stiham a skusim to ešte aj zo sarapis sojou 🙂 Ale, je aj dobre, že som sa dnes testla, aspoň nebudem sklamana, ked budem klesať, budem to čakať 😉 Škoda, len že to mam posunute, musím ešte tyždeň počkať, aby som si bola ista 😉 Držím aj tebe palce 😉
@saranata ani nehovor, aj ja to chcem... ale este tyzden si budem musiet pockat... vcera som milo vysvetlila mm ze ukoncenie s oralnym nech si na dva tyzdne vypusti z hlavy a povedali sme si, ze sa budeme milovat v misionarskej, ze ved taka poloha co davame my (akoze ja som mu chrbtom)ze tak sa deti asi nerobia 😀 😀 😀
@maminka142 dakujem a ja by som na tvojom mieste nehadzala flintu do zita... kym neklesas, tak je tehu viac ako pravdepodobne 😉
@maminka142 ".....aspoň nebudem sklamana, ked budem klesať, budem to čakať". Moja zlata, co budes cakat? Ze neklesnes a ze si tehu, ze? 😀
@saranata, @backorka Vlasy, vlasy vlasy - aj u mna su vsade. Saranata, ja som sama a predvcerom som vysavala a vcera som uz zas videla po zemi vlasy 😖.
@backorka si zlatá ďakujem, za povzbudive slova 😉 Aj, ked si myslím, že zasa nič 😠 Ale, maš pravdu kym neklesam, ako taka malilinka nadej tam je 😉 Ďakujem 😉
@abriela hihi, ano presne to 😀
@abriela to je všade tak 😀
@backorka
@maminka142
ženy idem ja von , lebo tento moj terorista ma tu nahana s topánkami zase 😀 😀 😀 už sa to nedá odkladat 😀 😀 takže okolo obeda ked bude KO sa tu vidíme
@saranata ok, ja pôjdem tiež o chvílku vonku 😉 Si mi ešte zabudla odpísať, že či sa sarapis soja, môže kombinovať aj s duphastonom a že čo si ty myslíš o mojom grafíku 😕 Vonku vyzera, akosy sychravo, ale budem musieť ísť s malou aj tak von 😅

@saranata u nasich sme boli a ked sme prisli domov, tak som zapla pracku a venovala sa citaniu a inym cinnostiam v posteli 😉 ... mm zaspal uz o 21ej, dnes musel vstavat o 4tej chudacik 😒