icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
22. sep 2011

@saranata u nasich sme boli a ked sme prisli domov, tak som zapla pracku a venovala sa citaniu a inym cinnostiam v posteli 😉 ... mm zaspal uz o 21ej, dnes musel vstavat o 4tej chudacik 😒

meatfly24
22. sep 2011

@backorka dobre ranko, tak ano ano zamiesili,, draheho som trosku navnadila pred hokejom tak ked sa vratil tak sme miesali 🙂)) tie moje teploty su faakt dajake nizke som cakala pri ovulke ze mi aspon na 36,5 vyskoci a ona chuda vyskocila len o trosku ved pozrite ..ale test som mala pozitivny, cipok otvoreny a vysoko posadeny, a hlienik bol velmi priaznivy 🙂 : http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
ja si zapisujem este aj na womenzone.cz a tu vyzera tak: http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
len neviem ci vam to zobrazi 🙂 takze je zamiesene som zvedava...ale mam taky zvlastny pocit ze tento mesiac to vyslo... neviem preco 🙂
a vy sa ako mate baby? aky ste mali vecer? co vas dnes caaka? ja uz som v praci ale o pol cize o tri minutyy idem na ten odber co sa tyka stitnej zlazy tak sa m,odlim aby som vsetky vysledky mala v poriadku. trosku mam aj strach ale ved uvidime...
@saranata

tak sa zatim majte ozvem za z ajfonu z cakarne ked sa bude dat 🙂

saranata
22. sep 2011

@meatfly24 držím palce, nech je všetko ok, hlavne tie vysedky

saranata
22. sep 2011

@backorka ja som bola včera uplne hotová už večer, takže som išla skor spat, teraz máme Jonášove dni od včera ale začneme až dnes lebo som KO posledne dni, zajtra si zobral muž dovolenku tak budeme doma lenošit 😀 😀 😀

backorka
22. sep 2011

@meatfly24 graf mas pekny, teplota ti este bude stupat, uvidis... aj dnes by ste si to este mohli poistit 😉 drzim palce u doktora! na wz to neslo otvorit, ale nevadiiii... mna dnes caka robota, potom kafe a obdchody s mamcou a potom sa konecne snad dostanem k upratovaniu bytu... 😀

backorka
22. sep 2011

@saranata juuu tak to sa mate... ja od kedy chodim cvicit, tak mam pocit ze nic nestiham, najradsej by som sa hodila spon na tyzden na PN, najlepsie naraz s muzom 😀 len keby potom tie vyplaty nevyzerali tak zufalo 😒

saranata
22. sep 2011

@backorka no to hej , PN neni dobrá volba 🙂 ja tiež nič nestíham 😀 😀 😀 mám pocit že tie dni su nejako krátke , ráno si poviem čo všetko chcem spravit a večer ked to zhodnotím tak som neurobila nič 😀 ale čo hlavne že sme zdraví 😀 😀 😀 😀

maminka142
22. sep 2011

@abriela
@saranata
@backorka
@meatfly24 Krásne ránko dievčata 🙂 Ako sa mi mate? Ach baby, ja som to dnes nevydržala a som sa testla 😖 A samozrejme nič, ani len "duchu" sa nesnívalo, aby sa mi ukázal 😅 ☹ Každemu vypisujem, že treba čakať do ms, a ja sama nevydržím 😅 Inak, robila som si mamatest 10 a ten by už 11 DPO, myslím, že mal už čo ukázať 🙄 Ale, snaď do vianoc to stiham, hihi 🙂
@saranata prosím ťa ta sarapis soja, je len na upravu cyklu, alebo nejako naštartuje, aj ovulu? 😕 Ja mam ešte na dva mesiace predpísany duphaston (na upravu cyklu) a nič ine už nechcem brať... Hlavne pregnyl si už nedam pichnuť 😠 Chcem vedieť, či je to akoby na miesto duphastonu, alebo to robí niečo viac 😉 Pekny dník prajem 😉

maminka142
22. sep 2011

@saranata
@backorka
@meatfly24
@abriela ešte som zabudla priložiť grafík 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ešte som nikdy nemala BT 37,2 😕 Ale dve hoďky pred meraním som bola na wc, tak možno preto 😅

vikad
22. sep 2011

@abriela Moj papá aj B-komplex, lebo tiež máva často herpes na pusinke 😉 . A kde chodíš ku akému lekárovi kvoli tehu?

vikad
22. sep 2011

@maminka142 No, ja som tu spomenula, že na buduci rok si tu budeme ukazovať fotky našich detičiek 😀

abriela
22. sep 2011

Dobre rano kocky.
@saranata Pisem este k amnio, podstupila som tu, nie kvoli veku, lebo este 35 nemam, ale kvoli USG, kde to vyzeralo hrozne, preto bol pre lekara prekvapujuci vysledok.
Tebe to vyskocila tak ako aj mne: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@backorka najviac svalov pracuje aj tak pri snazeni sa s manzelikom 😀 😀 😀
@meatfly24 drzim palce, nech uz len stupas
@mamicka142 niektore testy vraj neukazu hned kolajnicky, ale teploty mas dobre. Drzim palce nech trend teplot pokracuje

saranata
22. sep 2011

@maminka142 sarapis upravuje cyklus, čiže aj ovuláciu, a hlavne upravuje vystelku maternice, preto sa mení u niektorých žien aj hlien a teda je viditelnejší , a lahšie sa uchytí oplodnene vajíčko, každemu inak zaberá, mne príklad hned , ja som po týždni cítila silne zmeny

maminka142
22. sep 2011

@vikad tak to by bolo super, ak by to bola pravda, ale ved na to mame ešte čas, aby sme to stihli 😉

maminka142
22. sep 2011

@saranata a môže sa užívať, aj popri duphastonu, či? A čo si myslíš o mojom grfíku? Teda teste? 😠 😉

saranata
22. sep 2011

@abriela ved jasne, tie teploty u mna bývaju také po mns, takže sa to upraví a potom bude niekedy možno aj ovula 😀 😀 😀

vikad
22. sep 2011

@maminka142 Jasné, že máme čas, ale aj ten čas letíííííí 😉 Neboj, bude dobre a všetko dopadne tak, ako si to želáme, lebo to chceme veľmi preveľmi a to čo chceme, je dobré a úprimné 😀

abriela
22. sep 2011

@vikad Tehu uz niesom ☹ a moj gynekolog je Luptak. Boli na fore o nom diskusie, dobre aj zle.
Mna poslal na vsetky vysetrenia, aj EKG, pricom kamosky, kolegyne pocas tehu nic take neabsolvovali.
Ty ku komu chodis?

backorka
22. sep 2011

@maminka142 ty brdo, tak to si tehu, uvidis 😀 presne som videla take grafy, kde boli vysoke teploty ale od 10DPO este vyssie.... juuuuu som zvedava ake budu dalej... z testu si nic nerob, niektore zeny maju tak nizke HCG ze mamatest im ukaze az po neplanovanej mrche... inak ja tiez chodim v noci na wecko, ale dufam ze to nejak neovplyvnuje...
@saranata ten postoj sa mi paci, hlavne ze sme zdravi 😀 ale ked ja mam na kupelnovej predlozke uz tolko vlasov, ze ani neviem akej je farby, asi ju dnes robno hodim do pracky 😀 😀 😀

saranata
22. sep 2011

@backorka hehe, ja sa radšej po byte ani nepozerám lebo urpatujem každý den a vobec to tak nevyzerá ale pri detoch je to tak 😀 😀 😀
chcem už mat po ovule a čakat 😀 😀 😀 😀 😀 a rozmýšlat o teste 😀 😀 😀

maminka142
22. sep 2011

@backorka no ja si myslím, že by ukazal aspoň ducha 😕 Ale ved neva, do vianoc dufam, že stiham a skusim to ešte aj zo sarapis sojou 🙂 Ale, je aj dobre, že som sa dnes testla, aspoň nebudem sklamana, ked budem klesať, budem to čakať 😉 Škoda, len že to mam posunute, musím ešte tyždeň počkať, aby som si bola ista 😉 Držím aj tebe palce 😉

backorka
22. sep 2011

@saranata ani nehovor, aj ja to chcem... ale este tyzden si budem musiet pockat... vcera som milo vysvetlila mm ze ukoncenie s oralnym nech si na dva tyzdne vypusti z hlavy a povedali sme si, ze sa budeme milovat v misionarskej, ze ved taka poloha co davame my (akoze ja som mu chrbtom)ze tak sa deti asi nerobia 😀 😀 😀

backorka
22. sep 2011

@maminka142 dakujem a ja by som na tvojom mieste nehadzala flintu do zita... kym neklesas, tak je tehu viac ako pravdepodobne 😉

abriela
22. sep 2011

@maminka142 ".....aspoň nebudem sklamana, ked budem klesať, budem to čakať". Moja zlata, co budes cakat? Ze neklesnes a ze si tehu, ze? 😀

@saranata, @backorka Vlasy, vlasy vlasy - aj u mna su vsade. Saranata, ja som sama a predvcerom som vysavala a vcera som uz zas videla po zemi vlasy 😖.

maminka142
22. sep 2011

@backorka si zlatá ďakujem, za povzbudive slova 😉 Aj, ked si myslím, že zasa nič 😠 Ale, maš pravdu kym neklesam, ako taka malilinka nadej tam je 😉 Ďakujem 😉

maminka142
22. sep 2011

@abriela hihi, ano presne to 😀

saranata
22. sep 2011

@backorka ty si dora, takéto obmedzenia mu dávaš 😀 😀 😀

saranata
22. sep 2011

@abriela to je všade tak 😀
@backorka
@maminka142

ženy idem ja von , lebo tento moj terorista ma tu nahana s topánkami zase 😀 😀 😀 už sa to nedá odkladat 😀 😀 takže okolo obeda ked bude KO sa tu vidíme

maminka142
22. sep 2011

@saranata ok, ja pôjdem tiež o chvílku vonku 😉 Si mi ešte zabudla odpísať, že či sa sarapis soja, môže kombinovať aj s duphastonom a že čo si ty myslíš o mojom grafíku 😕 Vonku vyzera, akosy sychravo, ale budem musieť ísť s malou aj tak von 😅

backorka
22. sep 2011

@saranata no vies, treba sa trochu obetovat, aj z jeho strany 😀 tak peknu prechadzku... najradsej by som sa pridala 😉
@abriela a chumace prachu este, ze? kebyze na to mam, tak si necham byt kazdy tyzden vyupratovat jednou pani 😀