V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@meatfly24 nevadiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 a dakujem za privitanie aj tebe.
Ja som teraz plna pozitivnej energie...precitala som aj Secret....a dodalo mi to tolko odvahy kolko som nemala uz roky rokuce...a to nemyslim len na snazilkovanie ale tak celkovo do celeho mojho zivota.
Poslem vam trosku??? Tusim mam dnes aj nadbytok 😀 😀 😀 No a straaaaaaasne dobru naladu 😀
@meatfly24 my mame vypocitane datumy kedy sa mame snazit...no nie je ich bohvie kolko ale da sa 😉
@moonlightka dva mesiace skušame podla neho , tretí mesiac celkovo, teraz mám termíny ,zajtra najplodnejší 😉 , teraz je uvedený chlapec 🙂
čo konkretne si si dala počítať?
@meatfly24 vyberáš si čo potrebuješ, plodne dni, pohlavie, životaschopnost, velký a malý vypočet, pri malom tam netreba presný čas narodenia, ale nemáš tam ratanu životaschopnost, pri velkom je treba presne vediet kedy si sa narodila.
pri zivotaschopnosti sa udáva aj pohlavie a dokonca aj čas narodenia -či sa dieta narodí cez den alebo v noci 🙂
máš tam najplodnejšie dni , nie presný čas, je to podla postavenia hviezd , neriadi sa to fyziologickou ovuláciou podla Dr. Jonáša
@moonlightka 🙂)))))))))) super daj mi trosku...ja sice ma skvelu naladu dnes, ale energii nemam skoro vobec 🙂 ja som secret isla zacat citat ale nejak som potom na to zabudla a asi sa aj ja do nej pustim 🙂
@saranata tak to drzim palce... 😉
ja mam spraveny specialny vypocet a pohlavie.
@leann245 @saranata Hmm, co znamena v sne - moj zlomeny teplomer, netusim. Ale co ak to, ze merat uz nemusim, lebo budem tehu 😀 . Tak ako aj pondelokvy sen, ked mi v sne teploty vyskocila - lebo som bola tehu.
@saranata pises o samych dobrotach - pribinacik, mliecna ryzy... Mas malicku, ako sa ti podarilo po porode zhodit?
@moonlightka vitaj
@meatfly24 hej nejde o fyziologicku ovulaciu...mam aj niekde super vysvetlenia kde to vysvetlil nejaky lekar...pockajte najdem to...
a secret ...podla mna kus pravdy...
a posielam ti tu energy...citis teplo? Uz je u teba 🙂
@abriela dakujem...dakujem za privitanie...skus si predstavovat aktivne aj to babo...ako ho mas na rukach ako sa s nim mojkas...ked si udrzis tuto predstavu a budes si ju aktivne vracat stale opakovane vraj sa to prenesie do skutocnosti...tak to pisu v secret
@abriela a ty mne chces gratulovat ved to ja tebe mozem 🙂))) ked sa ti tolko sniva 🙂)) joj bodaj by to bola pravda ...ale ja si myslim ze je to pravda aj v tvojom aj v mojom pripade 🙂 tak mi to nejak neska vychadza 🙂
@moonlightka ano citim citim prijimam 🙂 dakujem kraasne hned mi je lepsie 🙂
@moonlightka hej ten mám aj ja, a kolko krát v roku máš dobru životaschopnost?
@meatfly24 🙂 a bude to pravda pravduca 😉
inac baby hladam to vysvetlenie tej nefyziologickej ovulacie, ale mam taky neporiadok v pc...hruuuuuza...no bordel tu mam 😝 😀
musim ist...off...ale vecer to dodam 😉
@moonlightka iná ako fyziologická ovulácia neexistuje 🙂 to čo ráta Jonáš je len astrologický vypočet plodných dní podla postavenia hviezd počas narodenia matky, s ovuláciou ako takou to nemá nič spoločne.
z ktorej stránky máš vypočet?
@saranata
@backorka
@abriela
@leann245
@meatfly24 ahojte, tak dnes mam nejaky nestíhací dník 😅 Rannu kávičku som pila, až o jednej 😅 Ale už mam kludnejšie 🙂 Zajtra zasa do mesta na nakupy 😅 No ale chcela som sa vas opýtať, myslíte si, že meranie BT ovplyvni meranie pod perinou-paplonom? Vraj teplotka môže byť vtedy vyššia 😕 Lebo ja meriam od začiatku to je už tretí mesiac, len pod paplonikom 😅 Čo si o tom myslíte vy? Ďakujem 🙂
@maminka142 nemá to s tým nič spoločne , kedže si pod tým paplonom cleu noc 🙂
@moonlightka ahoj, vitaj medzi nami...🙂 jonasa mam vypocitaneho aj ja...ideme podla neho treti mesiac a tento cyklus sa mi stretla fyziologicka ovuka s vrcholnym dnom u jonasa...moj graf je vsak prapodivny, takze zatial sa k uspesnosti tejto metody neviem vyjadrit 🙂
@saranata ale vraj keby som sa odokryla, tak by mohla byť teplota menšia 😕 Neviem, mne sa to nezda, lebo ked som mala pred mrchou, tak som si priala, aby bola teplota vyššia, bola som zakuklena v perine, skoro až spotena a teplota klesala aj tak 😀 😀 😀
@moonlightka secert som necitala, ale na silu myslienok verim.
@meatfly24 sniva sa mi len o merani teplot - ze stupla aj ked v dane rano nastal pokles a teraz ten teplomer. 🙂 . Ty mas krajsie sny.
Z mojej analyzy snov som dospela k tomu, ze sa mi plnia sny zo stvrtka na piatok. Tak tuto noc chcem snivat o tom, ako napisala @backorka - aby sme tu uz pisali nielen o teplotach, ovulaciach, ale niektore o nevolnostiach, niektore o tlakoch v prsiach, o zravosti a priberani nas aj nasich fazuliek. 😀
@abriela
@maminka142
@leann245
@saranata
@moonlightka
@meatfly24
Zienky, inak aj ja mam dnes super naladu, neviem cim to je, asi kombinacia slniecka, dobrej vypeckovanej muziky v aute a hlavne, nechapem, este nie som ani v polovici mojho chudnuceho snazenia a uz teraz ma ludia stale chvalia, akaaaaa budem namyslena 😀 😀 😀 inak nechcem ani vediet ako som ludom pripadala pred tym 😀 😀
no konecne som prisla domov, idem si najst recept na nejaky zdravsi chlebik (rozumej z inej ako psenicnej muky) a potom sa konecne pustim do upratovania... este ze mam celkom dost energie.... len nemozem skysnut pri konovi, tak nepiste chvilu tak vela 😀 😀
@backorka nechceš, nam dať troška tej energie? Ja som dnes, ako mechom praštena 😀 Ale to asi preto, že tu je väčšinu dňa zamrečene a už ide na mňa asi pms 😅 Nech ti ta naládička vydržííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, čo najdlhšie 😉
@darinkazv jeeej ahoj, aj ja som zvedavá na fotečku 😀 Presne viem, ako sa cítiš, krásny pocit 😀 Ja som inak plakala, ked som videla malu prvy krat na sone, bola som najšťastnejšia žena na svete 😀 😀 😀 Držkaj sa a prajem veľa šťastia a hlavne zdravíčka 😉
@maminka142 ďakujem. tak si ma hoď do priateľov a pustí ťa to do albumiku 😉

@saranata zeby budeme mat jonasovcov 😀 😀 😀 😀