icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
22. sep 2011

@darinkazv ďakujem, už sa teším na foto drobčeka 😉

abriela
22. sep 2011

@backorka a aku dietu drzis? Alebo co robis, ako cvicis? Inak podla fotky - svadba a teraz sa mi zda, ze si dost schudla a vyzeras naozaj inak. Mozno aj preto vypadavaju vlasy. Ale neprehanaj to,lebo potom nam nebudes chciet priberat a vies ze tomu sa uz nevyhnes 😀
@darinkazv wau, normalne sa tesim s tebou. Potom vezmi na UTZ aj manzelika. Mojemu sa to zapacilo a chodil so mnou pravidelne.

darinkazv
22. sep 2011

@abriela vezmem. aj pri malej som ho vzala. ale až keď budú robiť sono cez bruško. zatiaľ robia zospodu 🙂

maminka142
22. sep 2011

@darinkazv no aj môj mužíček chodil stále, so mnou a teraz mam ineho lekara, ako predtym a už to dáva automaticky na dvd 😀 Segra je teraz 16. tt a už ma na tom jednom dvd 3 videika 😀 😀 😀

abriela
22. sep 2011

10 minut elipter, spalenych 120kalorii a zomieram. Mojou motivaciou, ze som tam vyliezla bola nasa statna pracovnicka @backorka 😀

saranata
22. sep 2011

@darinkazv perfektne miery 🙂 😉

saranata
22. sep 2011

@maminka142 naozaj to s tým nemá nič spoločne, kludne bud zakrytá alebo odokrytá

backorka
22. sep 2011

@abriela haha dobra si 😀 orbitrek je strasna makacka, poznam... no ja mam teraz delenu stravu a chodim do takeho zenskeho fitka na kruhovy trening... noooo praveze do svadobnej vahy musim este co to schudnut, to by si neverila 😀 ale je to vzdy sranda, ze s kazdou vahou si pripadam vzdy tucna, ale ked do tej vahy neskor schudnem, tak ze wau... ak rozumies co tym chcem povedat 🙂 inak zase ty podla fotky vyzeras ze potrebujes skor pribrat a nie schudnut 😉

No kupelka a vecko vydrhnute a spodok povysavany... chlebik v pekarnicke, len neviem ci vobec nakysne z tych cudnych muk, zatial to tak nevyzera 😀 a zapla som si 4 svadby z pondelka, to ma bavi 🙂

backorka
22. sep 2011

@maminka142 Ake pms prosim ta??? to je PTS, poznas? prave som to vymyslela 😀 no energie uz trosku menej, teraz troskku oddych 😉

maminka142
22. sep 2011

@backorka hihihi, tak teraz si ma rozosmiala 😀 😀 Ešteže ťa tu mam na vymyšlanie nových diagnoz 😀 Ja už som si porobkala a teraz čakam mužíčka, kym príde zo stretka, tak sedím pri pc a popri stiham aj hry s malou 😀 Ale pomalinky idem uvariť krupicovu kašičku malej a dam ju spinkať 😀 No aj ty si už krasne oddychni, ved si už dnes toho dosť porobkala a maš za sebou vysledky 😀 Juuuuj, keby už bola aspoň streda 😀 Už aby si tu aj ty zo @saranta, mala ovulu, to bude zasa napínave 😀

abriela
22. sep 2011

@backorka Ja nechudnem, len udrziavam vahu 😀 aby som potom mohla priberat 😀 . Trenujem skor vytrvalost. Moj drahy,ked je doma zacina rozcvickou v posteli a pokracuje 40 min. treningom na orbitreku .
Na foto co mas v profile vyzeras velmi pekne. Inak aj ked ja som stihlejsia, ale tvrdim, ze vsetci baculati ludia posobia tak milo, tak laskavo.
Sikovna zienka domaca.

saranata
22. sep 2011

@maminka142
@backorka
áno áno PTS !!!!!

my sme prišli z vonka a zase žeriem 😀 😀 😀 ale jahodky 😀 😀 😀 a večer sa teším na vínko , len čo krpec zaspí , koná sa velká romantika, ked nám to teda deti dopraju 😀 😀 😀

darinkazv
22. sep 2011

@saranata hmm, aké chute tu robíteeee. 🙂 ja som zjedla krabí šalát robím si chute na hrozno. ale ešte musím počkať, aby mi zle nebolo z takej kombinácie 🙂 zatiaľ som počas tehu nepribrala 😀 ale ani mi nejde do žalúdka také množstvo ako kedysi. na raňajky max 1 rožko. čo som predtým aj 3 zjedla 😀 a aj na obed max do dezertného tanierika 😀 len tak ďalej 😀

backorka
22. sep 2011

@maminka142 no veru, nech je uz streda 🙂 mnaaaam krupicaaaaa, si mi urobila chuteee... to je aj delena strava, a bielkovina, nie? dnes vecer jem bielkoviny, hmmm.... idem varit? 😀
@abriela rozcvicka v posteli? je to to co si myslim? 😉
@darinkazv prejedat sa nema ani v tehu, hii som zvedava ako sa spustim ja 😀

darinkazv
22. sep 2011

@backorka mne to nepustilo ani pri predošlom tehu. preto som pribrala len 4kg. tak dúfam, že aj teraz to tak nejak bude 😀

maminka142
22. sep 2011

@backorka len si daj, ja tiež rada dopapavam, po malej 😀 A aj mužíček papáva večer kašičky, akosy mu pri dcérke zachutili, aj taketo sladke papaníčka 😉

saranata
22. sep 2011

@maminka142 my to jeme všetky baby u nás doma tieto kaše, a najradšej krupicovu mnam, velmi dobre na zhadzovanie kíl ked si to dáš večer, ale mnaaaam
jedno dietko mi už spinká , ešte kým zalomí to druhe som tu chvílu 😀
a netečie nám teplá voda dobre čo? romatnika jak hovado, aj tam zamrzneme

backorka
22. sep 2011

@saranata fuha, bez teplej vody to je pruser, ja som konecne vydrhla vanu, takze si dame vecer vanuuuu 😀
@maminka142 no krupica sa nekonala, lebo som zistila, ze ta, co ju mam doma je pol roka stara 😀 takze sme si urobili puding 😀
@darinkazv wooow ze len 4 kila, to si ako dokazala? 😉

darinkazv
22. sep 2011

@backorka ti vravím, že mi nechutilo jesť 😀 a to som ešte bola vtedy doma. celé tehu som nerobila. :D pred tehu som mala 85kg, pred pôrodom som mala 89kg a deň po pôrode 80kg 😀 však tá moja bublina vážila 4020g. k tomu voda a placenta. takže som ešte aj schudla v konečnom dôsledku 😀

kvietok228
22. sep 2011

dnes som bola v nemocke a samé mamičky s drobcami co ich pustili z porodnice no asi 8 som ich videla aj ja chcem 😢

abriela
22. sep 2011

@backorka este ze som sa tu nezapla skor. Mnam krupica.
K vahe. Ja som pred tehu mala BMI - podvyziva. Pribrala som do 23tyzdna 5kg a vaha sa dostala aspon do normalu. Svagrinka je silnejsia a do 30tt pribrala len cca 3kg. Silnesjie kocky priberu zvycajne menej.

backorka
22. sep 2011

@abriela presne dufam ze to bude aj moj pripad, kedze teraz chcem byt co najskor tehu (aj ked jasne, ze to moze trvat este mesiace) tak nestihnem schudnut kolko by bolo treba preto dufam ze po porode by som mohla ist nizsie ako bude moja zaciatocna tehu vaha...
@darinkazv tak to si mala super! presne tak by sa to aj mne hodilo 😀
@kvietok228 a ako si dopadla v nemocke?

maminka142
22. sep 2011

@saranata
@backorka no je to dobrotka, aj ked ju tak strašne mam rada snažím sa ju moc nepapať 😀 Ale, ked malá ju ma tak rada a tuto ma najradšej, ale nedarí sa mi vždy odolať 😀
@saranata no sprcha v studenej vode by ma inak osviežila 😀 My sme toto prežívali pred dvoma týždňami a pri snažilkovaní, no fakt super 😝 Ale ked človek chce, tak vydrží aj nemožne 😀

backorka
23. sep 2011

Dobre ranko dievcence... tak ja pokracujem kludne, ziadne vykyvy http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ten chlebik sa mi vcera nepodaril, vidno ze som pekarnicku dlho zanedbavala... vobec nenakysol, neviem ci je to tymi mukami alebo co... skusim si najst nejaky lepsi recept a kden skusim znova...
@saranata aky bol romanticky vecer?
@maminka142 ja som sa prekonala, ten puding som nezjedla ale zobrala som si ho dnes do roboty... len som vylizala hrniec 😀
@abriela a co ty? uz ti potvrdilo ovulu?

maminka142
23. sep 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@meatfly24 krásne ránko dievčata 😉 Tak ja mam dnes výrazny pokles, moje telo si so mnou robí, čo chce 😅 Takýto rýchly pokles mam prvy krát, za cele tri mesiace 😝 Čakala som ho najskôr, až v nedelu, lebo do soboty večera mam ešte duphaston 😕 No nech si len ta mrcha príde, až mam čo najskôr ďalšiu ovulku 😀 Takže ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 A čo vy? Ako vam idu teplotky? 😀

saranata
23. sep 2011

@backorka
všetko v pohodke, len malá mi potom bola celu noc hore, a od 5 hod už uplne , takže som mrtva
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
graf klasika 🙂

@maminka142 pokles áno ale nie pod čiaru zatial , čakaj

meatfly24
23. sep 2011

@backorka
@abriela
@saranata
@maminka142 ahojte zienky 🙂 tak ja som uz dnes stupla aspon nad 36 som rada lebo som si uz pripadala ako ladova kralovna... moj graf uz vyzera lepsie http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
len ja uz fakt neviem co sa somnou deje baby... mam trochu strach... pondelok-nevolnost, neuveritelna bolest hlavy, zvracanie, utorok - bbolest hlavy, streda - nevolnost bolest hlavy ale taka ze mi zacala az v oku preblikovat, vcera stale bolest hlavy ale slabsia a neuveritelny tlak v podbrusku a neskutocnep pichanie ... :((( dnes sa ta bolest zmiernila iba tym ze ju prehlusuje bolest co ma rano seklo v chrbtici a skoro chodit nemozem ..citim sa ako idiot...dnes mam volat o vysledky z krv.obrazu aj zo stitnej ale asi sa tam zastavim a skocim aj dokimu na sono vajecnikov lebo mi nie je vsetko jedno... citim sa pod psa :(

a co vy ako sa maju vase teploty? ako prokacute? dneska nam ktora oznami ze je tehu? 🙂 co mate v plane? pekny dnik

maminka142
23. sep 2011

@saranata ďakkujem 🙂 Ja som tiež dnes mala nočnu, malá bola akasy nervozna 😒 Že by ďalšie zubky, išli? 😀 A ešte k tomu, aj to sychrave počasie vonku brrr 🙄 Dufam, že aspoň u vas už svieti slniečko 😉 Ale pôjdem s malou von, včera som jej slubila, že pôjdeme na trampolínu 😀 Pekný dník prajem 🙂

saranata
23. sep 2011

@meatfly24 ahoj no vačšina z toho čo si vymenovala bolo aj u mna včera, ale to može byt aj počasím , teda okrem tej bolesti v podbrušku, ked ti tak bude chod k lekárovi a hotovo
ja dnes nič moc v programe nemám , okrem upratovania celeho bytu,muž je doma tak ho vyhodím s malou von a sa tu vyriadim zase, lebo katastrofa 😀 😀 😀 a to nehovorím kolko tu mám pradla na zehlenie, 😝 😝

saranata
23. sep 2011

@maminka142 no nám idu stoličky , takže radost, ale to už dlhšie lebo jej idu naraz, o jedenástej ju dám spat, a bude pokoj tri hodiny,len kedy to ja dospím? neviem