icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
23. sep 2011

@backorka no ty si mala, dnes parádny dník 😀 Ja som dnes nebola schopná ísť ani do mesta, ako som to mala na pláne 😝 Ale aspoň som si porobila domka všetko 😀 No ty inak provokuješ s fašírkami 😀 Mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀 😀 😀 Akurat som
@saranata písala, že som dnes pažravá a ty tu takto provokuješ s fašírkami 😀 Ja som dnes varila zeleninovu polievočku a gyros s hranolkami v arabskom chlebe a s dzadzikami 😀 Viem trošku kaloricke, ale hranolky som robila vo friťaku bez oleja 😀 Už som to dlho nerobila, tak sme si dali ine porcie, mňam 😀 Ale už snad zajtra nebudem, taká pažrava a urovnam ten dnešny žruci deň 😉

saranata
23. sep 2011

@backorka ja som taká prežraná že o jedle už nebudem ani rozprávat 😝
dnes už len vínko 😀
inak neviem čo to znamená ale mám podozrivo vhodný hlien dnes, tak neviem neviem a navyše Jonaš hm 😀 teplota už dnes bola v norme tak uvidíme

backorka
23. sep 2011

@saranata noooo tak to je dobre ked mas hlienik, spermijky sa dlho udrzia a pockaju si na vajko 🙂 tak pekne vypnut pocitac a venovat sa muzikovi 😉
@maminka142 no teda paranu mnamku si urobila, nie je to az tak strasne kaloricke... tu zdravu fritezu mam aj ja, ale uz som ju asi pol roka nepouzila 😀

maminka142
23. sep 2011

@backorka no ja ju tiež malo používam, naozaj len raz za čas 😀 Používam ju len na hranolky 😀

saranata
23. sep 2011

@backorka ešte sa nedá 🙂 🙂 🙂 mám tu aj sesternicinu dceru tak musíme počkat kým pojdu spat 😀 😀

my ideme niekam pozriet zajtra zvieratká a potom muž zdrhne na ryby 😀 😀 konečne može , a buduci týžden zase ovula ked bude tak zase bude musiet byt doma , chudáčik 😀 😀 😀

maminka142
24. sep 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@meatfly24 Pekné ránko dievčatá prajem 😀 Mam takú dobru náladu, že tu už konečne, hneď od rána svieti slniečko 😀 A ako mi pokračujete s teplotkami? Ja som dnes trošičku stupla, ale príznaky už pms, (nafuknute brucho, žravosť... 😀 ) Tak ja zatial takto 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 A ešte vám prajem krááááááásny slnečný víkendík 😉

meatfly24
24. sep 2011

@maminka142 dobre ranicko🙂 tak ja uz trochu lpsie co sa krizov ttyka, ale stale nie som stopercentne vykonna no zaklad je ze mozem upratovat a chystat veci na grilovacku.;) teplotka mi dnes stupla ale opat iba ttrochu. Tlaky v podbrusku citim stale:/ inak vcerA mi vysiel ´skoro ´´ pozitivny. - velmi tomu nerozumiwm lebo vzdy po pozitivnom ovu teste bol a aj po dalsie dnii uplne negativny tak asi bol nejaky vadny🙂 co vas dnes caka? Mne upratovanie ,nakup, kavicka, chystanie, pacovanie maska a potom u len relax;) prajem vam krasny dnik
@saranata
@backorka
Este grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4

saranata
24. sep 2011

@maminka142
@meatfly24
@backorka
@abriela
dobre ránko,spala som asi tri hodiny 😀 😀 😀 a o piatej už sme boli hore, radost 🙂
inak mám taku predovulačnu teplotku tak neviem že by tak skoro? ale to silne pochybujem , Jonáš dodržaný 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
uvidíme čo z toho bude 😀

my už teraz varíme , potom ideme von a tak klasika, ku svokre sa mi tento víkend nechce íst, tak budeme doma, tatik ide na velryby a mne príde sestra , takže tolko nás víkend 🙂 možno zoo to ešte uvidíme

darinkazv
24. sep 2011

@saranata
@backorka ahojte. tak pripájam fotos na porovnanie. maťka, odfotila som sa v tom istom body, aby bolo lepšie vidno rozdiel 🙂 😉

backorka
24. sep 2011

@saranata
@maminka142
@meatfly24
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ahojte zienky, tak ja dnes takto. Moje teplotky su akesi lenive 🙂 Trochu s mm este upratujeme a po obede ideme na vinobranie, tesiiiiim 😀 krasnu sobotu vam prajem!

backorka
24. sep 2011

@darinkazv jeej no krasne uz vykuka drobcek, super 🙂 ako dopadlo oznamovanie dcerke?

lucica
24. sep 2011

@darinkazv Krásne bruško. Všrtky ti už závidíme 🙂 Ale aj doprajeme, aj my sa snaď dočkáme. Však je september a ten mal byť vraj plodný. Už ani neviem ktorá z báb to tu písala 🙂

lucica
24. sep 2011

@backorka Ahoj, no čo už si bola na našich hodoch?

backorka
24. sep 2011

@lucica vsetky sme to pisali, september/oktober je proste nas! 😀
@lucica tentokrat ideme do race, tam to ma byt velke tak chceme pokukat vsetky stanky... tu v dubravke je to take slabsie, takze trochu podvadzam 😀
A ty si na tom ako? ktory DC si?

lucica
24. sep 2011

@backorka No tak to dúfam, že je septebre, resp. oktober náš 🙂 Ja som 20.DC, tak som zvedavá ako to tento mesiac dopadne. Doteraz som vzdy maval cyklus 28 dnový ale posledne dva mesiace som mala 30 dni. Tak neviem ako to bude tento mesiac 🙂
Ja sa chystam dnes do záhorskej ybstrice na dni vína a zajtra do rače na vinobranie. Medzitým nejak pôjdem mrknúť hádam na dúbravské hody.
Ozaj v ktorej časti dúbravy bývaš? Dole alebo hore(otoč električiek)?

backorka
24. sep 2011

@lucica a snazilkovali ste poctivo? vies ktory dc si mala ovulu?
Ja byvam medzi kulturakom a saratovom, a ty?

maminka142
24. sep 2011

@backorka no ovulka sa blíži 😉 Aj tebe krásnu sobotu a riadne si to uži na tom vinobraní, kým môžeš 😉

maminka142
24. sep 2011

@saranata tak my sme už domka 😀 Mala sa vyspínka a ideme von 😀 Teraz sme boli na nakupe v auparku a H&M, ako si mi poradila a bola som s toho hotova, aky je tam obrovsky výber, pre deti 😀 Tak som nakupila pekne množstvo vecí a už aj na zimu 😀 Ďakujem za tip a určite, tam budem chodiť častejšie 😉

saranata
24. sep 2011

@backorka no pekne sa držíš, zachvílu to vyletí a bude, mali by ste sa už odteraz snažit, my sme poistili ešte JOnáša 😀 😀 😀 😀 a od zajtra obden, uvidím aká bude zajtra teplota

@maminka142
H&M ma nikdy nesklamalo čo sa detí týka, malej kupujem ešte aj next aj ked to je už trochu drahšia káva 😀 😀 😀 ale maju užasne veci

maminka142
24. sep 2011

@saranata My sme ešte nakupili v C&V, par vecí pre malu 😀 Next nepoznám 😅 Ale kuknem na nete, či je aj v ZA 😉 Ďakujem 😉

ivanka12
24. sep 2011

ahojte, zajtra by mala dojst mrcha, ale dufam ze nedojde 🙂 vcera som sa citila dost zle, akoby na mna nieco liezlo, aj Ibalgin som si musela dat. Bolela ma hlava, pocit na zvracanie, bola som taka horuca nejaka, akoby som mala teplotu, ale popritom som nemala. Ako som uz pisala, BT si nemeriam, ale posledne 4 dni som si tak zo zvedavosti 😝 merania su taketo: 21.9. - 36,7, 22.9. - 36,8, 23.9. - 36,8 a dnes 24.9. - 37,0. Tak neviem co to ma byt, kedze pred mrchou by to malo asi klesat. Ci? 😅

darinkazv
24. sep 2011

@backorka 🙂 malá to najprv nepochopila. že už máme bábätko v brušku 😀 museli sme jej to ešte dnes ráno znovu povedať 😀 ale teší sa. dostala od starej mamy takú tabuľu na kreslenie, tak už tam nakreslila bábätko. v knižke chcela, aby som jej ukázala, ako bábätko teraz vyzerá. lebo na tom sone to ešte tak nevidno 😉 je to pre ňu len taká machuľka 😀 ale teší sa. moc 🙂 už sa chce fotiť s bábätkom, tak jej asi dám do rúk fotku zo sona a tak ju odfotím 😀

@lucica ďakujem. a jasné, že sa dočkáte. 😉 každá musí. sledujem vás, tak nech tu čím skôr pribúdajú // a potom fotky brušiek 😉

saranata
24. sep 2011

@ivanka12 ahoj , pri meraní BT nejde o samotne teploty ale o líniu grafu , takže taketo meranie nemá vyznam , teploty máš vyššie čiže relatívne možu byt po ovulačne( ak su merane ráno a v tom istom čase ešte pred vstaním z postele), jeden -dva dni pred mns by mali íst rapídnejšie smerom dolu tak počkaj dva dni a uvidíš, ak nedostaneš mns a teploty sa ti budu držat takto okolo 37st tak si skus testnut tehu.

maminka142
24. sep 2011

@ivanka12 ahojkaj, ja tiež očakávam mrchu tieto dní 🙂 Super, že si sa rozhodla merať 😉 Len pekne meraj ďalej a ak nahodou zajtra neklesneš, tak si urob testík 😉 Teda, ak maš pravidelny cyklus, lebo ja to mam posunute, som síce dnes 27 DC, ale mrcha by mala dojsť tak do stredy-štvrtku najneskôr (t.j. 31-32 DC) Aj minuly mesiac som mala, tak neskôr 😀 Tak, ak ty maš pravidelny cyklus a zajtra, prípadne pozajtra budeš mať stale vysoke BT, tak testuj 😉

saranata
24. sep 2011

@darinkazv počkaj na tie brušká okolo vianoc 😀 😀 😀 😀

darinkazv
24. sep 2011

@saranata no, tak to bude. včera mi prišla bunda, čo som si objednala. tak neviem, či do nej vtesnám potom 😀 už teraz mi je obtiahnutá na brušku 😀

ivanka12
24. sep 2011

@maminka142 mam pravidelny cyklus, minuly mesiac som mala aj trosku skor, na 25DC. Uvidim, este pomeriam zajtra a pondelok a ak teplota neklesne tak skusim testik 😉 Inak akoze beriem to s rezervou, ze sa podari. Bola by som fakt veeeelmi prekvapena keby sa podarilo hned na prvykrat 🙂

leann245
24. sep 2011

Ahojte babule,
ja ma ako kazdy vikend uz niekolko tyzdnov celodennu sichtu, kedze prerabame byt a mamina sa este k tomu rozhodla robit leco...takze mam o zabavu postarane...vonku je nadherne, ale tento rok si babie leto urcite neuzijem, nevadiiii.
Moj graf si drzi teplotu, prave teraz je mi zle, ze kazdu chvilu uvazujem, ci dobehnem na wc...aaaale, test rano opät negativny...takze zahada mojej dlhej lutealnej fazy zostava zahadou...uz sa mi to nezda...kedze podla testu to zatial nevyzera na tehu, nieco asi nie je v poriadku 😒 Inac vam prajem krasny den 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

saranata
24. sep 2011

@leann245 ahoj , tak to verím , my to máme za sebou a to bola komplet prerábka-od podlahy cez elektriku , buranie no katastrofa, ten kto si tým prejde tak vie že to je horšie ako stavat🙂))
ale potom sa teš na ten vysledok 😀 😀 😀
a ten test tažko povedat, ked nevyšiel tak zrejme je problem inde, lebo uhniezdovanie by malo už byt ak ovula bola vtedy kedy je vyznačená, a to by už v moči bolo hcg, tak počkaj a ked nepríde mns tak potom len lekár .
ale aj tak podla grafu by som povedala že si tehu, aj kvoli tej luteálnej fáze, ty si mávala tak max.12 dní , nie?

saranata
24. sep 2011

@darinkazv aj ja sa nechcem vtesnat do bundy už , napr do tej jarnej by som sa chcela nezmestit 😀 😀 😀 😀