icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
24. sep 2011

@saranata
@leann245
@maminka142
@backorka vaabyyyyy dostala som psikaaaaaaa ja sa tak teaiiiim moje kmosky zlate mi splnili sen jupiiii je naaasherny ma 15 cm a asi 1deko juchuuuuu konecne sa mam okoho starat;)

saranata
24. sep 2011

@meatfly24 no gratulujem k prírastku aj ku sviatku ak nejaký bol 😀 😀
a kde je fotka??? 😕

darinkazv
24. sep 2011

@saranata tak to ti prajem 😉

kvietok228
24. sep 2011

@backorka som bola len zo svokrou cakatelkou v nemocke sme cakaly na prijem a tab behali s tymi detickamy 😀

maminka142
25. sep 2011

@backorka
@saranata
@abriela
@meatfly24 Krásne ránko dievčatá 😀 Tak ja dnes pokračujem takto 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Bude to, ako som hovorila, že do toho 31-32 DC musím čakať, ako aj minuly mesiac 😝 A dnes som ešte len 28 DC 😉 A vy ako pokračujete? Peknu nedelu prajem 😉

saranata
25. sep 2011

@maminka142 ahoj , tak držíš sa pekne, minule mesiace si mala luteálnu fázu tak 11-12 dní čo pozerám , tak teraz to nevyzerá zle, už je 14 den a teplota dobrá
testovala si 11DPO a to bolo možno skoro, testovala si odvtedy ešte?

saranata
25. sep 2011

@leann245
@maminka142
@backorka
@abriela
@janie80

ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

teplota konečne v normále, žiadna zmena pri Jonášovi čo sa týka teplot, ale hlien bol dost plodny tak uvidíme 😀
ako vaše grafíky?
peknu nedelu prajem

maminka142
25. sep 2011

@saranata ahoj 😉 Ďakujem 😀 No ja stale čakam, že mi graf ešte prehodí ovulu na toho 17 DC a potom bude LF, ako ma byť 😀 Nie, nie netestovala som už a už ani nebudem, lebo mne bežne chodí ms, až okolo 32 dňa cyklu 😉 Tak ešte do tej stredy - štvrtka musím počkať 😉 Už mi stačilo jedno testovanie tento mesiac a bolo uplne biele 😅 Kebyže sa tam, niečo ako tak rysuje, tak mi ukáže aspoň malilinkeho ducha 😀 Už mi zostava len čakať 😉

maminka142
25. sep 2011

@saranata ved september je naš, tak musíš mať aj super hlienik 😀 Už sa teším, ked bude doba čakacia 😉 Držím palce 😉

saranata
25. sep 2011

@maminka142 a pocitovo si kedy myslíš že bola ovula??, riad sa aj tým hlienom nielen teplotami

saranata
25. sep 2011

@maminka142 doba čakacia nech je za mnou s pozitívnym testom v ruke 😀 😀 😀 😀 aká som nenáročná však? 😀 😀 😀 😀

maminka142
25. sep 2011

@saranata ja neviem presne, čo sa tyka "plodnych" bolesti, tak najintenzivnejšie boli ked som ti písala, čo už bolo neskoro, to už bolo po zvýšenej teplote... A podla hlieniku, no ťažko povedať, ja som cítila, aj toho 17 DC "pocit mokra", ale už ten hlienik nebol až taky dobry, ako predtym,( od toho 14 DC 😒 ) Je to ťažko povedať, ja moc hlieniky nemam, alebo ich neviem tak dobre identifikovať 😖 Už mi zostáva len čakať 😉

maminka142
25. sep 2011

@saranata ale veď to je jasne, že budeš mať test pozitívny 😀 😀 😀

saranata
25. sep 2011

@maminka142 ale ved to je jedno , hlavne že ste sa snažili, a ak to bolo obden tak si nič nepremeškala....
ja si teraz pozreim kedy budem mat ovulu a nebudem merat vobec teplotu a budem čakat , chcem vediet kedy bola a potom stop, nemeriam.....ked tak až nejaký 14DPO a bude klud

maminka142
25. sep 2011

@saranata ano ano snažili sme sa obdeň, ako si mi poradila 😉 Ale ved, ak sa neuchytí teraz, tak sa uchytí buduci mesiac 😉 Alebo snaď do vianoc to stiham 😀 Tak to maš super, aspoň si oddychneš od merania 😉 Ja ešte svoje telo, tak dobre nepoznam 😅 Ale ved od budeceho mesiaca nebudeme merať, už ani jedna a hotovo, lebo budeme tehulky 😀 Ok, idem ja už pomalinky variť obedík 😀 Prajem ti krásnu nedelu a ďakujem za tvoj nazor, na môj grafík 😉

leann245
25. sep 2011

@saranata bre ranko...no, moja lutealna faza bola raz 9 a raz 10 dni. Tento cyklus je uz dnes 15ty den....graf pripajam a test bol rano opät negativny...takze hold, neviem. Prajem vsetkym peknu nedelu 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
PS: za posledne dva dni som nacitala veeela stranok ohladom negativnych testov a tehu...takze zatial som kludna 🙂

saranata
25. sep 2011

@leann245 aj bud, podla mna každe telo je ine, takže tehotná kludne možeš byt, viem aj o babach ktoré mali velmi dlho negatívne testy a su pred porodom teraz 😀 😀 😀

leann245
25. sep 2011

@saranata tak si budem hovorit, ze som presne tento pripad 😉 musim teraz bezat, ideme do Ruzomberka na oslavu narodenin a menin detureniec z manzelovej strany...tak sa velmi tesim. Teba urcite caka krasny den s rodinkou, tak si ho naplno uzite...kym je este takto krasne. 🙂

backorka
25. sep 2011

@maminka142 krasny graf mas zatial, nestracaj nadej 😉
@saranata preco chces prestat s meranim? To neroooobbb 😀
@leann245 wow ale teplotka ti rastie, uz aj tie testy by sa mohli umudrit 😉
Inak ahojte, aj vam prajem krasnu nedelu. Ja uz som si myslela ze mam ten teplomer pokazeny, ked sa mi teploty nemenia, ale je v poriadku... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
My sme znova u svokrovcov :-/

backorka
25. sep 2011

@meatfly24 jej gratulujem k babatku stvornohemu, ako sa bude volat? Ja by som sa bala, ze ho rozpucim 😀

ivanka12
25. sep 2011

ahojte kocky, tak dnes som opät merala BT, ale o nieco pozdejsie ako zvycajne, cize moze to byt uz skreslene 😒 Namerala som si 37,1. No a dnes cakam mrchu. Ale necitim sa este na to ze by mala prist.

maminka142
25. sep 2011

@ivanka12 ešte skus zajtra odmerať a ak neklesneš, tak testuj 😉

ivanka12
25. sep 2011

@maminka142 dakujem moja za podporu 😵 dufam ze teplotka vydrzi

maminka142
25. sep 2011

@ivanka12 nebojkaj určite vydrží 😉 Už sa teším, že nam tu zajtra napíšeš, že si mala // čiaročky 😀 Určite sa ozvi 😉

ivanka12
25. sep 2011

@maminka142 urcite dam vediet ako to dopadlo 😉 neviem, ale skor som pesimistka ako optimistka v tomto

maminka142
25. sep 2011

@ivanka12 ja som taka ista, potom mam menšie sklamanie, že to nevyšlo 🙂 Ale raz to musí, aj nam vyjsť a dufam, že do konca roka tu budeme všetky tehulky 😀

ivanka12
25. sep 2011

@maminka142 v to silno dufam aj ja 😀

saranata
25. sep 2011

@backorka ja budem merat ale len do potrvdenia ovule a potom nie, ved to je jedno už potom , ked bude taký 14DC a nebudem mat mns, tak potom zase premeriam ...ten čas medzitým je aj tak prázdny

b.bardyova
25. sep 2011

ahojte dlho som nebola kosi sa mi to nakopilo...nejaka nova tehu???lka 🙂
ja sa chystam v piatok k dokimu ak dostanem v stredu mrchu a uvidi sa co dalej...skoda, ze treba vzdy tak dlho cakat ☹

aadulik2110
25. sep 2011

ak všetko pôjde tak ako má, tak v roku 2012 aj ja budem mamičkou