V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata snazime sa od juna tohto roku, takze nie je to tak dlho, ale k lekarke chodim pravidelne, kedze som mavala nepravidelny cyklus, nasadila mi duphaston, brala som jo tento rok jul, august, september)a uz si ma odvtedy pravidlene sleduje a plus, kedze som mala za posledne dva mesiace aj mykozu, tak som u nej na pravidelnych navstevach. Vie, ze sa snazime...tak hadam to nejako doriesime. Brala som 7 rokov s polrocnou prestavkou HAK.
Ahojte kocky, pridavam sa k vam, BUDEME MAMICKAMI v roku 2012 a hadam aj skor🙂))) My sa snazime uz pomaly 4 mesiac a stale sa nam nejako nedari:-/
A baby myslite si ze je dost zle ked ju mavam nepravidelnu, vzdy je to zhruba ten 30-32. den. Ja osobne si myslim ze to nieje az take zle, pijem aj alchemilku a brala som femibion ale nejako som s tym sekla a povedala si ze to necham na prirodu uz len kvoli tomu, ze som sa stale sledovala, az som sa skoro z toho zcvokla..🙂))
@saranata
@backorka ach babulky, niekedy je to v tych vzťahoch naozaj dosť divoke 😕 Ja som po dlhšej dobe prave minuly týždeň prežívala "burku" vo vzťahu a dokazala som sa takmer dva dni s mm nerozprávať... To je proste všade, neexistuju pary ktore sa aspoň raz za čas nepohádaju... A hlavne to poznaju tie žienky, ktoré su zo svojími drahými polovičkami, už naozaj nejaku tu dobu a k tomu ešte maju detičky 🙂 Tie hadky su už ine, ako keď sme boli ešte bez detí a v euforii obrovskej zamilovanosti 😀 Tak ti prajem
@saranata velku trpezlivosť a hlavne, nech už ta burka pominie 😉
@momamo ahojkaj, vitaj medzi nami snažilkami 😉 Ty mavaš cyklus, ako ja 😀 A meriaš si aspoň bazalnu teplotu? Ja momentalne mam na upravu cyklu duphaston, ale vraj je naj sarapis soja, ktora je na prírodnej baze a nezaťažuje tak organizmus 😉 Vela kočiek to tu užíva 😀 Ja s ňou chcem začať asi už od buduceho mesiaca, lebo s duphastonu sa nenormalne pribera a určite je lepšia príroda 😉 Tak vela šťastia 😉
Ahojte dievčatá. Ako sa máte? Ja som bola dnes na ultrazvuku a večer si mám dať pichnúť Pregnyl no a vo štvrtok ideme na insemináciu. Objednala som sa ale už aj na hematologiu, poradili mi a doteraz ma žiadny lekár na vyšetrenie krvi, také podrobnejšie, neposlal, tak idem na vlastnú päsť. V utorok idem na prvý pohovor, tak som zvedavá, čo mi zistia... Boli ste už niektorá na nejakom vyšetrení na hematológii? Čo zistili lekári? ... prosím, posuňte mi tu nejaké info o hematologii ... vdaka a pekný dník všetkým, cmuk 🙂
@momamo ahoj, my sa tiez snazime 4 mesiace. Ja som mala velmi nepravidelny cyklus 25-36 dni. Cakala som pol roka po vysadeni HAK, ze sa mi upravi,ale vobec, Dr. mi predpisla duphaston a odvtedy mam 30-33 dni.
Citala som vsak, ze alchemilka je dobra na upravu cyklu a ze moze pomoct aj pri uhniezdeni vajicka..ale treba pit od menzes po ovulku a potom prestat. Ja som len teraz zacala pit, tak uvidim. Femibion uzivam, som aj anemicka..tak radsej nejake tie vitaminy do seba dam aj touto cestou..aj ked neuzivam kazdy den.
Drzim palce.
@maminka142 dakujem ale aj to musí byt , nehovorí sa darmo že hádky su korením vzťahu, všetko prehrmí časom , my sa už poznáme za tie roky, ja som typ čo chce problem riešit a on zase ten typ čo to musí ticho prejst, lenže to je pre mna najhoršie 😀 😀 😀
@maminka142 Nho nie nie nemeriam si BT ale tak priblizne viem kedy mam ovu ale tento mesiac si ju idem potvrdit ovu testikmi, tak uvidime. Myslis papat obycajnu soju?? A poculi ste uz nieco aj o grepovom dzuse a podobne..??? Nho ja som momentalne 3 DC, tak coskoro opät zaciname...Uz som aj rozmyslala ze ak sa ani tento mesiac nepodari skocim k doktorovi a hodime debatu😀DDD
@momamo ahoj a vitaj, tá doba nie je vela tak sa nedá hovorit o neuspechu, len sa snažte dalej, , cyklus nemáš zlý , vobec to nie je vela, taký priemer by som povedala, femibion 800 nie je na škodu len ti pomože, ja ho beriem dodnes popri dojčeniu,. kludne to nechaj na prírodu, stačí ak si povedzme odsleduješ hlien aby si vedela cca kedy mávaš ovulu alebo resp. aku máš dlhú luteálnu fázu, pri taktomto cykle by si mala mat ovulu 15 až 17DC , takže v tom období centrovat to snaženie a zvýšiš si tým šance na otehotnenie, držím palce 🙂 🙂 🙂
@saranata Ani si nevies predstavit ako dobre sa toto vsetko kocky dobre cita od vas, taka podpora🙂))) Femibion som si hlavne aj preto vysadila lebo som mala pocit ze dost od neho priberam... A co sa tyka tej lutealnej fazy, v tomto som este trocha mimo ale to je co presne...??? a aku ju mam dlhu to neviem, pretoze to neviem ani ako zistim😀DD
@saranata a este co sa tyka mojej ovulky, tak je to asi tak ze vzdy presne tak väcsinou v strede cyklu ma zacne akoby pobolievat podbrusku, akoby som mala dostat mrchu a sem tam ma pobolieva v jednom vajicku a potom v druhom🙂 A zvyknem mavat den alebo dva pocit ,,mokra" ..... a co sa tyka toho hlienu to som nejako nesledovala a aky by mal byt..??
ahojte, tak ja som dnes mala opat vzostup na 36,9, co ma potesilo, tak som to nevydrzala a spravila som testik, ibaze ten vysledok uz taky prijemny nebol 😒 no co uz, asi si musim pockat na mrchu, ale tej sa dako nechce. Asi to mam dake posunute tento mesiac. Tesim sa na buduci mesiac ked budem merat od zaciatku cyklu a aspon budem vediet kedy bude ovulka 🙂 snazim sa to brat pozitivne 😀
@saranata no presne to poznam 😖 Teda u nas je to tak, že nech je akykolvek problem, on ma necha nech sa vykričím vyrozprávam a on je ticho a iba hľadí na mňa a vtedy ma ide ešte viac roztrhnuť 😠 Už tisíc krát som mu povedala, že nech mi niečo povie, hocičo, svoj nazor... Lebo to, že je ticho je to najhoršie, čo môže byť, teda aspoň pre mňa 😠 Ale on bol vždy taky a asi aj už taky zostane 😖 A ak mu nahodou nadavam "neprávom", tak mi to len v klude povie jednym slovom a je ticho 😖 Na jeho mieste by som to inak vykričala 🙄 Teda vysvetlila 😝
@ivanka12 Neboj každym dňom sa zvyšuju šance 😉 Vyjde nam to uvidíš 😉
nahovaram si ze do konca roka to urcite vyjde 😀 a este taka otazocka...co si myslite, ako casto je dobre sa snazit? kazdy druhy ci treti den? a v case ovulky, resp. aj pred ovulkou, kazdy den? 🙂 my sme sa teraz asi tak kazdy treti den
@ivanka12 Ivka ja ti poviem takto my sa snazime vzdy ked je chut, ale jasne ze najviac cez plodne dni, ale snazilkujeme stale, pretoze nechcem aby to bolo tak ze teraz waauuu mam plodne dni tak rychlo do postele🙂 to nechcem.....Cize si myslim ze by si to nemala riesit lebo tymto sa na to upnes a sama vies ze je tu dost dolezita psychika, moj nazor🙂))
@momamo uzivam alchemilku, na upravu cyklu lebo som mala kus rozhadzany po operacii stitnej zlazy. A inak uz nic. Predtym som brala kyselinu listovu, ale uz nemam, musim si dokupit. A vcera manzel hovoril ze je dobre brat aj vitamin E (tiez som o tom citala), tak mozno to skusime 🙂 a ty?

@backorka slnko hore alebo dole , to je jedno 🙂 ale bude to až ked ja budem chciet a momentálne nechcem 😉
som taká nasra.....že až...
dnes beriem deti a von a idem fotit, odreagujem sa a budem tvorit🙂