V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata praveze som sa ho presne na to pytala, ci mu to vadi, ze nebudem o tom hovorit, on ze v tom to nie je, ze to mal aj pred tym... praveze sa skor o niektore veci az moc zaujima, hlavne furt do mna rype, co stale na tom konovi vypisujem 😀
Hej, hej, urcite ho dnes necham tak... mozno zrovna to ho nastartuje 😉
Ahojte ako sa mate...??Pomaly tu mame dalsi mesiac na nase snazenicka🙂)))
Som čerstvá snažilka🙂)
@saranata tak toto jedlo som nastastie nikdy nemala rada, lebo viem si predstavit aky to je kamen do brucha 😀 mna este obed len caka v chladnicke, za chvilu si pojdem prenho...
No tak tomu ver, plno veci jesennych by som si pokupila a darceky pre kamoskyne malinke mimco, ale ked nie je za co 😒 od kedy zarabam tak som furt bez penazi, je to mozne ze s rodicovskou podporou som sa mala lepsie? 😀
@darinkazv pekny je kocik, dufam ze bude vdobrom stave... budes mat k nemu aj vajko a sportovu cast?
@manamani1 ahoj, vitaj, tak povedz nieco o sebe 😉
@backorka vieš čo ja som toto nikdy nemala rada a teraz na starobu 😀 mi to zachutilo 🙂 🙂 🙂
ja som ponakupovala už deckám na jesen a zimu tak tam už som skončila, ešte vyrazíme my s mužom niečo pre seba pokupit a bude pokoj, nejak tie obchody v poslednej dobe nemusím už, furt sa niečo kupuje , normálne ma už nebaví po obchodoch lietat

@darinkazv nieee najskor sme korculovali a potom sme sa boli najest 😉