icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
28. sep 2011

@darinkazv nieee najskor sme korculovali a potom sme sa boli najest 😉

backorka
28. sep 2011

@saranata praveze som sa ho presne na to pytala, ci mu to vadi, ze nebudem o tom hovorit, on ze v tom to nie je, ze to mal aj pred tym... praveze sa skor o niektore veci az moc zaujima, hlavne furt do mna rype, co stale na tom konovi vypisujem 😀
Hej, hej, urcite ho dnes necham tak... mozno zrovna to ho nastartuje 😉

momamo
28. sep 2011

Ahojte ako sa mate...??Pomaly tu mame dalsi mesiac na nase snazenicka🙂)))

manamani1
28. sep 2011

Som čerstvá snažilka🙂)

darinkazv
28. sep 2011

@meatfly24 no, ja som najradšej, keď sa ma niekto opýta, čo by som chcela na sviatok alebo vianoce a ja poviem, že mne nič netreba, že nech mi kúpi dačo pre malú. no a teraz budem hovoriť už aj pre bábätko. 🙂 moje maličké, zlatučké 🙂

@backorka a po dobrej papnici ste čo šli robiť? tiež dáky šport? 😀

backorka
28. sep 2011

@darinkazv no ja som chcela, ale nevydalo 😀

darinkazv
28. sep 2011

@saranata
@backorka
baby, prikladám foto nášho kočíka. zajtra mi ho dovezú domkov 🙂

darinkazv
28. sep 2011

@backorka asi sa objedol a preto sa mu nedalo 🙂

saranata
28. sep 2011

@backorka hovorím že to može byt podvedomé , chlap si to neprizná, my sme mali podobný problem ked sa nám nedarilo takmer rok teraz pri malej, to prejde, len netlačit 🙂

saranata
28. sep 2011

@darinkazv pekný 🙂 🙂 🙂

meatfly24
28. sep 2011

@backorka on urcite caka na ovulku :D on to uciti a skoci po tebe :D taze davaj pozor nasledujuce dni :DDD

meatfly24
28. sep 2011

@saranata s tym uplne suhlasim ze netlacit... lebo u mojho draheho sa to potvrdzuje na milion percent... ked nieco chcem viem ze to musim v sebe dusit iba malinko mu to podhodit ale nnetlacit lebo to nespravi ani keby som na hlave skakala :D

momamo
28. sep 2011

@manamani1 Prajem ti vela stastia v snazilkovani ...🙂))

manamani1
28. sep 2011

@momamo aj tebe🙂))

saranata
28. sep 2011

@manamani1 tak vitaj a vela stastia 🙂 🙂 nech sa čím skor zadarí 😉

saranata
28. sep 2011

@darinkazv
@abriela
@backorka

ako pracujuce??? ja už hlásim veget, najbližšie tri len pre seba 😀 😀 😀 ani sa nepohnem

saranata
28. sep 2011

@darinkazv
@abriela
@backorka
tri hodinky som mala na mysli 😝

backorka
28. sep 2011

@saranata pochopili sme 😉 my dnes mame skolenie, prave mame pauzu do 13tej, tak rozmyslam ze co s nacatym dnom 😀 suchoty pred vyplatou, tak ani do obchodov sa mi neoplati ist, no otras 😀

saranata
28. sep 2011

@backorka 😀 😀 😀 no tak to je fakt hrozne ked sa do obchodov neoplatí íst 😀 😀 😀

ja si lehním a robím fotky , čo som nafotila a nemala som doteraz na to čas, a tak som sa napraskala zase že až, že knedlíky plnene udeným maskom s kapustou , mnaaaam

backorka
28. sep 2011

@saranata tak toto jedlo som nastastie nikdy nemala rada, lebo viem si predstavit aky to je kamen do brucha 😀 mna este obed len caka v chladnicke, za chvilu si pojdem prenho...
No tak tomu ver, plno veci jesennych by som si pokupila a darceky pre kamoskyne malinke mimco, ale ked nie je za co 😒 od kedy zarabam tak som furt bez penazi, je to mozne ze s rodicovskou podporou som sa mala lepsie? 😀
@darinkazv pekny je kocik, dufam ze bude vdobrom stave... budes mat k nemu aj vajko a sportovu cast?
@manamani1 ahoj, vitaj, tak povedz nieco o sebe 😉

mima1983
28. sep 2011

@backorka skusim meranie BT, ale mozno tak o mesiac...

darinkazv
28. sep 2011

@backorka je pár mesiacov používaný. riadne si ho poprezerám. tá zlatá mamina mi ho dovezie domov 🙂 a je k nemu aj vajíčko aj športová časť. potom to komplet pofotím 🙂

manamani1
28. sep 2011

@backorka dakujeeeeeem 😉 v auguste som skončila s antikoncepciou.minuly mesiac som mala 43DC co svedci o tom,ze asi kvoli antikoncepcii.zacala som pit alchemilku. od pondelka si robim ovu testy,dnes som 13DC tak cakam a snazim sa..🙂))

saranata
28. sep 2011

@backorka vieš čo ja som toto nikdy nemala rada a teraz na starobu 😀 mi to zachutilo 🙂 🙂 🙂
ja som ponakupovala už deckám na jesen a zimu tak tam už som skončila, ešte vyrazíme my s mužom niečo pre seba pokupit a bude pokoj, nejak tie obchody v poslednej dobe nemusím už, furt sa niečo kupuje , normálne ma už nebaví po obchodoch lietat

backorka
28. sep 2011

@manamani1 dalsi cyklus uz snad budes mat kratsi 😉 aj nieco s kys. listovou by si si asi mala kupit... a prva dcerka sa vam za aku dobu snazenia podarila?
@saranata ze na starobu, ty si sisina 😀 ja mam obchody rada, len mam problem s tym, ze strasne malo veci sa mi paci 😀

saranata
28. sep 2011

@backorka ja som tých obchodov prejedená, pre seba , pre muža , pre deti , potom jedlo stále, no proste vkuse sme v obchodoch, teraz tam vleziem asi až pred vianocami 🙂

manamani1
28. sep 2011

@backorka kyselinu listovu berem tiez 1tbl./denne...dcerka? bola uplna nahoda.bola som mesiac pred maturitou,ked som sa to dozvedela,tak si mozes mysliet....ja si myslim,ze sa snazime aktivne prvy mesiac,t.j.-tento tyzden,tak nie je nic stratene...

backorka
28. sep 2011

@saranata ach, Vianoce mi ani nespominaj, mm je vzdy strasne nervny z kupovania darcekov, ziadna pomoc od neho, vyslovene to neznasa, lebo nema ziadne napady...
Inak, kde mam ist kupit nieco krasne miminkovske ale nie moc drahe? Klasika, h&m a next?

backorka
28. sep 2011

@manamani1 no tak to si bola pekny kvietok, ved aj kukam na tu tvoju profilovku, ze vyzeras veeelmi mlado 😉 wau, tak predstava ze aj ja by som uz mohla mat 8 rocne dieta, to je sila 🙂
Inak ovu testy si robim aj ja tento mesiac, ale zatial negativne...

saranata
28. sep 2011

@backorka pre tu kamošku? asi H&M , ale ked si písala že si to nezasluži 😀 😀 😀 😀 😀