icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
27. sep 2011

@saranata ano, ano ďakujem, si poklad, to naozaj chce asi fakt prax... No ale ak mam pravdu povedať, je skôr mekší, ako tvrdší (odskočila som ešte pre istotu skusiť 😀 )... Ked to porovnam s perami, tak je to asi take, dokobca sa mi to zda ešte mekšie, ako pery... Za ten čas, čo som ho sledovala, tak už bol aj o dosť tvrdší, ako je teraz... A ten otvor moc teraz nechcem ani skušať, skusim teda v tej dobe ovulacie... Ja som si to teraz len chcela "nacvičiť" , aby som v dobe ovulacie bola mudrejšia, že asi ako to vyzera 😕 Aby som potom "nešaškovala" 😅 Ale to sa par cyklov treba učiť 😅 Ešte raz ti mooooooc ďakujem 😉

maminka142
27. sep 2011

@z.vrablova ahoj, ano aj to som čítala, len ja som rodila cisarskym rezom 😕 Ano, ak teplota neklesne, tak skusim testnuť, ale kedže krčok je riadne mäkky, tak asi klesnem 😕 Mrchu (ne) čakam, až vo štvrtok, takže ešte ani nemeška...

saranata
27. sep 2011

@z.vrablova tá strbinka je tam stále , či už po porode alebo pred ním , je to nepatrný rozdiel s odstupom času rok a viac po porode

saranata
27. sep 2011

@maminka142 ty už nič nečakaj , len // 😀 😀 😀

darinkazv
27. sep 2011

@saranata no, tak tomu ver 😀 už mi len švagriná v marci alebo februári vráti postieľku a sme komplet. už len oblečko nakupovať 😀

saranata
27. sep 2011

@darinkazv ty si ako ja, len ja som čakala potom na 4D usg v Hlohovci aby som na 100% vedela pohlavie, a potom si mala vidiet 😀 😀 😀 😀 😀

ivanka12
28. sep 2011

ahojte, tak dnes som opät merala a mala som 37,0. Dako to opat stupa. Dnes som 31DC.

backorka
28. sep 2011

Dobre ranko dievcence, ja som mala vcera super poobedie, najskor sme sa boli korculovat na hradzi a potom sa srasne vela a dobre najest v azijskom all you can eat 😀 ale aka vec sa mi stala, o 16:10 mi volala moja kozmeticka, ze ci som nezabudla na temrin u nej vcera o 16tej... no nechapem, jasne ze zabudla ale to sa mi v zivote nestalo 😀 😀 😀
@darinkazv no moja, ty si sa dobre rozsupla s tou vybavickou, ale treba, ked si nasla dobre ceny 😉
@maminka142 no ja som si ho vcera nahmatala myslim, ale je to dost narocne, ved mi tam prst skoro nedociahne 😀
@saranata ahoj, a ty ako dnes? este mate tichu domacnost?
Ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ovulka zatial v nedohlade...

Inak baby, nieco sa vas chcem opytat... vcera sme s mm riesili taku vec, tak ze ci to maju aj vasi chlapi... proste ze ich sexualna energia a tuzba je ako sinusoida, raz hore a raz dole, a mm zrovna teraz ma uplnu nechut, neviem ako dlho to bude trvat ale snazil sa mi to vysvetlit, ze to uz pozoruje dlhsie, ze niekedy ma obdobie ze by chcel stale a potom pride taky utlm... boze a ja som si myslela, ze chlapi mozu vzdy! 😒 je to normalne? a zrovna ked ho najvac potrebujem ☹ pytala som sa ho, a tvrdi, ze to nema nic spolocne s tym, ze vie ze mam plodne dni... ach, no serie ma to, lebo nechcem aby sa musel premahat alebo co, a vlastne mu to ani nejde sa premoct, proste v najlepsom mu kamos zlyha ☹ ☹ ☹
@leann245 @abriela
@ivanka12 inak super, len tak dalej, kedy budes testovat?
@mima1983 ahoj, a co keby si skusila meranie BT?

maminka142
28. sep 2011

@backorka maš pekny grafík, ty len stale skušaj a skušaj 😉

meatfly24
28. sep 2011

@ivanka12
@saranata dobre ranko dievcata... ale ste tu toho popisali... vcera som to tu trochu zanedbavala ale dnes uz som tu 🙂 @maminka142 no aku mas dnes teplotku? dufam ze si neklesla a bude maly dusiiik 🙂 a potom velky dusisko🙂 uz si sa testla? ktory ty si vlastne DC? cakam dnes pozitivne spravy.... ja som sa rozhodla testovat v sobotu to budem 9DPO tak len ci nahodou 🙂 inak co sa toho krcka tyka : ako je mozne ze ja od ovulky ho mam stale ovoreny...? pred ovu som citila ze je zatvoreny tak prisla potvrdena ovula a od vtedy si ho nahmatam stale otvoreny cize dnes 6DPO ...neviem co to sice znamena len viem ze po ovulke by sa mal zatvorit... mozno sa tomu mojmu nechce 🙂
@leann245 ty sa ako cittis? si sa testovala aj dnes ci az zajtra? a teplotka
@backorka inak s tymi chlapmi ... neviem ci je to konkretne nejake obdobie ale moj drahy tiez nechce stale :D jednoducho niekedy ma dost z prace, je unaveny, a ma chut len lahnut pritulit a spat.. ale to sa stava ajm ne... takze by som z toho smutnu hlavu nemala... 🙂a inak ovu si este nemala takze mozno dovtedy dostane taku chut ze bicikovce budu naspidovane 🙂)))
@saranata pocuj s tym krckom je to ako pred mrchou, po mrche pred ovu aj po a ked uz je zena tehotna? nikde som sa to nedocitala a celkom by ma to zaujimalo ci nie je nejaka teorka na to 🙂 a ty si nasa dovrna odborna poradkyna tak ci nahodou nevies... a ako s drahym uz ste sa udobrili? dufam ze je to uz ok 🙂
inak baby ja som dnes konecne stupla...🙂)) velmi sa tesim.... http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
a inak co hovorite na to ze zena moze citit uhniezdovanie ? chcem len vediet vas nazor 🙂

backorka
28. sep 2011

@maminka142 a ty ako dnes?

backorka
28. sep 2011

@meatfly24 ahoj, no tak to si ma potesila, ze nie len mm je taky vymyselnik 😀 graf mas zatial super, ale to testovanie by som odlozila az na nedelu, vydrzis? 😉 no ja si myslim, ze by to zena mohla citit, ale je to fakt velmi idividualne... precooo??? citila si nieco? 😀

maminka142
28. sep 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@leann245
@meatfly24 dobre ránko dievčatá 😉 Dufam, že ste krásne vyspinkané a čaka vas pekny dník 😀 No ja som si dnes robila ten testík a bol biely, ako sneh 😖 Robila som si mamatest10 😕 Ako som písala, že mne chodí mrcha 32 DC a vždy mi to vychadza na 29 deň v mesiaci a to je zajtra 😀 Takže o dva dni budem mudrejšia 😀 (a čo sa týka mäkkosti krčk, tak je uplne mäkkulinky, tak asi mrcha príde, tre ba len čakať 😅 ) A ozi graf mam takýto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ešte kukam, aj do mojej mudrej knihy a užívala som síce duphaston, len teraz druhy mesiac, ale minuly mesiac som už začala na tretí deň po dobratí klesať z 37 na 36,9 a štvrty deň po dobratí som mala teplotu už 36,7... No ved uvidíme, tento mesiac som prvý krat uživala clostil, tak možno o robí tu šarapatu 😅

saranata
28. sep 2011

@backorka mrzneš? 😀 😀 😀
myslím že s mužmi je to tak ako so zenami, nemyslím že chut na sex je stále, a hlavne ked si v stabilnom vztahu a nie niekde furt vonku na zátahu, takže taká sinusoida je uplne normálna🙂

ja dnes pokles tak neviem kedy to začne ale je to jedno, u nás dusno , ani slovko sme si včera nepovedali, nevadí zivot ide dalej, cez víkend sme mali íst k našim ale ked to bude takto tak nikam nejdem 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

maminka142
28. sep 2011

@meatfly24 inak graf maš pekny, ja už som ti poslala svoj 😉 No a čo sa toho krčku tyka, to ja som v tom ešte len čerstvy začiatočník 😅

saranata
28. sep 2011

@meatfly24 krčok je uzavretý celý čas mimo ovule, počas nej sa pootvorí , počas tehotenstva sa uzavrie uplne

čo sa týka uhniezdovania, pri prvej vobec som nepostrehla a pri druhej dcere áno, 7DPO také pichnutia ktoré som dovtedy nikdy nemala , nie extra bolestivé ale boli tam a neboli specificke , na 9DPO som už citila ze som tehu a 10DPO som si urobila test a boli dve silne //, ja teda možem povedat že som to zrejme citila

saranata
28. sep 2011

@maminka142 graf ok, testuj za dalšie dva dni a uvidíš,negativny test teraz ešte nič neznamená. držím palce,

meatfly24
28. sep 2011

inak este jednu vec som sa vcera pri studovani dozvedela :D proste jedna baba pisala ze sa snazia o miminko a doki im povedala ze je dobre po ovulke trosku drzat celibat lebo sa moze stat ze tie dalsie spermijky ktore by tam prisli by mohli branit v uhniezodvani... co si myslite? mne to pride celkom logicke ale asi opat dost individualne ...

maminka142
28. sep 2011

@saranata ďakujem moc 😉

saranata
28. sep 2011

@meatfly24 tiež som to neikde čitala, lenže ked si zoberieš páry ktoré vobec nesleduju ovulu tak oni to vobec neriešia kedy prestat a kedy začať takže nemyslím že to má nejaký vážny dopad , deti sa stále rodia 🙂 🙂 🙂

backorka
28. sep 2011

@saranata no snad nezmrznem, cakam kazdym dnom kedy ta teplota vystreli, ale nechce sa jej 🙂 ani ovu test som este nemala pozitivny a krcok sa mi tiez zda tvrdy a zatvoreny, aj ked nemam s cim porovnat 😀
Moja kamoska vcera bola podarena, mala prvykrat pozitivny ovu test s // ako svet, tak sa strasne tesila 😀
@maminka142 no teplotka sa ti zatial drzi super, ako @leann245, len tie testy nech sa konecne umudria!!! 🙂

saranata
28. sep 2011

@backorka on sa otvorí až priamo ked je vajíčko uvolene , to uvidíš-ucitiš rozdiel 🙂
tak každým dnom už asi príde nie? dnes zase pokles, tak čakaj kedy to vyletí , tieto dni by ste nemali podcenit, 😀 😀 😀
kedy si si robila ovu test? a nebolo tam uplne nič?

meatfly24
28. sep 2011

@backorka ako fakt mozes byt kludna moj sice nema take obdobia dlhsie ale stane sa ze sa nam take to nesexualne nalady striedaju obidvom a teda niekedy sme aj tyzden bez ...lebo sa nam jednoducho nechce 🙂 takze pohodicka a inak na tvojom mieste by som cakala ovulku zajtra alebo pozajtra...🙂 takze vyskusaj nejake tahy...ja som dostala ovulku teda som si ju potvrdila testom a nechcela som tlacit na pilu tak som ponukla drahemu masaz...aby to nevyzeralo "podozrivo ":D a hned mal chut :DDD a inak s tym uhniezdenim... no ved prave ze od vecera 5teho DC az do dnes citim dost silne pichanie tam dolu take ako pred mrchou ale sa to strieda s takym pichanim rovno do ...joj no vies kde :D ako keby s ihlami... tak neviem... a strasne ma svrbelo podbrusko... a ako umyvam sa pravidelne :D

@maminka142 si myslim ze tebe sa zajtra ukaze ze co je vo veci lebo ked som tak stuovala grafy na FF tak je tam dost takych co mali tri dni vysoku teplotku a ay potom sa ukazalo bud klesli alebo stupli... ale az vlastne na 4ty den od vysokejteploty... ale v kazdom pripade je to tvoj tyzden takze ta porposim zajtra neklesni a uy len stupaj 🙂)) ok ? 🙂

@saranata inak presne s tebou suhlasim s tym stabilnym vztahom ze je taka sinusoida normalna a to hlavne z dovodu ze ked s niekym zijes riesis aj ine veci ako len trtkacku :D (jak som to hnusne napisala 🙂)))
juj inak ma to s tvojim drahym mrzi ze je to az tak dusne.... ja nemam rada hadky-teda kto by mal... ale ja nezaspim pokial nie je dobre... neviem nedokazem to :/ a inak z toho tvojho grafu vobc neviem vyjst 🙂
takze som to predsa mohla citiit...? lebo mne sa zda ze som to citila... az sa mi srdce rozbuchalo 🙂 tak uz len asi cakat by som mala... 🙂 inak uz som si vcera kupila test ale som sa spamatala ze nebudem prpedsa testovat 6ty DPO:DDD a nie nadarmo sa vravi ze na dobre sa musi cakat takze ja si pockam 🙂

meatfly24
28. sep 2011

@saranata no ved presne to som si myslela... ze moze to byt pripoad jeden zo sto kedy fakt to brani v tom uhniezodvani ale to je asi inymi faktormi ovplynene... 🙂 ale tak my zatial elibat dodrzujeme...ale nie z toho dovodu co som pisala ale z toho ze mna uz treti den dost silno boli podbrusko a vobec by mi to neboolo prijemne...

saranata
28. sep 2011

@meatfly24 to ja mám také teploty predovulačne, to je nerovnováha lebo kojím a ešte aj tá stítka, takže ja nemám také čitatatelne grafy 😀 😀 😀 😀 😀
a u nás doma ticho, ktoré ja nenávidím ale inak to nejde, lebo s ním nepohnem a hádat sa sama so sebou sa mi nechce, ja som za poriadku hadku a potom klud a on len všetko prejde a potichu, tak nech je ticho 🙂

backorka
28. sep 2011

@saranata no ved ja to nechcem podcenit, ale ako som pisala, vcera sme v najlepsom museli skoncit, proste sa dalej nedalo, a nechcem robit natlak, aby to dnes nedopadlo tak isto... radsej pockam do dalsieho mesiaca (aj to by bol este levik 🙂) ale co ked aj potom sa moje plodne dni stretnu s jeho sexualnou nechutou, ved to takto neotehotniem ani za rok 😀
Ovu test som si robila vcera vecer, bol tam slaby duch, ako aj pred vcerom, to nic neznamena... urobim si aj dnes, ale ved ak budem mat ovulu posunutu ako minuly mesiac, tak mam este skoro tyzden! cas 🙂 (teda dufam, ze to tak nebude, ale aspon by sa mm vratila chut)
Inak celkovo s tymto teplomerom mam ten graf polozeny o 0,2 stupna nizsie, fakt mrznem 😀
@meatfly24 tahy nepomahaju, jeho maly ma proste svoj vlastny rozum 😀

maminka142
28. sep 2011

@meatfly24 no to maš pravdu, aj ja som to kdesy zazrela 😀 Ale, ja skôr počítam s poklesom, kedže test bol biely, ako sneh 😝

darinkazv
28. sep 2011

@saranata 😀 😀 😀 však počkaj. aj ja sa idem dať na december objednať. 😀 to bude pred vianocami, tak aj bábätku treba pokúpiť vianočné darčeky 😀 😀 😀 a v januári hneď na začiatku mám narodky, tak každému poviem, že pre mňa nič, ale pre bábätko 😀

@backorka no, peniažky sme ušetrili, aby sme mohli výbavu pokúpiť, tak keď dobré ceny, môžeš ušetriť, tak šup na to 😀 inak, vy ste si to včera neprehodili? že najprv večera a potom korčule? 😀 😀 😀

meatfly24
28. sep 2011

@maminka142 ale pocuj este nic nie je stratene a ako tu povedala jedna kocka teraz neviem ktora to bola - snehobiely test nic neznamena pokial neklesnes...a klesla si? nie... a ani neklesnes 🙂)) velmi drzim prsty
@darinkazv jak si to krasne napisala ze na narodky pre mna nic ale pre babatko 🙂

saranata
28. sep 2011

@backorka tak ho proste nechaj vydýchnut pár dní a nechaj to na nom , možno podvedome ide aj o to snaženie, vieš grafy teploty ovulácia, ked toto chlap počuva tak ine ide bokom 🙂