V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 @saranata @backorka @abriela @meatfly24
Ahojte kočky,
ja som dnes na sluzobke, tak len na skok, pripajam svoj graf...s dodatkom, ze test bol rano negativny! Zajtra rano idem na krv, inac dnes od rana mi je total zle, bolo mi neskutocne na zvracanie a mam hnacku...tak sa mi mozno priplietla aj nejaka viroza. Teplotu teraz nemam zvysenu, tak tazko povedat, ci je to viroza alebo z coho ma moze prehanat 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@summer_103 ahoj, mne po kyrete povedali, ze ci viem, ze mam retroversio-flexio (RVF) uteri, teda ze materniu mam inac, ako ju ma dve tretiny zien. Tak aj preto pri snazilkovani netreba lezat na chrbte a nohy hore, ale pekne odzadu a potom lezat na bruchu. Ale vraj to nie je ziadna zavazna prekazka otehotneniu. Obrateny vajecnik, tak o tom nic neviem...ale verim, ze ti to vsetko dobre dopadne 😉
@backorka ahoj, co sa tych chlapov, tak aj mojmu sa neda kazdy den 🙂 tiez som bola v domienke ze chlapi mozu stale 😀 moj manzel ked cely den pracuje a je unaveny z roboty tak to uz nic neriesime samozrejme. Ale najlepsie na tom vsetkom je, ze mojmu muzovi to akosi nejde uz vecer pred spanim, a to by som zas ja hej. On praveze skor rano, a to naopak ja nie, pretoze to som este prispata 😀 cize najcastejsie to riesime cez den 🙂
co sa toho mojho testovania tyka, tak vcera som uz testovala, ale vysledok negativny, ani duch. Tak cakam mrchu.
@leann245 drzim palceky, nech je to tehotenstvo, graf tomu uplne nasvedcuje... 🙂
O otocenej maternici som uz vedela od mojho gynekologa, ale tiez mi vravel, ze to nema vplyv na otehotnenie. Lenze tento dr. mi povedal, ze mam RVF maternice a praveho vajecnika. Takze dnes vecer ideme na to odzadu 😀 dakujem za tip 🙂
@summer_103 dakujem, si zlata 😉 po zajtrajsom odbere krvi a vysledkoch budem uz vediet, na com som...a ked to nebude tehu, tak budem riesit nejaky problem...co mi takto vyrazne predlzil lutealnu fazu...tak som zvedava. Rada dam tip, ktory by mohol pomoct, my sme to tiez skusali tento mesiac podla tejto rady, a nezabudni potom lezat na bruchu, nie na chrbte, drzim palceky 😉
@leann245 pevne verim, ze si tehulka 🙂 dufam, ze nam coskoro oznamis radostnu novinku a ze ta budeme vsetky nasledovat. Aj ja ti drzim palceky 😉
@leann245 ahojkaj, teplotky maš krásne 😉 No tak vitaj v klube, ja som mala tiež dnes test negatívny 😕 Tak asi do dvoch dní pride mrcha 😖 Ale, ty sa držíš krasne hore 😉
@backorka
@saranata
@leann245 ahojte dievčatá 😉 Aky ste mi mali dnes dník? Ja som taka unavena a uchodena, ako nikdy 😝 Dnes budem spať, ako babätko 😀 A vy ako? Inak
@backorka čítala som jeden tvoj prispevok, len tak zbežne, ale taketo problemy som mala ja, ked sme sa snažili o naše prve dieťa 😅 Kedže vtedy chodil mm na tyždňovky, tak si kvôli mojím plodnym zobral, aj dovolenku a za cele tie štyry dni sme nesexovali, ani raz 😠 Tak si viete predstaviť, ako som zurila 😅 Ale naj bolo, že vtedy som už bola tehotná a nevedela som o tom 😀 Asi 3 dni pred planovanym snažením som otehotnela 😀 Teraz si musím zaklopať, že je to ok a každy ten druhy deň, niekedy, aj dva dni za sebou zmakne v pohode 😀 Inak my nie sme nejaky dravci, ked sme sa nesnažili, tak nam stačilo, aj raz za dva týždne 😀 Už ked je to dieťa, je to trošku iné 😉
Ja sa uz asi zcvoknem,,tak strasne tuzime po babatku a stale nic ...Kazdy den si tu prezeram rozne albumy mamiciek a v tichosti im zavidim ake maju krasne deturence🙂))) Joj zienky niekedy ma to tak prepadne ze mi je z toho na nic ... ako momentalne teraz ... Preco ked chceme dat niecomu tak krasnemu zivot, existenciu tak to nejde!!!!
@momamo nebojkaj príde to čoskoro 😉 Do vianoc tu budeme všetky tehulky 😉 😀
@maminka142 Tak tak ako pises... a keby som mohla dat mojmu drahemu takyto najkrajsi darcek pod stromcek tak by som bola asi najstatnejsia ..🙂)) a ty ako ako sa vam dari ..?? ako dlho sa snazite ..???aj uzivas nieco na podporu tehu???
@momamo My sa snažíme 4 mesiace, ale tak intenzívnejšie, len druhy mesiac a aj pod dohladom lekara 🙂 A ano nasadil mi clostil+ pregnyl a duphaston... Čo mi vôbec nepomohlo, akurat som z tych liekov dosť pribrala 😠 Tak od buduceho mesiaca začínam, bez všetkeho, len prírodou 😀 A ty? Užívaš niečo? A ako dlho sa snažite? Aj meriaš BT? 😀
@leann245 ahoj moja , ja som ani dnes nemala čas, no tak zajtra budeš mudrejšia, fakt netuším čo ti mohlo takto predlžit luteálku ak nie si tehu 😕 graf je užasný , tak moc prajem nech ti len blbne výška hcg v moči ta nech sa z krvi potvrdí tehu 🙂 🙂 🙂
@manamani1 mat dieta a to kedykolvek je tá najvačšia vyhoda aku može žena mat 🙂 🙂 🙂
@summer_103 ahoj tak prajem fakt aby tento mesiac bol ten uspešný, ešte pred konizáciou, a ak náhodou nie, tak sa určite podarí potom , a čo sa týka tej konizácie som ti písala že kamoška to podstupila 2x a vravela mi že to nie je nič hrozne 🙂 🙂 drž sa 😉
@maminka142 podobne ako ty , som mrtva, chcela by som mat energiu toho mojho drobca, ja neviem na čom tie deti fičia celý den ale je nemožne ich unavit 😀 😀 😀 😀
inak my ked sme sa snažili teraz o druhe dieta tak to trvalo teda skoro rok a muž mal odíst v pondelok na služobku tak sme išli na víkend k švagrinej a sedeli sme pri vínku fakt po dlhej dobe uplný relax , gril a tak , proste celkovo bolo uplne super, a v pondelok odišiel , ja som vtedy podla merania BT mala ovulu pondelok a my sme to tu nedelu rovno trafili 😀 😀 a to som normálne vypla lebo som bola najprv nasratá že ide ovula on ide preč, a potom že bum , vobec som to nečakala ale dodnes spomínam na ten víkend a tak ako vtedy tam som sa dlho nenasmiala , maximalna psychická pohoda a bolo ,
a s tymi detmi máš pravdu , je to ine ked su už deti a u nás dve, tá mala v pohode tu dám o osmej spat ale čo s pubertiačkou 🙂 tá mi o osmej spat nepojde, a kým ona ide spat tak ja vela krát zaspím skor , takže je to loteria tu u nás 😀 😀 😀 😀 😀
@saranata no, tak to si aj ja tolko krát hovorím, že mať tolku energiu, ako mlj drobec 😀 Niekedy normalne nestíham a to mam len jedno 😕 Ach, ako je dobre tym maminkám, ktore maju v blízkosti rodičov, alebo blízkych 🙂 Ja niečo take nepoznam, som s malou 24 hodín denne 😀 Ale, zasa ked mi segra na chvílku zoberie malu von, (aby som si v klude doma porobkala), tak mi už to moje neposedne zlatíčko chýba 😀 😀 😀 No tak to aj my sa doteraz smejeme, že aká som bola urazená, že nič nebolo cez plodne 😀 Ešte dlho mi pripomínal, ako som mu nadala, za to, že čo je to za chlapa, že si zoberie aj dovolenku a nie je schopný, ani raz... Vtedy som neriešila žiadne meranie BT, nebrala som to až tak važne, ako teraz... A vidíš, aj to prišlo, tak nečakane... Bola som si na 100% ista, že nie som tehotna, lebo sme sa nemilovali, cez plodne 😀 A potom ma začali bolieť prsia, mrcha neprišla 😀 😀 😀 Ach som dnes, taka unavena 😕 Zajtra idem zasa na pohreb, tak to bude tiež naročnejší dník... A zajtra budem musieť merať teplotu asi o hodinu skôr 😖 Ale, to by nemal byť, až taky skok, či? Ale určite rano sa tu ešte ukažem s vysledkom teplotky a potom tu nakuknem, až večer vas tu kuknuť 😉
@saranata dobry vecer 🙂 my sme sa skolili do 15:20, potom som zdrhala cvicit a potom k nasim na veceru, pred chvilou sme prisli domov. Aj som rozmyslala ci tam neostaneme spat ale to by som nemohla zajtra merat 😀 skolenie bolo o nicom... ovu test mam zase negativny, ale mala som krasny ovu hlien, takze do takych dvoch dni by to mohlo byt...jaj, idem sa este prehmatat 😀
@maminka142 to neni až tak vela, takže graf si to vyhodnotí vzhladom na posun merania, tak zajtra nebudeš mat asi príjemný den, tak aspon ten zbytok po pohrebe nech máš už lepší 🙂
@backorka ja umrem , že idem sa prehmatat 😀 😀 😀 😀 baby hmatajte sa až ked vám stupne teplota , aj to až potom v priebehu tých 12-24 hodín budete vobec vidiet rozdiel , posun krčka nie je vopred ale až po uvolnení vajíčka, ja som to minulý mesiac cítila až ten večer po prvej najvyšej meranej teplote a na druhý den okolo obeda už išiel do normálu...aj to je individuálne ale až po vystupe teploty nastane zmena 😉
kedy robíš ovu test? rovnaku hodinu počas dna alebo ráno?
@saranata praveze testujem az vecer, ked pridem domov, myslis ze mam cez den radsej? V robote sa mi s tym nechce babrat... kurnik tak ako to je... ovula je pri najnizsej teplote, najplodnejsie dni su pred tym, ale krcok sa otvori az po tom, ked stupne... chapem to dobre? Inak u mna este zatvorene 😀
@saranata dobre ranko, tak ja som dnes trochu stupla, ale na ovulu to este nevyzera 🙂 snazenicko aj tak nebolo 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ach, nech uz je vikend, snad to dobehneme 😀
A ty ako? Co teplota? Inak... to do kedy budete mat takyto vojnovy stav doma?
Tak pozriem tie miminkovske veci v h&m, ale musim pockat do vyplaty 😀 ja som hovorila ze si nejaka moja kamoska nieco nezasluzi?
@backorka no teraz som si hladala spatne správu čo si písala a sorry, to som ja zle pochopila písala si že jej ideš kupovat veci pre mimco -ale nie je za čo-, ja som to zblehla očami a rozumela- aj ked nie je za čo- 🙂 🙂 🙂 tak som to debil pochopila neviem prečo 😀 😀 😀
určite HM tam su krásne tie malinké veci a nie je to extra precenené ako next, ja príklad next nekupujem tu ale objednávam si cez kamošku z Anglicka lebo to je velmi velký rozdiel, tu na SK kupiš aj hov.... predražene
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
stupaj aj zajtra a pozajtra a bude ovula , ja som zase išla dole, a u nás je to jedno,
no neviem asi to tu bude na dlhšie , ono sa to všetko nakopilo tak to treba čas, taká menšia kríza ale to prejde 🙂
len nenávidím ticho 🙂 a stve ma že je to práve teraz cez ovulačne obdobie, ale zase tak to neberiem , ja som stále v tom že ked máme mat tretie tak bude a ked to tak nemá už byt tak......
@saranata
@backorka
@leann245
@meatfly24 Pekne ránko dievčatá 😉 Tak ja som dnes už klesla a už dnes príde mrcha 😝 Ja som vedela, že toho 29 dňa v mesiaci sa rozhodne 😉 U mňa asi neplatí žiadna LF, proste ked v mesiaci príde deň 29, tak mrcha je tu, ako na koni 😅 Tak teraz neviem, či mam zrazu 18 dní LF, alebo ovula bola neskôr 😕 No ja svoje telo nespoznam asi ani za rok 😅 Ešte môj graf, skoro som zabudla 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Prajem vam pekný dník 😉
@maminka142 to treba čas, určtie sa spoznáš postupne, možno bola ovula 17DC a tým pádom 15dnová luteálna je v pohode, , ale ak to máš takto presne tak to je dobre, ked si odrátas luteálnu či už 18 alebo 15 dní tak tie dni v tom čase si plodná a toje dobre ked to vieš , ak to máš vzdy pravidelne tých 29 dní tak nabuduce od toho 11DC do 20DC sa snažte , raz sa to podarí nezufaj 🙂 🙂 🙂

Ahojte vsetky, ako sa mate? Je nieco nove? Nemam cas vsetko citat, cez vikend som sa k netu ani nedostala a teraz som dva dni behala po lekaroch. Teraz ma znovu caka 2-tyzdnove cakanie na vysledky z cytologie a az potom sa rozhodne, kedy bude konizacia. Dufam ze sa mate lepsie ako ja, mam z toho nervy.
Jedina pozitivna vec je, ze tento mesiac mozem este snazilkovat, takze mam nejaku nadej 🙂 Som 9 DC ale uz citim pichanie na pravej strane. Obcas ma boli a pali na pravej strane aj tyzden pred ovulaciou. U doktora som sa dozvedela, cim to moze byt. Vraj mam otocenu maternicu aj vajecnik. Takze tam asi tlaci folikul kde by nemal. Neviete o tom nieco blizsie? Dufam, ze to nebude dalsia prekazka k otehotneniu ☹ hm tak pekny dnik vam prajem, musim ist makat, mam v praci blazinec. Skusim prist neskor.