icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

summer_103
29. sep 2011

@ivanka12 tak dufajme, ze to bude tehotenstvo 😀 na 10 DC este fakt nemusel byt HCG dost vysoky aby ho zachytil test. Uvidis, ale ja by som nevydrzala tak cakat az do pondelka. Drzim palceky nech je tu konecne pozitivny vysledok 🙂
Ja som len 10 DC, ovu by som mala mat niekde medzi nedelou a stredou (nemeriam si BT) tak dufam, ze sa trafime 🙂

ivanka12
29. sep 2011

@summer_103 dakujem moja 😉 ja sa bojim sklamania, tak preto este nechcem testovat...vravim si ze mrcha pride kazdu chvilu, ale dufam ze nie naozaj 😀

meatfly24
29. sep 2011

@leann245 :(((((( ja som tomu tak verila:(( mrzi ma to. Ale ako si napisala do konca roka urcite stihas;)

vikad
29. sep 2011

@saranata Ďakujeeeeeeeem 😉

vikad
29. sep 2011

@summer_103 Vďaka 😉

saranata
29. sep 2011

@darinkazv mrkla som a je super, ešte fusak dokup a si kompletná , alebo máš po malej?

darinkazv
29. sep 2011

@saranata nemám. ešte uvidím, čo ten náš drobec bude. či chlapček, či dievčatko. tak podľa toho. aj keď ma lákal zelený, ale k tejto krémovej mi tá zelená moc nesedí

saranata
29. sep 2011

@darinkazv no tak tam skor taká neutrálna, emitex má super fusaky, také viacgeneračne, odopínacie, mrkni na net, ja ho mám a bude jej aj na rok

backorka
29. sep 2011

@leann245 ahojjjj, a 1,5 neznamena nic? podla niektorych zdrojov by to mohlo byt uplne kratucke tehu, nie? ach jaj, to ma mrzi... budes ale dalej zistovat ze preco ti meska nie?
@lenka112 drzim palceky!
@saranata aky mate vecer? my zatial super, spravila som vybornu veceru, lososove steaky a salatik, mnam, ooblizujem sa az za usami, k tomu pohar vinka... za chvilu zacnem byt veeeeelmi naruziva 😀 😀 😀

darinkazv
29. sep 2011

@saranata ja mám jeden taký viacgeneračný v albume. ten zelený. ale majú aj viac farieb 🙂 emitex sú drahé. nie?

leann245
29. sep 2011

@backorka @saranata @meatfly24 @summer103 ja viem zienky, ze ste mi to uprimne priali, presne tak isto, ako to ja prajem vam vsetkym, a z kazdej jedne tehulky sa tu budeme pekne spolu vytesovat...u mna este nebol ten pravy cas. Ja by som aj rada zistila, ze co je vo veci, ale pri doterajsom pristupe dokiho mi akurat tak pichne vyvolavacku, pridu mi kramy a potom budem mozno dva mesiace cakat na dalsie 😒 Kazdopadne si dam s meranim asi nejaky cas pauzu, niektore tie doplnky budem nadalej brat a ak bude chut (co zatial je) tak sa skusime snazilkovat obden, bez akehokolvek ineho casovania a vtedy sa ani ovu minut podla mna neda 🙂 Este mi neda nespomenut, ze som si preventivne odopierala iste neeeeskutocne zazitky od mojho sikovneho muzika a dnes sa rozhodol, ze potrebujem zrelaxovat a uz bolo jasne, ze vlastne aj mozem...tak som este teraz trosku mimo 😀 😀 😀
No a teraz uz nastupujete na rad vy, ovulky sa blizia, taaakze nezahalame a v oktobri nech sem pribuda statusov s // ako hub po dazdi, jasan? 😉

saranata
29. sep 2011

@backorka ok tak daj do toho všetko, u nás ticho, a asi aj bude , zajtra ide na ryby čo vidím a neviem na ako dlho a ja idem s detmi k našim asi, takže tak , nevládzem to riešit, a ked chce ticho nech ho má, doprajem mu tentokrát 🤐
akože losos mnááááám, zajtra vytahujem z mrazaku, 🙂 🙂 🙂
ja si dávam vínko a zase robím fotky, konečne mám na to čas 😉

@darinkazv ja som dala za náš 50 eur, a to ked je to na tri roky nie je vela teda 🙂 a je super teply , a praktický , aj do autosedačky s tými otvormi na popruhy

saranata
29. sep 2011

@leann245 kludne si daj pauzu a teš sa len tak že to vyjde,niekedy je lepšie nesledovat a je menej stresu, držím palce nech je čo najskor dovod na radost 🙂 🙂 🙂

maminka142
29. sep 2011

@leann245 Ahojkaj, až teraz som sa dostala k netu a nedočkavo som čítala, ako si dopadla... To mi je luto, že vysledky nepotvrdili tehu 😒 Ale nebojkaj do tych vianoc to stihneme, ja som tiež dnes maximalne klesla 😠 Hlavne, že sme zdrave a nebojkaj, aj to naše tehotenstvo tu bude čoskoro 😉 Ja to mam tiež, akesy poprehadzovane (mam na mysli, môj cyklus 😖 ) Tak si držíme palčeky aj naďalej a uvidíš, že to vyjde, ked to budeme najmenej čakať 😉

backorka
30. sep 2011

@saranata Dobre ranko 🙂 no poviem ti, flasa vina robi divy 😀 teda so mnou urcite 😀 takze konecne bolo snazenicko, ale na gauci v obyvke, no prijemna zmena 🙂 pochybujem sice, ze by sa zadarilo, ale nevadiiii 🙂
Inak ja som dnes stupla, ale asi to moze byt aj tym, ze som sla hodinu pred meranim na vecko, co myslis?
Krcok je stale zatvoreny podla mna, tak neviem 🙂 ak by som zajtra stupala, tak som mala akoze vcera ovulaciu, uvidime co dnes povie ovu test, lebo vcera bol zase negativny, asi mam chybne balenie 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
A ty si mala aky vecer? pridas nejaky albumik? no ja som si neskutocne pochutila na lososovi, ti poviem, ze milionkrat lepsi som ho urobila ako v nord see, tam si ho mozu strcit, aj za tie prachy 😀 😀 😀
@leann245 ahojky, a ake su to tie neskutocne zazitky, prezradis? 😉
@maminka142 a ty ako? teplota klesla, prisla mrcha? alebo naopak? 😉

meatfly24
30. sep 2011

dobre ranko zienky vam prajem 🙂 tak moje telo vazne uz sranduje mna fakt boli podbruskoo od prveho dna oplodnenia... takze ked to bude TO tak uz teraz sa tesim na tie kopance ked je taky huzevnaty bojovnik 🙂)) od vcera vetriky neskutocne...joj ... ale dnes som mala najvyssiu teplotku za cele svoje meranie 🙂 takze sa otepluje a urcite to aj tak ostane 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
@maminka142 ako? mrcha prisla alebo ta stale natahuje? aka teplotka?
@saranata dufam ze u vas je to uz ok a ze uiz neni ticho 🙂
@backorka vidis si ho nakopla vvino a jake zazraky hned ma chut-..inak u mojho to tiez zabera len sa nesmie dostat nad limit lebo potom to ma praveze opacne uspavacie ucinky a mozem aj na hlave skakat nepohne s nim ani o mm :DDD a co vies mozno sa zdarilo ... o tyzden o takom case nam budes hovorit ako sa citis 🙂
@darinkazv kocik je krasne, hlavne nech sa v nom dobre vozitkuje 🙂
@vikad dobre ranko 🙂
@ivanka12 netestovala si sa? 🙂

backorka
30. sep 2011

@meatfly24 ahoooj, fiha, ty nam ale stupas do viiiisin 🙂 paci sa mi tvoje absolutne presvedcenie, tak fakt dufam, ze o tyzden nebudes sklamana 😉 budes zajtra testovat?
Tak to poznam, pri nadmiere alkoholu, ale nie ze uspavacie ucinky, ale vtedy sa mu to proste neda dokoncit 😀

backorka
30. sep 2011

@vikad ahoj, moc moc drzim palceky, aby sa vajko krasne uhniezdilo a uz sa ta nepustilo! 😉

maminka142
30. sep 2011

@saranata
@backorka
@leann245
@meatfly24 Dobre ránko dievčatá 😉 Tak ja dnes čakane a hlavne konečne zasa klesam 😀 Tak už snad konečne dnes ta mrcha príde, lebo ta moja LF si so mnou robí, čo chce 😠 Takže ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Prajem vam krasny slnečny dníček 😉 My budeme dnes stale vonku, lebo včera som sa malej dostatočne nevenovala, tak dnes mam o program postarane 😀 Ideme robiť panačikov s gaštanov 😀 😀 😀

backorka
30. sep 2011

@maminka142 jajaj, tak nech ti ta mrchajzna rychlo ubehne aby bola dalsia ovula sup sup... tak krasny dnik vam prajem 😉

maminka142
30. sep 2011

@meatfly24 maš krasny grafik, aj zahniezdovanie 😀 Kedy ideš testovať? 😀 Tak ja s
@leann245 sme zlihali ☹ Ale my ťa dobehneme 😉 Tak nezabudaj, že tento tyždeň to rozbiehaš naplno ty 😀 Juuuuj držím palčeky tfuj tfuj tfuj 😀 Už som taka nedočkava 😀 😀 😀 Urob nam aspoň ty radosť 😀 😉

maminka142
30. sep 2011

@backorka Ďakujeme a nech už je tu, ta mrcha, lebo ma už znervozňuje, že si chodí kedy chce 😠 Už som s toho jeleň, kedy ja mam vlastne ovulu, lebo toho 11.9 asi ťažko 😅 No na buduci mesiac to drahemu nedarujem 😀 Ale radšej nejdem nič planovať, lebo sa mu nebude chcieť a som "došla" 😅 Ale hlavne, že to do vianoc všetky stihame 😀 😀 😀 No ty, nam už ideš do výšin 😀 Nech sa len krásne stále držíš hore 😉 Je to fakt super, že sa tu takto striedame a nemame všetky naraz ovulu, to by tu potom nebolo, také vzrušo 😀 😀 😀

meatfly24
30. sep 2011

@backorka ako neviem ako vo vasom pripade ale u nas sa to neda ani zacat pri nad limite :DDDDDD
a vies co nejak necakam sklamanie 🙂 jednoducho pride mrcha pride... a ked nepride tak sa mi potvrdi moje presvedcenie 🙂)))
@maminka142 joooooooooj ale fakt si s tebou robi to tvoje telo co chce :_/ a brala si nieco co by mohlo sposobit taku slhu lutealku a tiez taky cyklus ? joj uz dostan mrchu bo uz aj by som bola nervna 🙂)) hej a inak ta teplota pri zahniezdovani...tak tie dni okolo tej nizsej teploty sprevazdalo dost prudke pichanie a tlaky v podbrusku a normlane som fakt bola presvedcena o uhniezodvani 🙂 este som sa aj sama so svojim brucho rozpravala ze no teraz si zrob hniezodcko lebo ta odtial nepustim nasledujucich 9 meisacov... :DDDD na tehoteskakalkulacka.sk som si dala len datum mechy poslednej a my tak krasne napisali ze ahoj si v tretom tyzdni aj dva dni a ja som sa normalne potesila a tomu uverila :D budem sa snazit spravit vam radost njavacsiu 🙂) teda aj drahemu lebo on ma uz oslovuje v mnoznom cisle :D testovat by som chcela zajtra to budem 10DPO... tak mozno by mohlo nieco ukazat...mam pripraveny 10tkovy mamatest ... 🙂 a zajtra mame dalsiu grilovacku - teda Babkin gulas a chcem vediet ci sa mozem rozsoupnut alebo nie :D

saranata
30. sep 2011

@backorka dobre ránko ,
nemyslím že to je až taký vplyv ked si bola na vecku , to je v pohode
daj tomu ešte dva dni aspon , inak ak nerátam tie moje po mns teploty tak ideme celkom podobne 😀 😀 😀 😀 a tá ovula neviem kedy u mna bude aj ked je to jedno ale preteky su preteky 😀 😀 😀
u nás bez šance Jonáš Nejonáš je to už daleko a ovula nikde takže 😝 😝
@meatfly24 ticho ticho a bude ešte
@maminka142 tak už čakaj mns, a teš sa na nový cyklus, čo vlastne ty užívaš? sarapis? lebo už nemám prehlad kto čo berie 🙂

maminka142
30. sep 2011

@meatfly24 tak to ti moooooooc držím palčeky, aby si mala // čiaročky a budu tam a hotovo 😀 No ved mne dal doktor duphaston na "upravu cyklu", ale bez toho blbeho duphastonu, som mala lepší cyklus, ako teraz 😠 Najhoršie je, že je teraz môj lekar mimo ešte vyše dvoch tyždňov a nemam šancu sa s nim poradiť 😖 Lebo mi predpísal dopredu duphaston, aj na ďalší mesiac 😠 Je tam síce nejaky lekar, čo zastupuje, ale tam nepojdem, to by zasa dopadlo, ako minule, to nema vyznam chodiť ku dvom doktorom 😖 takže tento mesiac mi nehrozí, ani folokometria 😖

maminka142
30. sep 2011

@saranata ahojkaj, no na sarapis, sa len chystam, ale ešte na mesiac mam predpisany duphaston, ale asi kašlem naň, lebo na miesto upryvu cyklu, mi ho len akosy "rozhadzuje" 😠 Môj lekar nerobí najbližšie dva tyždne, takže tuto moju ovulku budem, aj bez folikometrii 😖 A možno prave vtedy to príde 😀

leann245
30. sep 2011

@maminka142 @saranata @backorka @meatfly24
Dobre ranko kočky, tak vidim, ze v niektorych pripadoch to postupuje priam vyborne, len tak dalej, backorka a meatfly24 su mimoriadne nadejne kandidatky na // v dalsom tyzdni...len zotrvat a nech sa uz mozeme tesit aspon z vas zatial 😉 Aj ked rovnako nadejna je pre mna saranata, ktora nam testuje jonasa 😀 maminka 142, teraz ti nahodou aj trosku zavidim, mrchajznu mas za dverami a potom sa mozete snazit...moja mrcha sa niekde zabudla...asi som ju zabudla prestahovat zo stareho bytu so sebou 🙂 Inac musim povedat, ze tak super ako tuto noc som sa uz dlho nevyspala...nervy a psychika robia svoje...aj ked by som sa bola hadala, ze to beriem uplne volne, tak uz len to sledovanie a denodenne vyhodnocovanie a nadejanie sa versus negativne testy ma tak unavovali, ze som si to vyhodnotila ako unavu z mozneho tehu, ale bola to len unava s psychiky...dnes som ako nova, svieza a po unave ani stopy...nuz, asi patrim k tym, co to az tak lahsie nevedia brat...takze teraz to necham tak trochu volnejsie...aaaale vy pekne merajte, nech mame co vyhodnocovat 🙂 prajem vam krasny den

leann245
30. sep 2011

@backorka ja len ze mojej sesterke doktor povedal, ze pri rannom tehu ziadne orgazmy...aby tie stahy nevyvolali potrat...tak som preventivne vylucila radosti tohto charakteru zo svojho zivota hned po ovulke. Len sme sa velmi obcas klasicky milovali...neviem ako ty, ale u mna sa orgazmus pri milovani ani neda porovnat s orgazmom pri oraliku...no a to, co v tomto smere dokaze moj muz som nikdy nezazila...mozem povedat, ze kym som ho nestretla, netusila som, co to ten orgazmus je...no a kedze nie som tehu, tak uz mooozeme 😀

leann245
30. sep 2011

@vikad ahoj, super, ze to mas za sebou a teraz ti budeme vsetky silno drzat palce, aby sa vsetko podarilo tak, ako ma...a aby si nam aj ty uz coskoro mohla oznamit // 🙂 Tesim sa na pozitivne novinky od teba

abriela
30. sep 2011

@leann245 ☹ mrzi ma to. Niesom zastancom nijakych liekov, aj ked neviem co je sarapis, ci dupha... Co ma prist pride a vytuzeneh tuhu sa kazda z nas docka v pravy cas.
Cvicenie, zumba je podla mna aj v tehu v pohode. Ak si to robila aj predtym, nevidim problem preco to obmedzit, ked niesu ziadne problemy.
Takze ziadne dalsie lieky, jedine ak cajik a daj sa skoro do poriadku, pretoze je urcite nejaka pricina vysokych teplot a nedostavenia sa mrchy.