icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
30. sep 2011

@abriela ahoj, a ty mas dnes aku teplotu? drzis sa hore?
@leann245 ahaaa, tak to mas paradne 😀 zrovna vcera som citala, ze truhy trimester je zase pre zenu uplne uzasny co sa tyka sexu, tak to si este len uzijes 😀
@saranata tak ukaz grafik 😉 inak ta moja kamoska uz ma 4 dni po sebe silne dve // na ovu teste, meria si o 8mej rano... uz z toho obe nechapeme 😀

abriela
30. sep 2011

@meatfly24 krasny grafik 😀 . Ja mam dnes malinky pokles http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@backorka keby to bol moj graf, moj cyklus tak uz je ovolka a uz by zamiesene 🙂

janie80
30. sep 2011

caute kocky, dlho som tu nebola... nejaka tehulka? alebo nadejna tehulka?
ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820

atreyu
30. sep 2011

Baby prajem vám veľa šťastia...ja som do tejto témy prispela hneď ako bola zverejnená - tretí príspevok a dnes som 12tt + 3 ...takže ak všetko dobre dopadne (klop,klop,klop) a apríli 2012 budem maminkou 😵

backorka
30. sep 2011

@janie80 ahoooj, a ako sa mas? kedy ides na to vysetrenie stitky? znovu budes mat taky dlhy cyklus? no vsetky sme tu nadejne tehulky 😀
@abriela ale dobre sa drzis... ja neviem, my sa musime este posnazit 😉

leann245
30. sep 2011

@abriela Dakujem 🙂 presne to si myslim aj ja, ze nejaka pricina tam byt musi...a aky cajik by si mi odporucila, resp. aky si mala na mysli?
A ty ako pokracujes? Ako to vyzera podla teplot u teba, hm? 🙂

saranata
30. sep 2011

@backorka http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

doma prišla kytica a ospravedlnenie tak je odpustene 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

backorka
30. sep 2011

@saranata jeeeej to je take romanticke 🙂 🙂 🙂 no necitis sa hned lepsie? este aj ovulu stihate, sa z vas tesim 🙂 to ti dal poslat alebo on ti ju priniesol?

janie80
30. sep 2011

@backorka az 13.10... a cykly budem mat take dlhe asi az kym sa mi ta nestastnica stitka da doporiadku... ale uz som si zvykla... v podstate uz od februara mam cykly taketo... takze ovula 23-27DC... 😠 ale nevadi, vydrzime, posnazime sa, stitku vyliecime a bude aj babulko... len dufam, ze 2012 stiham... 😅

saranata
30. sep 2011

@backorka priniesol osobne domov 🙂 🙂 🙂 🙂

saranata
30. sep 2011

@backorka inak s tým testom asi má vela toho hormonu ked jej to tak ukazuje stále, ja som si robila včera po velmi dlhej dobe a bola tam slabulinká čiarka , takže ešte nič

maminka142
30. sep 2011

@leann245 No to maš pravdu, psychika robí svoje 😖 No ja ešte mrchu nemam, tak snad sa aj ta moja, kdesy nezabudla, už meška 😠 Dufam, že sa mi nevracia obdobie, ked som mala mrchu raz za 2-3 mesiace 😖 Ale nebojkaj my ich všetky dobehneme 😉 Ja to už tiež nejdem brať, tak važne a možno prave vtedy to vyjde 😉

vikad
30. sep 2011

@meatfly24 Jeeeej, tak to je super. Budem na Teba myslieť a veľmi držať palčeky. Ja som bola včera na IUI, tak teraz musím čakať do 14.10. a veriť, že mrška nedojde. Mňa bolí v podbrušku tiež, tak dúfajme, že je to tá správna bolesť 🙂

vikad
30. sep 2011

@backorka Ďakujem moja. Aj ja si to želám najviac, ako len viem ... V podbrušku to trošku cítim, také pichanie, ale to som mala aj prednedávnom a nebolo z toho nič, tak som zvedavá 🙂

vikad
30. sep 2011

@leann245 Vďaka. Ja si ale testík robiť nebudem, aby osm zbytočne nepredbiehala. Počkám si na odber krvi. Tak som to urobila aj minule a vyšlo to, len sa to neudržalo 😢 , tentokrá to ale bude OK 🙂 Jasné, poinformujem o výsledku ...

vikad
30. sep 2011

@leann245 Oj, je mi to ľúto, že to tentokrát nevyšlo. Ale určite to vyjde ku koncu roka. Lekári snáď pomôžu. Budem držať palčeky 🙂

ivanka12
30. sep 2011

@meatfly24 ahoj, netestovala som. Povedala som si ze vydrzim do pondelka ak dovtedy mrcha nepride 🙂 dnes som mala teplotku 36,8. Stale mi to tak skace medzi 36,8 a 37,0. Tak neviem. A mozno ze sa uz predsa len ta mrcha blizi. Inak som 33DC.

saranata
30. sep 2011

@backorka prajem pekný víkend, odchádzame k našim , budem off, lebo nebude na nič čas, tak zatím čaute 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivanka12
30. sep 2011

inak dievčatá, včera mi začal aj výtok taký biely, hustejší, ale bez zápachu a svrbenia. Myslíte, že to niečo znamená? 😅 ked tak nad tým rozmýšľam, tak myslím, že predtým som výtok pred menštruáciou ani nemávala

maminka142
30. sep 2011

@saranata jeeej to je krásne, to by sa mne nemohlo stať 😅 Teda mm, aby mi poslal niečo take krasne a romanticke... Môj by si pomyslel, že šak ju to raz prejde 😠 Maš dobreho mužíčka 😉 A gratulujem, že je už po burke, už sa lepšie dýcha 😉

summer_103
30. sep 2011

@saranata to je krasne 🙂 obcas vedia chlapi aj prekvapit. Tak si uzi vikend bez hnevu 🙂

@ivanka12 ja taky mavam pravidelne pred MS, ale u teba to moze znamenat nieco ine ak ho nemavas pravidelne.

vsetkym prajem krasny a plodny vikend, ja odchadzam - drahy ma pozval do divadla 🙂

lenka112
30. sep 2011

@backorka Ďakujem 🙂 Aj ja držím Tebe 🙂

momamo
30. sep 2011

Kocky moje tak uz ma zacina pobolievat podbrusku a jedno vajko😀 (moje priznaky bliziacej sa ovu), tak drzte palcee ..!!!Dnes mame moznost ,,max. posnazilkvoat" bo drahymi mi rano odchadza na tyzden prec...☹

b.bardyova
30. sep 2011

@backorka
@lenka112
@maminka142 ahojte kocky..som tu zas len na skok 🙂 ale vysledky budeme mat az 10.10. uvidiem ako su na tom moje hormony a 7.10 sa ide na kontrolu vajka ci tam nejake je ..a snazilkovanie hura...uvidime co doki povie a ako sa bude postupovat ...pekny vikendik vm prajem 😀

lenka112
30. sep 2011

@b.bardyova Držíme palce, aby všetko vyšlo čo najlepsie a aby ste sa tešili z dieťatka 🙂

b.bardyova
30. sep 2011

@lenka112 jaj uz velmi chceme 😀

maminka142
30. sep 2011

@b.bardyova nebojkaj, vysledky budu ok 😉 Držím palčeky 😉

lenka112
30. sep 2011

@b.bardyova Verím ti moja, aj my chceme čo najskôr druhé dieťatko, aj keď obávam sa , že sa to stane znova . ☹

katus193
30. sep 2011

kocky snazilky chcem sa opytat tie co mavate pri ovulke natahovací hlien, mavate ho pred ovulkou par dni dopredu alebo presne vtedy ked je ovulka???

b.bardyova
30. sep 2011

@maminka142 dakujem ..a dufam, ze budu..lebo chodit po vysetreniach a potom cakat na dalsi cyklus ma nebavi ☹