V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@meatfly24 krasny grafik 😀 . Ja mam dnes malinky pokles http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@backorka keby to bol moj graf, moj cyklus tak uz je ovolka a uz by zamiesene 🙂
caute kocky, dlho som tu nebola... nejaka tehulka? alebo nadejna tehulka?
ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820
Baby prajem vám veľa šťastia...ja som do tejto témy prispela hneď ako bola zverejnená - tretí príspevok a dnes som 12tt + 3 ...takže ak všetko dobre dopadne (klop,klop,klop) a apríli 2012 budem maminkou 😵
@backorka http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
doma prišla kytica a ospravedlnenie tak je odpustene 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@backorka az 13.10... a cykly budem mat take dlhe asi az kym sa mi ta nestastnica stitka da doporiadku... ale uz som si zvykla... v podstate uz od februara mam cykly taketo... takze ovula 23-27DC... 😠 ale nevadi, vydrzime, posnazime sa, stitku vyliecime a bude aj babulko... len dufam, ze 2012 stiham... 😅
@leann245 No to maš pravdu, psychika robí svoje 😖 No ja ešte mrchu nemam, tak snad sa aj ta moja, kdesy nezabudla, už meška 😠 Dufam, že sa mi nevracia obdobie, ked som mala mrchu raz za 2-3 mesiace 😖 Ale nebojkaj my ich všetky dobehneme 😉 Ja to už tiež nejdem brať, tak važne a možno prave vtedy to vyjde 😉
inak dievčatá, včera mi začal aj výtok taký biely, hustejší, ale bez zápachu a svrbenia. Myslíte, že to niečo znamená? 😅 ked tak nad tým rozmýšľam, tak myslím, že predtým som výtok pred menštruáciou ani nemávala
@saranata jeeej to je krásne, to by sa mne nemohlo stať 😅 Teda mm, aby mi poslal niečo take krasne a romanticke... Môj by si pomyslel, že šak ju to raz prejde 😠 Maš dobreho mužíčka 😉 A gratulujem, že je už po burke, už sa lepšie dýcha 😉
Kocky moje tak uz ma zacina pobolievat podbrusku a jedno vajko😀 (moje priznaky bliziacej sa ovu), tak drzte palcee ..!!!Dnes mame moznost ,,max. posnazilkvoat" bo drahymi mi rano odchadza na tyzden prec...☹
@backorka
@lenka112
@maminka142 ahojte kocky..som tu zas len na skok 🙂 ale vysledky budeme mat az 10.10. uvidiem ako su na tom moje hormony a 7.10 sa ide na kontrolu vajka ci tam nejake je ..a snazilkovanie hura...uvidime co doki povie a ako sa bude postupovat ...pekny vikendik vm prajem 😀
@b.bardyova Držíme palce, aby všetko vyšlo čo najlepsie a aby ste sa tešili z dieťatka 🙂
@lenka112 jaj uz velmi chceme 😀
@b.bardyova nebojkaj, vysledky budu ok 😉 Držím palčeky 😉
@b.bardyova Verím ti moja, aj my chceme čo najskôr druhé dieťatko, aj keď obávam sa , že sa to stane znova . ☹
kocky snazilky chcem sa opytat tie co mavate pri ovulke natahovací hlien, mavate ho pred ovulkou par dni dopredu alebo presne vtedy ked je ovulka???
@maminka142 dakujem ..a dufam, ze budu..lebo chodit po vysetreniach a potom cakat na dalsi cyklus ma nebavi ☹

@abriela ahoj, a ty mas dnes aku teplotu? drzis sa hore?
@leann245 ahaaa, tak to mas paradne 😀 zrovna vcera som citala, ze truhy trimester je zase pre zenu uplne uzasny co sa tyka sexu, tak to si este len uzijes 😀
@saranata tak ukaz grafik 😉 inak ta moja kamoska uz ma 4 dni po sebe silne dve // na ovu teste, meria si o 8mej rano... uz z toho obe nechapeme 😀