V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka tie kvapky su cisto na prirodnej baze, pozri sem : http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
s femibionom sa mozu kombinovat...
@saranata jej no super 🙂 tak si vyhrala, aka je cena pre vitaza? 😀 moj dnesny test je zase negativny, ale druha ciarka je aspon silnejsia ako ta vcerajsia, takze je to na dobrej ceste 😉 my sme mali snazenicko uz dnes rano, takze zase asi az zajtra vecer, aby sa stihol vytvorit kvalitny material 😀
Inak, super ze tvoj muzik si uvedomil ze prestrelil a prisiel s ospravedlnenim, to vela chlapov neurobi, jesitnost im to nedovoli, mas dobreho muza 😉
@linett23 ahojky, tak vitaj u nas... my tu sice ani jedna nemame za sebou take dlhe snazenie, ale radi ti dodame pozitivnu energiu! Po odbornej stranke to uz bude slabsie 😅 ale aj napriek tomu, by som ti odporucila aby si sla na umele oplodnenie, je to asi vasa posledna moznost.... a samozrejme beriem do uvahy to, ze vela zien prirodzene otehotnie prave vtedy ked sa rozhodnu pre umele oplodnenie alebo po porode dietatka zo skumavky (pripadne dvojiciek), proste telo sa dostane do pohody a zrazu sa podari, prajem ti aby to bol aj vas pripad 😉
Ďakujem pekne za privítanie baby 🙂.. mňa optimizmus neopúšťa, práve preto som v tejto téme, lebo rada by som už v 2012-tom bola mamina🙂 . Uvidíme čo sa nové zase dozviem od doktora, ten má pre mňa vždy nejaké prekvapenie s ktorým nepočítam, ale už som si zvykla. Tak dúfam, že za chvíľu budeme môcť všetky rozoberať už tehotenské radosti a starosti 🙂))
Ak sa môžem opýtať ako dlho sa snažíte vy? Pozerám, že niektoré tu už deti majú.. 🙂
@saranata cyklus takto: http://www.fertilityfriend.com/home/358820 nemyslim, ze ovula bola vcera, to je na mna este skoro... a liecba zacne az od 13.10. Takze zatial len tisko cakam a trpim... ☹ strasne sa mi zhorsili migreny... neviem, moze to byt zvysenym prolaktinom a testosteronom? 😕 alebo sa mam pytat aj na neurologiu? 😔
@janie80 uvidíš nasledujuce dni, niekedy ten cyklus skočí a ani s tým nerátaš 🙂
zhoršenie migren vzdy niečo znamená ja tým trpím od puberty, tak by si to mala riešit, lebo ked budeš tehotná tak sa ti to može zhoršit a to už bude problem potom .určite s tým niekam chod , to ti hovorím z vlastnej skusenosti , ja som mala v 7 týždni tehu a potom 8mesiaci také stavy že som mala až rozmazane videnie a nevidela som periferne, niekedy aj celý den, a to bolo hrozne lebo medikam. liečba vtedy nemohla byt
@linett23
@mima1983
@backorka
@maminka142
@darinkazv a ostatne maminy a snažilky
velmi vám odporučam si pozriet dnes jeden dokument Babies, do vyborneho franc.režisera, je to 4 babatkách vyrastajucich v roznych podmienkach a kutoch sveta, fakt je to krásne, 21:00 na Filmboxe, to len tak ak nemáte čo robit ale je to nádherne 🙂 🙂 🙂
@saranata mne sa to zhorsilo po potrate... a citala som, ze to moze byt zvysenym prolaktinom (a ten mam), potvrdila mi to aj moja gynekologicka... a este som citala, ze to tiez moze byt rozkolisanou hladinou testosteronu... ten mam tiez nad normu... nie vela, ale je ho tam viac... a navyse mame teraz v rodine niekolko tyzdnov strasne stresy a nervy, tak to moze byt aj od toho... uz vydrzim na tu endo, opytam sa jej aj na to, uvidime, co mi povie... a chystam sa aj k obvodnej na prehliadku, tak sa vypytam asi aj na neurologiu... len som zase zvedava na to cakanie... 😠
@linett23 tak to maš pravdu, keď stale všetko preberáš s lekármo je to o ničom a nie mo dobre na psychiku... A je naozaj super, teda aspoň mne to pomohlo, keď si tu môžem pokecať zo super žienkami 😉
@saranata dobre ranko... vcera som si ten dokument nemohla pozriet, ale kuknem ci ho nemame nahodou v archive 🙂
No ja dnes rano takto, ovula este nikde, ale vecer sa posnazime, mame termin od toho jonasa z internetu, aj ked som na mm strasne nasrata 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
A ty ako? Uz ti je lepsie? Teplota stupla?
@backorka no ja takto, takže potvrdená ovula , včera bola, aj podla krčku, takže včera aj predvčerom sa miesilo , tak uvidíme, načasovanie dobre ale to nie je zaruka ešte 🙂tak si držíme palce
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
jaj áno ty si mala 4.10 , no takže dnes šup asi sa ti to spája aj s plodnými dnami tvojimi lebo ovula by už mala byt zachvílu , tak ti to vyjde 😀 😀 😀
chorá som stále, dnes ideme k lekárke všetky tri, inak v pohode, nezhoršuje sa mi to tak je dobre
a čím ta najedoval drahý???ja som do ovule stihla udobrovačku, tak ty sa teraz nejeduj, nechaj si to po ovule 😀 😀 😀 😀
@saranata Tak drzim silno palce, aby to tentokrat vyslo 🙂 vecer uz budeme v pohode, on si neuvedomuje cim ma nahneval... no spali sme u nasich, ale chlapi (mm, moj oco a sestrin frajer) pili do pol druhej v noci a mm sa dnes rozhodol ze si da lekarsky den a ostal vyspavat u nasich... no sila! a ked som mu povedala, ze pekne o 15tej nabehne za mnou aj s korculami (aby sme vyuzili ze nie je dlho v robote) tak povedal ze nie, aby ho nikto nevidel... a to som este zvedava ci pojde s mojim autom na stk ako slubil, nech som sa nadarmo netrepala dnes tym jeho hroznym autom 😀
Inak, k comu by si to prirovnala ten otvoreny krcok? ja si tam hmatam, ale neviem ci citim to co mam... ja by som ten svoj, akoze zavreny prirovnala ku gulatej siske, bez diery na lekvar, moze to byt ono? 😀 😀 😀
@backorka tak to su chlapi , treba to prehltnut 😀
no presne, tak som to prirovnala ja , ked je otvorený je ako šiška s dierkou na lekvár, teda skor s takou priehlbinkou, inak otvára sa pred zvyšením teploty, ja som ho mala už predvčerom otvorený, a je skrátený čiže je vyššie položený...to skus ked už budeš mat ovulu aby si videla -citila rozdiel....ja to citim najviac na tom či je tvrdý alebo makký, neriešim to otváranie krčka, on je vtedy uplne makký ako pery a inak tvrdý ako špička nosa
ja vlastne niekedy od včera ovulujem , tak ešte dnes poistime ak nebude muž mrtvy večer 😀 😀 😀 😀
a ten dokument je užasný , ak máš archív tak si to pozri, ja som si to už teraz nahrala , aj malá rada pozerá babatká
@backorka no len my sme celý týžden kvoli hádke nemiesili 😀 😀 😀 a včera to bola len taká rýchlovka ráno takže to sa tak neráta, dnes pre istotu a už potom len pre radost 😀 😀 😀
obden ak využívaš všetky predovulačne dni,
takže ked ho nedočiahneš tak vieš že je vysoko , niekde bola taká stránka kde boli aj polohy pri ktorých sa to má palpačne zistovat ale každá žena vie ako jej vyhovuje asi 😉
inak som si studovala ovu testy ak ak má kamarátka viac dní po sebe pozitívny ovulačný test tak smerodatný je prvý ktorý vyjde pozitívne , čiže tam kde je testovací pružok silnejší ako kontrolný, od toho prveho sa treba snažit lebo tak za 12-48 hodín nastane ovula
dobre ranko dievcata ...nechce sa mi vas vsetky oznacovat ..v.ed vy viete ktore myslim 🙂
nebola som tu cely vikend no vy ste toho stihli dost popisat 🙂)) tesim sa z vasich ovuliek... dufam ze zachvilku sa sem budu pridavat iba dvojciarockove tehu testy 🙂
ja tento tyzden asi tiez prenecham miesto niekomu inemu lebo som sa testovala v sobotu bola som 26DC a 10DPO a testovala som sa mamatestom 10tkovym a ani naznak ducha... :( FF mi ukazuje 4 dni do mrchy - vysiel by mi 30 cyklus + LF sa mi pacize je dobre dlha... teda ze nie priilis kratka..... bola som strasne sklamana v sobotu ked sa tam nic neobjavilo ...proste som bola presvedcena o tom ze to vyslo... :( na jednej strane sa mi chcelo plakat na druhej som bola na seba strasne nahnevana ze cely cas neriesim nic ine iba teplotu, hlien, krcok, ovu proste uz mam dost sama seba... :( este k tomu v sobotu prisiel na navstevu k nam bratranec so zenou aj s 2tyzdnovym babatkom... boze baby bol nadherny... 🙂 nozky mal asi 5 centrimetrove 🙂 tak sme pokecali aspon som sa trochu ukludnila ze im sa to podarilo na 5ty mesiac snazenia...
neviem ale povedala som ze dost... po mrche, ktora mam pocit ze sa blizi, ziadne meranie testy, proste nic... uz som sa ani s mojim nemilovala len aby dalsie spermijky neohrozili zahniezodvanie... som si to nechcela pripustit ale ano spravala som sa ako IDIOT ... inak tesila som sa normalne do roboty ze vas tu najdem vsetky pokope s novinkami 🙂
krasny dnik no a predsa vas oznacim :a plus pridavam graf
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
@saranata
@backorka dobre ránko dievčatá 🙂 juuuj
@saranata ty to maš tento mesiac isté 😀 Po takej "burke", musíš byť oplodnená, aj keby si nechcela 😀 Väčšinou to tak býva 😀 Inak, baby chcem sa vas opýtať, myslíte, že je v norme, že teraz mávam mrchu, len nejake 2-3 dni? 😒 Ja som vždy mávala mrchu 5-6 dní a posledne mesiace sa mi to uplne skratilo ☹ Tento mesiac to vyzera, len na dva dni 😖 Myslíte, že je to ok? Či?
@meatfly24 nezufaj, graf maš stale pekny 😉 A na testík mohlo byť ešte skoro 😉
@meatfly24 Ahojky, ach jaj, ty si sisina, zbytocne sa stresujes... ja sice tiez vzdy s nadejou testujem uz 10DPO ale aj s tym, ze cakam negativny vysledok, pretoze je proste este skoro! velmi malo zenam ukaze test tak skoro, tak sa laskavo ukludni a pockaj si dalsie dva dni, teplota ti neklesa, takze mas veeeeelku nadej... a milovat sa kludne mozes... aby sa tvoj mily na teba nenastval, ze co to vyvadzas kvoli tuzbe po miminku 😉
@saranata no ja si myslim, ze jej to skreslilo to ranne meranie, nebolo to sice z prveho ranneho mocu, ale bolo to okolo 8mej rano... a podla teploty jej ff potvrdil ovulu na treti pozitivny test... oni sa este nesnazia, len si zistuje ako funguje jej telo 🙂
@abriela ahoj, u nas snazenicko este stale prebieha, teplota mi este nestupla 🙂
@maminka142 ahoj, no ja si mylsim ze je to kratko, ja som nikdy nemala taku kratku mrchu, najkratsiu som mala asi 4 dni...
@backorka ach ja si to tiež myslím ☹ Je to take divne, nikdy v živote som to tak nemala len teraz posledne mesiace ☹ Dokonca sa mi raz stalo, že som mala mrchu jeden deň, potom dva dni nič a za dva dni zasa pokračovala takými slabšími dvoma dňami 😖 Smozrejme, že som hned bežala za doktorom, že čo sa to s mojím cyklom deje a on mi len na to prikyvoval, ako by to bolo normalne 😠 Tak snad sa to raz umudry 😅 A tebe prajem krasne snaženíčko 😉

@maminka142 ajoj, to mi tu poradila jedna babenka, ale tusim nie v tejto diskusii, v inej teme.... Neviem ci sa daju kupit aj v lekarni, mozno hej, ale mozno nie uplne vsade a ci sa daju kombinovat s inymi liekmi to tiez neviem, ale su na cisto prirodnej baze, kukni na http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...