icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
3. okt 2011

@backorka určite ich prekvapis krásnym darčekom 🙂 🙂 🙂 budeme mat všetky také pupkaté vianoce 😀 😀 😀
ovula príde neboj, ja mám tiež nejaké dlhé cykly teraz , za mesiac idem na endo , tak uvidím či mi zvýši hormony na stítku,

saranata
3. okt 2011

@backorka tak už sme doma od lekára, liekov za 28 eur 😕 a to som si ešte nekupila pre seba 🙂 , juchuu, zatial nič vážne, takže sa budeme tri baby doma kurírovat 😀

maminka142
3. okt 2011

@saranata Veď mne sa to tiež nezda 😒 Ale ked som to hovorila doktorovi, tak bral to "light" 😠 Vraj ovulka prebieha a všetko je ok, tak ja neviem...

saranata
3. okt 2011

@maminka142 može to mat hocijaku príčinu ale ked ti lekár povedal že ok tak je to ok, ked sa maternica vyčistí skor tak asi to stačí, ja som mala 3 dni tuším najmenej a to aj teraz niekedy mám , myslím že nič vážne to nie je , mení sa ti cyklus možno

tatiankaba
3. okt 2011

Ahojte snazilky🙂...rada by som sa pridala, aj my pevne verime ze 2012 🙂

backorka
3. okt 2011

@saranata No pekne, tak sa pekne kurirujte, muzik by si mal zobrat volno, varit vam cajicky a behat od jednej k druhej 😀 alebo nie, pri takom ovzdusi ako terza doma mate, bude aj on zajtra lezat s vami, vela vetraj 😀

saranata
3. okt 2011

@tatiankaba vitaj a určite sa podarí , buduci rok tu bude od leta babyboom 🙂 🙂 🙂

saranata
3. okt 2011

@backorka no ved vetráme, periem furt všetko ale ak to má chytit tak to chytí aj tak 🙂

dnes už ovu test slabunký , takže to bolo včera aj teploty sedia, tak uvidíme

tatiankaba
3. okt 2011

@saranta dakujem, inak ja OVU test dnes tiez sa chystam robit ale este pred tym musim zvladnut navstevu nasej "milej" svokrusky 🙂)

backorka
3. okt 2011

@saranata no ja som zvedava co ukaze ten moj dnesny, ale az vecer...
@tatiankaba ahoj, tak vitaj u nas 🙂 ako dlho sa snazite? a precoze je tvoja svokrusa "mila" a nie mila? 😉

saranata
3. okt 2011

@tatiankaba ja inak ovu testy neuznávam ale mala som doma jednu krabičku a tam boli ešte 4 testy tak som tento mesiac tri urobila a včera sa mi potvrdila ovula 🙂
meriam Bt ako pred posledným tehotenstvom , ale teraz kvoli tomu že mám také všelijaké cykly teraz , kedže ešte dojčím a mám problemy zo stítnou zlazou 😒 každý mesiac inak tak aby som bola v obraze kedy sa vobec snažit lebo každý mesiac mám iný den ovuláciu 🙂
a ty ako? len testy alebo meriaš BT, máš v pohode cyklus?a ako dlho snažíte ?
kolko otázok že? 😀 😀 😀 😀 😀 ale však musíš sa nejako predstavit 😀 😀 😀 😀

saranata
3. okt 2011

@backorka držím palce nech ma dobehneš , aby sme potom spolu odpočítavali dni do // pozitivnych testov 😀 😀 😀

tatiankaba
3. okt 2011

@backorka My snazilkujeme od maja..No svokra nam stale dava najavo ze uz dlho caka na vnucatko, my sme sa brali maj 2010 a ze sme zbytocne vyckavali tak teraz preto nemozeme, ja som vela cestovala kvoli praci, tak aj to si vzdy rypne, lebo jej prekaza ze niesom typicka zienka domaca 🙂

@saranata Ja idem tento mesiac prvykrat skusit OVU test. Tak uvidime 🙂

saranata
3. okt 2011

@tatiankaba na to sa vykašli na taketo reči, alebo ich ani radšej nepočuvaj 😉
tak držím palce, rob si ich podla cyklu, stačí od nejakeho 13 dna , prajem nech je vydarená ovulka a nech sa zadarí čo najskor, toto je velmi dobrá plodná tema takže nebude to dlho trvat 😀 😀 😀

tatiankaba
3. okt 2011

@saranata Dakujem🙂 no to verim ze nam to uz nebude dlho trvat 🙂

ivanka12
3. okt 2011

no ahojte kočky. Dnes som si teda spravila testík a výsledok bol negatívny 😒 neviem potom že čo mi je, lebo teplotka je stále relatívne vysoká, 36,8. Včera a predvčerom bola 36,7. Tak som sa aj kus potešila, lebo merala som skorej ako som testíkovala. No čo už. Teraz som už 36DC a mrcha nikde 😒 Aspoň môj manželík ma príjemne prekvapil, lebo mi volal že kúpil vitamín C, že môžme papať 😀

abriela
3. okt 2011

@saranata prajem skore uzdravenie. Mne tento rok , tak ako minuly choroba prinesie aj otehotnenie, tak to zelam aj tebe.
Minuly rok som koncom oktobra mala zapal oblicky a zaciatkom novembra poslednu mrchu. Toho roku ma znovu boli oblicka. Dufam, ze to nebude zapal ako predtym, ale tomu ze otehotniem verim 😀.
@tatiankaba Vitakjj medzi nami a tehu pride, ked na to bude cas. Alchemilka, B-komplex pre manzela, mozno ovu testy, pohoda a pride co ma prist.

tatiankaba
3. okt 2011

@abriela Dakujem za privitanie, aj ja si hovorim, ze to pride vtedy kedy ma 🙂

saranata
3. okt 2011

@abriela no choroba nech ide preč, a tehu vítam s otvorenou náručou 😀 😀 😀 😀 😀
a tebe prajem to isté 😉
ja už som po ovu, takže ideme odrátavat dnes som 1DPO tak za takých 12 dní bude bud mrcha alebo // , ale hlavne nech sme zdraví, lebo dve deti choré a ja tiež tak to je uplne paráda 😒 😒 😒 a ešte ak ochorie aj mm tak sa obesím , lebo chorý chlap to je katastrofa 😀 😀 😀 😀

ivanka12
3. okt 2011

veľmi vám všetkých želám aby ste si čoskoro našli na tehotenských testíkoch // 😵 ja som presvedčená o tom, že sa nám to podarí, musí sa 😉 ja zatiaľ hlavu nevešiam, sme len na úplnom začiatku, čiže pozitívne myslenie ešte pretrváva (uvidím dokedy mi to vydrží 😀 )

@saranata teraz je také blbé obdobie chorôb 😒 rýchlo sa vyliečte, a o tých 12 dní chcem vidieť dve paličky 😉

@maminka142 ja som tiež ešte nemala taký krátky cyklus, mávam vždy tak tých 5 dní

@tatiankaba tiež ťa zdravím medzi nami, tehuľkami už budúci rok 😉

saranata
3. okt 2011

@ivanka12 velmi rada splním tento "rozkaz" 😀 😀 😀 😀 😀 , a ty ešte hlavu nevešaj to nič neznamená že ti test nevyšiel ešte je čas 🙂
hej u nás su všetci chorí , vonku všetky detičky

lenka112
3. okt 2011

@saranata Na akej to je stránke ???? POzriem si to rada 🙂

saranata
3. okt 2011

@lenka112 zlatko tv kanal FILMBOX, v stredu to opakuju o 11.40 , vola sa to Babatká 🙂

lenka112
3. okt 2011

@saranata Ďakujem, no škoda, ze si to nebudem moct pozriet 😒 😒 😒 Ale poviem manželíkovi aby mi to nahral 🙂

saranata
3. okt 2011

@lenka112 určite si to nahraj , ale dávaju to stále, aj v piatok to je ale ráno skoro

maminka142
3. okt 2011

@ivanka12 Ved anoi ja som nikdy nemala take kratke cykly 😠 Vždy som mala 6 dní... Ono to nemam teraz, že dva dni a nič.. Dva dni su take normalne a ten tretí skôr už len špinenie.. Dnes som 3 DC a už špinenie, ktore bude určite ešte aj zajtra 😉

linett23
3. okt 2011

@saranata ja som pozerala ten dokument. 🙂 veľmi zaujímavý. Odporúčam ti film- Neviditeľné deti. Je to niečo na podobný štýl, ako osud dieťaťa ovplyvňuje to komu a kde sa narodí. Ťažké detstvá v rozličných kútoch sveta. Dá sa stiahnuť na ulozto.cz. 🙂

saranata
3. okt 2011

@linett23 dík pozriem , ja som už videla vela dokumentov na tuto temu , ale tento nový od franc, režisera ma chytil ...aj za srdce, nádherne ukázal ten rozdiel v tom podstatnom a to sa mi páči, dieta má mat matku -nie hojdaciu postielku , nie flašu ale prsník, nie horu hračiek ale matkine teplo, mne sa to velmi páčilo, videla som ešte jeden ale nespomeniem si na to kto to robil a neviem to najst ...

backorka
3. okt 2011

@tatiankaba Nenecchaj sa tym rozhodit, viem ze to je tazke... my sme manzelia dva roky a rodina uz naznacuje ze by chceli vnucatko, ved keby to bolo na mne, tak uz som v druhom trimestri, zial to sa neda ovplyvnit... mna najviac vytaca moja svagrina, ktora dvakrat vlastne nechtiac otehotnela ani nevedela ako a mna ide poucovat co mam pre to robit 😠
@ivanka12 este nestracaj nadej, nejaka pricina preco ti meska musi existovat 😉 ak sa ti proste len bez priciny nepredlzil cyklus tak ako mne ☹
@saranata uz mas naskok minimalne den, takze nestiham ta dobehnut 😀

saranata
3. okt 2011

@backorka to nevadí, netreba dobehnut ale // mat 😀 😀 😀 😀 ja ta počkám chvílu 😀 😀 😀 😀

my sme pri malej urobili chybu ked sme v rodine povedali že sme začali pracovat na babatku, kazdý týžden sa ma dobre že nepýtali či som už tehotná, nápor na psychiku jak hovado, najlepšie je nepovedat nikomu nič , poprípade nikomu nehovorit že chcete ale rovno povedat až ked budete tehu