icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
4. okt 2011

http://astro.wendys.cz/plodne_dny.php
baby naslo mi este aj toto a presne sa zhoduju datumy s tou vasou strankou ..

summer_103
4. okt 2011

@tatiankaba
@abriela
Mne pomaha jedine ked sa stravujem castejsie po malych davkach, vela zeleniny, malo sacharidov a vecer len drobnost. No nejako sa mi to nedari 😀 vcera som vecerala raffaelo gulicky, o desiatej vecer...

maminka142
4. okt 2011

@abriela hihi, tak to je pravda, to si presne vystihla 😀 Keď som ešte neznačila "ťuťu muťu" tak som si myslela, že bolo raz za mesiac a už ked si to značíme, už toi vieme presnejšie 😀

lucica
4. okt 2011

@backorka Ahoj ahoj, tak už som tu konečne zasa. Dnes mám 30.DC, tak čakám ako to dopadne. Vždy som mávala cyklus 28 dni, ale posledné 2-3 mesiace sa mi natiahol na 30 dni. AK dnes nedostanem, tak sa zacnem pomaly tešiť. Ale testik si spravim až vo štvrtok, povedala som že počkam a nebudem zbytočne vyhadzovať penaize na tehu testiky. Ak dnes ani zajtra nepride, stvrtok rano robim testik. Držte mi všetci palčeky, je predsa septebmer a dohodli sme sa tu, že september bude plodný 🙂

saranata
4. okt 2011

@meatfly24 ja som si to dala rátat priamo u neho , táto stránka tu len koluje na koníku a niekomu to sedí inemu nie, platený vypočet priamo od Dr.Jonáša je uplne iný neudáva čas,čiže ten čas si nemusíš všímat, on ti dá 4 najplodnejšie dni podla postavenia hviezd , a to tak že jeden posledny je silno červený a den pred týmto silno červeným dnom je najplodnejší čiže vtedy sa treba snažit, takže ak ti vyjde na tej stránke den tak snažit sa máš den pred týmto dnom ak by sa to malo brat podla Jonášovej metody

upozornujem aj tak , tieto stránky nie su jeho, je milion stránok ktoré ponukaju jeho metodu ale nie je to on, len táto mi vyšla tak najbližšie aj čo sa týka pohlavia a životaschopnosti

toto je jeho jediná oficiálna stránka http://www.centrumjonas.com/

maminka142
4. okt 2011

@lenkalela To ma mrzí, že si prve potratila ☹ Ale, nebojkaj toto bude ok 😉 Juuuj v 10 tt to už maš super, ešte dva týždne a môžeš kričať od radosti 😀 Inak ja som taka ista, ako ty v tomto 😅 Ja som sa tak ozajstne tešila až po tom 12 tt a vtedy som to aj oznamila rodine a blízkym... Prve moje 3 mesiace nikto ani netušil, že som tehu, samozrejme okrem mm 😀 Držím ti palčeky a veľa šťastia 😉

tatiankaba
4. okt 2011

@summer_103 rafaelo gulickam nemozem odolat ani ja 🙂

Podla mna ale nieje dolezita vaha ale aj to ako clovek vyzera, dolezite je najma cvicenie, pohyb, aby bolo telo pevne, plus v zdravom tele zdravy duch🙂.
Ja sa snazim kazdy den plavat-cez tyzden, kedze som aj troska vyssia potrebujem to na chrbticu🙂

@saranata To je inak aj vraj na dobry spanok cokoladka pred spanim 🙂. Ja niesom moc cokoladkova, ale comu neviem odolat su domace kolaciky🙂

meatfly24
4. okt 2011

@maminka142 inak s tym tutu mutu suhlasim mne ked sme to neznacili sa to zdalo ze sa skoro nemilujeme... lebo sme nie kazdy den ...niekedy aj raz za tyzden ... a zrazu pozeram do grafu a som sokovana :DDD

backorka
4. okt 2011

@tatiankaba ahojky, a to chodis kazdy den na plavaren, ci doma mate bazen? 🙂
@abriela jaaaj to co za linky sem davas, podla toho by som mala schudnut tolko kilo, ze ani do 40ky by sa mi to nepodarilo 😀 😀 😀 radsej si davam mensie ciele, ktore sa lahsie plnia 😉
@saranata no bola som v lekarni, mali len drahsi ale ocikavaci ovu test... cikat nan 10 sekund sa mi sice nepodarilo (a neviem ako by sa mi to podarilo, ak pred tym odporucaju nepit 😀 ) ale je negativny... niekto tu skusa moju trpezlivost 😠

meatfly24
4. okt 2011

@tatiankaba strasne mi niekoho pripominas 🙂 asi aj viem koho len si neviem spomenut na priezvisko 🙂))

tatiankaba
4. okt 2011

@backorka ja som dost kvoli praci cestovala a viackrat byvala tak ze bol aj bazen, takze som si navykla, som teraz taka zavisla na tom mojom rannom plavani 🙂

@meatfly24 Ja Tvoje foto nevidim, tak neviem ci sa pozname, ale je to mozne, ja som Tatiana 🙂

tatiankaba
4. okt 2011

Ale teraz pekne na plavaren, mam to ale 10 min rano 🙂

meatfly24
4. okt 2011

@tatiankaba no ako osobne urcite nie kedze ja som z opacne strany republiky 🙂 ale jednu taku peknu modelku mi pripominas 🙂 ale velmi 🙂

backorka
4. okt 2011

@tatiankaba tak to si mala paradne 🙂 ja tiez rada plavam, ale plavarne su mi strasne nesympaticke... este tak hotel Nivy je fajn... ty kam chodievas ak to nie je tajne? 🙂 no a este susenie vlasov, to ani nehovorim 😀

saranata
4. okt 2011

@backorka no neviem moja, tak zajtra alebo pozajtra , ale ten pokles niečo signalizuje
kup si inde tie rapiclear a pokračuj v testovaní zajtra, držím palec 🙂 ved raz to musí príst ,

backorka
4. okt 2011

@saranata ved hej, raz to pride, len neviem ako mm vysvetlim, ze uz tyzden mam plodne dni 😀 od kedy robime na mimi tak sa nasa situacia otocila o 180 stupnov... pred tym bol on ten co chcel a ja som nechcela a teraz je to naopak 😀 hej hej, planujem si ich este kupit, podla toho ci mi zajtra stupne teplota alebo nie...

tatiankaba
4. okt 2011

@backorka Ja chodievam do hotela Albrecht, mam tam ale cez manzelovu pracu zlavneny vstup, inak by sa to moc neopla. Tiez tie plavarne moc nemusim, inak tie Nivy su vraj pekne zrekonstruovane. Boli sme cez vikend v hoteli Zochova chata, tam je to velmi pekne tiez, ale na denne dochadzanie dost od ruky..

abriela
4. okt 2011

@tatiankaba ja som kedysi, ked sa este piesok lial a sypal vodopad, 😀 aktivne sportovala. Teraz som lenoch. Takze dennodenne plavanie, obdivujem, zavidim tu vytvralost, silu spravit to.
@summer_103 Robis tu chutky. Prisla som sice z obeda, napraskana na prasknutie, ale rafaelo gulocky by som si dala.
@backorka link co som tu hodila - BMI, nieje pre nas, pre tie co chcu byt tehu. 😀
@maminka142 My sme okoliu len najblizsim oznamili, ze som tehu asi az v 19tt a viem, ze sme spravili chybu. V praci to skoro nik nevedel, ale ked sa mi prihodilo to co sa prihodilo, vedeli to vsetci a navrat po zakroku bol pre mna hrozny.

tatiankaba
4. okt 2011

@backorka musim sa usmievat nad Tvojim komentom, lebo aj ja som doma uz skoro za znasilnovacku 🙂 🙂 🙂

abriela
4. okt 2011

@backorka Ja ti radim, netestuj, kasli na to. Nerozoberajte to doma a milujte sa ked je chut a pride to.

tatiankaba
4. okt 2011

@abriela nieje co obdivovat, je to skor nutnost, lebo inak mavam dost bolesti chrbtice, a potom je to somnou na nevydrzanie🙂

mimma17
4. okt 2011

ahojte snazilky aj buduce maminky..dnes som objavila tuto temu a nedalo mi neprispiet.....aj ja by som sa mala stat maminkou v roku 212 vo februari presne 22.2 2012 no uvidime ci tento datum so samymi dvojkami vyjde...🙂 chcela som napisat ako sme sa dopracovali k vytuzenym // ciarkam.....od januara 2009 sme sa zacali snazit vtedy spolu s mojim priatelom o mimi pol roka som tomu neprikladala ziadne stresy ze sa nedari ale po 6 mesiacoch som zacala skumat kde je chyba kedze pracujem v nemocnici obehala som vseliake vysetrenia vsetko vyzeralo v poriadku potom aj moj vtedy priatel teraz uz muz siel na vysetrenie spermii a tiez bolo vsetko ok tak snazenie pokracovalo a stale nic bola som u viacerych vestic u ani anky v topolcanoch davala som si zabaly aj to som vzdala po asi 3 mesiacoch bola som v TN na prefukoch neskutocne neprijemne a bolestive vysetrenie vsetko bolo ok ziadne zrasty nic no uz som bola neskutocne zufala vsetci mi tvrdili ze vsetko je ok ze musim prestat nato myslelt a som im hovorila ze im sa to povie lebo vsetci co mi to rozpravali uz mali babatko alebo cakali...v maji tohto roku sme mali svadbu cize mesiac pred a v ten mesiac som akosi upustila od snahy mat silou mocou babo a sustredila som sa nato aby svadba bola krasna a podla nasich predstav a bum po svadbe mi uz menzes nedosiel a dnes sa vytesujem zo zvacsujuceho bruska a chlapceka co v nom rastie.....cize to ked mi ludia rozpravali ze mam vypnut nemysliet nato asi je natom cosi pravdy ja viem ze ej to velmi tazke pre zeny ktore tuzia mat babo ale naozaj cosi natom bude...strasne moc vam drzim palce az je pre vas tento a tiez buduci rok uspesny....je to krasny pocit moje male zacina prave kopkat a je to super pocit drzim vam moc palce...🙂

backorka
4. okt 2011

@abriela ale to sme robili doteraz a neprislo to, citim potrebu tomu trochu pomoct... mm tvrdi ze mu nevadi ked vie ze mam plodne dni, aj on tuzi po miminku, ale obmedzim to 😉
@tatiankaba som rada ze v tom nie som sama 🙂 mm ma podpichuje, ale ide skor len o to, ze je unaveny a ze sa nam nechce, nie ze by sme nechceli.... na Zochovej chate som nebola ako ju prerobili, musime si niekedy spravit vylet, lebo vyzera dost dobre, ako rakuske hotely a tie ja mozem 🙂

backorka
4. okt 2011

@lucica ahoj, tak to znie nadejne 🙂 mne sa cyklus predlzil az na 34 dni, ide ma z toho porazit 😒 tak potom urcite napis ako dopadlo testovanie 😉

abriela
4. okt 2011

@tatiankaba ale je co obdivovat. Ja si pritlacam na chrbtici nerv, ktory mi vyzaruje bolest k srdcu. Picha ma to, a neviem sa pohnut. A aj tak nic nerobim 😒 . Riesim to tak, ze ked uz neviem vydrzat idem na rehabilitacne - elekto a masaze pomozu tak na 2 roky.

maminka142
4. okt 2011

@abriela Tak to ti verím ☹ Muselo to byť strašne ťažke obdobie ☹ Ale nebojkaj, po každom ťažkom období začne byť zasa dobre, tak teraz všetko dobre dopadne nebojkaj 😉 Do vianoc tu budeme všetky tehulky a hlavne to všetky vynosíme, až do konca a narodia sa nam zdrave a krasne detičky 😉

lenkalela
4. okt 2011

@mimma17 hej spravne vravis ,je tazke na to nemysliet ,a ked to ma prist tak to pride.ja som teraz otehotnela a sice aj pred tym hned po dovolenke,,oddychnuta a vypnuta🙂 drzim ti palceky

saranata
4. okt 2011

@backorka to poznám ,nám sa to tiež zmenilo ked sme sa pokušalu o malú, vtedy to bolo tak ako hovoríš , kolkokrát ani nemal chut ale bola ovula tak...no bolo to hrozne a ked ubehlo už aj takých 8 mesiacov tak to už bolo miestami kriticke čo si spomínam,
teraz netlačím na pílu, proste máme dve deti a nechcem ho dostat do stavu že ho prejde chut vobec mat tretie dieta

backorka
4. okt 2011

@saranata a my sme este relativne mladi, tak dufam ze tak skoro nebudeme zo seba otraveni, lebo potom budem aj ja musiet zajst za susedom 😀 inak u mna veeeelmi dobre funguju predstavy a fantazie pocas milovania, odporucam 😀 😀 😀