V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata No tak to si radšej počkam, do buduceho mesiaca, lebo ja si to neviem, ani len predstaviť, cez ms, alebo špinenie 😕 Ano jasne kedysy nam nič nevadilo, ale teraz by mi to bolo vrrrr 😝 😀
@lenkalela Ďakujem 😉 Tiež som počula, že naj je to poobede 😀 No cyklus mam ja nepravidelný, čo je horšie 😖 Tak tebe to super vyšlo, asi aj ja začnem skôr "dusiť" draheho 😀
@maminka142 no treba skor..neboj tiez sme sa natrapili ,skusali sme 4 roky a raz som potratila a teraz som este len v 10 tt tak zatial sa nemozem tesit..
@maminka142 jasne to je už na tebe, ja len že Jonášová metoda počatia nepozerá vobec na fyziologický cyklus, takže je jedno kedy ti vyjde termín 🙂 teda aspon podla neho to tak je 😉
@saranata ovu- graf ju vyhodnotí až po troch vyssích teplotách - u mna to tento cyklus neplati 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@maminka142
Znacenie BT je fajn, lebo aspon vieme, kolkokrat do mesiaca mame tutu-mutu 😀
Aaaaahojte, no tak je dnes idem z kopca KONECNE...a dnes ocakavam mrchajznu...nie len kvoli teplote, ale vcera ma tak boleli krize, ze som v praci robila v pravom uhle leziac za stolom 😒 Dufam, ze dnes to pride, lebo jonasa mame 6-9.10., tak nech to nezmeskame...aj ked hned takto po mrske, resp. cez mrsku..hmm, ale ako pise saranata, o tom vlastne Jonas je, ovula moze byt kludne aj cez mrsku 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
A teraz sa uz vazne idem inspirovat backorkou...kym otehotniem, tak by bolo fajn dat dole tolko kilo, kolko bude v mojich silach 🙂
http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/index.php
Podľa ideálnej váhy mám asi 7 kg podváhu.
@abriela juuj, vy ste ma asi zle pochopili...ja meriam styri mesiace teplotu vzdy rano o 7:15 hod. Stvrtok, po negativnom vysledku krvi som si povedala, ze do konca cyklu uz merat nebudem, ze nech si trosku mysel oddychne a nech sa tak nemusim fixovat na tu hodinu rano vstavat. Ale nedalo mi to, a kedze predtym som si len tak pre zaujimavost (popri tom rannom pravidelnom merani) zmerala aj o 21:00 hod, tak som si zmerala aj teraz. Viem, ze je to uplne nesmerodatne, len tak...a mala som ju vzdy okolo 37-37,5. Vcera som ju o deviatej vecer mala 36,8 a dnes uz mam aj rano mrskovske teploty (lebo medzitym som si zas zacala merat vcera rano) 🙂 Som to napisala ako po cinsky, dufam, ze to pochopis 😀 No a ty samozrejme nic zhadzovat nemusis, priam nemozes! Ja som iny pripad...za rok som pribrala 10 kilo, takze tie musia ist postupne dole...alebo aspon co najviac..zas aby som nejak nevystresovala organizmus 🙂
Ten BMI je trocha prisny, ja mat idealnu vahu tak som ako hrosik 😅
@leann245 @tatiankaba Zatial sa nestava, ze priberam, ale to vie. Moja mama po 35 pribrala. O par tyzdnou oslavujem, takze uvidime co bude potom 🙂 . AJ tak nieje dolezita vaha, ale byt v pohode psychicky a zdravotne.
diievcata niekotra ste tu davali odkaz na jonasa... co sa da online vypocitat... neviem to najst... prosim🙂 dakujem 🙂
aj ja by som chcela babatko alebo aspon otehotniet uz sa snazime skoro pol roka
@abriela tak to suhlasim najlepsie a najdolezitejsie je citit sa dobre 🙂
Dobre ranko vsetkym 🙂 Ja by som mala mat teraz niekedy ovulku, v nedelu sme sa snazili, vcera bol drahy v praci, tak dufam ze dnes to este stihneme... Musim sa trosku premahat do toho optimizmu... dnes som sa dozvedela od kolegynky, ze caka babatko 🙂 samozrejme ze jej to velmi doprajem a zelam, ale tak trosku aj pochmurne myslienky prisli, preco nie ja a tak... hmmm. No musim zabojovat.
Jaj tiez by som potrebovala dat dole take 4 kilecka, ktore som nabrala cez leto 😀 no nejako sa nedari. Asi budem musiet oprasit pernamentku do fitka, ktoru susim v penazenke 😀
toto nie je Jonáš
@tatiankaba
@meatfly24
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
toto sedí s vypočtom priamo od dr Jonáša, ja som si to dávala počítat u neho, docela to sedí s týmto vypočtom tu na tejto stránke
@saranata dik, idem to kuknut🙂
@summer_103 mne strasne pomaha zumba a lahke vecere, len nejake ovocie, trocha vlociek, alebo polievocky🙂
@tatiankaba mne zas na chudnutie pomaha vecerne jedenie cokolady 😀 . Aj vcera som neodolala a otvorila 300g milku. Sice zjedla som len 100g.

@maminka142 ahojka ,ano ovu testiky je najlepsie robit poobede ,a nejlepsie je ked 3 hodky pred nepijes nic a nejes,ale tak zas tak to nemusis asi prehanat🙂ja som si robievala vzdy o 16tej ,,pred vecerou🙂)))a aky mas cyklus 28 dni?ci..ked ano tak mne to vychadzalo pozit.vzdy na 12=14 den ale otehotnela som uz 2 krat ked sme sexiovali od toho 8 DC,,aspon tak ..dufam ze to pomoze🙂drzim palceky