V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Dievcata ako to cikanie ustavicne je hruuuza .. kebyze aspon nemam silonky a saty... ale takto najskor pridem domov minimalne s veeela od nechotov :D
som chcela napisat s vela dirami :D no nic sviha mi trosku dnes ale iba tak trosku
...inak ako sa mate dnes ? 🙂
@summer_103 je nemožne mat nejaké príznaky, jedine že by sa uhniezdovalo vajko, príznaky možeš citit až ked sa vajo uhniezdi a telo začne produkovat HCG a to nejde ked si len 5DPO,
žena ked chce otehotniet vidí vo všetkom príznaky, ale ver mi ked budeš tehu tak tie príznaky budeš poznat a budu uplne ine ako tie ktoré si myslíš že to boli
@meatfly24 pri vedomí že ti takto šibe je mi aj lepšie 😀 😀 😀 😀 ale treba sa radovat ved je to najkrajšie na svete 😉 😉 😉
ja som teraz zožrala asi pol koláča tak sa ani nepohnem , fuj
krpana ešte spí tak som na nete, a varím soté...takže ja takto, chcelo by to ešte kávičku, ale kto mi ju urobí hm? asi sa budem musiet odkotulat do kuchyne 😖
@saranata ved ano, teoriu poznam, ale v praxi je to tazke na to nemysliet a nehladat v kazdom pichnuti nejaku nadej ze sa to podarilo. Tento mesiac si este to cakanie uzijem a ked pride MS, tak si aj tak budem musiet dat pauzu kvoli tomu zakroku. Tak tento mesiac beriem tak vaznejsie, predtym som sa az tak nesledovala.
@backorka uf dobre ze si pripomenula DNP... ja musim po navsteve u dokiho vpondelok teda ak mi potvrdi tehu hned skocit na socialku a zvysit si DNP... ja si paltim od 2007meho roku... 🙂
@saranata som rada ze som ti zlepsila naladu. :D ved sa radujem ver mi... len sranda je ze ked za 15 minut nejde curat uz mam strach ze co :DDD ako stava sa zo mna schiza :D
mna este len obed caka pride drahy a ideme na obed... sice do zavodnej jedalni ale romantikus :DDDD inak uz som vymyslela ako to poveim drahemu teda co mu okrem testu dam 🙂 len mi to musia este dnes vyrobit lebo mu to chcem povedat v nedelu 🙂))
@summer_103 hej viem že ti na tom zaleží a velmi ti to prajem, hovorila som z vlastnej skusenosti a dvoch tehotenstiev, žena može a nemusí citit to uhniezdovanie, pri prvej vobec, a pri druhej už áno , držím palce
@saranata inak ako je mozne ze ja somm citila uz od ovulky uz nieco... samozrejme neboli to priznaky ale citila som ze sa tam nieco deje... ale pravdu mas urcite... mozno som mala bolestivejsie uhniezdovanie.. neviem .. 🙂 juj dievcata vsetkym vam to velmi prajem..🙂 aby vas tak ako mna teraz prehanalo na vecko kazdu sekundu aby vas bolelil tak krize aby ste mali tehu vytok ktory mam... vsetky tieto veci vam prajem..:DDD este som nikomu toto nepriala :DDDDDDDD hovorim sibe mi... inak neviem ale tam kde je maternica mi odtial vyzaruje teplo... neviem cim to je ale je to mega krasny pocit 🙂
@meatfly24 vdaka, ja chodim casto cikat aj bez toho aby som bola tehulka 🙂 neviem si predstavit chodit este castejsie, to si mozem notebook zobrat rovno na Wcko 😀
Maternica sa ti viac prekrvuje, tak to teplo bude tym, hmm tesim sa na to. Krasne tehulkovanie ti zelam.
@meatfly24 xixi...tak ja musim povedat, ze mi este nikto nikdy neprial prehananie na wc, bolave krize a vytok z... 😀 😀 😀 Ale tu na tejto stranke medzi nami babami je to to najkrajsie prianie a uz by som veru chcela vsetko toto zazivat 😉 Len nech ti pekne sibe, tak to ma byt...uprimna radost nepozna hranic a treba sa tesit ako male dieta...ved kolko veci je v zivote krajsich, ako ked zena zisti, ze je tehulka, no nie? 😉
žienky krásny víkend prajem všetkým , aj ked tu na západe mierne studený a upršaný.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
koncom buduceho týždna bude aspon tu na MK velmi teplučko a velmi tehulkovo 😀 😀 😀 😀 😀
@saranata aj ja prajem krasny vikend a tesim sa na buduci tyzden 🙂 🙂 🙂
@maminka142 Ahoj, nasla som nahodou jeden clanok,kde sa pise, ako zvladat obdobie vzdoru...tak ti posielam link, mozno nieco z toho zaberie 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/beruska.zuza...
pripájam sa k saranate a prajem pekný víkend, bublinky, aby v bruškách rástli, testy, aby 2 čiarky ukazovali a ostatným želám úspešne plodné dníčky
@leann245 Ďakujem 😉
@meatfly24 @maminka142 vraj zarabam vela a materska by mi nevysla az tak vyhodne, lebo je tam nejake obmedzenie. Neoplati sa to aj ak je hruby prijem vyssi cca ako 1000€.
@abriela no a to sa stazujes ze vo verejnej sprave nemas bohvieaky prijem... to by si mala vidiet moj plat v statnej sprave 😀 mne sa to oplati... ale upozornila ma na to, ze od 1.1.2012 sa ten maximalny vymeriavaci zaklad bude zvysovat...
@saranata ano ano... ale zatial nemozem o sebe rozmyslat ako o tehulke, az ked to budem mat ruzove na bielom 😀 😀 😀 a aj tebe krasny vikend... my ideme zajtra shoppingovat do viedne, tak bude krasny 😀
@maminka142 som len od 1.10. 😀
babule, ale DNP sa od januara 2012 ide vraj rusit, a nebude sa uz dat dobrovolne nemocensky poistit... ale neviem ci je to len navrh alebo uz aj schvalene...
@backorka hmm, no so svojim vzdelanim by som vo firme zarabala viac, ale som spokojna tam kde som 😀 . K zakladnemu prijmu sa berie aj praca na dohodu a tej mam niektore roky habadej. Aj tento uz mam asi 300hodin na dohodu. Ked nemam doma chlapa tak pracujem aj popri praci 😀 .
Ty si v BA, tam je to o inom ako na vychode, preto som sa ta pytala, ci sa ti to oplati.

@summer_103 ahoj,dlho nie na moje prekvapenie 🙂 asi na piaty krat sa to podarilo? 😀 Sama som z toho prekvapkana,ale som rada 🙂