V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
inak baby som volala gynekologovi takze mam prist v ponedlok na krv a ze ked tak ma aj pozrie sonom... a inak on sa viac potesil jak ja skoro :DDDDDDDD no ako nie ale jaka radost 🙂))
@meatfly24 jasneee, ja ze bude za tym nejaky zrozitejsi vypocet 😀 😀 😀 u mna to ale neplatiiii, uz meskam 😀 u mna by platilo 26 rocna na 6ty krat 😀
@maminka142 no ja zboznujem pecene gastany, ale vsetky okrem tych, co maju svokrovci v zahrade, su vzdy onicom...
@meatfly24 blahozelam 🙂 uz je to jasne, tak davaj na seba - vlastne na vas pozor 🙂 a pekne nam tu pravidelne posielaj // na nakazenie 🙂
ja som trosku negativne naladena... neviem co to ma byt, ale uz treti den mam take palenie v podbrusku, ako pred menzesom len bez krcov a bolesti, len palciva bolest, k tomu na mna este aj nieco lezie a boli ma hlava... Som len 17 DC. Je to normalne, ze uz od ovulky mam PMS ??? ved vsetky tie vitaminy co beriem by mi mali tieto priznaky zmiernit. Nechapem ☹
@summer_103 dakujem krasne... inak ja od ovulky som mala bolesti ako pms... mna yvacajne boleli iba pocas ovulky a teraz aj po az doteraz s tym rozdielom ze teraz je to intenzivnejsie ..... nebud negativne naladena... ved prave o to ide ze ja tento mesiac narozdiel od ostatnych som vbola az velmi pozitivne... takze sup usmev na tvar 🙂
@meatfly24 dakujem za povzbudenie, asi to bude aj tym uprsanym pocasim, ze to na mna dolahlo. Nechcem si sice robit falosne nadeje, ale skusim to tou tvojou metodou: takze tento mesiac to urcite vyslo 😀
Mne to vyjde tento mesiac. Pozerala soma ko to bolo minuly rok. Posledna mrcha v novembri v utorok, potom vikend - milovanie kazdy den 2-3x a bola som tehu. Teraz mrcha v stredu - milovanie v piatok az nedela a pripojim sa k @meatfy24 🙂 a k dalsim co uz o par tyzdnou budu robit testiky (@saranata @backorka) a budeme sa tu s nimi tesit.
Problem: Poviem co sa mi nepaci a miesto toho aby nieco robil, zacne na mna utocit 😠 . 5 hodinovy posun, kedze je v zamori nam asi neprospieva 😖
No už nebudem musiet, práve to pomalicky zacina ☹ ☹ ☹
cavte baby 🙂 ja len tak ze som tu 🙂
@meatfly24 mas na to narok, aspon jeden den len zasnene cumiet doblba 😀
@lucica fakt? no skoda 😒 dalsi cyklus by si si mala merat BT alebo robit ovu testy aby si vedela kedy ovulujes, ked sa ti predlzil cyklus...
@summer_103 ja som sa tiez minuly mesiac citila cudne a nic, este nas ale caka toho namyslania ☹ ... ja mam teraz 33-34 dnove cykly, som uz sice 23 dc ale do NEocakavanej mrchy je este daleko... som len 3DPO
ahojte,tak ja cakam mimi v r.2012 v máji 🙂
@saranata tak to sme na tom rovnako 🙂 teraz mas uz nejake pocity? Mna pali a uz ma aj picha ako pred menzesom, ale nechcem si pripustat, ze su to nejake priskore PMS priznaky 😀
Chcem aby sme tento mesiac mali vsetky // 😀 a hotovo

@ivanka12 dakujem krasne ... 🙂urcite ano ...lebo sme sa tak dohodli nie?! 🙂