icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
7. okt 2011

@ivanka12 dakujem krasne ... 🙂urcite ano ...lebo sme sa tak dohodli nie?! 🙂

meatfly24
7. okt 2011

inak baby som volala gynekologovi takze mam prist v ponedlok na krv a ze ked tak ma aj pozrie sonom... a inak on sa viac potesil jak ja skoro :DDDDDDDD no ako nie ale jaka radost 🙂))

snazilkas
7. okt 2011

@meatfly24 gratulujeeeeem ti, velmi sa s tebou tesim, ze silnie 🙂 A aj ja si prosim par tehu virusikov po sieti 🙂 Drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo a pan doktor tehu potvrdil 🙂 Kedy ides k dokymu?

meatfly24
7. okt 2011

@snazilkas v pondelok 🙂 jasne ber si virusikov kolko chces.. 🙂)))

saranata
7. okt 2011

@meatfly24 myslím že sme sa práve nakazili 🙂 🙂 🙂 🙂

backorka
7. okt 2011

@meatfly24 jasneee, ja ze bude za tym nejaky zrozitejsi vypocet 😀 😀 😀 u mna to ale neplatiiii, uz meskam 😀 u mna by platilo 26 rocna na 6ty krat 😀
@maminka142 no ja zboznujem pecene gastany, ale vsetky okrem tych, co maju svokrovci v zahrade, su vzdy onicom...

meatfly24
7. okt 2011

@saranata 🙂 boze to by bolo super...a keby vsetky naraz 🙂))

summer_103
7. okt 2011

@meatfly24 blahozelam 🙂 uz je to jasne, tak davaj na seba - vlastne na vas pozor 🙂 a pekne nam tu pravidelne posielaj // na nakazenie 🙂

ja som trosku negativne naladena... neviem co to ma byt, ale uz treti den mam take palenie v podbrusku, ako pred menzesom len bez krcov a bolesti, len palciva bolest, k tomu na mna este aj nieco lezie a boli ma hlava... Som len 17 DC. Je to normalne, ze uz od ovulky mam PMS ??? ved vsetky tie vitaminy co beriem by mi mali tieto priznaky zmiernit. Nechapem ☹

meatfly24
7. okt 2011

@summer_103 dakujem krasne... inak ja od ovulky som mala bolesti ako pms... mna yvacajne boleli iba pocas ovulky a teraz aj po az doteraz s tym rozdielom ze teraz je to intenzivnejsie ..... nebud negativne naladena... ved prave o to ide ze ja tento mesiac narozdiel od ostatnych som vbola az velmi pozitivne... takze sup usmev na tvar 🙂

summer_103
7. okt 2011

@meatfly24 dakujem za povzbudenie, asi to bude aj tym uprsanym pocasim, ze to na mna dolahlo. Nechcem si sice robit falosne nadeje, ale skusim to tou tvojou metodou: takze tento mesiac to urcite vyslo 😀

lucica
7. okt 2011

@backorka 🙂 stale nic 🙂

abriela
7. okt 2011

Mne to vyjde tento mesiac. Pozerala soma ko to bolo minuly rok. Posledna mrcha v novembri v utorok, potom vikend - milovanie kazdy den 2-3x a bola som tehu. Teraz mrcha v stredu - milovanie v piatok az nedela a pripojim sa k @meatfy24 🙂 a k dalsim co uz o par tyzdnou budu robit testiky (@saranata @backorka) a budeme sa tu s nimi tesit.
Problem: Poviem co sa mi nepaci a miesto toho aby nieco robil, zacne na mna utocit 😠 . 5 hodinovy posun, kedze je v zamori nam asi neprospieva 😖

saranata
7. okt 2011

@abriela ja som to mala takto pri prvej, v oktobri som otehotnela, 3.10 PM a potom 1.7 sa narodila , no síce by to teraz bolo skor ale mohlo by to vyjst nie?

abriela
7. okt 2011

@saranata no ja som mala datum 2.11. PM 🙂 tiez si to tento rok presuvam na skor.
A tebe sedia j Jonas, dalej boli problemy, poriesilo sa - takze ina moznost ako // nieje 😀

backorka
7. okt 2011

@abriela
@saranata paci sa mi to vase zmyslanie, ze teraz to bude! tak sa pridavam a dufam ze o par tyzdnom v nas bude sklamanych co najmenej, najlepsie ziadna 😉

backorka
7. okt 2011

@lucica ani na testiku?

lucica
7. okt 2011

@backorka neviem, spravim zajtra asi, ak dovtedy nic nepride

backorka
7. okt 2011

@lucica oki, a ked nic, tak pojdes k dokimu?

lucica
7. okt 2011

No už nebudem musiet, práve to pomalicky zacina ☹ ☹ ☹

meatfly24
7. okt 2011

cavte baby 🙂 ja len tak ze som tu 🙂

summer_103
7. okt 2011

@lucica to mi je luto, ale neboj, dalsi cyklus to isti. @meatfly24 nas teraz pekne nakazila uvidis 🙂

@backorka ktory si DC? my sme tusim mali tak priblizne narovnako ovulku. Ja som dnes 18DC a cyklus mavam 27-29 dni. Uz si urcite nieco namyslam, ale citim sa tak divne...

saranata
7. okt 2011

@meatfly24 už to začína, tehula ktorá sa nudí 😀 😀 😀 😀 😀 čaká ta ešte fajn 8 mesiacov 😀 😀 😀 😀 😀 😀

meatfly24
7. okt 2011

@saranata :DDDDDDDDDDD nieeeee nenudim sa ... praveze mam tolko roboty v robote a stale tu sedim a nic nerobim 🙂))))

backorka
7. okt 2011

@meatfly24 mas na to narok, aspon jeden den len zasnene cumiet doblba 😀
@lucica fakt? no skoda 😒 dalsi cyklus by si si mala merat BT alebo robit ovu testy aby si vedela kedy ovulujes, ked sa ti predlzil cyklus...
@summer_103 ja som sa tiez minuly mesiac citila cudne a nic, este nas ale caka toho namyslania ☹ ... ja mam teraz 33-34 dnove cykly, som uz sice 23 dc ale do NEocakavanej mrchy je este daleko... som len 3DPO

saranata
7. okt 2011

@backorka no my musíme ešte čakat moja, aspon taký 10DC a už by mohli byt nejaké zmeny 🙂
najskor u mna a potom u teba, budeme tehulky , zachvílu sa nám to potvrdí 😉

tina7729
7. okt 2011

ahojte,tak ja cakam mimi v r.2012 v máji 🙂

backorka
7. okt 2011

@saranata ano anooo cakaaam, som v ocakavani 😀 ty si teraz ktory DPO? naposledy si dost skoro citila ze si v tom, si hovorila, nie?

summer_103
7. okt 2011

@backorka aaale, uz ziadne namyslanie, tento mesiac to vyslo a hotovo 😀 (beriem si priklad od meatfly24 😀
Ja by som mala byt uz 5DPO, ale neviem to presne lebo nemeriam ovulku, urcujem len podla hlienu, krcku a bolesti. Ja NEcakam 15-16.10.

@tina7729 ahoj a blahozelam, ako dlho ste sa snazili?

saranata
7. okt 2011

@backorka ja som 5DPO
pri malej som 7 den po citila jeden den také pichanie dole pod lonovou kostou, a 9 den ráno som sa zobudila a všetko ale všetko mi smrdelo a káva chutila ako mydlo, 10DPO som mala //, a kávu som pila dalšiu až v 6 mesiaci 🙂 🙂 🙂

summer_103
7. okt 2011

@saranata tak to sme na tom rovnako 🙂 teraz mas uz nejake pocity? Mna pali a uz ma aj picha ako pred menzesom, ale nechcem si pripustat, ze su to nejake priskore PMS priznaky 😀
Chcem aby sme tento mesiac mali vsetky // 😀 a hotovo