icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

mima1983
9. okt 2011

@backorka Tak to ti verim, ze uz si netrpezliva, to mi je jasneee.... to ja uz som teraz 🙂) A dakujem ze tvoj nazor, stotoznuje sa s mojim 🙂

backorka
9. okt 2011

@mima1983 som rada 🙂 dala si sa na chudnutie? ako sa ti dari?

mima1983
9. okt 2011

@backorka aaale nic moc :-/ prave preto mi uz z toho šibe :-/

backorka
9. okt 2011

@mima1983 ach to ma mrzi, vies co, mne sa vaha tiez uz mesiac nepohla, ale nestracam nadej a bojujem dalej, cvicenie ma bavi, na pravidelne stravovanie som si zvykla lahko, len musim byt trochu prisnejsia na seba... popis mi trochu ako sa stravujes, aj do IP ked chces, skusim ti poradit 😉

lin123
9. okt 2011

ahojte, spominali ste tu nejake Babatka, kde sa to da pozriet?

meatfly24
10. okt 2011

cavte baby... ja len tak na rychlo pisem leboo o 15 min utekam k dokimu na krv aj sono... strasne sa bojim... neviem mala som pocit ze je ciarka slabsia... nic mi od vcera nebolo ani nebolelo ani nespinim ani nic... len sa bojim....tak dufam ze bude vsetko ok...krasny dnik

backorka
10. okt 2011

@meatfly24 ahoj moja, rychlo sa potom ozvi, co nove, urcite je vsetko ok, trosku strachu je tiez ok, ale neprehanaj to, nerobi to dobre malinkej fazulke, moc moc drzim palceky aby dopadlo vsetko dobre!!!
@lin123 ahoj, chodilo to minuly tyzden na FilmBoxe, nevime ci to budu este opakovat, trepa pozriet program 🙂

abriela
10. okt 2011

@maminka142 @saranata @backorka @leann245 @meatfly24 @summer_103 Vsetkym prajem krasne pondelkove rano.

backorka
10. okt 2011

@abriela aj tebe pekne ranko 😉

abriela
10. okt 2011

@backorka dakujem. A kde je tvoj graf? Teploty su uz aj bez upravovania hore?

backorka
10. okt 2011

@abriela paci sa 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ja som si nemenila teplotu, len som si vymazala jednu nizku co som mala 22DC, lebo by mi neoznacilo ovulku 😀 a ty ako?

abriela
10. okt 2011

@backorka pekne, len nech sa to drzi. JA mam 6DC, cize nic tam zaujimave http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Na zaklade tychto stranok som zistila, ze mam dost vyskoke teploty aj ked cisla su nepodstane. Uz pouzivas novy teplomer?

backorka
10. okt 2011

@abriela to je pravda, mas dost vysoke teploty, take moje poovulacne 🙂 jasne, tento cyklus uz meriam s novym, aj to vidno na grafe... zaujimalo by ma kde je @saranata, ci uz nahodou neoslavuju dalsie tehu 😀

saranata
10. okt 2011

@abriela @maminka142 @saranata @backorka @leann245 @meatfly24 @summer_103

čaute zienky, tak ja som tu až dnes, včera som bola doslova off, od rána zle , migrena takže celý den som prelezala v totalnej tme , katastrofa, teplotu som nemala zatial , len nádchu čo mám už týžden, ☹ ☹ ☹ fakt na umretie, dnes trochu lepšie tak som sa odhodlala čumet do notebooku lebo ma stále bolí hlava a to svetlo mi nerobí dobre, ale chvílu to vydržím...
trošku som to tu počítala dozadu, takže zatial sa drzíte
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
je mi dost zle, včera som ani kávu nemala, ale som chorá tak to neviem smerodatne posudit,ale poviem vám riadne ma napínalo ráno, keby som nebola chorá tak by som si už bola takmer istá ze som tehu 😉ale kedže som chorá tak istá som si neni vobec

@backorka pozriem tu čo chcem http://www.next.co.uk/ a kamoška mi to tam nakupi, v obchodoch je niekde aj lacnejšie, ale vačšinovu kupujem vzdy veci z tej minulej kolekcie kedže su tie veci lacnejšie potom o dost, vačšej kupujem ale len niečo napr, rifle a mikiny, bundy a tak su také cukríkové a to sa jej nepáči...
čo sa týka darov mi nehovor , lebo svokra má vo februári 70 a potom moj otec má 60 takže mám dilemu, aj ke du otca už vieme asi čo ale inak neviem nič ani vianoce, to idem len detom nakupit

@janie80 riad sa aj sebou , a podla mna ten velký pokles mohla byt ovula 🙂

backorka
10. okt 2011

@saranata no vitaj, tak prajem skore uzdravenie, vykasli sa dnes na konika a oddychuj aby si co najskor vedela rozoznat ci si tehu alebo si len chora, moc moc drzim palce aby to bolo tehu, radsej neber ziadne silne lieky, drz sa! Ta zvysena teplota moze byt asi ovplyvnena chorobou ze?

abriela
10. okt 2011

@saranata ahoj. Migreny poznam. Nieosm zastancom liekov ale v sobotu som do 10tej zjedla 3 tabletky od bolesti, aj ked som zacala uz v noci. Je mozne, ze je to aj vplyv pocasia. Vcera bol rizikovy stupen 3. Mama mava 3 dnove migreny a tvrdi, ze je treba sa vyhybat cokolada, ale aj kave.
Prajem krajsi dnik.

saranata
10. okt 2011

@backorka nemyslím , lebo migrena mi nedvíha ani telesnu teplotu, a tu mám normálnu , teplotu som vobec nemala zvyšenu, a nádchu mám už týžden a nič
to by som mala aj telesnu vyššie keby to bolo chorobou...
a ležím , takže v pohodke, mám pri sebe notebook a píšem, je to fakt o 70% lepšie ako včera , včera som ledva na wc prešla , muž sa postaral o deti a ostane takže som celý den mohla lezat

meatfly24
10. okt 2011

no dievcata uz som spat... takze vobec nesom o nic mudrejsia... na sone samozrejme ze nic nie je vidno iba viditelne zvacsena sliznica co je dobre znamenie...ale fazulka nikde zatial... mam prist na sono o tyzden... krv mi zobral vysledky budu az ZAJTRA POOBEDE dovtedy sa zblaznim 🙂 no a co sa tyka toho testu tak uz nestresujem lebo tie co mi vysli na zaciatku take slabsie tak to boli womensecret potom som robila nejake svajciarske tie mi vysli mega silne dve kolajnice a ten dnesny co som robila bol opat womensecret .... tak som z toho usudila ze tie testy su na figu... ako nevysli mi ovela slabsie ale tak sa mi zdalo... ale povedala osom si ze klidek aby som tym stresom nepokaslala nic ... takze som sa ukludnila... a do zajtra uvidime......

@saranata juj chuda ... si viem presene predstavit ze ako ti muselo byt ... mne tak bolo tri tyzdne dozadu ...som myslela ze zomrem...
@backorka drahemu som to povedala ...tak uz ma oslovuje mamka... 🙂 dufam ze nie predcasne ---
@abriela aj tebe krasne ranko a aj den 🙂

a tu je este moj graf ... 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4

saranata
10. okt 2011

@abriela no ja tiež lieky nemusím a dokonca mi ani nezaberali , dala som paralen najrpv len a potom aj ibalgin čo mi vzdy zabral ale nič , tak som len ležala a studene obklady celý den
normálne ma až napínalo a to je pri silných migrenach normálne, sesternica má take že jej príde záchranka a dávaju jej infuzie , tak som to zatial nemala ale už som chcela včera volat, lebo som skoro vobec nič nepila a nejedla, tak som bola asi aj dehydrovaná , neviem čo to bolo

backorka
10. okt 2011

@saranata
@abriela inak baby aj mna aj v sobotu aj v nedelu hned od rana bolela hlava, to sa mi casto nestava 😒
No tak potom si tehu, niet pochyb, kedy si urobis test?
@meatfly24 no som rada ze si sa ukludnila, nestresuj a tes sa... ako ako si to povedala milemu, ako reagoval???

janie80
10. okt 2011

@abriela @backorka @saranata no neviem, neviem, kocky... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 mutkali sme sa aj vcera, ale podla mna to bude skor anovulak... 😖 28DC a teploty skacu ako jojo....

saranata
10. okt 2011

@backorka ja som pri malej zistila tehu ked mi všetko jedno ráno smrdelo ale predtým ma už 4 dni bolela hlava ale nie ale nie až takto, čítala som inak že to može byt príznak tehu, ked sa žene zvýši hladina HCg može to vyvolat u niektorých bolesti hlavy
som len 8DPO takže ešte počkám aj ked ak by to bolo tehu tak to test už ukáže kedze mám taku reakciu tak uvidím

meatfly24
10. okt 2011

@backorka no dala som mu darcek ktory vam ukazem len musim zistit ako dam fotky z phou do compu 🙂)) a ked som mu ukazala test tak sa ma pytal ze co znamenaju tie dve ciarky 🙂))) a potom uz len ze daj mi pusku... a este jednu mi daj 🙂 a este jednu mi das? ta ma pusinkoval a tak zaspal lebo bol po nocnej 🙂
@backorka

saranata
10. okt 2011

@janie80 podla mna máš ovulu dnes , ak ti pojde teraz dva dni teplota hore ako ide tak ti to potvrdí aj graf, ale neviem ako to máš s hlienom a tak takže to beriem len podla teplot

janie80
10. okt 2011

@saranata hlien mam aj nemam... 😖 vcera vecer bolo trochu priesvitneho tahaveho s takymi bielymi miestami... a potom vecer bol uz biely husty... a rano neviem, lebo sme sa vecer mutkali... 😕

backorka
10. okt 2011

@saranata tak zajtra rano mzes testovat, ved uvidis ze kolko bude teplota 🙂 juuu tesiiiimmm... ja budem najskor az v piatok testovat...
@meatfly24 jej krasne, tak to som zvedava ze co si mu dala 🙂
@janie80 to je fuk, robte to z lasky a mozno ostanete prekvapeny 😉

meatfly24
10. okt 2011

@backorka juj baby vsetkym vam drzim palce aby ste nasli krasne dve ciarocky 🙂

janie80
10. okt 2011

@backorka tento mesiac to bolo vyslovene z lasky... len ked sme chceli... a vcera sme chceli... 😅 mm ani nevie, kedy je ovula, nic mu nehlasim... a teplotu meriam len kvoli tomu, ci nahodou nepride anovulak... lebo kym nedame stitku dokopy, tak deticky nebudu... ☹

summer_103
10. okt 2011

@abriela @maminka142 @saranata @backorka @leann245 @saranata

Dobre ranko vsetkym 🙂
@backorka krasne teploty zatial, len pekne stupaj a drz sa 🙂
@meatfly24 nestresuj sa, ved testiky ti ukazali // tak mozes byt pokojna ked nemas ziadne bolesti a nekrvacas. Este je prilis skoro na to aby doki nieco videl. Som zvedava ako reagoval tvoj drahy ked si mu to oznamila 🙂
@saranata prajem skore uzdravenie, oddychuj a obmedz comp, moze sa ti zhorsit migrena.

Ja som 21 DC a 8 DPO, brucho sa cez vikend ukludnilo, ale vcera som bola s drahym na nakupoch a dost silno ma 3x po sebe pichlo dole v podbrusku asi strede dost nizko. Fuu som sa musela normalne pridrzat regalu v obchode.. A potom klud, nic. Dnes znovu citim to palenie. Zaujimave je, ze ma vobec nebolia prsia, co ma zvyknu v druhej polovici cyklu az kym nedostanem MS. Beriem vitaminy ktore by mali zaberat aj proti PMS, tak mozno na prsia zabrali 🙂

saranata
10. okt 2011

@summer_103 taketo pichnutie som mala ja pri malej 7DPO pri zahniezdovaní, 9DPO som mala krásny test s //