icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
11. okt 2011

@maminka142 no ja som pocas tehu chodila na prehliadky len v pondelok rano a skoro stale este rano o 4tej ked odchadzal nieco bolo 🙂 . Doktor nekomentoval 😀

saranata
11. okt 2011

@maminka142
@abriela dakujem za podporu, stačilo by mi normálne dychat

maminka142
11. okt 2011

@saranata snaď sa ti už konečne polepší a už budeš ok 😉 Uvidíš, že zo dňa na deň ti bude lepšie a lepšie 😉 Držkaj sa 😉

saranata
12. okt 2011

@maminka142
@abriela
@backorka
DObre ránko babule,
tak ja sa rutim dole, a to som len 10DPO, a je mi horšie ako včera ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
a vy ako?

saranata
12. okt 2011

@meatfly24 inak pozerala som tvoj grafa a ty si mala ten 10DPO nejaký pokle??s alebo prečo tam nemáš teplotu zaznačenu, vtedy si si robila test a bol negatívny, či nemerala si tie dva dni?

backorka
12. okt 2011

Dobre ranko kocky, tak ja som stupla, ale minuly mesiac som tiez tak mala, takze zatial to nic neznamena 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dnes ideme prvy krat na navstevu pozriet kamaratkynu mesacnu dcerku, moc sa tesim, dufam ze mala nebude moc vrieskat, nech si nachytam trosku bacilov od nej 😀

@saranata moja a ty kam sa rutis? opacnym smerom si mala ist 🙂 ako to ze ti je horsie, nechapem, asi by si si mala nasadit nejake silnejsie lieky, nie?
@maminka142 este vcera si sa pytala, ale som dnes 28DC a 8DPO 🙂
@abriela inak ja som tiez minule vecer pred navstevou dokiny mala sex, nejak sa nad tym nepozastavujem, myslim ze su na to zvyknuti 🙂
A urcite nechcem prestat cvicit ani v tehu, akurat tato zumba nie je moc vhodna, lebo je velmi rychla a dynamicka, proste makacka, neviem si predstavit ako by som si ju korigovala na svoj stav, jedine ze by som tancovala len na pomalsie pesnicky, ale to by bolo asi divne.... urcite si najdem nejake tehu cvicenia a mozno budem pokracovat aj vo fitku, samozrejme s vynechanim nevhodnych cvikov, co zatial neviem ktore su 😀
A ty ako? blizis sa k ovule?

maminka142
12. okt 2011

@saranata dobre ranko, nebojkaj, ty ešte stupneš, to teraz ked si chora, tak aj graf blbne, ved aj tak to klesanie nič nemôže znamenať, lebo to je akosy skoro na mrchu, nie? Akurat som sa ťa išla spýtať, ako ti je ☹ Akosy sa to nelepší a nechce ta choroba odísť a ešte aj to počasie 😠 Kebyže aspoň nejake lieky môžeš... Snad už sa to bude zlepšovať 😉 A tešíme sa na piatok a tvoje a
@backorka pozitívne tehu testy 😀 Inak baby ešte aj
@abriela ja som ešte nikdy nemala takto dlho taketo nízke teploty 😕 U mňa bola takato teplota zvykom len raz a vždy som mavala 36,7-36,8, toto su moje teplotky a nie to čo mam teraz 😕 No som zvedava, ako to pôjde dalej dnes poobede idem robiť ďalší ovu testík 😀 Tak držte palčeky 😉 A
@backorka jasne, že to tvoje stupanie niečo znamena, no predsa tehu, už nech je piatok 😉

maminka142
12. okt 2011
backorka
12. okt 2011

@maminka142 je to zaujimavy graf, ale vezmi si, ze keby ti skakal, tak tiez nie si spokojna 😀 mylsim ze to su normalne predovu teploty a potom ti to proste vystreli ako sip, som zvedava ci nieco ukaze ovu testik 😉

saranata
12. okt 2011

@maminka142 ten graf máš aj kvoli teplomeru taký on ti nebude tak skakat ked zaznačuješ len desatinkovým 🙂
@backorka graf máš pekný len stupaj
ja neviem kam idem , ale zachvílu budem mat LF asi len 10dní, uvidíme čo bude dalej, podbruško ma bolí jak šlak ale taký PMS to vobec ešte neni, ani to tak necítim , ale vlastne aj ťažko ked som chorá jak pes, ja už ani neviem čo je čo 😀 😀 😀

backorka
12. okt 2011

@maminka142 @b.bardyova @saranata @abriela @leann245 @meatfly24 @janie80 @mima1983 @summer_103 @darinkazv

Zienky, tak ma napadlo, kedze vsetky planujeme alebo cakame babatko, ake mena mate vymyslene? Aj pre dievcatko aj pre chlapca?
Ja mam pre chlapca uz asi 4 roky meno OLIVER, to neplanujem zmenit a pre dievca som mala asi 2 roky ze SOFIA, ale ked som pred rokom zistila, ze je milion Sofiniek, tak som si to rozmyslela... velmi sa mi paci MELISA, ale to sa nehodi k nasmu slovenskemu priezvisku... mm vcera len tak z nicoho nic ze jemu sa paci meno LUCIA, mne sa tiez paci 🙂 este sa mi velmi paci EMA, ale to si rezervovala moja sestra 😀

A co vy?

meatfly24
12. okt 2011

@saranata dobre ranko--- no ja som vtedy nemerala lebo sme mali grilovakcku a som zaspala a sme aj trosku vypili, aj proste som sa vykasla v ten den meranie... ale testnut som sa testla 🙂))))

maminka142
12. okt 2011

@saranata no neviem, či je to kvôli teplomeru, lebo meriam už štyry mesiace s tym istym, a takto som to ešte nemala 😉
@backorka no ved uvidíme, snad to bude ako píšeš 😉 A mena? Mne sa vždy páčilo chlapčenske meno Patrik, Marek a dievčenske Natália, Nela, takže druhu bedeme mať asi Nelku 😉 Už je konečne zapísana aj v našom kalendari 😀 😀 😀

meatfly24
12. okt 2011

dobre ranko zienky este raz sa praje... co mate nove? nikto sa netestuje??? co dnes budete robit?
ja sa mam okej len ma uz priserne ciciky bolia :DD na bruchu lezat ja uz tabu 🙂) dnes trosku tlaky v podbrusku ale nic hrozostrasne... len ked vstavam tak musim trosku pomalsie lebo ma tak pichne vzdy dole... tak radsej pomalicky 🙂 inak nic zatial ziadne zmeny v chuti nic jedine tie krize neustupuju...ale nevadi...

@backorka co sa tykka tych mien ... moj drahy ma vcera pprekvapil otazkou ze ako sa bude volat 🙂 mojim snom bolo mat oliviu alebo roxanu-roxy ALE oliviu nedam lebo oliviu zaru ma jedna znama ktoru nemam moc rada 🙂)) a roxy nedovoli drahy lebo ze nebudeme bolat decko jak cukriky 🙂)) ale od isteho casu sa mi velmi paci dievcenske Miska a Stella ale skor Miska a janko je z neho nadseny 🙂 a uz asi mam pocit ze je aj rozhodnute 🙂))) a chlapcenske.. tak to uz je jasne musi byt maly anca - vysvetlim :_)..moj Janko je Janko - ale od strednej ho volaju Anca 🙂)) takze asi bude Janko maly - moj dedo bol janko, janko je janko, jeho otec aj dedo je janko takze asi to necham tak :DDD

@saranata ako ti je chuda nase?
@maminka142
@abriela

janie80
12. okt 2011

@backorka nad menami sme rozmyslali... ja som chcela Samka alebo Jakubka, ale tych je milion... dievcenske Tamarka alebo Karolinka, ale tych je teraz tiez vela.... mm chce Barborku, mne sa paci aj Ivanka... a chlapcenske neviem... uz dlho vyhrava Misko alebo Petko... ale urcite to este dalsich milion krat zmenime... 😀

saranata
12. okt 2011

@backorka aj mne sa páči Emma a Mia, chlapec bude bud Tobias alebo Mathias-to chce moja staršia dcera velmi

meatfly24
12. okt 2011

@backorka inak tiez sa mi velmi do isteho casu pacila Mia ale mam pocit ze ich je v poslednej dobe viac nez dost takze som upustila.. a drahy velmi nie je zastancom tych najmodernejsich zahranicnych mien takze asi ostaneme pri klasike.. co som ja vzdy tvrdila opak 🙂)) ale tak co casy sa menia 🙂

backorka
12. okt 2011

@meatfly24 Jej, inak Olivia sa aj mne velmi paci, ale kedze chcem Olivera, tak nemozme mat Olivia a Oliver, ved by som na oboch volala Oli a to by bolo cudne 🙂 paci sa mi, ze ste za slovenske mena, treba ich podporovat 🙂
@maminka142 pacia sa mi vsetky mena co si napisala, Nelka je moc pekne, aj Patrik a Marek
@janie80 to mas pravdu, urcite to budeme velakrat menit 🙂
@saranata Mathias je velmi krasne meno

saranata
12. okt 2011

@meatfly24 no dík za opýtanie, ale nič moc mám pocit že mi horšie ako včera tak lezím 🙂

saranata
12. okt 2011

@backorka čo sa týka tých slovenských mien , mne sa strašne páči Terezka, ale mám tetku takú rašplu Terku tak to nehrozí 😀 😀 😀 😀

abriela
12. okt 2011

@saranata hmm, no graf sa mi nepaci. A zazvor si kupila? Ja ano, pretoze ten cajmi chuti a posobi aj preventivne.
@backorka vyzera to nadejne. Ak by to bol moj graf, uz som tehu. Rozpraval som sa s jednou sestrickou, ta cvicila aerobic, alebo nieco take. Ked bola tehu, povedala to cbicitelke a ta jem hovorila, toto ani, toto nie. Ale samozrejme radsej obmedzit namahu, ako sposobit nieco fazulke. Bol spln, snivala si? Ja som sa snazila ale neslo mi to.
@maminka142 lutentnu fazu si mala daku dlhu. Viec co to sposobilo? Pretoze vyzera to tak ze ovulka by mala v tieto dni prist. Inak pozrina moj minulomesacny graf. Nesedi ani mrcha (stupla teplota) ani ovulka (pokles teploty).
@meatfly24 a co tvoje chute? Menia sa.
Ja som vedela ze som tehu v 26DC ale uz predtym mi prestala chutit kava, a cokolada mi robila zle. Pritom neprejde den, aby som nezjedla tabulku cokolady. Aj dnes uz mam 100g za sebou.

Moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Ovulka snad pocka do piatku aj ked drahy uz dnes prileti, ale z Viedne do Ke je daleko, ale mozno pride domov a rano o 5tej spat na zapad.
My sme meno vyberali tak aky boli rovnake iniciali - pretoze to je predpoklad uspesneho cloveka. 😀

saranata
12. okt 2011

@abriela no ani mne sa nepáči, ale som povedala že ak som takto chorá tak nech to radšej teraz neni , aj tak by som cele tehu len trpla potom , nie je to dobre byt takto chorá v prvom trimestri a už vobec nie na začiatku tehu

meatfly24
12. okt 2011

@abriela no momentalne sa mi nic nemeni... co sa tyka chuti alebo tak... jedine jak som pisala tak prsia, a krize ma neuveritelne bolia... inak nic... mozno iba to jak si po robote lahnem 🙂 ale inak momentlane nic...

abriela
12. okt 2011

@meatfly24 mna prsia boleli velmi dlho a neskor prisla aj zravka. Kazdy vecer o 22hej som jedla udene 🙂. Lekar na to reagoval, ked si babo pyta, co uz... Uzivaj si toto krasne obdobie.
@saranata To je jasne, ze to nieje dobre, ale co ked, tvoje telo reaguje na tehu takto 😀

saranata
12. okt 2011

@abriela kašlom a nádchou ??? to by bolo v každom prípade zaujímave 😀 😀 😀 😀

backorka
12. okt 2011

@abriela takze rovnake inicialy hovoris? no musim popremyslat nad nejakymi menami na S, Simona je moja sestra, Samko sa mi nepaci, Sara mi nasi zatrhli lebo je zidovske, haha 😀 😀 😀 vela na S ich nie je...
No urcite sa mi nieco snivalo, ale nepamatam si to 🙂
Ale pravidelne ma pichne v podbrusku, nech to je tehu, prosiiiiimmm... ak nie je, idem si z druhej ruky kupit orbitrek 😀
@saranata no my napriklad mame jedneho vzdialeneho uja Olivera, ktoreho nemame radi, ale ja si pri tom mene vobec nevybavim jeho, ale maleho zlateho blondaveho chlapceka, skoda ze nasim to meno viac pripomina toho uja...

meatfly24
12. okt 2011

@backorka mam doma jeden orbitrek na ktory sada prach 🙂

maminka142
12. okt 2011

@backorka
@saranata aj Mathias aj Tobias, su krasne mena 😀 Len ja som taka divna, že ja si to hned musím otočiť na viac vecí, že aby som mojmu drobcovi dalo povedať, aj pekne naše "klasicke" "k" Ako napríklad NelKa, NatálKa, SimonKa. Velmi sa mi napríklad páčilo dievčenske meno Lea, ale ako jej poviem aj inak? S tym mojím K? Leika? Tak som si radšej dala ine meno Natálku 🙂 No sto ludí, sto chutí 😀 😀 😀
@abriela ahojkaj, no kukla som tvoj minulomesiacovy grafik a je to fakt zaujímave 😕 A čo to mne mohlo spôsobiť? Ja si myslím, že asi duphaston, ale nie som si ista, kedže on ma upravovať cyklus 😕 Zajtra idem na folikometriu, tak sa ho rovno na to opytam, som zvedava, čo mi povie... Teda, ak sa ho to stihnem opytať, lebo teraz mava akysy natresk a moc sa nestiha pacientkam venovať 🙄 Určite dam zajtra vedieť, ako som dopadla 😉

maminka142
12. okt 2011

@backorka hihi ešte ma napadlo, že sa mi strašne pačilo aj meno Sara, ale mm mi to hned zatrhol, vraj sara je to flisove na gumenych chlapskych čižmach 😕 No nemala som slov 😅 Ale radšej som sa nehadala 😀 😀 😀

abriela
12. okt 2011

@saranata uz som pisala - zapal ladvin, teploty a potom hned tehu. Lekar reagoval, ked sa sype tak sa sype 🙂.
@backorka my sme kupili orbitrek ked som bola uz bola tehu. Chodila som na nom, len tak po 5 minutach, aby som nebola taka unavena,a by som si udrziavala kondicku.
Moj zas kazde muzske meno skritizuje, lebo mu pripomina nejakeho kolegu kt. ma v praci 😒 a posledne tyzdne uz len pocuvam, so skorpionikom budeme chodit tam a tam, atd...ach 😝
Inak amt dieta v letnych mesiacoch, znamena malinko problem s kocikom, pretoze vanicky su dost male. Viem to,ale uz mi to nevadi, lebo ja otehotniem teraz, ked ovulka do 10DC vydrzi 🙂.