V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata jooj tak tomu ver ze sa budem tesit 🙂 preto chudnem, aby bola moja srartovacia vaha mensia, lebo kebyze otehotniem teraz tak vyskocim snad na 100 kilo a to v ziadnom pripade nemozem dopustit! Dufam ze budem z tych "stastnych" co v prvom trimestri este zhodia, ja mam v sebe dost zivin a energie, ktore si potom to mrne moze brat :D
Tehotenstvo je jedine obdobie kedy sa zena moze chvalit svojim velkym bruchom, myslim ze to bude uzasne a budem sa niest ako pavica 😀 😀 😀
@saranata tak krasne chvile prajem, nech vas deticky nerusia 🙂
Ja mam teraz niekedy tiez ovu, ale kaslem na to.... vcera som mala narodky a mm bol absolutne od veci... nahovoril ma na spolocnu vanu a ta horuca voda ho tak vystavila, ze potom zaspal za sekundu... no pekny darcek fakt :(
jaj, a kvet som od neho nedostala, lebo vraj som ich dostala dost... je to sice pravda, ale preco som taka sklamana?
@backorka díky ..detom dám makový vývar 😀 😀 😀 😀 ....
Všeeeetko najlepšie sa praje a nech sa čím skor podarí babatkooo 🙂 🙂
a inak to su chlapi...to nezmeníš...chlapa nepochopíš len sa s ním treba naučit žiť 😀 😀 😀 😀
tak dnes žiadny horuci kupel a hned na vec , skor než zaspí 😀 😀 😀
sklamanie hod za hlavu a teš sa že ho máš 🙂 🙂 🙂 🙂
@saranata Vies, on to dnes asi bude chciet napravit, ale preco az po tom, ako mu musim po lopate vysvetlit, ze nejaka drobnost by ma fakt potesila... proste ze si dal aspon 5 minutovu namahu nad niecim porozmyslat a ist to kupit... inak je fakt uzasny... asi som si ho sama naucila, ze co chcem o to si poviem a on uz nema potrebu ma prekvapovat... grrr 😎 ja nechcem aby to tak bolo uz navzdy... ale to by som asi moc chcela, co? 🙂
@backorka Ahoj 🙂 prepáč, bola som zavalená robotkou.
No v stredu som bola na vyvolávačke ale už deň predtým som mala malé špinenie.
V piatok ráno som už dostala 🙂). Takže sa veľmi teškám.Urobil mi doktor aj hormonálny profil a vraj je všetko v poriadku, tak mám veľkú radosť. Vraj to bolo zo stresu.
A čo máš nového ty?
@minerwa Tak to som rada ze to v ramci tejto situacie dopadlo dobre, o dva tyzdne mozte ist zase na to 😉
Ja dnes idem prvykrat cvicit, ma to byt kruhovy trening, kde sa po 45 sek. striedaju stanovistia... moc tym nie som nadsena, lebo uz som to raz skusala a pripadala som si tam ako na kolotoci, ale idem tam kvoli jednej trenerke ktora vyzera byt dost mudra a sikovna a povedala ze aj s otehotnenim mi vie pomoct... tak uvidime, ci sa mi to zapaci, alebo skoncim vo fitku 😝
@minerwa ja viem... ja to mam vzdy tak, ze tam sa mi ist nechce, ale ked sa donutim a uz idem odtial, tak som velmi spokojna ze som tam bola 🙂
Este mam dilemu v tom, ze toto idem na Kramare na prvy trening a konzultaciu, co je trochu od ruky a take iste fitko je aj v Dubravke kde byvam a trepat sa pravidelne na kramare len kvoli trenerke... no mam velku dilemu ze co urobim 🙂
@backorka @saranata
bola som vcera u doktora, vysetril ma a povedal, ze mam prist o 3 tyzdne 😒 to je nekonecna doba... Ale povedal, ze maternica je zhrubnuta, co pri tehotenstve byva 😉 ale kedze to bolo iba 2 dni po vynechani MS, tak nemohol este nic vidiet 😀 Modlim sa, aby vsetko dobre dopadlo a pri dalsej navsteve aby mi vystavil knizku 😵
ale robila som si 3 testy, kazdy druhy den a zakazdym bola ciarocka silnejsia 🙂 babyyyyyy, ja sa tak strasne tesim a nedokazem na nic ine mysliet, len na to malicke a uz sa nemozem dockat, co ho budem drzat v naruci 🙂
@beeruska1 supeeeer gratulujem , čiaročka silnie a to je dobre, na USG to ešte neni tak vidiet tak to nič neznamená, ja som vzdy počkala do 6 týždna a až potom išla k lekárovi, bijuce srdiečko je tak od 6 týždna vidiet 🙂 🙂 tak za tri týždne uvidíš srdiečko juchuuuu
teš sa a užívaj si to, fakt neni nič krajšie na svete ako tento čas a moment kedy si dieta prvý raz vezmeš do ruk...
ostatne šup do práce a nech sme všetky buduci rok v porodnici 😀 😀 😀 😀 😀 😀 najlepšie tiež v apríli 😀 😀 😀
ahojte žienky, chcem sa poradiť. robila som si ovu testík a sú tam dve čiaročky. tá kontrolná je normálna, ale testovacia je slabunká, že ju ledva vidno. znamená to, že mám pred ovu alebo už po? 😒
@darinkazv no tak to je potrebne aj vediet kolký den cyklu, a robila si si len tento alebo aj nejaké dni predtým? takto je tažko povedat či bola alebo bude 😒
alebo ak si aj meriaš teplotu tak porovnaj , alebo sleduješ hlien? ked si urobiš len jeden test hoc aj v strede cyklu tak nebudeš vediet či bola alebo bude, aspon 4-5 dní v plodnom období a uvidíš ako čiaročka silnie
@saranata no ja mám 35 dňový cyklus, podľa tabuliek mám plodné dni od 19dňa cyklu. dnes je 18ty. ja som nevydržala a urobila som si. jeden bol taký, že ledva vidieť čiaročku. a skúsila som hodku na to ešte raz a tam bola tá čiaročka tak o menej ako polovicu slabšia ako kontrolná. budem aj zajtra testovať aj nasledujúce dni. a ak sa stále nevyrovnajú tie čiaročky, tak kúpim ďalšie testy. mužovi som povedala, že mám plodné dni a že teraz bude musieť týždeň makať raz denne 😀 😀 😀
@beeruska1 super supeeeeerrr 🙂 🙂 🙂 tak si hlavne na seba davaj pozor a moc sa nenamahaj, aby sa mrnus silno zakusol a ostal 8 mesiacov 😉
No jo, my zeny sa nacakame, najskor na ovu, potom na (ne)ocakavanu mrchu a potom na utz a srdiecko, ale vsetko to zvladneme pre nase deticky 😉
@darinkazv no to naozaj mozes byt aj pred aj po ovu... musis zacat testovat trosku skor nabuduce. ja mavam slabu druhu ciarku skoro vzdy ked si testujem ovu, ale silnu len dva dni. ale som si povedala ze tento mesiac netestujem aj ked mam nakupene testy, necham to tak...
@saranata takze muzik prekvapil predsalen, este sice je v robote, ale darcek ma cakal na stole, musel to stihnut nejak medzi robotou 😀 aj ked ja som strasna koza, nemam taku radost po tom ako som mu vcera musela vysvetlit ze by sa mohol prekonat a tiez to co vybral nie je uplne po chuti... ale to uz je moja otrasna povaha, ze som malokedy s darcekom spokojna 😖 grrr musim sa polepsit 😠
@minerwa takze cvicenie bolo super, hlavne trenerka je strasne mila a fajn baba, asi kvoli nej predsa budem chodit na kramare, tak to vyzera 😝

@beeruska1 tak to je fakt parada 🙂 uz bude len silniet, uvidis 🙂 ja mam tiez jeden malinky uspech, ktory sice zatial o nicom nesvedci, ale potesi a naplni odhodlanim - od pondelka mam minus 1,3 kg 😀
@katus193 gratulujem aj tebe k // 🙂
@micika no ked uz raz vies kedy mas ovu, tak uz to mas proste v hlave, ze ktore milovanie by mohlo trafit do cierneho a ktore nie 🙂 ale samozrejme treba po cely mesiac udrziavat spravnu davku, prajem vela chuti 😝
@janie80 jmne ho moja dokina tiez pred par mesiacmi ukazala, to bolo super 🙂 take uistenie ze to tam funguje ako ma a uz len sa trafit 🙂
@jankalac drzim palceky!
Inak vcera som mala stretnutie s jednou fitnes trenerkou a ona povedala, ze mi vie pomoct aj s otehotnenim, posilnenie panvoveho dna a co ja viem co este.... v utorok idem na prvy trening, tak som zvedava 🙂