V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 @backorka SARA - ja na to reagujem pes sa hara 🙂. Richard sa mi paci no komentar - verericiak Risko.
Folikometria - to sa meria velkost folikulu, ci je pripraveny, ci praskne. Ak nepocitam tehu, tak som bola u zenskeho 3x v zivote 🙂
@maminka142 Lea je Leuška 😀 kamoška má Leu a je krásna
Natálku máme my a mne sa to meno začalo páčite až teraz po rokoch , ale prídeme na ihrisko a ked zakričím Natálka tak sa otočí 20 detí 😀 😀 😀
a my máme aj Sarah 😀 😀 😀
@backorka ja tuto otcovu segru neznásam a dost som sa nou pohádala na roky a nemienim s nou prehovorit vobec už, a to by bolo dat meno dietatu Terezka ešte by si niečo namýšlala koza 😀 😀 😀 ale páči sa mi to na detoch
@abriela @maminka142 @backorka
leann245
baby tak ruka je zlomená,už máme aj sádru ☹ radost fakt
inak mne sa páči aj Marko 🙂
@saranata hej hej, aj Marko je pekne... no ved svet sa nezruti z jednej zlomenej ruky, aj ja som mala na ZS zlomenu a potom som bola najzaujimavejsia, chlapci mi museli pomahat, tak nech si to tvoja uzije 😀
@leann245 paci sa mi tvoja istota, bude to tak a basta! 😀
@abriela ano? takze si orbitrekovala aj pocas tehu? to je dobra sprava 🙂 je mi jasne ze aj u mna to bude casom vesiak, mozno ho dam potom sestre, takze silno nad nim uvazujem...
@abriela no ja chodím každy mesiac na folikometriu a vraj bol vždy na prasknutie, ale či potom praskol neviem, ale podla teploty, asi ano 🙂 Tak uvidíme ako to pojde zajtra 😉
@saranata ach mojko, tebe sa teda, fakt darí ☹ ☹ ☹ Chudiatko, že ma zlomenu ruku ☹ No a Sarah je tiež krásne meno, len to by sa mi nehodilo, k našmu slovenskemu priezvisku 😕 A Marko je inak krasne, to bolo pre mňa top z chlapčenskych mien, ale to mi mm hned zatrhol, že hroznejšie meno nepočul 😠 No hrôza sa na niečom s tymi chlapmi dohodnuť 😅 Ale, aj tak je to viac menej na žene-matke a chlapi maju smolu 😀
@backorka A ešte Karin sa mi pačilo 😉
@backorka mne tiez Melissa (celkom by sa k nasemu priezvisku hodilo), tiez Sofia (a nevadí, že ich je milion 🙂), potom straaaasne Viktória, Nela, Diana.... a s chlapcenskými je to trošku tažšie 🙂 na prvom mieste určite David, mojmu manzelovi sa paci Nicolas, ale mne moc ne... aj Tobias je pekne - ale uz je ich dost... a viac ani neviem, hovorím s chlapcenskymi je to tazsie 🙂) ale dojakziva som snivala ze ked budem mat chlapceka a dievčatko, tak to bude David a Diana - čiže podomácky Daduško a Diduška 🙂
@leann245
@maminka142
@backorka
@abriela
inak baby takýto graf som našla na FF, dobre čo? ešte som taký nevidela a predsa je tehu
Ahojte dievčatá, bačkorka, abriela a ostatné ... Ako sa všetky máte? Ja idem zajtra na krv po IUI, tak som zvedavá, akú novinku mi oznámia ... Som už dosť nedočkavá, testík som si nerobila, nechcem predbiehať ... Ale držte mi palčeky, dám info PAPAPAPAPA 🙂
@saranata jaky graf, ze wau, som rada ze si nestratila nadej, ze si teraz tehu 🙂 neboj, ona to zvladne, ja som sa apon naucila jest polievku oboma rukami 😀
@vikad aj ja moc drzim palceky, nejake tehu pocity mas?
@mima1983 no oprasuj oprasuj 😀 Melisa je fakt tvarne meno, to ju mozme volat Mel, Meli, Lisa 🙂
@vikad drzim palce a zelam co najmenej problemov. Ked som bola v nemocnici, boli tam so mnou 2 kocky a ani som netusila co vsetko moze nastat po IUI.
@backorka, @saranata Kocky, mam slzy na krajicko, moj mily je uz v Blave a smeruje na vychod. Jupiii. Ajked chudak rano naspat na zapad, a v piatok znova na vychod.
ahojte, dlhsie som tu nebola. S manzelom sme boli na tom wellnes pobyte, bolo super. Oddychli sme si. Lenze teraz som dost chora, boli ma hrdlo a mam nenormalnu nadchu, ani dychat sa mi neda ☹ Ovulka sa pomalicky blizi, tak dufam ze dovtedy vyzdraviem.
Vidim, ze sa to tu pekne rozbieha, mame tu velmi nadejne nove tehulky, tesim sa 😵
Chcem sa vas opytat ako budem vediet z grafu o ovulke. Asi zvysenou teplotou, ze? 🙂
Pokusim sa pridat graf ale neviem ci vam to pojde: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@abriela tak si uzite krasny vecer a maximalne ho vyuzite po kazdej stranke (to nemusim ani pisat...xixi) 😉
@saranata vidim, ze robis to iste co ja...hladas grafy ktore sa zatial podobaju tomu tvojmu 🙂 Ja som za kazdej situacie nasla aspon 2 - 3 take nestandardne, ktore sa mojmu velmi podobali a tak som si hovorila, ze teda aj ja mozem byt tehu...zatial to tak nikdy nebolo, ale raz bude..u teba tomu je tak uz teraz, takych, ktore mali okolo desiateho dna vyraznejsi pokles som nasla dost vela 😉
@vikad držíme palčeky moooooooooooc 😉
@saranata jedna baba mi poslala link, na tieto grafy a je ich tam naozaj spusta 😀 Je to naozaj zaujímave a nemohla som sa na ne vynadívať 😉
@ivanka12 tak super, že ste si oddychli a dufam, že neochorieš 😉 A ano pekne ti graf vidno 😉 Len pekne meraj ďalej a uvidíme 😉
@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 babyyyyyyyyy, prave som si urobila ovu test a je pozitívny 😀 Testovacia čiarka je rovnako silna, ako kontrolna 😀 To by malo znamenať, že do 12-48 hodín u mna prebehne ovulacia? Dobre tomu chapem? A nemohlo sa stať, že som aj včera mohla mať taky pozitívny test a ja som netestovala 😕 Lebo včera sme sa nesnažili 😕 A dnes sa budeme snažiť, až dosť neskoro v noci 😅 Neskôr priložím aj foto 😉

Ahojte zienky,
tak vidim, ze dnes je to tu pestre.
@saranata zaujimavo reagujes na tehu 😉 Nech je to ale cokolvek, tak dufam, ze ti bude uz len lepsie a vyzdravies sa, potom sa uz mozes v klude venovat tehulkovaniu 🙂 A ten zazvor, co tu spomina @abriela je podla mna taky maly zazrak, s medom a citronom je to doslova liek, aspon ja mam taku niekolkonasobnu skusenost, tak mozno stoji za pokus.
@backorka dobra otazka, meno pre babo...ja evidentne nie som vobec rozhodnuta, uz ked to bolo ako tak aktualne tak som sa nad tym vyrazne zamyslala a mame niekolko peknych mien, ktore to mozu nakoniec vyhrat...aktualne u mna vyhrava Eliška a Tomáš, mojmu muzikovi sa paci Marek, Michal a zo zenskych nema nejake prioritne meno, pacia sa mu take tradicnejsie,akurat mi nedovoli Leu...takze u nas sa to bude urcite este menit 🙂 Tvoj graf sa mi paci, aj to pichanie v podbrusku sa mi paci, aj tvoje dve ciarky na piatkovom teste sa mi budu velmi pacit 😉
Ja som 8DC, takze graf nema zmysel sem davat...ked sa bude diat nieco zaujimavejsie, tak to sem rada vycapim v plnej krase 🙂