icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
13. okt 2011

@saranata
@meatfly24
Inak, minuly cyklus mi uz 10DPO zacala prudko klesat teplota smerom k mrche, takze zajtra este skor ako sa otestujem tak asi budem vediet na com som...

maminka142
13. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela Tak žienky moje, už som domka 😅 Takže ovulacia u mňa vraj prave teraz prebieha 😀 Čomu som rada ( inak žiadny pregnyl som už nedostala, mal tam poznačene, že som odpadla 😅 tak teraz to bolo bez pregnylu, ale aj tak už by bol naň neskoro 😀 ) No, ale z čoho som trochu smutna je to, že ak sa to teraz nepodarí a najneskor buduci mesiac, tak mm musí ísť na spermiogram a ja na lakroskopiu, či čo ☹ Asi myslel umele oplodnenie, alebo prefuknutie vaječníkov ja neviem ☹ Ide mi o to, že celkovo sa snažíme 4 mesiace a pod jeho dohladom, len tretí mesiac a taketo riešenie sa mi zda moc skoro ☹ Ved predsa su pary, ktore sa snažia rok a podarí sa im to po roku, bez zasahov 🙄

meatfly24
13. okt 2011

@backorka juuuj tak v tom mas pravdu ze potom o to silnejsie je to prekvapenie ze ziadne ciarky potom silnejsie a silnejsie 🙂 v kazdom pripade drzim silno palce.. 🙂
ja som orbitrek kupila asi tri roky do zadu --- na splatky inak by som to nezvladla lebo bol s tych drahsich (600€) lebo pri tych 100eurovych som vzdy mala pocit ze sa podomnou rozpadne... ale stojim nam doma... ale vzdy sa spolieham na to ze po porode budem na tom cvcicit :D ja mam doma aj vibrogym - tu vybracnu plosinu len som na nej este necvicila lebo ked som ju kupila drahy zavelil ze uz je cas na bejby s cim som ja velmi rada suhlasila... a viem ze asa neodporuca na tom vciucit tehu zenam ... takze po porode ked to k nemu dufam ze uspesne dotiahnem tak oprasim stroje :D

meatfly24
13. okt 2011

@maminka142 juj tak super a snazilkovali ste sa uz?
nak ma mrzi ze ta posiela kade tade ked to o mesiac nevyjde ale aj mne sa to zda prilis skoro take riesenie... neviem no... nerozmyslas o zmene dokiho ?

saranata
13. okt 2011

@backorka ja idem ako minulý mesiac ak bude zajtra pokles tak nemusím ani testovat

backorka
13. okt 2011

@saranata ano, vsimla som si, ze mas grafy velmi podobne, ja ich mam tiez celkom podobne...
@meatfly24 mne je jasne, ze casom sa stane z toho vesiak, ale mozno ked nas prestane bavit, tak ho dam sestre... bola som v utorok na zumbe, a tam jedna baba predava svoj, tak si ho pojdem asi omrknut...
@maminka142 to je super ze ti potvrdil ovulku, dnes by ste sa mali este snazit... no je zaujimave ze to chce uz riesit, vacsina doktorov to rok odmieta, ale ja si preto nemyslim ze je zly doktor, asi chce mat z teba co najskor tehulku 😉 ... my sa snazime pol roka a s mm sme sa dohodli, ze ked teraz nic, tak ja pojdem na nejake zakladne vysetrenia a on na spermiogram. Nic drasticke si myslim, chcem len zistit ci mam v pohode hormony, vajecniky a vajickovody a on naboje 😀 ja mam na to taky nazor, ze ak je nejaky problem, tak preco ho zistit po roku, ked ho mozem riesit uz po pol roku...

saranata
13. okt 2011

@backorka no ved uvidíem najbližšie dva dni by mali íst dole ak má príst mrcha , tak som zvedavá, lebo mi je zase na hov..., zase plný nos , už ma to nebaví

backorka
13. okt 2011

@saranata no to ti verim... riadne kvapky do nosa ti nezaberaju? moja babka mi raz poradila, je to sice drasticke, ale ze vyplachnut nos studenou vodou, alebo neviem ci nahodou aj s octom nie... a taka mentolova masticka, co sa natiera pod nos na uvolnenie by ti nepomohla?

saranata
13. okt 2011

@backorka no skusam všeličo, o nervy, ja som už z toho unavená
tie grafy nám nejako kopíruju minulý mesiac 😀 😀 😀 aby to len neklesalo ako minule

maminka142
13. okt 2011

@meatfly24 to nie on je praveže top lekar, chodia k nemu z celeho slovenska a ma aj zariadenie na urovni 😀 Určite by som ho nemenila, no len akurat to berie všetko moc važne 😖

maminka142
13. okt 2011

@backorka ano tak to maš pravdu, ako lekar je špičovy, no ved uvidíme, ako to pôjde dalej 😉 Uplne na figu je, že je mm chorý ☹

saranata
13. okt 2011

@maminka142 hm lepšie ako keby na všetko kašlal zase nie?
určite myslel prefuknutie vaječníkov a manželov spermiogram preventívne, nemyslím že to je zlý postup, bud rada, umele oplodnenie by ti ešte neponukal

ak myslel laparoskopiu tak to sa ti len sondou pozru či funguje všetko ako má

vikad
13. okt 2011

Ahojte. Takže som volala na výsledky a negatívne. Ja tomu nerozumiem, mrcha nikde, prsia bolia a výsledok negatívny. Teraz som bola 3x, sestrička mi povedala, či nechcem skusiť to mimotelové. Kto na to bol? Poraďte mi, prosím, lebo dnes som nejaká zúfalá z toho už ... ☹ ☹ ☹

saranata
13. okt 2011

@vikad to mi je velmi luto, moc som ti drzala palceky 😒 ale nestrácaj nádej určite sa to podarí, a skus čo ti navrhnu lekári , myslím že tu na koníku je aj taká tema a ženy ktoré to podstupili tak sa opýtaj priamo ich a oni ti najlepšie povedia čo to obnáša 🙂

saranata
13. okt 2011

@backorka
@maminka142 kde ste? to ste tak zažrate do práce? 😀 😀 😀 ako sa citite?
ja na ....radšej ani nekomentujem ale strašne sa chcem citit tehotnoooooooooooo, je tu niekto z rovnakými pocitmi??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janie80
13. okt 2011

caute kocky, tak my sme uz doma... teta doktorka super, zatial to bol len ustny pohovor a vzali mi krv... este mam ist na krv 2-3DC a ked budu vysledky, tak som objednana zase rovno k nej na utz a na vyhodnotenie vysledkov... nic sa sice este neporiesilo, ale mam z toho dobry pocit... bola velmi zlata, pochvalila ma za meranie BT, ze jej viem povedat presne info, v akej faze cyklu som... takze dalsie vysetrenie ma caka 3.11. a uz nasadi aj liecbu...

backorka
13. okt 2011

@vikad ach to ma mrzi, verim ze si sklamana, chce to cas... ja sa do tych zlozitejsich postupov nevyznam, ale ked doverujes svojmu lekarovi, tak si nechaj poradit, urcite ti chce pomoct ako sa len da.
@saranata jasne, pracujem 🙂 inak o tych pocitoch mi ani nehovor, ja uz mam dva dni uplne nahovno naladu, depku zo seba, len sa mracim na monitor... obavam sa ze to nie su tehotenske pocity ale PMS!!!!!
@janie80 tak to je super, som rada ze si uz optimistickejsie naladena, teraz to uz pojde ako po masle 😉

saranata
13. okt 2011

@janie80 super, tak teraz to nastartuješ a budeš tehu skor ako my 😀 😀 😀

saranata
13. okt 2011

@backorka noja cez tie sople a kašel tiež nič necitim ale ani PMS zatial , zatial nemám ani zvyčajnu nervozitu príznačnu pre PMS , len som chorá furt dokelu...nemá to konca
a neviem nájst tehu testy, tak som ich niekde schovala aby ich dcera nenašla že neviem kde su... 😀 😀 😀 😀

backorka
13. okt 2011

@saranata hladaj hladaj, zajtra ich budes potrebovat 😀

saranata
13. okt 2011

@backorka no ved hladám , ak teploty klesnu ráno tak nebudem 😒

summer_103
13. okt 2011

Ahojte babule, tak sa hlasim spat zo sluzobky. Tehotenske testy mam nakupene, tak zajtra rano testnem. Kupila som ten Mamatest 10IUI. Sice citim brucho ako pred MS a zatial vzdy ked ma bolelo tak som aj dostala. Ale tento mesiac to bude inak!!! Som pevne rozhodnuta ze tam budu // 😀 Drzte mi palce, zajtra si idem aj pre vysledky z onkocytologie.
@leann
@backorka ty sa citis ako pred MS?
@saranata moja, ty uz sa konecne uzdrav. Mne tiez chybaju PMS priznaky ako nervozita, podrazdenost a bolest prs. Len v bruchu mam take pichanie a palenie ako pred MS. Zajtra budem 25 DC a cca 11-12 DPO, takze myslim, ze ak bol tento mesiac uspesny, tak by sa to malo zajtra ukazat na testiku.
@vikad to mi je velmi luto ☹ Napriek tomu sa nevzdavaj a mysli pozitivne, dalsi pokus bude urcite uspesny.
@maminka142 z vlastnych skusenosti viem, ze radsej budem mat doktora, ktory bude pedantny a nic nezanedba, ako nejakeho ktoreho vobec nebudem zaujimat. Takze bud rada ze riesi veci radsej skor, ved ked sa ti jeho postup zda prirychli, este vzdy mas moznost mu povedat, ze s takymi vysetreniami chces este pockat 😉
@meatfly24 uz si nespominam, ale ake si mala priznaky pred MS, mala si rovnake ako mavas, alebo ine?
@abriela - 😒 co sa deje?
@janie80 tak to je uspesny krok vpred, drzim ti palceky 🙂

maminka142
13. okt 2011

@saranata ano, je to lepšie jasne, akoby mal na mňa kašlať 🙂 A čo to znamena, to prefuknutie vaječníkov? je to bolestive? Alebo sa to robí v narkoze? Čo to vlastne je? A tou sondou, ked sa pozru, či všetko funguje, to je čo? Je to bolestive? ☹ Už teraz sa bojím 😕 Ja tu mam dnes segru s detičkami, tak tu moc nestiham byť a neboli sme ani moc vonku, lebo to počasie je, ako aprílove 😠 Cicuška, ved ty to maš tehotenske príznaky, to už nie je choroba 😀

summer_103
13. okt 2011

Este som zabudla napisat, ze sa citim akoby na mna nieco liezlo, nic ma neboli, len som taka malatna a slaba. Nemam ani nadchu, ani bolest hrdla, ale citim sa tak divne.. 😀 vyzera to aspon nadejne? 😀 😀 😀 😀

meatfly24
13. okt 2011

@summer_103 no ja si sama nepamatam...uz to bolo davno :DD ale nie... tak ano citila som sa trochu aj ako pred mrchou aj prsia aj vsetko len prsia ma boleli slabsie ako pred mrchou... citila som aj podrbusko ... ale ono chvilku to boli stavy ako pred mrchou a achvilku pichanie takeho typu ktory som este nepoznala... ale samozrejme som az tak tomu neprikladala vyznam... ale : ked som bola asi 7DPO ci 6ty? teraz neviem tak som si bola ista ze je to uhniezdovanie... 🙂 neviem preco ale ja som to tusila... ale stavy neviem no.. krize ma boleli neskutocne stym ze mna zvykli boliet aj pred mrchou a pocas nej... a hej v case ked som mala dostat mrchu tak som sa normalne citila ako pocas nej ale bez krvy a bez mrchy vlastne... ale bolesti boli take jakeby mrcha prebioehala.. 🙂 a teraz uz je to zasa ine takze asi tak... 🙂 mna vlastne uz od ovulky stale nieco bolelo a pichalo... od ovulky az do teraz... a to bolo pre mna nezvycajne kedze pocas minulych cyklov boli bolesti iba pocas mrchy a pocas ovulky... tot vsjo 🙂

meatfly24
13. okt 2011

@summer_103 ja som sa presne takto citila... len neviem ci je to aktualny priznak tehotenstva lebo teraz v tomto bacilkovom obdobi to asi nie je n ic nezvycajne 🙂 ale kazdopadne drzim palce aby to aj u teba dopadlo na // 🙂

meatfly24
13. okt 2011

baby takze ktora sa zajtra testujete ?::🙂)))

ivanka12
13. okt 2011

Ahojte. U mňa sa zatiaľ nič zaujímavé nedeje: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
Čakám na ovulku ako na spasenie, neviem sa už dočkať 😀

@backorka
@saranata
kočky už som zvedavá čo vám zajtra ukážu testíky, pevne verím že // 😉

summer_103
13. okt 2011

@meatfly24 no predsa
@backorka
@saranata a moja malickost 😀

summer_103
13. okt 2011

@meatfly24 dakujem 🙂 ja to zial neviem nejak porovnavat s inymi cyklami, kedze moje PMS priznaky niekedy trvaju od ovulky az do MS ☹ Ale tento krat som na 7DPO citila 3x po sebe take dost silne bodave bolesti dole vstrede a to nemavam, takze nejaku nadej tam vidim 🙂