V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka aha, tak to som nevedela 😕 Ďakujem 😉 No veru sa budeme musieť kukrirovať a preliečiť sa 😀 Ja len dufam, že naša mala to od nas nechytí 😅 Držím ti palce na nedelnajší testík 😀 😀 😀
@abriela Ďakujem, si zlatá 😉 No veru na ďalšie vyročie sa mi čakať nechce 😅
@backorka už som to odfajkla, no som zvedava, či to ukaže 🙂
@saranata ja viem, aj ked u nas sa to nabaluje a nemame spolocne zavazky
@backorka ovulka je na 90% dnes, aj ked som vcera teplotu nemerala. Vcera som prvykrat citila pichanie a teraz som si nasla aj hlien. Krcok neskusam, lebo neviem kde hladat 😀 .
Malicke potvorky mohli od stredy, stvrtka rana prezit.
Dnes sa chystame pit pisto - miesany peruansky napoj. A ci naboje vystrelia dnu, ci von, to ani netusim, pretoze vdaka poslednej vymene nazorov a hrdosti, asi poviem daj pozor. Aj ked mam pocit, ze aj ked sa bude davat pozor, je to uz jedno 😀
A tvoja veta neviem co chcem - ani ja 😀. Predtym som vravela, ze ak bude dalsie dieta, tak radsej nech sa narodi pred letom, alebo po lete, aby nebol problem s kocikom, lebo vanicky su male. Takze co ma prist pride a aj kolajnicky sa ukazu
@backorka
@saranata
@abriela
@meatfly24 baby inak čo ma ešte napadlo, je to zaujímave, že v mojích dlhych cykloch som mala ovulu, v 13 DC, však? Vždy som si myslela, že mam ovulu nejaky 16 DC a hups, ana si príde tak skoro, aj ked mam 34 DC 😀 Ozi včera som sa aj lekara pýtala, že prečo mam taky dlhy cyklus, že či mi to nerobí ten duphaston a on, že ja som v norme, čo sa tyka cyklov a čo sa tyka duphastonu, vraj to je dobra vec a neodporuča mi prestať s duphastonom... Dokonca na 27 DC mam ísť na krv (lebo do 26 DC budem užívať duphaston) a ak nahodou budem tehu, tak mi rychle zasa nasadí dufík, aby sa plodík udržal 😀
@backorka už mi to ide, ďakujem moc 😀 Inak som sa dívala na teba a vy sa presne snažíte podla tabuliek 😀 Vraj je najidealnejšie obdeň, ale napríklad večer a potom zasa rano, potom zasa večer a zasa rano obdeň 😀 No to u nas nehrozí, u nas je to vždy len PM 😀
@backorka
@saranata
@abriela
@meatfly24
@maminka142
Baby uz mam kontrolu za sebou, som stastnaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 predsa len nemusim ist hned na zakrok!!! Ta podrobnejsia cyto ukazala, ze moja stredne tazka dysplazia ma blizsie k tej lahkej, preto moze este dlho trvat, kym sa vyvynie dalej. Kedze nemam este deticky, tak dr. mi odporuca otehotniet, a operativne by to chcel riesit az po porode. Nalez mi budu kontrolovat kazde 4 mesiace, su to sice hrozne stresy, ale dufam, ze to uz nebude dlho trvat 🙂
Neviem co to na mna lezie, ale mne je blbo len rano a vecer a som taka vycerpana 😀 tak stale dufam, ze to moze byt tehotenstvo. Ja by som mala asi v nedelu dostat MS, tak uvidim ako mi bude a pripadne testnem v nedelu rano.
@vikad budem vam silno drzat palce, aby to tentoraz vyslo az do stastneho konca 🙂
@summer_103 tak to si nas potešila 😉 A nebojkaj v nedelu budeš mať // čiaročky na teste a aj cele tehotenstvo bude ok a neboj, nebudu žiadne stresy 😉 Doktori vedia, čo hovoria 😀 Držím palčeky 😉
@maminka142 ukazalo ti to ovulu? no ja som tiez pozerala ze tu poovulacnu fazu mas dlhu, takze zase mas duphaston? dufam ze tentokrat pomoze 🙂 no to AM je u nas skor vynimka, mm to ma vtedy rad, ale ja nie, len pocas ovulky suhlasim 😀 😀 😀 neviem ci sme tabulkovy, podla mna este sme sa mali snazit viac...
@abriela nehovor mu nech dava pozor, nedavajte si pozor, ved aj tak nie je nikde napisane, ze to vyjde, ja by som to nechala na nahodu... u mna sa zase biju pocity, ze velmi chcem mimino, ale chcem aj este viac schudnut pred tym ako otehotniem... ale kedze to otehotnenie nevime ovplyvnit, tak je to vlastne jedno, mozme sa kazdy mesiac snazit rovnako a ked sa podari tak sa podari... teraz mi druha kamoska poslala fotky ich 5 dnoveho synceka a je neskutocne krasny, na spapanie a ze stale spi, v noci aj 7 hodin, stastna maminka 😀
@summer_103 tak to je super ze nemusis ist na zakrok... podla mna na teba lezie tehotenstvo 😀 dnes ti nebrali krv? ja mam dostat v pondelok, ale budem testovat zase v nedelu...
@backorka myslela som, že mi ide to, že už mi ukazuje, aj snažilkovanie 😉 Ano zasa mam duphaston, doktor mi vysvetlil, že je to najlepšie, čo pre snažilku môže byť... Vraj to pekne plod udrží tam, kde ma byť a aby bolo všetko ok 😀 Tak to mi stoji za to, ved to sa užíva iba 10 dní v mesiaci 😀 No a u nas, ak by som chcela AM tak to by muselo byť rano okolo 5h., a to sa mi moc nechce 😅 Ale zasa, je to tak naj, ak sa to teraz nepodarí, tak to asi tak ukažkovo, ako ty skusíme o mesiac 😉 A samozrejme den pred ovulkou a den ovulky a den po ovulke, každy deň 😀 😀 😀
@saranata tak dufam ze teraz sa uz vyliecis rychlostou blesku 🙂 ja som sa este nerozhodla, mozno ta budem zo solidarity podporovat a opakovat po tebe aj dalsi mesiac 😀
@maminka142 mozno aj ja ho budem mat, ak sa teraz nezadari, tak pojdem k dokine...
@vikad neboj podari sa to a zelam vam to.
@summer_103 v nedelu nasleduje dalsie hromadne testovanie, tak dufam, ze uz tu niektora bude mat // 😀
@backorka otazka asi ani polozena nebude. Lebo uz teraz hovoril, ze sa tesi ake budem mat gulate prsia, ze znovu priberiam, ze ak niesom teho po strede,stvrtku tak budem dnes.
Ono je to tak: Moj mladsi brat je zenaty, absolvovali vysetrenia, lebo sa nejako nedarilo. Nasli problemy a zrazu svagrina je tehu. O 1-2 tyzdne rodi. Takze s malym budeme oslavovat mozno narodky spolu 🙂. Ked najmenej cakas a mozno uz na to ani nemyslis, ci sa to podari ci nie - otehotnies.
Ja som slobodna, tehu som neplanovala a otehotnela som mozno na 2x ked som tvrdila - treba davat pozor, aj ked teploty meriam az teraz a riadila som sa len pocitmi.
@mamicka142 moj mily ma v pracovny den budik na 4:20 a skor stale, ked odchadza je aj AM 😀
@abriela @maminka142
@backorka
no tak u nás teraz AM nehrozí , lebo malý generál vstáva o piatej pomaly už takže to by sme to am museli mat fakt že skoro 😀 😀 😀 😀
@saranata Držím palce, aby ťa tie antibiotika, dali do kopy, lebo už si nam tu dlho choručka 😖 Inak, aj mm ma od dnes antibiotika 🙄 Tak dufam, že do buduceho cyklu bude fit 😀
@saranata No to AM je fakt ťažke pri tych naších ratolestiach 😀 My sme sa raz pokušali snažiť, ked už bola mala hore, aj sme jej pustili oblubene dvd, dovolili sme jej veci, ktore jej tak často nedavame, aby nas chviločku ešte nechala v spalni samych a nehrozíííí 😀 Tak už sme sa potom o to nikdy ani nepokušali, už to je vždy len na PM, ked už pekne spinka a my sa v klude presuvame do inej miestnosti 😀 😀 😀
@backorka je to fakt dobra vec 😉
baby to je uz tehotenska precitlivelost ked som sa srdcevruco rozplakala po tom co mi drahy oznamil ze nepride na obed lebo nestiha ?? pomoccccc 🙂)) ako uz ho teraz lutujem :D
@meatfly24 to je jedno z coho to je, dolezite je ze sa na to tehu mozes vyhovorit, haha 😀 inak, mna tiez take veci vytacaju, nic si z toho nerob 😉
@abriela jej no vidis aky je, super, budete plodit 😀
@saranata
@maminka142
My cez tyzden vstavame 5:45, takze vtedy ranne milovanie nehrozi, jedine cez vikend ked sa necham nahovorit 😀 chapem ze pri detoch sa neda, dobra vyhovorka, ja proste rano nevladzem 😀
@backorka inak neviem co s ttym ranom chlapi maju ale ja to tiez neznasam a drahy zasa miluje 🙂))) ako neviem ale rano aj z pusy nevonia po noci najkrajsie, clovek pomaly ani neviemco ma robit... no neviem ... mozno tomu pridem na chut ale snazim sa tomu vyhybat... tvarim sa ze spim ale vstanem skor ako drahy :DDDDDDDDd
@abriela Ďakujeme a aj tebe krasnučky víkend, plny pohodičky a oddychu 😉
@meatfly24
@abriela
@maminka142
@backorka
tiež vám prajem krásny víkend, snád bude aspon trocha pekný , a backorke prajem // v nedelu 😉
ostatným plodne ovulky, a tehulkám všetko ok
ja už som vo fáze liečenia tak dufam od pondelka v zdravom prevedení už budem fungovat, nech začne už nový uspešný cyklu a bude super 🙂 🙂 🙂
@summer_103 Ďakujeeeeeeeeem ... dúfajme 🙂 😉
juj uz sa tesim na krasne pozitivne testiky - ci uz ovu alebo tehu... 🙂 a dufma ze vam v pondelok uz budem most hodit nejake foto mini bublinky 🙂

@saranata
@meatfly24 jasne, potom vyzmykam a mozme vyprazat, no fuj, neznasam na sebe mastne vlasy 😀 😀 😀
Inak o tom nadbytnu informacii je to pravda... moja kamoska co terza rodila tak vobec nebola taka posadnuta zhananim informacii a modrym konikom a cele tehu prezila vo veeeelkej pohode, nemala stres z porodu, proste uplne uzasna tehulka! na nas sa valia info z kazdej strany a potom nevieme co je spravne a co nie... nie je nic individualistickejsie ako zenske telo, takze sa neda skatulkovat do ziadnej skupiny....
@abriela ked ja vlastne terza neviem co chcem 😀 a tvoja ovulka je na tom ako, budete sa snazit cez vikend?