icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
16. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela Dobré ránko dievčatá 🙂 Kde ste všetky? Ešte spinkáte?
@backorka už si robila testík? Inak ja akosy klesam 😕 Ale počítam, že za take dva dníky stupnem, ako sa patrí a už zostanem hore 😀 😀 😀 A ozi, myslíte si, že doktor môže vidieť, dva dni po oplodnení, alebo deň, či sa niečo uchytilo? Tu je môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 🙂

saranata
16. okt 2011

@maminka142 ahoj ,, no my už sme dlho hore
lekár ti nebude videit ešte nič, v 5TT je vidiet sotva ten žltkový vak 🙂
@backorka no ako , kde máme testík ???

my ideme dnes k svokrovcom ale až poobede

maminka142
16. okt 2011

@saranata Pýtala som sa preto, lebo mi doki v ten 13 DC povedal, že ovulácia prebieha, ale že nič ine tam nevidí 😕 Tak neviem, čo tym myslel 😅 No aj nas dnes čaka návšteva u svokrovcov a tiež až poobede 😀 Chceli sme ísť dnes aj pušťať šarkana, ale akosy nefuka 😅 A vonku je inak -2 brrrrrrrrr, teda aspoň tu v Žiline máme, taku kosu 😀 Tak peknu nedelu ti prajem 😉 A som zvedavá, či sa @backorka dnes ukaže, alebo sa bude sama radovať s pozitívneho testu 😀 😀 😀

backorka
16. okt 2011

@maminka142
@saranata
Dobre ranko zienky, ja este vylihujem 🙂 Testik sa nekona, nie je dovod, ved kuknite http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c Ale nemusite ma lutovat, ako som hovorila, este budem chudnut a dalsi cyklus je vitazny levikovsky, viem to, urcite to ma ten hore pre nas tak nachystane 😉 Krasnu nedelu vam prajem, idem si umyt vlasy 😀

maminka142
16. okt 2011

@backorka Ešte nie si pod čiaru 😉 A presne, ako si napísala, ak to nevyjde teraz, tak ťa čaká ten tvoj vytuženy levík 😀 😀 😀 Ja mam prave masku na vlasoch a čakam kym dopôsobí a tiež idem umývať háro 😀 Aj tebe krásnu nedelu 😉

saranata
16. okt 2011

@backorka tak ideme do toho , určite bude uspesný cyklus, tento sa neráta som sa rozhodla , lebo bola chorá, takže vyhlasujem nový uspešný cyklus okt/nov a bez debaty sa tu budu za tri týždne sypat same // // // // // ........ 😀 😀 😀

@maminka142 a budu levíkovia , dostanem darček potom k narodkám , ja už som rodila v juli síce na začiatku takže mám raka ale ja som lev a bude další levík TAK

backorka
16. okt 2011

@saranata ja o 3 tyzdne budem mat prinajlepsom // na ovu teste ak si ta moja ovula zase da na cas 🙂
@maminka142 zajtra uz budem pod ciarou, zajtra mam dostat. Zatial nemam bolesti na mrchu, len obcas citim vajecnik...

mima1983
16. okt 2011

Baby, ozaj, čo hovoríte na Dukanovu dietu???? ja nad nou rozmyslam.... hmm?

ivanka12
16. okt 2011

@backorka skoda ze to nevyslo, ale ako hovoris, vyjde to nabuduce 😉 ja tiez pochybujem ci tento mesiac z toho nieco bude, lebo tiez som este daka chora

tu je moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

neviem ci to uz je ovulka, lebo mam uz mierny vytok, alebo mozno tesne pred ovulkou 😕

saranata
16. okt 2011

@backorka tak o styri +12dní 😀 😀 😀 ale budu

maminka142
16. okt 2011

@backorka no ved uvidíš 😀 Ale, to by bolo, ak by si zajtra zasa stupla 😀 😀 😀 Ja mam vždy nádej, pokial nemam mrchu 😀 😀 😀

melindus
16. okt 2011

ahojte!!! pišem sem prvý krát , chcela by som sa svami podeliť s mojou skusenosťou 🙂
My sme sa snažili 2 roky a moc sa nám nedarilo ale umelé oplodnenie sme považovali za skorí krok tak sme sa pokúšali a pokúšali............ 🙂 vo februári sme sa rozhodli že trochu povolíme , nebudeme sa chrániť ale ani na to myslieť a začali sme sa starať o úplne iné veci. v júni som navštívila svojho gynekológa stím že mám velké bolesti v podbrušku a lekár sa len pousmial pri ultrazvuku ,zablahoželal nám a oznámil že som tehotná 😀 .termín mám na 21 marca , poviem vám že odkedy viem že čakáme dieťatko sa u nás stredajú šťastné chvíle zo smutnejšími raz hospitalizácia pre hematóm , pozitívne tripple testy , geneticky ústav , momentálne nekonečné čakanie na morfologický ultrazvuk 😒 ale tak isto ako mi srdiečko šepkalo že ostanem tehotná tak mi aj teraz šepká že bude všetko v poriadku a stanem sa mamou zdravého dieťatka 🙂
Každej vám prajem veľa šťastia , pozitívne myslenie a hlavne bezproblémové tehulkovanie 😀

maminka142
16. okt 2011

@melindus gratulujem k tvojmu tehulkovaniu 😀 A nebojkaj, všetko bude ok a narodí sa ti krásne a zdravučke babätko 😉

backorka
16. okt 2011

@mima1983 trochu som si o nej citala, baby s nou maju uspech, neznie to zle. Kludne vyskusaj na par tyzdnov, nastartuje ta to a potom mozes pokracovat menej prisne. Na mojasvadba je cela diskusia.
@maminka142 no ved uvidim co zajtra, ale asi dostanem.
@ivanka12 no neviem, to by bola dost skoro, nie? Kedy mavas ovu zvycajne?
@melindus drzim palceky, nech to dotiahnete do uspesneho porodu 😉

leann245
16. okt 2011

Ahojte kočky, tak som to tu aspon zbezne precitala, lebo som tu od stredy nebola, vidim, ze to sice vyzera skor na mrsky ako tehu ale to vobec nevadi...dohoda je jasna a ziadne detaily sme si predsa neurcovali 🙂 Koniec roka stihneme vsetky...
Ja som bola stvrtok piatok z roboty v horach a vcera od rana som grckala, teplota 39 stupnov a miestami som myslela, ze asi zase skoncim snurou odpadnuti (to mi tak väcsinou vypali, ked mam nejaku zaludocnu virozu, nemozem jest a odvodnim sa tak, ze moj nizky tlak to nezvaldne). Ale nakoniec som len takmer cely den aj noc prespala, a dnes uz nemam horucku...tak som sem prisla nakuknut. K mojmu cyklu teda nic nove.
Uzite si krasny zvysok vikendu a nech uz konecne u nas choroy vystrieda tehu!! 🙂

maminka142
16. okt 2011

@backorka a aký maš krčok? Ja ho mam, už trošku tvrdší, ako pred dvoma dňami, teda sa mi to aspoň tak zda 😀 A čo sa týka otvoru, na krčku, tak to sa mi zda stale take iste, ja len pozorujem či je tvrdý, alebo mäkky 😀 Minuly mesiac, keď to u mňa vyzeralo nadejne som vedela, že príde mrcha, lebo som mala krčok mäkky 😠 A ak by tam bolo tehotenstvo, tak by zostal tvrdy 😀 Tak ja vždy po a pred ovu a po a pred mrchou kontrolujem 😀 😀 😀

maminka142
16. okt 2011

@leann245 Ahojkaj a ja, že kde si? 🙂 No tak to dufam, aj ja, že už žiadne choroby a už sa tu budeme len tehulkovatieť 😉 A kolky DC, si dnes? 😀

nikasv29
16. okt 2011

Ahojte mamičky a snažilky tak som aj ja "hupla" to tejto témy. S manželom by sme chceli začať "pracovať" na bábätku o taký mesiac, dva. Tak dúfam, že nám to všetkým výjde tak ako si to predstavujeme a plánujeme a onedlho z nás budú mamičky 🙂

leann245
16. okt 2011

@maminka142 presne tak...choroby sme si uz odbili a teraz nam uz ostava len to jedno...krasne tehu brusko 😉 dnes som 12DC, ale moja ovulka pred 18 dnom asi nehrozi...ale snazime sa tak podla chuti...nejak to ani poctivo nemeriam, kedze casto vstavam kvoli sluzobke aj o pol piatej a teraz horucky...tak tento cyklus meriam BT len tak ako sa podari....Ty teraz cakas po ovulke, ak si dobre pamätam...ako to u teba vyzera? Uz sa citis nejak tehulkovo? 😉 🙂

maminka142
16. okt 2011

@leann245 hihihi, ja sa cítim stále tehulkovo 😀 😀 😀 Už tri mesiace od kedy meriam mam stale "tehu" príznaky, tak už si to ani nevšímam 😀 😀 😀 Ale zatial to mam takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀 A myslíš si, že ti nehrozí ovulka, pred 18 DC? Robievaš si aj ovu testy? Ja som si ovu test robila teraz prvy krat a bola som riadne prekvapena, kedy som mala ovulu 😕 Vždy mi to značilo okolo 17 DC a teraz 12 DC a aj ovu testy mi vyšli super 😀 😀 😀 Prvy krat v živote som presne vedela, kedy mam ovulu 😀

ivka_alex
16. okt 2011

tak dufam ze 2012 budeme aj my cakať 🙂 vysadili sme lieky, a na zaciatku roka chceme zacat 🙂 5.5. je svadba tak uvidime co vycarujeme 🙂

backorka
16. okt 2011

@maminka142 To otvoreny zatvoreny sa aj mne stale zda rovnake 😀 vcera bol tvrdy, tak uvidim co dnes vecer. Mrchu zatial necitim, skor mam obcas take tlaky alebo steklive pocity ako pred par dnami, a trosku spinenie som si nasla na papieri na wcku...
@leann245 teraz snad skor zovulujes, mne sa tiez nechce cakat 3 tyzdne 😀

saranata
16. okt 2011

@leann245 díky, ja som si už choroby odbila tak teraz už len tehu 😀 😀 😀
prajem skoru a uspešnu ovulku

@backorka ešte čakaj a uvidíš, niekedy aj pokles v období mrchy býva a je to tehu a plus aj to spinenie, to je niekedy sposobene vnáraním sa zygoty do sliznice maternice 🙂 🙂 🙂 tak nech to tak je 😀 😀 😀

saranata
16. okt 2011

@ivka_alex
@nikasv29
obe vitajte a nech sa darí 😀

maminka142
16. okt 2011

@ivka_alex vitaj medzi nami snažilkami 😉 My sme mali svadbu 10.10, a ked som sa vydávala som bola už v štvrtom mesiaci, tak nech to aj tebe tak vyjde, alebo ešte skôr 😀

maminka142
16. okt 2011

@backorka to špinenie ešte vôbec nič neznamena 😀 Veľa žien v období mrchy ma špinenie a su tehotné 😀 😀 😀 Tak nech je krčok stale tvrdy a nech, už nemäkne 😉 😀

nikasv29
16. okt 2011

@saranata ďakujem pekne o priebehu budem informovať 🙂

pokoloko
16. okt 2011

@saranata
Dakujeme.. 🙂 x

summer_103
16. okt 2011

Ahojte, ja dnes len tak narychlo, dufam ze si uzivate posledne vikendove chvile 🙂 Ja som rano netestovala, lebo som nestihla vstat pred drahym a nechcela som aby ma vymakol :D
Inak mam pms ako vysite, cely den len vrcim, som podrazdena a dost silno ma boli brucho, takze ocakavam najneskor v noci prichod ms. Co je ale zvlastne je ze krcok mam tvrdy a tak vysoko ze ho ledva dociahnem. Tak prajem este pekny vecer a zajtra sa ozvem co nove.

backorka
16. okt 2011

@saranata
@maminka142
@summer_103
Babulky tak skusala som krcok, ak je to teda to co si myslim, tak je tvrdy, nizko, ale vsetko okolo makke a akoby vacsie... no a na prste som si vytiahla take bielo-hnede hrudkovo- tahave cosi 😒 a hlava ma boli cely den, ale to polku rodiny, asi je nejaky zly tlak...